|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
30.1.2008 21:41:47   
thumbelina
Sanhecam se, ve kr naprej kvantajte...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.1.2008 21:41:51   
sabri
Mojčca, me je že minilo, ker vem da ni nič luštnega, kar sva imele z Lonib v mislih, ker se temu ne bi odrekla.user posted image Predvidevam, da je likalnik al pa kaj podobnega. To kar sama mejuser posted image . Prijazno a ne user posted image
A sem zadela? user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.1.2008 21:42:37   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Babe pokvarjene. Dost heca, alo spat.

Tok smeha pa že dolgo ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image . Še ponoči se bom smejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bo moj mislu, da se mi je utrgal. še dobr, da nisem blond, pol si pa svoje misluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 853
30.1.2008 21:44:06   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Mojčca, me je že minilo, ker vem da ni nič luštnega, kar sva imele z Lonib v mislih, ker se temu ne bi odrekla.user posted image Predvidevam, da je likalnik al pa kaj podobnega. To kar sama mejuser posted image . Prijazno a ne user posted image

Preden moj likalnik zalaufa, jest že eno rudnouser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.1.2008 21:44:13   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Jest bi pa rada vedla kva rada imela v rokah, ker sem pač ferbec babji. A kej trdega in debelega?

lonib, sva nekje na isti valovni dolžini a?user posted image

Bojo rekle ostale, da so policajke pokvarjene, ker na isto mislivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi delaj user posted image . Kdaj končaš s porodniško oz. začneš delati?????????? user posted image
Moram paziti, kaj napišem, da ne bosta prišli pome z user posted image , potem bom šla pa v user posted image

Bi te kr s kakšnim fejst moškim skup zaprleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 855
30.1.2008 21:44:58   
sabri
Danes se mi pa zdi, da cel dan visim tukaj, za nazaj in naprej nadoknadit. Joj se mi je zaluštal enga prižgat-cigaret ne prižgat okol kepeuser posted image , pa mi je premraz ven it. 

Neposredna povezava do sporočila: 856
30.1.2008 21:46:45   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

To mi delaj user posted image . Kdaj končaš s porodniško oz. začneš delati?????????? user posted image
Moram paziti, kaj napišem, da ne bosta prišli pome z user posted image , potem bom šla pa v user posted image

Bi te kr s kakšnim fejst moškim skup zaprleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr tvojemu povej, bo kmal nehal h gasilcem in potapljačem hodit, pa na pir tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.1.2008 21:47:21   
mojčca

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image . Ja, res bi mogla user posted image , pa kar nimam volje. Bi skoraj rajši user posted image (ne skoraj, ampak bi rajši, samo če bi se hotela spraviti k akciji moram najprej počakati mojega, da pride domov, ob 23 ima Manca antibiotik, potem bom pa jaz že utrujena, ali pa ne). Pustimo se presenetiti.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.1.2008 21:49:36   
smotka lonib
Mojčca!
JEST NA BI ZAČELA DELATI 1.4. tko, da bom še tisti ta stari dopust ponucala. če bom pa dobila porodniško podaljšano, pa še kasneje, nekje v začetku junija.

Neposredna povezava do sporočila: 859
30.1.2008 21:49:49   
mojčca

Danes se mi pa zdi, da cel dan visim tukaj, za nazaj in naprej nadoknadit. Joj se mi je zaluštal enga prižgat-cigaret ne prižgat okol kepeuser posted image , pa mi je premraz ven it. 

Ko je moj sodelavec enkrat rekel, da gre ven, da bo enga na gobec, sem ga prepričevala, pa je čisto brez pomena, da se bo tepel in ne vem kaj še. Najprej me je pogledal takole user posted image , potem pa mi je razložil, da gre enega user posted image . Še dobr, da sem bla takrat blond.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 860
30.1.2008 21:50:20   
sabri
Kr tvojemu povej, bo kmal nehal h gasilcem in potapljačem hodit, pa na pir tud

lonib ane kaj strah naredi? Midve lahk mal zavihtiva najino šihtno sulico trdo, sam men jo lahk nazaj pokaže, pol pa ko je jači, taj tlači.

Neposredna povezava do sporočila: 861
30.1.2008 21:52:03   
sabri
Ko je moj sodelavec enkrat rekel, da gre ven, da bo enga na gobec, sem ga prepričevala, pa je čisto brez pomena, da se bo tepel in ne vem kaj še. Najprej me je pogledal takole , potem pa mi je razložil, da gre enega . Še dobr, da sem bla takrat blond.

Al pa ta fora, grem eno rakovo palčko prižgat. Pa grem raka nafotrat...user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 862
30.1.2008 21:57:15   
katja pv
Danes ste pa dobro in doooolgo debato vrgle. Sem se kar nasmejala user posted image user posted image

No, da ostanemo na temi. Mi smo včeraj tudi user posted image user posted image user posted image in danes bomo tudi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aischa

kaj zdaj štajerke jaz grem drugi teden v torek na izpit v mb a je katera za kavo tam nekje po 14.00

Na pusta imaš to? Jaz načeloma lahko pridem, se pa moram prej dogovorit z varuško, da ga bo imela popoldan in ga bo peljala na pustni sprevod, drugače bi bilo z obema kar malo divje. Moj mobi pa tudi že imaš kajne?

Dopoldan, ko je bilo tako lepo sonce sem šla na obisk in smo bili noter. Popoldan, ko pa je pihal neprijetno mrzel veter, sem pa šla z obema ven za 1:30h user posted image Naju je z Matijem kar malo premrazilo, Ana pa je spala kot polh vsa zavita v bundo, šal, kapo, zimsko vrečo. Smo kar morali iti na sprehod, ker je bila Ana taka tečka - ni spala cel dan in sploh ni in ni hotela zaspati, da ni bilo druge kot se spokat ven na zrak.

Kondomi: tudi meni niso najbolj všeč, so pa res boljša varianta kot "spusti in iztiri" user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.1.2008 21:58:35   
mojčca
Bi bilo dobro, da grem počasi likati, ker drugače ne bo nič.

< Sporočilo je popravil mojčca -- 30.1.2008 22:00:29 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.1.2008 22:00:49   
smotka lonib
Pust!
Sem hotla, da bi bla krof, pa nimam več šlaufauser posted image . Policaj sem že blauser posted image tko, da sem lahko sam še user posted image .user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem, ker je Zala dol sama spi in se lahko zbudi. Moj je pa popoldne v službi. Če bi bil zdej doma, ne bi več tukaj visela, ker bi imel pripombe.

AKCIJA PRI NAS DONS ODPADE!!user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.1.2008 22:03:41   
thumbelina
skratka jaz se poslavljam. Lepo je blo čvekat, še lepše sem se nasmejala, je celo moj možek bral in se smejal zraven kot pečen maček. Saj jaz vem zakaj se smeji. Komaj čaka da bo hakljal une štrikce tam notr.....
Moram zdajle še vse spokat za jutri za NM. Jao jao, kot da grem na dopust. nč, se beremo, poslikajte se tiste ki se boste srečale. 1x bo menda tud meni zneslo al kako...
Ajt.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.1.2008 22:06:58   
sabri
ja gremo spat, se vidimo jutri z nekaterimi, z ostalim se pa beremo. Vetrnica, bi ti pomagala, kje je pa ne vem, ti bo kaka druga, ko točno ve, kje je. Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 867
30.1.2008 22:08:43   
mojčca
Če ne bi tukaj gor visela in pisala traparije, bi imela že vse zlikano. Ampak ne, sem rajši tukaj in user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 868
30.1.2008 22:09:43   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Jutri pridem v Medvode, če bom sploh našla. Pojma nimam kje so te 4 mačke...? Kaj sploh je to? A je kej kakšna tabla, kako pa je kaj s parkiriščem?
Sicer pa komaj čakam, da vidim vaše aprilčke!

Ta lokal je zraven tiste piramide na desni strani (na ovinku) kjer je poslovno trgovski center. Včasih je bila tam Loka trgovina (ne vem če je še - mislim pa da je sedaj Mercator???). S parkiriščem ni panike, ker je velik prostor.
Če greš iz LJ se pelješ skoz naravnost. Na desni strani imaš najprej prodajalno rabljenih avtomobilov, potem je Petrolova črpalka, pa še en semafor in si skoraj že tam. Uglavnem je iz LJ skoz naravnost. Če ti ni še kaj jasno, piši na ZS, pa se dogovoriva še kako drugače če želiš.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 869
30.1.2008 22:10:42   
mojčca
Jaz se tudi počasi poslavljam. Pa glejte, da jutri ne boste preveč opravljale, da se nam ne bo cel dopoldan "kolcalo".

Nočko

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 870
30.1.2008 22:12:47   
*piškotek*
Mojčca: ti kar bodi z nami, si prav super punca in sem vesela da ti je končno uspelo. Likala boš pa že, saj bo počakalo user posted image user posted image user posted image
Ti, a do Grete ti je že uspelo it? Najbrž ne , a ne? Še mal pa se bomo res lahko zmenile zunaj na sončku. A si kaj govorila z njo, zadnje čase?

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
30.1.2008 22:17:38   
JAPE
Hvala piškotek, upam, da bom našla! Se vidimo!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 872
30.1.2008 22:34:37   
*piškotek*
Jape: ni problema, upam da boš našla.

Komaj čakam jutri na čvek - tako v živo, kot tle z vami.
Fotke s srečanja pa itak sledijo user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste vse ušle, jaz pa tudi grem kar spat. Smo imeli od 19.30 ko je šel spat pa do 22 že 2 x budnico, tako da ne vem kaj me čaka ponoči.

Nočko user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 873
30.1.2008 22:41:39   
juniorka
Face ste bejbe, ste me nasmejale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa imam samo likalnik za v roke, pa se mi sploh ne ljubiuser posted image !
JAPE in vetrnica- slabo bereta, sem danes dala že podrobna navodila za 4 mačkeuser posted image  , zdaj se pa kar zgubitauser posted image user posted image ! Ko prideš v Medvode iz LJ, se pelješ čez most in takoj dol in desno- vidiš piramido-Merkator, naslednja stavba je pa lokal 4mačke! Če pa prideš iz druge smeri, pa PRED mostom dol z glavne ceste in desnouser posted image ! Naprej isto kot pri obratni smeriuser posted image user posted image user posted image !
mojčca- a imaš v soboto al nedeljo? Moj dragi ima namreč rd v soboto!

Jaz sem pa dobila nslednji termin za razvojno( ker je bila g.doktor bolna) šele 11.3.!!!! Jaz imam porodniško do 5.4., ampak je veeno prepozno za prošnjo poslat!Pa sem kar klicala in lahko pridem 5.2.???
Imava tudi terapijo takrat, bi mogoče lahko pol še do mb skočila, da aischo spoznamo!
Uživajte jutri v Medvodah- slikce prosim, pa po zs sporočte, odkod je skrivnostna vetrnicauser posted image !
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 874
31.1.2008 7:20:02   
*piškotek*
Dobro jutro

Evo kavica
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?