|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
19.3.2008 10:07:56   
hariba
lonib Pozdravi se čim prej1
Zoja je tudi navdušena nad triciklom, jo je treb zadaj vsak dan 1 rundo gor in dol po ulici v njem peljat, Ji imava pa midva v petekm kupt sedež za na kolo v Hervisu. A ga že ima katera? Sem v Lidlu jih tuid gledala. Bomo začeli malo družinsko kolesarit spet.
Trenutno mi je pa dolg čas v službi.user posted image   Popoldan mi pa ziher ne bo.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.3.2008 11:11:14   
Anonimen
ojla!
smo že nazaj s sprehoda. sma šle še usput do CSD, da sem oddala vlogo, pa potem še do hoferja malo nakupit neka čokoladna jajčka , ker grem danes k moji mami na obisk in bo tam nekaj otrok - sosedovih, in jim moram nekaj nest...je pa bla groza od izbire - sem mislila, da bo en cel kup čokoladnih jajc in zajčkov, pa skoraj nič od ničesa. včeraj v šparu pa nisem kupila - butl - ker sem mislila da bo v hoferju sigurno boljše - glede na njihove njamsi ostale sladkarijeuser posted image
tako da sma oz smo se kar nahodili - smo imeli še psa zraven in je vsepovsod lepo zunaj počakal - res priden. lara pa mi je nazaj grede tik pred domom zaspala v vozičku, kar se ni zgodilo že uffffffffffff časa (mislim da sedaj drugič), sem jo nesla gor, je popila flaško čežane, sedaj pa spi kot user posted image .

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.3.2008 11:23:08   
Anonimen
sem pozabila prej....
da sem bila oz. sem še bolj razočarana nad to našo državo in socialouser posted image user posted image user posted image .
ko sem oddala vlogo, sem ji povedala, da se mi pač konec aprila izteče odpovedni rok in da bom verjetno takrat morala oddati novo vlogo, glede na to da bom brezposelna oz sem jo vprašala, če bi bil zadosti k tej vlogi priložiti potem samo potrdilo o brezposelnosti. in mi je rekla, da ne rabim ničesar prinesti ali nove vloge dajat, da to stanje nič ne spremeni, ker bom itak prijavljena na borzi in bom tam dobivala nadomestilo - sicer je dohodek manjši, kao nek dohodek pa je leuser posted image .
ej, torej je njim čist vseeno ali dobim redno plačo ali pa samo 70% plače, kolikor bom prejemala na borziuser posted image . no, če je tu kakšna logikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.3.2008 11:26:18   
taška30
Hoj, ura pol dvanajstih in pijem kavo.user posted image  
Torej, Julija ima še vedno 38°, kar je boljše kot včeraj ko je imela cel dan 39°. Ampak za njo so šele 4 doze, pa še Hiconcil, ki je bolj 'švoh', tako da upam, da počasi bo. Ponoči je bila budna uro in pol, kr neki, ob 6-ih se je pa že Manca zbudila s svojim kašljanjem, joj kako kašlja. Tale teden nedvomno ne bo videla vrtca.

Uf, danes bo še dolg dan.user posted image

Uživajte na sončku še namesto mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.3.2008 11:30:13   
thumbelina
Čakaj pazi to:
moj oče je šel pred leti v penzijo in so same koke na CSD-ju predlagale novo vlogo, ker bo kao zmanjšan dohodek. Naši res vložijo, dobijo več otroškega dodatka in vse kul. Nakar čez eno leto dobijo pošto,d a je bila delana revizija s strani DURs-a in da so ugotovili, da našim to ne pripada, ker ni šlo za popoln izpad dohodka ampak samo za zmanjšanje in da morajo moji vs ez anazaj vrnit, takrat je blo to okrog 500 jurjev ma ne vem točno. Mojo mami bi kmalu kap. Skratka CSD je svojo odločbo na kateri piše d aje pravnomočna in je ne more nihče spremenit, negiral in rekel da so se zmotiliuser posted image Skratka ustavili so ji vsa izplačila otr. dodatka za lep čas, pa čeprav je bil to lep čas njen edini dohodek, ker je ostala zaradi sestrine bolezni doma. Ne d abi ji na CSD ju povedali da bi ji morali že 5 let izplačevati nadomestilo izgubljenega dohodka, ampak je to mami slišala nekje in zdaj je končno na normalenm denarju., Skratka svinje. Pa so se naši pritožili naministrstvo in ne vem kam, pa ji boli k....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.3.2008 11:35:15   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

i, tvoj pa ti naj danes zvečer da  injekcijo-bo ziher pomagalauser posted image

Sem jo včeraj dobila, pa pomojem rabim dve, da primeuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.3.2008 11:42:31   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Čakaj pazi to:
moj oče je šel pred leti v penzijo in so same koke na CSD-ju predlagale novo vlogo, ker bo kao zmanjšan dohodek. Naši res vložijo, dobijo več otroškega dodatka in vse kul. Nakar čez eno leto dobijo pošto,d a je bila delana revizija s strani DURs-a in da so ugotovili, da našim to ne pripada, ker ni šlo za popoln izpad dohodka ampak samo za zmanjšanje in da morajo moji vs ez anazaj vrnit, takrat je blo to okrog 500 jurjev ma ne vem točno. Mojo mami bi kmalu kap. Skratka CSD je svojo odločbo na kateri piše d aje pravnomočna in je ne more nihče spremenit, negiral in rekel da so se zmotiliuser posted image Skratka ustavili so ji vsa izplačila otr. dodatka za lep čas, pa čeprav je bil to lep čas njen edini dohodek, ker je ostala zaradi sestrine bolezni doma. Ne d abi ji na CSD ju povedali da bi ji morali že 5 let izplačevati nadomestilo izgubljenega dohodka, ampak je to mami slišala nekje in zdaj je končno na normalenm denarju., Skratka svinje. Pa so se naši pritožili naministrstvo in ne vem kam, pa ji boli k....

tale naša država je za popuser posted image . Sej ti nihče nič ne pove ,kot da bi šel iz denarja tistega, ki kakšno stvar vlagaš. Meni je zadnjič na CSD-ju kr rekla, ko sem vložila vlogo zaradi tega, ker hodiva na NFZ in imava podaljšanje, da kao skoraj vse zavrnejo. Sem ji rekla, da nimam kej izgubit in da bom vseeno izpolnila vlogo (čeprav mi je sploh ni prej ponudila, dokler nisem rekla, če mi jo dauser posted image ). Hudič babji. A bo ona plačevala. Zdej čisto vsaki mladi mamici, ki jo poznam,  povem kako in kaj.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.3.2008 11:50:32   
smotka lonib

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.3.2008 11:51:42   
smotka lonib
ops, Zala mi je kr pritisnila in je praznouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.3.2008 12:00:10   
taška30
Julija spi, Manca je 'na morju'....jaz bom pa malo pojamrala.user posted image
Se mi zdi, da se je vse nagrmadilo za na konec porodniške. Naslednji teden bi se morale uvajati z Julijo k varuški, pa ne vem kako bo, če bo Manca sploh že za v vrtec, ker ta kašelj se zna kar vlečt.
Drugo kar je, je to, da me zdej ful skrbi, kako bo varuška uspavala Julijo, ker zdajle jo jaz že več kot 1 teden na rokah, ker je pač ne morem pustit se dret z vročino in že itak polnim nosom in kašljem. Pa še navajena je, da zaspi v popolni temi, tam pa tega ne bo, pa še kak otroček bo zraven v sobi.
Ampak res nimam še skoraj nič normalnega za oblečt.
Vsak dan imam pol kile več.user posted image  Se mi zdi, da samo žrem od živcev.user posted image
Tremo za umret imam pred službo, ne vem zakaj pravzaprav.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.3.2008 12:10:04   
smotka lonib
taška30!
mene pa skrbi, če nove službe ne bom našla. Sem se trdno odločila, da ne grem več tja, ker ne mislim poslušat šefa, pa se bati, če bom zbolela. Ne prenese, če si na bolniškiuser posted image ali če se poškoduješ pri športu. Ti postavi ultimat ali služba ali pa šport, ker kao oboje ne gre. tako mi je povedal eden, ki je bil včasih njihov šef na njihovi postaji.
Jest pa ponavadi shujšam, če se sekiram, kar pa sploh ni dobro, ker že tako mi moj pravi, da sem presuha. če me bo pa še šef sekiral, pol sem pa lahko samo še gospa ANOREKSIJA.user posted image user posted image Se pa res zdejle skoz obremenjujem s tem.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.3.2008 12:10:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Tremo za umret imam pred službo, ne vem zakaj pravzaprav.

user posted image user posted image user posted image

taška, tolaži se s tem, da boš šla v službo, ki jo poznaš. jaz nekaj sicer gledam po razpisih, ampak me kar ščipa v želodcu, ko vidim, kaj kao zahtevajo za eno znanje..... pa jaz sem ja bila sedaj eno leto doma, nimam pojma, kaj je novega na "trgu", kak so se kaj zakonodaje spremenile... me kar mine, ko poštudiram na to.... sem si rekla, da bom malo pobrskala po netu in malo prečekirala, ampak je toliko vsega tega, da sploh ne vem, kaj naj sploh gledamuser posted image . sploh ne vem, če se vem še o čem drugem menit kot o plenicah, pa kak je katera bolna, pa zobki, pa.......user posted image user posted image user posted image . res me je kar strah kakega razgovora.....

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.3.2008 12:11:15   
sabri
Oj, smo že na sprehodu bili, zdaj pa že kuham juho, tamala pa spi.Tako da bo danes za kosilo juha pa nudlci in govedina. Sem si pa skuhala kavo in grem zdaj jo ven spit pa na enga čikca.
Taška: trema je zgelda čist normalna, pa čeprav lahk uživaš na šihtu ali pa ne. Enega obdobja je pač konc, čeprav smo bile doma, pa otročki in bolni in vse, ampak je vseeno luštno, zjutraj vstaneš in si splaniraš dan, kakor tebi paše.
zalbi: mogoče bom šla po kosilu v LJ mal na potep, pa če boš imela kako voljo pa čas, se lahk dobimo na kavi vseeno.
lonib: pozdravi se, je pa res, da injekcija deluje, preverjenouser posted image , no vsaj za glavobol.
država: naša draga država podpira tiste, ki se znajdejo in tiste ki kradejo. Vsaj pri naši službi vidiš, da je vse bolj za en k..., ker ta velike živine jo vedno poceni odnesejo, ta mali revčki pa nasrkajo. Sem se že nehala obremenjevat s tem, je bolje za živce. Grem na kavo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.3.2008 12:28:41   
sabri
valika: jaz sem na razgovoru kar povedala, da sem pač tolk časa že doma, da sem iz vaje in če razumejo, se malo nasmejemo na ta račun pa gre. Eno službo bi lahk že dobila, samo ni bila to, kar iščem, tako da sem vsaj upanje dobila, da le ni tako nemogoče. Saj smo vsi ljudje, tudi tisti, ki opravljajo razgovor in niuser posted image , da ne bodo razumeli, da trenutno obvladamo pleniceuser posted image .
lonib: naš šef je pa sicer nov, no vsaj zame, ampak je kr ok videti. Pravi pa da že komaj čaka, da pridem delat, ker ful ljudi primanjkuje, čeprav se mu svita, da iščem drugo službo. Ampak mi je vseeno on sam predlagal, da koristim stari dopust, pa malo novega in sem čez prvo majske še doma. Car, nimam kaj rečt.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.3.2008 12:50:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Pravi pa da že komaj čaka, da pridem delat, ker ful ljudi primanjkuje, čeprav se mu svita, da iščem drugo službo.

a se nič ne vpraša, zakaj mu ljudi primanjkujeuser posted image . ker vsi bežijo iz policije, pa iz vojske tud baje. Je pa res, da revčki nasrkamo-jo, velike žvine, ki sedijo gor na stolčkih pa ne.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.3.2008 12:55:43   
sabri
lonib, da ti malo konkuriram z vici, mi je ful dober iz nedeljca.
Kaj je to pogum?
Pride mož domov, rahlo opit, z vonjem po ženskem parfumu, s šminko na srajci. Stopi do žene, jo udari po riti in reče: ti si naslednja.

Sem se tok nasmejala, a ni originalen. SI predstavljam, kaj bi v realnosti pooookal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.3.2008 13:00:48   
lilka
Helou čveke!

Da se na kratko javim, mi nekako zmanjkuje časa zadnje dneve, včeraj sem bila v šopingu in nakupila še nekaj malenkosti za Tinko(nove pižame, pa dude, pa žlico, pa en avtomobilček...pa nekaj oblačil v kiku) in sestrično spremljala pri nakupih za novorojenčka. Danes si grem ob štirih nohte zrihtat in spet ne bo časa...
Mi smo še vedno prehlajeni, jaz kašljam ko neumnauser posted image , sem že mislila, da bom mogla v dnevni spat, Tinka kašlja ne, zato pa smrka, pa zobki jo še vedno jezijo, ka slini se in slini, pa prste not tišči, pa sitna je, pokukati panoče ven....in ker je tako sitna revica, ker jo boli, prav nič ne utegnem, zdej spi, samo se bo kmalu že zbudila.

Tricikel:naj bi ga dobila za pisanko, bomo vidli.....

Vsem bolančkom želim, da boste čim prej boljšeuser posted image user posted image user posted image , z nami vred....

Fotoknjigo, od Tinkinega rojstva do prvega rosjtnega dne delam že dva dni, sem že dvakrat naredila skoraj do konca, pa mi je nekaj zablokiralo in vse zbrisalo, da popuser posted image , pa ne vem če mi jo bo ratalo do rojstnega dne naredit.....
Dopoldne se s tem ubadam, ker je mož popoldanski in jo do pol enajstih on čuva-kao....

user posted image suša, suša, suša, najprej je mel mož povito nogo, potem je zbolel, potem sem jaz dobla menstro in zdej sem jaz bolana, pa sej ni več res no, zvečer sva taka oba, da se nama še govorit ni ljubilo, vsak s svojim robcem sva se davila na sedežni.....

Junijorka:lepo da si se javila, čimprej poskusi napisat kako ste in kaj je s stanovanjem....user posted image

Vrtec: ta teden je sploh še nisem peljala, če sva pa obe bolani, že tako dovolj smrkajo tam, sej pomaje sva tam pobrali....bomo že nekako, nadaljevali to uvajanje....

Zdej pa šibam, Tinka se je zbudila......

Želim vam lep dan!

< Sporočilo je popravil lilka -- 19.3.2008 13:24:54 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.3.2008 13:16:10   
Mojca B
Taška: da te mal potolažim. Smo kar na istem glede treme pred službo. Naša je zdajle trenutno tudi toooolk crkljiva, da je za umret. Pa še to najraje skoz pr meni. Ne vem al čutijo otroci al kaj je zdaj to. Za ****. Tud bi kr na rokah spala, pa sploh ne v postelji. In tud jaz ne vem kako bo Igorjeva mam tole sfolgala. POoleg vsega ima ženska še sklepno revmo, neko vnetje na kolenih so ji našli. Pa sem predlagala, da varuško poiščemo. Ni govora, ker pol bo pa sam to tuhtala, kaj vse ji fali... Ne vem... me skrbi priznam. Nikol si ne bi mislila, da mi bo taka kriza tole s službo. Pa še ene spremembe mi napovedujejo v službi, tko da... Ma bomo vidli. Taška glavo gor.... Poglej tiste, ki službo iščejo..saj ne za tolažbo ampak tolk, da se strezneno, da vsaj imamo kam nazaj it...

Tole s plenicami pa otroči je tud pri meni vsak dan na tapeti. K sreči se danes dobim z eno, ki še nima otrok in bo debata tekla o drugih stvareh. vsaj upam, da me ne bo zaneslo...joj, joj.. kam smo pršli..

Sem v obdobju k bi sam jamrala, pa sama sebi se smilila. Ponavadi so men tud kile dol šle, zdaj pa so redno na sporedu piškoti in čokolada ponoči pa kr ne gre nikamor.. Bodo pač hlače mal našponane tam pr žepih. Pa včeraj me je kar naenkrat prešinilo, k je Igor iz službe prišel:''Ej a se zavedaš, da v petek jaz tud šele ob 16-ih domov pridem!'' Ne vem kako bo tole.. Mogoče bomo imeli pa potem več časa...:) Lista optimista!!

Nič punce.. Zamorila sem čist!! Grem na balkon dokler Jona še spi svoj 1 lepotni spanec od 6-ih zjutraj...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.3.2008 13:39:05   
zalbi
evo mene iz BTC-ja. Bilo je fino in luštno, je prav pasal mal po štacunah gledat...sej kupovala nisem bl nč, ampak tko mal gledat, pa čekirat... mi je ful pasal, k sem bla enkrat za spremembo sama.

sabri - lahko me pokličeš, al pa sms-pošlješ, ker nekaj čez 17h mam eno predavanje. Prej pa lahko, ampak je vse odvisno od naše gospodične, kolk bo kej spala danes.

Tko, zdej pa grem delat velikonočni venček za na vrata...sem kupla danes okrske pa moram to skup dat...mmmm...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.3.2008 13:53:38   
taška30
Ja, hvala za tolažbo vsem. Saj ne vem točno kaj me daje, mogoče samo to, da sem že par dni zaprta noter, zdaj pa še z obema, v trenirki popacani s smrkljem (itak), v stari majčki, lase neoprane, stanovanje v razsulu totalka, služba je pa čist nekaj drugega, se mi zdi, da sploh nisem več sposobna....ej, kr neki....in ja, sem se začela zavedat, da hvala bogu, da jo imam - staro službo namreč, ker če bi šla v novo, bi se mi direkt utrgalo. Nisem jaz človek za spremembe.user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.3.2008 14:01:05   
Mojca B
Jaz se ti tud pridružujem v klubu popackanih trenerk, posmrkana sem pa od hlač, majčk, pa še po laseh, k se me mala skoz tiši. Men se zdi, da mene psihično zdela, če so otroci bolani.... Ja tole bo to!! Ker se zraven sekiram in z njo čutim in pol sem vsa adijo...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.3.2008 14:02:46   
zoom zoom
Jaz imam pa eno prošnjo za vse, ki ste doma blizu Kranja, in sicer če bi lahko katera šla v trgovino Pikapolonica in mi kupila Hama perlice z velikonočnimi motivi pa vse skupaj poslala po pošti, da bi jutri že imela doma? V Lj nimajo, Kranju (supernova) pa imajo. Plačam lahko potem ko pride poštarju ali pa nakažem na račun.
Sem tečna, a neuser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.3.2008 14:11:22   
mojčca
Zoom zoom, jaz ti jih lahko kupim jutri, ni problema. Kje si ti že doma???? Če si kje v bližini Ljubljane je eden od naših vsak dan tam, tako da se lahko tudi zmenite npr. pred Kliničnim centrom in ti jih dajo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.3.2008 14:11:56   
mojčca
Drugače ti pa, če hočeš pošljem na ZS mojo tel. št., pa se bova zmenili. Samo povej.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.3.2008 15:38:14   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B

Jaz se ti tud pridružujem v klubu popackanih trenerk, posmrkana sem pa od hlač, majčk, pa še po laseh, k se me mala skoz tiši. Men se zdi, da mene psihično zdela, če so otroci bolani.... Ja tole bo to!! Ker se zraven sekiram in z njo čutim in pol sem vsa adijo...

jest se tud pridružujem. imam na majčki vso hrano današnjega dne, od čokolešnika, do jogurta, mal piškotka, mal čokolade, mal obare.user posted image lase ful mastne, pa glih v ponedeljek sem si jih umila. še dobr, da ni poštar prinesu kake pošte za podpisat, ker bi mislu da vidi pehtouser posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?