zoom zoom
|
Živjo, naslov teme je odličen, sem že včeraj nekaj brala, pa nnisem imela časa nič pisat. Današnja nočje bila spet tako tako, je 1. jedla že ob 23h, pa potem spet ob 5h, ampak je potem še malo nazaj zaspala in sva vstali ob 7h. Sicer pa 1. rundo spi že eno uro. Jape: dobrodošla. AD3: jaz sem pa taka pozabljivka in ji kar pozabim dat. Srečanje v MB: lepo se imejte, pa slikajte se. Hariba: škoda, kr je Zoja zbolela. Upam, da ne bo nič hujšega. Naša ima hemoglobina 110 in ji ni nič dal, je rekel, da je to še ok. A mogoče katera v, če pri enem letu spet testirajo kri? Ima pa moja mami celodnevne smučarske karte za Cerkno, ki jih je letos treba porabit, sicer propadejeo. Meni osebno se ne da it, moj tudi ne bo šel, ker ga nekaj kolena bolijo in če jih katera želi, jih lahko proda, bi pa dala za 10% cenej kot so sicer. Podaljšanje porodniške: sem danes klicala na CSD, kjer mi je rekla, naj kar prinesem tisti izvid iz razvojne (kljub temu, da smo bili tam samo 1x) in če lsučajno dobimo zavrnjeno, se pritožiš in dodaš še druge izvide. Je rekla, da je bolje, da prej oddam. Se po eni strani strinjam, da vsaj prej veš pri čem si, po drugi stani bi pa mogoče bilo bolje, da sta vsaj 2 izvida. Sem prav jezna na našo prejpno pediatrinjo, ker je rekla, da naša ne rabi hoit v ravojno. Kdaj boste pa otale oddajale? Moram zdaj končat, se je zbudila. Lp
|