zoom zoom
|
Thumbelina: jaz sem kar se tiče papirjev iz razvojne na istem, imam samo enega (pa še na tem piše, da NFTH zaenkrat ne da, ampak sem jo potem naknadno dobila, da mi ne bo treba plačevat - ampak na papirjih pa nič ne piše). Na tvojem mestu bi jaz še počakala do 2. pregleda, saj ga imata kmalu, mi ga imamo šele 22.2, izvid bi pa potem dobila tam okoli 25., 18.3. pa se porodniška zaključi - tako da je v mojem primeru prepozno, je potem bolje, da prev vložim. Samo ko jo gledam sedaj in 14 dni nazaj je sedaj ful bolj samostojna (to mislim to, da me ne skrbi več, da bi se vrgla nazaj. PRej se je čim se je lahko vrgla nazaj in sem ji ponavadi kar blazino za njo postavila, da se ni butnila. Pa sedaj če jo postavim v klečeči/plazeči položaj tudi v tem položaju ostane ene 3 sekunde, potem pa se stegne kolikor je široka in dolga. Prej še toliko ni zdržala in sploh ni vedela, da ima kolena. Obrača se pa še vedno ne, zdej se noče niti iz trebuha na hrbet . Je pa res, da zdej vsak dan vadiva tisto, kar sem si zapolnila (pa upam, da sem si prav) in komaj čakam, da greva na fizioterapijo. M: sem jo končno dobila, po ene 45 dneh in kar lije iz mene. Močno upam, da se bo sčasoma to uredilo. Spanje: sem šla prejle po krompir in ko pridem nazaj, je tamala spala. jo je moj vzel s sabo, ko je šel spat. Seveda jo je dal na najino posteljo Pol se bom pa spet jaz matrala, ko ne bo hotla spat v svoji. Pa zdej je itak še prezgodaj za 2. rundo. Ah kar je je Nakupovanje za moške: jaz mu včasih kupim kakšne nogavice, pa kakšno majico, ostalega pa ne. Čevlej sem mu pa samo enkrat, jerekel, katero cifro naj mu kupim, pa so bile potem premajhne.
|