lilka
|
Dobro jutro, dobra kavica! Malo težko pišem, sem si včeraj nohte podaljšala, tako lepe imam pa še nisem navajena, ker sem mela zdej nekaj tednov čisto kratke, kako se pa faaaaaajn počutim s temi urejenimi nohti, no v glavo sem še kot strašilo, samo imam danes frizerja . Tinka je začela včeraj zvečer pa še kašljat, sem kar vedla, da se bo od mene nalezla, pa malo ji je hroplo, ampak je danes že boljše, Sinecod kapljice ji dajem, upam, da se bo umirilo, ker jaz se pa davim že cel teden , pa t nirs no koliko je teh prehladov..... Se pridružujem klubu popackanih trenerk in mastnih las, samo jutri grem pa že v službo in bo konec tega, če prav me kar kap, ko pomislim, da bom šele popoldne domov prišla , zdej me pa vse skupaj skrbi, ni čudno da me je že zjutraj galava bolela, kaj bom oblekla sploh ne vem, še nisem poskusila, kaj mi je še prav lonib:vau a vaša že tako sama stoji , naši to ne rata, se je včeraj šele prvič pobrala iz trebuha nazaj v sedeči položaj, pa sej bo..... Ja naša pa vstane že malo pred šeto in to vsak dan, pol pa ni čudno, da sem jaz že ob osmih v postelji.....ker enostavno ne morem, me kar zmanjka, če tv gledam, pol pa ni čudno, da nevem o katerm dr. hausu al kaj je že, razpravljate... Valika:ja kaj pa je s tvojim joškom, ti revica, ti držimpesti, da bo boljše Kavica:fuuul sem vam fauš, ko tako skupaj kavico pijete Zdej pa šiam, Tinka se bo kmalu zbudila, ker ful kašlja Želim vam lep sončen dan, držite jutri pesti zame, za moj prvi delovni dan in vam pišem v soboto kako je bilo......
< Sporočilo je popravil lilka -- 20.3.2008 9:26:10 >