|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 21:47:19   
zalbi
zoom zoom - mi2 imava pa ob 7.15 - čist prezgdi za naju - ampak naslednji datum je bil šele 27.2. tako da sem izbrala prvi možni datum. Kako pa si zadovljna?

thumbelina - a privat hodiš na drenikvo v lubljano - men so to dr. svetovali

ŠTAJERKE -
vaši lumpki so ful luštni.

hariba - user posted image za Zjo, da čim prej mine

sabri - user posted image
še mal pa bo za tabo - držim že zdele pesti....

d3 - jaz sem do nedavnega zelo redno dajala - zdej pa kr pozabljam - odkar smo preseljeni ni več takega lepega reda... grrrr...

piškotek - waw in bravo za tolk zob - naša ostaja pri številki 2

lonib - jst pravim sreča je na strani pogumnih - zato go punca - jst tut iščem službo - le pogumno.

zdej pa grem pred TV... sem neki ful zmatrana...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 101
21.1.2008 21:50:08   
zoom zoom
Naša2 spita že od 20h, moj je šel pa v službo. Sem med gledajem Grde račke in razočaranih gospodinj še likaka zraven, tako da zlikano imam in ko bo konec grem spat.

Thumelina: ha to je lahko eno veliko sranje, če ful pričakuješ da boš dobil podaljšano, potem pa ne dobiš. Upamo pa lahko nan ajboljše. Smrklja pa ne rabimo imamo svojega dovolj.

Lonib: tudi jaz geldam za nove službe in če slučajno dobim kaj pametnega tudi TAKOJ menjam.

Janca:ja, v bistvu sem kar blizu Horjula

Mirena: ko sem 1. rodila, sem si ho hotela dat vstavit, pa mi je moja ginek. rekla, da jo lahko dobim šele po enem letu po porodu (zaradi CR), pa še dobro, da je nisem dala, ker potem ne bii imeli še enega user posted image , zdej me pa nekako ne mika več. Po eni strani me je pa ful dtran vstavitve in kasneje njene odstavitve (pa ne zaradi user posted image , ampak ker je po 5 letih to potrebno).

Tko gospodinj bo prav kmalu kone.

Lahko noč

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 102
21.1.2008 21:56:06   
zoom zoom
Zalbi: meni je tudi ponujala najprej ob 7h, pa sem rekla, če me lahko kaj kasneje naroči. Pa mi je dala ta datum. Zdej mi je pa kar malo žal, da nisem vsaj vprašala kdaj je to, če bi bil kaj prej na vrsti. Samo če bi imela uro ob 7h bi to pomenilo, da bi morala vstat že pred 5., oba zbudit, starejšega peljat v vrtec že ob 6h,... pa še tamala bi verjetno bila ful tećna. Dr. je sicer vredu, samo meni je bolj na hitro vse pokazal ain sem kasneje na moje "teženje" dobila še naptnico za NFTH. Sestra je pa ful vredu.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 103
21.1.2008 21:56:28   
JAPE
Mi imamo pa šele zobek, drugi že malo priganja, vendar se prvemu še ni pridružil. Kapljice (Plivit) pa tudi dajemo vsak dan.
janca77: sem iz Gorenjske. Pa ne zanima, če se Gorenjke tud kaj dobivate na zmenkih?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 104
21.1.2008 22:00:41   
thumbelina
Zalbi ja midva hodiva privat na drenikovo in imam same pohvale. Z njeno pomočjo je hudo napredoval. Ful se potrudi in mu celo pesmice poje...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 105
21.1.2008 22:09:10   
janca77
nič, jest imam za danes dovolj in grem spat.
user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 106
21.1.2008 22:26:13   
gaja*
Tudi jaz se za danes poslavljam, sem že ful zaspana. Malo se grem še možiju postiskat, pol pa spat
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 107
21.1.2008 23:31:37   
taška30
Joooj, kakšno zatišje je tule.user posted image  

No, jaz bi tudi prosila geslo od Štajerk, hvala.user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
22.1.2008 7:25:31   
*piškotek*
Dobro jutro, pa ne da sem danes prva ??? user posted image user posted image user posted image

Evo, kavica samo za vas user posted image

Zdaj pa grem vas za nazaj prebrat, včeraj nisem nič !!!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 109
22.1.2008 7:28:54   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Piškotek: jaz sem zmenjena tako,da pokličem prvi dan menstre in mi dajo datum čez dva dneva (nekje 2. ali 3. dan menstre).

Pri meni identično. Ne vem, Piškotek, od kje ti podatek, da mora biti zadnji dan. Ti je to rekla G? Pa zadnji dan je lahko pri enih 3.dan, pri enih pa 14.dan.user posted image

Ej, če po pravici povem ne vem kje sem to pobrala za zadnji dan user posted image user posted image user posted image  Ker meni je bilo ravno to fuulllll čudno, kako naj za vraga vem da je pa ravno danes zadnji dan????
Saj sem vedela da sem nekaj pomešala user posted image user posted image user posted image  Bom kar danes poklicala h ginekologu, ker jo imam res že zelo malo, da ne bom še zamnudila user posted image user posted image user posted image
Hvala za pomoč, vsem.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 110
22.1.2008 7:40:47   
tinkibinki79
Jutro!

Joj, kolk pa danes piha!!!!! Za znoret! Celo noč je tut tolk pihal, da sem se kar naprej zbujala.Je pa Aljaž seveda vse prespal - hvala bogu!
Zdajle si bom skuhala kavico in upam da mi jo bo Aljaž pustil spiti.
Kako bo z današnjim sprehodom ne vem, ker zelooo slabo kaže.

Gremo pa mi danes plavat. Se je spet začel plavalni tečaj. Komaj čakam, ker naš mali lump zelooo uživa v bazenu. Sem pa jaz danes dobila na obisk tetko s Krvavca. Ma ja, sej semvedla da bom enkrat v teh dneh dobila menstro, kaj se pritožujem... Včeraj sem se pritožvala, ekr ni bila točna, danes ker je pršla....NIkol ne vem kaj bi rada... Je pa res, da se mi ciklusi še urejajo...

Tejkag - Geslo bi tudi jaz prosila.
Pa štajerke tudi vaša gesla prosim...

Včeraj sem prvič dlaa Aljažu zvečer alpsko mleko - oziroma čokolino. Zjutraj je alpsko mleko dobival že en teden,s edaj sewm pa rekla da bom začela dajat tudi zvečer. Zaenkrat nobenih reakcij ali sprememb.... A ve prekuhavate alpsko mleko ali ga samo segrejete? Saj ga ni treba prekuhavati, ne?

Tako, grem si privoščit eno kavico, potem pa lovit Aljaža po stanovanju...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
22.1.2008 7:55:51   
*piškotek*
No, naš je user posted image  sicer že pokonci od 7.30 samo je v posteljici in se pogovarja. Smo pa danes po doooollllllggggeeeeeeeeeemmmmm času spali brez prebujanja (niti za mleko ob 5 - 6) user posted image

Danes imava pregled pri pediatrinji, tako da sporočim najnovejše mere našega manekena, bomo videli če bo dala pregledat kri in ali bo mali pokazal svoje veščine na pregledu (ponavadi se dela kot da nič ne zna user posted image user posted image user posted image user posted image )
Pa vprašat moram res za tiste izvide iz razvojne!

Mojca B: joj, tole ko si napisala za tale rota virus, me je pa kar "stisnilo", ja bogi otročki naši. Upam da se bomo izognili temu "sranju"

Thumbelina: za vas pa že res držim pesti, da vam dale smrkelj čimprej "pojenja" in da bo z malim kmalu ok user posted image

Aischa: ja tukaj je treba redno brat RR, ker drugače se lahko hitro zgodi, da kaj zamudiš - recimo srečanje) No, upam da ti bo naslednjič vendarle uspelo user posted image

Lonib: kar bodi pogumna punca in želim ti veliko sreče pri iskanju nove službe! user posted image

Hariba: kako je z Zojo, je kaj boljše? user posted image
Zalbi: tudi tebi privoščim eno fajno službo, sloh zdaj ko si user posted image user posted image user posted image user posted image

Jape: ja srečanja na gorenjskem so tudi, smo pomoje najbolj pridne s srečanji. Se bo treba kamlu spet kaj dobit, a ne?

Mojčca: POGREŠAMO TE!!!! Upam da gre zdarvstveno stanje s starši kaj na bolje in resnično upam da si boš kmalu lahko "utrgala" minutko ali dve, da nam kaj napišeš user posted image user posted image user posted image

Kaštrun: vse naj naj Lučki za obmesečnico user posted image

in enako vsem za nazaj, ki sem jim pozabila voščit user posted image

Zatišje na RR: punce, vse se pritožujete, da je zatišje, ja potem pa pišite, a ne? (pismu sem žleht user posted image ) Res vlada neko zatišje in upam da se stanje kamlu izboljša! Res je pa tudi da nam kar več kot očitno manka Mojčca!

Neposredna povezava do sporočila: 112
22.1.2008 8:00:45   
*piškotek*
Tinkibinki79: a pri vas pa piha? No pri nas jaz nisem še nič slišala da bi pihalo, ven pa še tudi nisem glave pomolila da bi vedela user posted image user posted image user posted image
Kam pa hodita plavat?
Alpsko mleko - jaz mu ga še ne dajem, bom danes malo omenila pri pediatrinji, da vidim reakcijo. Itak mu ga pa mislim začet dajat, ker bo vrtec itak 123 tle!

Neposredna povezava do sporočila: 113
22.1.2008 8:19:03   
*piškotek*
Sem preverila vreme pri nas, pa nič ne piha (še user posted image ), samo je pa takooo čudno, turobno, temno. Groza od vremena!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 114
22.1.2008 8:20:49   
*piškotek*
Kaj je zdaj, a še vse spite????

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 115
22.1.2008 8:23:39   
*piškotek*
Kaj je zdaj, a zdaj smo prišle do 200 strani, a zdej bomo pa propadle, al kaj???

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
22.1.2008 8:25:38   
*piškotek*
Zakaj imam pa samogovore???

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 117
22.1.2008 8:28:01   
*piškotek*
Nič, vidim da ne bo nobena nič napisala (in potem se pritožujete, da je zatišje????)

Mali user posted image  že zganja velik hrup v posteljici, zato se greva previt in jest.
Bom preverila še predno greva na pregled, če ste se kaj novega "pomenile"

user posted image

Lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 118
22.1.2008 8:28:31   
thumbelina
jaz sem tukaj
sam mi mulček ne da tud dihat. revež je še vedno ves smrkav...

Neposredna povezava do sporočila: 119
22.1.2008 8:33:53   
tejkag
Dobro jutro!
Ne mi ne spimo,pa tud ponoči nismo spali ne vem kak dobro. Po pravici povedano je bla prava groza. Okoli enih se je naša gospodična čisto zbudila in bi se kar nekaj igrala in pogovarjala...samo mi jo je uspelo po kaki urci potlačit nazaj. Ne vem,je kriva luna al kajuser posted image .Potem pa je tudi spala bolj tako tako,kar neko jamranje v spanju,eh bo že.
Piškotek-dobro jutro,zgleda da res ostale še spijo.Eni smo pač bolj zgodnji.Rana ura,zlata ura,a ne?user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 120
22.1.2008 8:34:27   
gaja*
Dobro jutro,
jaz sem tudi tukaj. user posted image Glede na to da je polna luna, smo kar dobro spali, sam se je pa že pred 7 zbudila in nisva več spali nazaj user posted image Zdaj ravno žuli en keks, jaz pa imam minutko časa za rr in da se oblečem.

Vreme:
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Sem preverila vreme pri nas, pa nič ne piha (še ), samo je pa takooo čudno, turobno, temno. Groza od vremena!!!!

Hvala enako. Še dobro, da sva bili včeraj tolk več zunaj user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 121
22.1.2008 8:44:07   
smotka lonib
hojla!

Piškotek!

A si lahko vzamem dveuser posted image , ker smo spet slabo spali.

jape

s katerega konca Gorenjske pa si?

moram nehat, ker je Zala huda

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
22.1.2008 9:03:41   
smotka lonib
zobki!
a veste, da se naša nič ne slini. Vanji in Nejcu je teklo kot iz potoka , _Zali pa nič. Bo pa zdej zdej dobila 3 in 4 zobek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
22.1.2008 9:12:15   
zoom zoom
Naša noč je bila p začuda zelo dobra. Se je sicer zbudila  ob 3h, pa sem ji dala za pit in je zaspala nazaj do 7.15. Zdej pa že kaknih 40 minut  spet spi.

Je pa danes starejši spet nekaj protestiral, da ne bi šel v vrtec, pa sem ga kar popokala. PA še spotoma sem prašala, če pri njih kaj razsaja in mi je rekla, da od četrtka manjka ena punčka, ki ima rota virus, pa ena doma okrava po škrlatinki, ostali so pa vsi v vrtcu. Po eni strani me sicer skrbi, da ne bi kaj domov prinesel, po drugi strani se pa lahko naleze še kje drugje, saj ne moremo bit kar naprej doma.

Je pa pri n as tako čudno vreme, kot da se bo ravno kar ulilo, pa veter tudi piha. Bomo danes verjetno kar doma (ne bomo šli nič na sprehod).

GRem zdej pogledat, če imamo kaj za jest.

Neposredna povezava do sporočila: 124
22.1.2008 9:13:18   
*piškotek*
No, pa res nisem čisto sama tle na RR-ju user posted image user posted image user posted image

Thumbelina: ja verjamem da ti Matevž ne da dihat, saj se mi ful smili, s tem smrkanjem, res upama da mu kmalu mine!

Tejkag: ja rana ura, zlata ura - itak se bo počasi treba pripravit na zgodnjejše vstajanje zaradi službe, samo je pa fino če je še noč mirna, da se potem zjutraj lažje vstane. Si rajši ne predstavljam, kako bo to zgledalo, po prečuti noči, zjutraj vstat malo pred 6 in bit cel dan naspidiran user posted image

Gaja: ja, ampak a nimate ponavadi na štajerskem koncu več sončka, kot na našem Ljubljanskem???

Lonib: seveda si lahko privoščiš več kavic, kolikor ti srce poželi (saj veš, nisem čisto iz gorenjske, ker sem na meji user posted image user posted image user posted image ) pa mi ni problem častit.
No, upam da Zali kamlu pogledata zobeka ven, mogoče bo potem ponoči kaj boljše.

Slinjenje pri zobkih: naš se tudi čisto nič ne slini, tudi pri enem zobku se ni.

Tako, zdaj grem pa malo pripravit za na pot, ker greva potem verjetno še do City parka.

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?