zoom zoom
|
No tko. Naša dva oz 3-je spijo od 19.30 dalje, tamala se je sicer 5 minut nazaj nekaj zbudila, ker je ful kašljala, pa nekaj se ji je zaletelo. Sem ji še 1x nos spucala, pa ponovno Operil v nos dala (je bila brez celo 2 dni ), zdej pa spi in upam, da ne bo preveč zbujanja ponoči. Sem pa potem ko so vsi zaspali začela likat, pa 2 stroja cunj sem na novo obesila ( cunj res nikoli ne zmanjka), vmes sem geldala BB in mao dr. House, pa sem ga dala raje snemat, om jutri gledala, će bo čas. Antibiotike sem jaz dajala starejšemu, tamala jih na srečo še ni rabila, od 5.meseca dalje zaradi ušes in sem ga vedno vzela v naročje, pa potem v naročju nalila sirup na žličko dala v usta, pa pijačo čez. Čez čas nama je to zmeraj bolj uspevalo, zdej od 2,5 let ga pa samo pokličem, se sam lepo usede, popije sirup, pa z vodo splakne, se uleže nazaj in spi naprej. Ima pa naš ful pogosto vneta ušesa. A bo katera dala svoje otroke (tudi starejše) cepit za klopni meningitis? Jaz bom starejšega dala, že zaradi vrtca, ker so veliko v gozdu, pa doma se pod drevesi igra, pa maline v tistem grmovju nabira, tamale pa zaenkrat ne, se mi zdi še pramajhna. Zase pa še premiščjujem. A ve ste kaj? Grem zdej spat, se beremo jutri. P.S.: pa mirno noč
|