|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
18.3.2008 21:43:11   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

zoom zoom!
Jest se čudim zakaj ima naša še kr samo 4 zobke, pa vidim, da ste vi še vedno brezuser posted image . Vsaj grize te neuser posted image . Naša jih kr zapiči kot ena drakula.

Ja grize res še ne, ampak zato pa ščipa, cuka in tepe. Tale je res en zelo nasilen otrokuser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.3.2008 21:49:05   
zoom zoom
Še nekaj. A mogoče katera ve, če še kje prodajajo Hama perlice - te z velikonočnimi modelčki (jajčki)? BC Hama izdelkov sploh nima. V Pikapolonici a Rudniku jih je pa zmanjkalo. Bi letos namesto tapravih jajc, ki jih itak noben ne je, naredila take. 

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.3.2008 21:55:56   
sabri
Oj, hvala za recept, moram probat, ker mi je drgač ful dobr, ampak sem na smučanju jedla enkrat res dobrega, pa mi nikol ni še tak ratal, prav krhek. Nisem pa nikol dala pecilnega notri.
lonib: ona tud šla ven al kaj, noro, za atlantis pa nisem vedela, hvala.
zalbi: sporočim za jutr, se bom zjutraj na hitr odločila.
hariba: doooolga bo, pa tud to bo minilo, ampak je doooolga.
Grem spat počas, tamala je danes ful dost spala čez dan, od 10.30 do 12.30, pa od 17. do 18.30, pa že zdaj spi eno uro. NOčko

Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.3.2008 21:59:37   
Anonimen
nočko, grem tudi jaz spat...

pa konec housa je danes bil fuuuuul dober... za crknituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.3.2008 22:05:29   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

A bo katera dala svoje otroke (tudi starejše) cepit za klopni meningitis? Jaz bom starejšega dala, že zaradi vrtca, ker so veliko v gozdu, pa doma se pod drevesi igra, pa maline v tistem grmovju nabira, tamale pa zaenkrat ne, se mi zdi še pramajhna. Zase pa še premiščjujem. A ve ste kaj?

Jest sem mojega dragega in Nejca že decembra (prvo doza) in januarja (druga doza) poslala cepit, ker tega kar je doživela Vanja, nočem, da še kdo drug. jest sem že celjena, Vanja je imuna kao doživljensko, čeprav mi je rekla, da ene 20 let je sigurno varna, Zalo pa bom po vseh teh ceplejnih letos decembra, ko se v bistvu začne cepljenje. Tretja doza pride čez 9-12 mesece po drugi dozi, potem pa se cepiš približno na vsake 5 let. Ena doza stane okoli 30 EUR. Si pa imun na klope šele 14 dni po drugi dozi.

Ti močno priporočam.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.3.2008 22:07:58   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

lonib: ona tud šla ven al kaj, noro, za atlantis pa nisem vedela, hvala.
zalbi: sporočim za jutr, se bom zjutraj na hitr odločila.

Slučajno sem prebrala v tisti beležki, ki so nam jo dali od PSS.. Moraš pa imeti samo izkaznico našega sindikata. Sicer pa poglej na internet, tam imaš popuste. jest sem že marsikateri popust zamudila, ker nisem vedela.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
19.3.2008 7:27:55   
mojčca
Jutro, kavica je kuhana user posted image

Naša noč je bila bolj tako, je Matic do 2.30 imel ful nemiren spanec, se je jokal v spanju, pa premetaval, potem pa se je končno pomiril in sem ga dala v njegovo posteljo (okoli enih sem ga vzela k sebi, ker je bil bogi). No, sedajle pa se je začel jokati, tako da ga grem iskati in se lepo previjeva, nahraniva, še prej pa pospremiva user posted image  in Manco.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3682
19.3.2008 7:48:55   
thumbelina
dobro jutro tudi od mene
jerca je v vrtcu
midva pa bluziva
noč je bila tiha in mirna

imamo pa tako meglo tukaj da bi jo lahko rezal

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
19.3.2008 7:51:02   
zoom zoom
Dobru jutro.

Tudi naša noč je bila bolj tako tako. Prvičs ej e potem zbudila ob 23h, popila mleko ina spala naprej. Drugič se je zbudila ob 2.30, sem jo samo prestavila na mojo posteljo. Ob 3h je prišel starejši vprašat, kje ima povšetr, ker ga  je pred spanjem vrgel na tla. Sem mu ga šla pobrat, lulat je rekel, da fga ne. Čez 10 minut ga je lulat. Malo čez 3 je prišel k meni, da bi on tudi pri meni spal, se je nekja trudil, pa obračal in ko je začel govorit sem popenila in ga poslala nazaj v njegovo sobo, sedaj pa še vedno spi. Gam oram it zbudit, da v vrtcu ne bo zamudil zajtrka.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
19.3.2008 8:05:40   
mojčca
Pri nas pa ful sije sonček. Je videti prav lepo in komaj čakam, da greva ven, na sveži zrak.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3685
19.3.2008 8:11:36   
Anonimen
dobro jutro!

pri nas tudi sije sončekuser posted image user posted image .

naša noč je bila še kar ok. 1x bujenje ob 1.00 ponoči, potem pa smo spali do 6.30 vsi skupaj....
no, mi smo ven iz tega driskanja - vsaj upam - sicer kaka še malo bolj mehko, ampak ni pa to driska.
je pa prej šibala v hojici sem in tja in pride k meni v kopalnico, pa ponavlja KAKA KAKA.... pa jo povoham in je res bila pokakanauser posted image . sem samo na debelo pogledala, al se ji je posrečilo, ali pa je res skapirala, kaj pomeni kakauser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
19.3.2008 8:22:16   
zalbi
dobro jutro in hvala za kavico....

pri nas je še megla - ampak za meglo pa je sonček...se že vidi...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
19.3.2008 8:26:47   
thumbelina
ja pri nas je že konc megle in imamo sonce
user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
19.3.2008 8:27:03   
thumbelina
tole ni pri nas
tole je kr tko

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
19.3.2008 8:29:46   
thumbelina
user posted image
Evo takole izgleda pri nas pozimi če je lep vzhod

k je že glih sneg pa to

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
19.3.2008 8:37:00   
hariba
Noč je bila katastrofalna, zato sem taka v službi kot bi me povozil vlak. Sem že 2 kavi spila.
zoom zoom Žiga je lani maja prebolel klopni meningitis, zato njega ni bilo teba cepit, ker naj bi bil zdaj naravno imun. Zojo, Dernisa in laro sem pa dala februarja prvo dozo, potrebni sta še dve. Ena je 26 €. Potem je treba pa to čez 3 leta spet ponovit. Mene bo res skraj 300 € cepljenje prišlo, ampak bolje preprečit, se še zdaj tolčem po glavi, ker nisem Žigata. Koliko enih komlikacij in problemov povzroči ta bolezen.
sama Ah sem vajena že. Zojo bom pač mogla že ob 6:20 v vrtec peljat. Tasraejši trije se bodo pa sami mogli zrihtat, jaz bom pa jih po telefonu vzpodbujala in stanje preverjala. Jaz sem se s tem že nekako sprijaznila, da mi je pač usojeno, da precej sama za otroke skrbim. Tudi moj mož je bil službeno precej odsoten, ta zdajšnji z izjemo tega usposabljanja seveda,je vsaj ob nedeljah in praznikih doma, mož pa je bil novinar in si lahko mislite da tudi takrat pogosto ni bil. Bom pa tavelike kaki vikend tašči in tastu malo poslalauser posted image , saj jih je tašča že povabila.
Vsem čestitke za obmesečnice. Včeraj sem Matevžu pozabila voščit.
Bolančki pozdravite se čimprej.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
19.3.2008 9:01:33   
JAPE
Ojla!
Midve pa greva dons na terapijo. Upam, da bo pridna. prejšnjič je en dojenček jokal pred nama, pa se tako znervirala, da je pol jokala celih 45 minut. Noro!

Doma bereva veliko knjigic, pol pa Klara sama sedi in ima knjigico v roki in sama bere.........jo vprašam kako Klara bere.....Klara: dodl dodl, dodl dodl.......user posted image

Včeri sem pa kupla prenosno posteljico. Ali jih ve kar tako dajete not spat, al kaj obložite? Jogi, blazine, rjuha....?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
19.3.2008 9:06:38   
sabri
Dobro jutro, naša noč je bila pa ok, brez pritoževanja. Je pa danes za razliko od včeraj, bolj pripopana name, bomo videli.
Zalbi: kaj greš ti nabavljat ali kr tak? Še študiram, ali se zapeljem do LJ, drgač grem pa že zdaj ven. Čeprav pr nam še ni sonca.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
19.3.2008 9:16:40   
zalbi
sabri - jst grem v two wey pogledat za 3/4 kavbojke, pa v inter špara moram pogledat kake palce imajo za nordijsko hojo
to pa je to - ja pa lidla bom skočila po jajca - ker imajo taka bela - pa se bojo fajn pobarvala
mislim it pa v roku pol ure... še sara poje jogurt, pol pa se bova spokali počas

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
19.3.2008 9:17:23   
zalbi
jape - jst sem še jogi kupila posebej zaprenosno posteljico, tako da na mehkem spi.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
19.3.2008 9:20:21   
tejkag
Oj!
No naša noč je bila tud malo boljša kot ponavadi, seveda smo tud vstajali vmes, ampak malo manj no. Okoli petih pa sem jo vzela k nama v posteljo in je bil mir do sedmih. Zdaj seveda spet spi.
Vreme pa je tud pri nas zaenkrat prav fino, sije sonček, tako da se obeta fajn sprehod, mogoče se nama pridruži še ati.
JAPE-naša ima v prenosni posteljici jogi, se mi zdi da je drugače malo pretrda za spanje, ne vem no.
Nekaj morm probat, če bom zajuser posted image se opravičujem. pa pa
http://shrani.si/f/1f/116/4O5run7H/slike-003.jpg

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
19.3.2008 9:27:45   
tejkag
Samo enkrat šeuser posted image
http://shrani.si/f/1f/116/4O5run7H/slike-003.jpg 

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
19.3.2008 9:28:36   
tejkag
Ups zdaj pa ni šlo!
Dolgcajt mi je pa malo treniramuser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
19.3.2008 9:40:16   
smotka lonib
hojla!

naša noč katastrofa. se je skoz premetavala in stokala zaradi zamašenega noska. jest sem za user posted image . me glo boli in iz nosa teče. user posted image
sem pa zdej že likala in posesala. Madonca en dan ne sesam, pa je polno muckev in sveda mojih las po tleh.

Tejkag!
moja starša sta tud kupila tricikel za Zalo. ga bo dobila za rojstni dan . sem jo pa zadnjič v Intersparu dala na tricikel, pa se ji je ful fajn zdel. Se je prejle ful nasmejala, ko je videla tvojo slikco.

Sonček je tud pri nas, samo midve ne greva nič ven. Po mojem imam jest angino, samo k zdravniku se mi pa res ne da. Če sem med nosečnostjo prebolela brez tablet, bom tud zdej. se probam izogibat raznih zdravil.

Sem pa včeraj še zbrala malo moči in šla v akcijo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
19.3.2008 9:48:14   
tejkag
lonib- čimprej se pozdravi, tvoj pa ti naj danes zvečer da  injekcijo-bo ziher pomagalauser posted image
Drugače pa ma naša bejba ta tricikel že dolgo, no ja- dobila ga je od sosedov za darilo ob rojstvu,tako da še ni tako zelo dolgo. Sem kar tako dala to sliko gor,ker sem malo eksperimentirala. Še vedno spi.......u kak fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?