|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
18.3.2008 12:52:22   
thumbelina
Lej sej meni je tuk ok, sam mogoče malo hladna, sam taka pač je. Mogoče tud zato ker sem bla vajena breznikove (privat) ki je pa res za otročke, našemu je pela, pa ga mal okrog ponosila, odprla pipo da je gledal vodo ipd....

Ma tle še kr sneguje in noče nehat. Baaaaaaaaaaaaaah kakšen blesav vreme, tle je blo včeraj 16 stoinj, dons pa sneg....Kr neki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.3.2008 12:52:44   
smotka lonib
hojla!

našo sem dala že dvakrat spat, pa je v svoji posteljici spala sam 5 minut, potem pa v jokuser posted image . zdej leži na moji rami. vsake 10 minut kihne, da se ji ena ddooollgga svečka prikaže. ne teče ji rumeno ampak belo , vendar nima tok gosto. bomo videli kaj bo iz tega. zjutraj se je ful igrala, zdej je pa utrujena in bi najraje bila na mene prilimana. se mi kr smili. jest bom itak preživela moje boleče grlo.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.3.2008 13:21:48   
*piškotek*
Joj, koliko ste napisale, vas nimam čisto nič časa brat, ker je Nejc sitnobica,...

Naš user posted image  je še kar prehlajen - sicer vročine nima več, ima pa grozno zabasan nos in danes tudi nekaj kašlja (revček tako močno da mu gre kar na bruhanje)

Včeraj smo imeli na polikliniki kontrolo za rokico in je je že zaceljeno. No, nima več povito, mu moram delat kopeli in mazat s kremo, ker se mu še drži tista suha in odmrla kožica, tam kjer je bilo pa opečeno ima pa sicer tako bolj tanko kožico zaenkrat, ki je malo rdečkasta. Ampak so zdravniki rekli da je že ok in zaceljeno. Sem ful vesela. user posted image

V vrtcu nisva še nič bila ta teden, upam da bo jutri boljše da greva spet tja, upam da ni pozabil da je tam tudi luštno user posted image

Vsem ki prazujejo želim vse naj naj. user posted image user posted image user posted image  Joj, naš je tudi imel včeraj 11 mesecev in sem ga čisto pozabila slikat - do sedaj sem ga na vsako obmesečnico slikala točno, včeraj mi je pa kar "ušlo", tako da sem kar danes zjutraj user posted image user posted image

Vsem bolančkom želim, da se jim hitro povrne zdravje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi našemu user posted image  želim to. Sicer pa tudi mene že danes nekaj grlo boli, aspirin s C vitaminom sem že vzela, pa še nos imam nekaj pomalem zamašen, tako da upam da ne fašem še jaz kaj.

Ampak tole vreme user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem no, upam da kmalu pride pomlad, ker tole je pa že preveč, res no. Snega sicer nimamo nič več (je že "odšel"), ampak pa dežuje in je mraz. Brez veze...

Želim vam lep dan user posted image , jaz pa šibam delat malo vaje za faks. Saj se mi ne da user posted image , ampak kar je treba je treba user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.3.2008 13:23:57   
zalbi
helou - midve že iz potepanja po MC - ju. 1vetrnica - naša Sara že spi - je bla čist adijo zmatrana - je sicer še v avtu neki prepevala - pol doma pa je sam padla dol v postelji in takoj zaspala... upam, da tvoja Sarica tut že aja. Je bil tko fajn čvek in igranja, da jo je čist utrudil.

Zdej pa moram mal reda nardit...mal grem po kuhni pospravt... pol pa čakat user posted image . k bo baje danes celo mogoče že pred 17h domauser posted image user posted image user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.3.2008 13:34:07   
thumbelina
A je še keri tok dolgčas kot meni?
Pa to ni res. NIč ne moreva ven in se oba z mulčkom tok dolgočasiva. Pa skoz hoče, da sem zraven, sem zdajle od dolgčasa in zmatranosti seveda na blazini poleg njega kar zadremala. Drugače se pa naš mulec zdaj že sam postavi na vse štiri user posted image . Sedi pa še vedno kot en pukl.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.3.2008 14:13:14   
1vetrnica
ojla,

medve sva pojedle kosilo, se zrihtale in zdaj bejba spi.

Na kavici je bilo pa ful lušno. NAslednji teden pa spet, pa upam, da bo kej sončka, da  bomo zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
18.3.2008 14:17:07   
bojana1
Evo naju iz vrtca!Ja do zdaj sem bila še jaz zraven je še kar o.k.Samo vedno pride do mene pa me prime za rokouser posted image pa se gre pol naprej igrat,pa spet do mene,...Pri nama ne bo šlo tako lahko.V četrtek ga bom pustila samega kakšne pol ure,pol pa gre zares,...user posted image Naslednji teden pa že čisto brez mene!Ne vem ,mene res skrbi in ponoči jočemuser posted image Ah ne bom več težila.
Vidim,da je kar veliko prehlajenih-želim čim hitrejše okrevanjeuser posted image
Matevž-vse naj najuser posted image
No se bom rajši kr poslovila,ker sem malo čudna,pa drugič več.
Punce kljub snegu lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3657
18.3.2008 14:47:17   
tejkag
Ojla!
Naša bejba pa ima že tretji zobekuser posted image user posted image user posted image . Danes ji je prikukal ven, zgornja enkica seveda.No in to pomeni konec neprespanih noči a neuser posted image ? Ja seveda.
Prej je spala samo 45 minut,tako da bo šla okoli 5h spet spat (upam no) za kako urco.
Zdaj z atijem jesta banano-čudež, ker ponavadi je noče. x                             cccccc               v bb                                                b         yy4                          c                                                fd  Lanino sporočilo. Ok. ne morm več pisat, ker bi ona kar z nogami po tipkovniciuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
18.3.2008 14:57:07   
mojčca
Naš Matic pa spi že od 12.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, fant podira rekord. Imam pa občutek, da se bo sedajle zbudil, ker se mi po baby sitru že nekaj prižigajo lučke. Za kosilo bo imel pa juhico, pire krompir+kolerabo+meso.

Ja, se je zbudil. Čauuuuuuuuuu

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
18.3.2008 15:29:04   
zoom zoom
user posted image user posted image user posted image NAša pa nima še nič zob.user posted image user posted image user posted image To bodo še žurke.

Sicer pa naša danes je za kosilo bolj "junk food", pomfri in kalamare in tako z veseljem je, da jo je prav lepo gledat. Jutri pa spet malo bolj zdravo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
18.3.2008 15:51:50   
taška30
Pijem drugo user posted image , Julija prav zadovoljno meče legokocke iz škatle ven, Manca pa gleda risanko Grdi raček. Sem si prej še delala utvare, da bo Manca šla mogoče spat po kosilu, ker je kao bolna, ampak seveda ne, niti pod razno. Prav, nekak bomo zdržali do risanke, upam, da bo potem ob 20-ih mrk.

Pri nas se že sonček kaže. Samo nam to nič ne pomaga.

Zoom zoom, mi smo še vedno pri 2 enkah spodaj, v bistvu že pol leta enako stanje. Eh, enkrat bo že.user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
18.3.2008 16:09:15   
1vetrnica
ojla bejbike,

kakšne plane imate za praznike, mi bomo tako nekako;

pobarvala bom5 ali 10 jajčk , tok mal zaradi otrok. Mal potice, mal šunke. Nobene cerkve, pretiranih obiskov, nekih družinskih (20 in več folka) kosil,...

Preprosto lepo preživljanje časa z mojo malo družinico, sprehodi, izleti, muckanje,....

Moj user posted image je rekel, da mi bo kupil šopek narcis in šopek tulipanov, ki si jih želim.

Skratka prazniki bodo izi super-truper. user posted image user posted image

ve?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 3662
18.3.2008 16:09:40   
thumbelina
He he ko že o zobeh, naš je prvi zobek dobil 22. decembra, zdaj pa jih ima že 6. Ampak je bil pa revež ker so mu v 1 tednu 4 zobje ven prišli...

Pri nas tudi sonce in 7 stopinj.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
18.3.2008 16:31:43   
mojčca
Sem ravno govorila po telefonu z mami in sem ful slabe volje. Oče je po operaciji bogi, ne more govoriti, ker je dobil tubus, da mu pomaga dihati. Pa ful ga boli, tako da ga na veliko filajo s injekcijami. So rekli, da je bila operacija veliko bolj zahtevna kot prva. Ma, vas ne bom nič morila, ker mi gre kar na user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3664
18.3.2008 16:40:17   
sabri
Ojla, mi od včeraj zvečer ni internet delal, tako da zalbi in vetrnica, bi mogoč pršla tud jaz, pa sem nekak narobe sklepala, da se niste zmenile, ker je pri nam naletaval snegcel dopoldan. A bo jutri tud kaka akcija?
V glavnem midve danes lepo preživljave dan, nekaj časa sem gledala ven, kako pada, potem pa se fajn oborožila, pokrila voziček in šla na sprehod, kavo, bila sem edina z vozičkom, ampak nama je bilo obema luštn. Potem je pa začel sijat sonček, sem jo pa za hišo nesla in jo vlekla s sankami, ona je pa po snegu kracala s prstki. Je imela prav rdeča, mrzla lička, ampak se nama je dogajal.
Vsem, ki praznujejo danes no in včeraj user posted image user posted image user posted image .
Ena je enkrat pisala, da je naredila šmorn, a vam ga uspe naredit bolj krhkega, ker men vedno bolj trd pride pa mi ni jasno kaj narobe naredim???Kak recept?
Grem se še malo špilat z njo, je ful zabavna pa mal trmasta dans.
Aja, prazniki vetrnica, tako nekak kot vi, samo da mi moj ne bo prinesel rož, jih ne obrajtam prevečuser posted image , ali bomo pa pičil na štajersk.

Neposredna povezava do sporočila: 3665
18.3.2008 17:01:40   
thumbelina
Ojej mojčca, tole intubiranje je zoprno. Držite se, saj bo zagotovo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
18.3.2008 19:43:00   
hariba
mojčca joj stiskam pesti, da bo se očetu stanje čimprej izboljšalo.
sabri jaz dam malo radenske v šmorn in palačinke, da je bolj rahlo, pa pol ostre in pol gladke moke.
jao danes sem pa izvedela, da gre moj po veliki noči za 6 tednov v tujino na neko usposabljanje, sem mislila, da se bo lahko izvlekel, ampak zdaj je dokončno, da mora it. Po tem bi naj sicer napredoval v službi, no bomo videli kako bo, bom že menda preživela te tedne, le upam, da bodo čim majn poškodovani in bolani ta čas.
Od danes dalje nimamo več preko Telekoma stacionarca, temveč digitalnega kako kakor internet, je za oboje, le 21€ naročnina.

Neposredna povezava do sporočila: 3667
18.3.2008 19:52:57   
taška30
user posted image Da se pohvalim, preživela dan v troje, ura je 19.50 in oba otroka v svojih posteljah, pa še brez joka sem vse speljala. Tačas ko sem dajala spat Julijo, je bila Manca v banji (imamo kopalnico čist zraven spalnice in jo ves čas praktično slišim), potem sem pa še njo, itak je padla kot pokošena, ker je pokonc že od 7-ih zjutraj.

Zdej pa miiiiiiiiiiiir, tišiiiiiiiina, izležavanje na kavču, hranjenje v miru, dr.House.............ej kolk je svet lep.user posted image

Jutri pa ponovi vajo!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
18.3.2008 20:04:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

sabri jaz dam malo radenske v šmorn in palačinke, da je bolj rahlo, pa pol ostre in pol gladke moke.

pa še malo pecilnega praška

no, naša je danes spala opoldanski spanec cele 3 ure - rekorduser posted image user posted image , tako da sedaj popoldan pa ni nič spala in sma komaj zgurale do večera...
bili smo na enem brzinskem sprehodu, sicer sonček se je na hipe kazal, ampak je ful pihal leden veter. pa usput smo še šli psa cepit, tako da je sedaj še ena skrb manj....
sem pa res sedaj z živčki na koncu, saj sem bila spet cel dan sama z obema - no, razen eva je šla dopoldan v šolo.... je moj prišel spet ob 19 uri domov - eh, drek pa taka služba, če ga ni po cele dneve...

mojčca - držimo pesti za tvojega očetauser posted image , pa še en pujsek user posted image  za srečo

prazniki - ja, mi bomo itak spet leteči. en dan pri naših, potem pa en dan pri tašči. jajčka bom barvala samo enih par ali pa bomo šle punce k našim barvat jajčka - moja mama dela vedno s čebulo in gor travo, da so taki lepi vzorci - so meni itak najlepše pobarvana jajčka...

hariba - joj, kar 6 tednov ga ne bo??? uboga ti... kako boš to zjutraj vse uštimala?

sem prej oprala eno rundo posode, me čaka še enauser posted image  - sploh nisem utegnila sedaj popoldan čist ničuser posted image , potem pa pod tuš, pa na kavč in dr. house

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
18.3.2008 20:33:42   
taška30
Mojčca, saj bo vse v redu, boš videla. Operacije so pač težke, ampak bodi optimist.user posted image

Ojoj, Hariba, a tvojega pa kar 6 tednov ne bo??? Jaz se pa včasih sama sebi smilim, ker sem sama z obema kak dan, dva?!? Ojej. Sicer pa, sej sem ti že povedala. Vsaka ti čast.user posted image

Jaz moram dat pa 3.dozo AB ob 23-ih, mi še ni čisto jasno, kako bom to izvedla oz. koliko se bo ob tem prebudila. Prvič sem dala z žličko, drugič prej popoldne sem probala kar direkt v usta s tisto tanko brizgo, pa je kar lepo požirala, bom verjetno tudi ponoči tako, jo vzela v naročje, pa lepo brizgo v usta, potem pa še flašo čez.
Kako ste pa ve to izvajale ponoči? Sploh nimam izkušenj, Manca je vedno imela na 12 ur oz. do skoraj 2.leta sploh ni dobila antibiotika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
18.3.2008 20:44:12   
Anonimen
taška jaz sem si vedno tako naračunala (ko je bilo treba jemati na 8 ur), da je bila ena runda ponoči ob 2, ker se itak tam okoli te ure vedno prebudi (lara mislim). pri evi pa glih tak, ker se ponavadi jaz prebudim za iti na wc (in to vsako nočuser posted image ), tako da sem vedno imela 2 muhi na en mahuser posted image .
ko že govoriš o tisti tanki brizgi, da se ne boš zaj.... tako kot sem se jaz - ko sem dajala prvo rundo ferum leka - bi morala dajat cca 4 ml. ker mi po žlički ni hotela vzet, oz ker je bila potem cela zapacana od ušes, pa do majčke, sem ji tudi jaz lepo dajala na brizbo - in sploh nisem porajtala, da gor piše 40 - sem kar poenotila na 4 ml. je pa mišljeno 40 kapljic, kar znese 2,5ml - ja, sem skor dokotrirala zravenuser posted image . in sem ji ta prvo rundo dajala precej manj tega sirupa - seveda nevede in seveda se nama hemoglobin ni čist nič povečaluser posted image  - matr sem bila pozneje, ko sem skužila tak jezna sama na sebe....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
18.3.2008 20:57:49   
zalbi
sabri - škoda da te ni blo - je blo luštn - drugič kr kak sms pošlji - jst grem jutr v BTC - če maš čas prlet pa greva na kofico - no pa še kira druga če hoče. evo recept za šmorn - je zakon:

user posted image
1 skodela moke
1 žlička pecilnega praška
1 žlička soli
2 jajčna rumenjaka
1 skodela mleka
2 jajčna beljaka
3 žlice masla ali olja

user posted image V presejano moko vmešaj sol in pecilni prašek. Dodaj dobro stolčena rumenjaka in mleko ter dobro premešaj. Zmešaj dobro in vmešaj trdo stepena jajčna beljaka. Stopi maslo v ponvi in vlij vanj tekoče testo. Ko se začne na dnu strjevati, obrni palačinko in jo prereži. Nadaljuj z obračanjem in rezanjem, dokler ne dobiš zapečene kosme. Pred postrežbo posuj s sladkorjem v prahu. Lahko dodaš stopljeno čokolado ali razredčeno marmelado.
prazniki - mi gremo v soboto v međimurje k tašči, pa bomo čez do ponedeljka tm - drgač pa ja tut cerkev paše k našim praznikom, barvanje jajčkov, šunka, skratka vse kar mora bit - pa kot je napisala 1vetrnica - velik crkljanja in razvajanja.

mojčca - še kr stiskam pesti, da bo čim prej vse vredu s tvojim očetom...sej bo....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
18.3.2008 20:59:54   
smotka lonib
hojla!

Mojčca!
Držim pesti, da bo vse OK s tvojim očetom.user posted image user posted image user posted image

Hariba!
jest si sploh ne predstavljam, da bi moj za 6 tednov moral kam itiuser posted image . Tsite tedne ti res želim, da imaš mir pred boleznimi in poškodbami otrok.user posted image user posted image user posted image

Sabri!
Sem ti pozabila povedati (sem zvedla v soboto), da je Klavdija (iz naše postaje) dala odpoved in da baje dela na banki (tam je njen fotr zaposlen). Je pa res, da jih je že kr nekaj dalo odpoved, pa ne samo na naši postaji ,na splošno  ljudje odhajajo iz policije. Očitno se še nobeden od višjih inštanc ni vprašal zakajuser posted image .
Če slučajno še ne veš, če si član sindikata imaš v vodnem mestu Atlantis 20 % na karte.

Taška30!
Imaš pa priden otroke. Naša Zala čez dan skoraj nič ne spi (je dons sam na rami 3-krat po 20 minut spala), ponoči je pa itak katasrofa ali je bolana ali je zdrava.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
18.3.2008 21:03:05   
smotka lonib
zoom zoom!
Jest se čudim zakaj ima naša še kr samo 4 zobke, pa vidim, da ste vi še vedno brezuser posted image . Vsaj grize te neuser posted image . Naša jih kr zapiči kot ena drakula.

bolančki!
vsem bolančkom, pa se bi in Zali želim, da se čimprej pripelje mimo nas vseh ZDRAVJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
18.3.2008 21:41:55   
zoom zoom
No tko. Naša dva oz 3-je spijo od 19.30 dalje, tamala se je sicer 5 minut nazaj nekaj zbudila, ker je ful kašljala, pa nekaj se ji je zaletelo. Sem ji še 1x nos spucala, pa ponovno Operil v nos dala (je bila brez celo 2 dniuser posted image ), zdej pa spi in upam, da ne bo preveč zbujanja ponoči.

Sem pa potem ko so vsi zaspali začela likat, pa 2 stroja cunj sem na novo obesila ( cunj res nikoli ne zmanjka), vmes sem geldala BB in mao dr. House, pa sem ga dala raje snemat, om jutri gledala, će bo čas.

Antibiotike sem jaz dajala starejšemu, tamala jih na srečo še ni rabila, od 5.meseca dalje zaradi ušes in sem ga vedno vzela v naročje, pa potem v naročju nalila sirup na žličko dala v usta, pa pijačo čez. Čez čas nama je to zmeraj bolj uspevalo, zdej od 2,5 let ga pa samo pokličem, se sam lepo usede, popije sirup, pa z vodo splakne, se uleže nazaj in spi naprej. Ima pa naš ful pogosto vneta ušesa.

A bo katera dala svoje otroke (tudi starejše) cepit za klopni meningitis? Jaz bom starejšega dala, že zaradi vrtca, ker so veliko v gozdu, pa doma se pod drevesi igra, pa maline v tistem grmovju nabira, tamale pa zaenkrat ne, se mi zdi še pramajhna. Zase pa še premiščjujem. A ve ste kaj?

Grem zdej spat, se beremo jutri.
P.S.: pa mirno noč

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?