juniorka
|
Sem imela včer obisk, 18 mesečnega Gašperja in mami nosečko. Je mali našga 2x sunil in smo imeli jok, pa tolk se je hotu igrat z njim, naš je čisto nor, o gleda za drugimi večjimi.. Sva v nedeljo imela pa eno majčico pri naju ( v celem letu nisem mela tolk obiskov kot zadnji teden ), pa je bil 2,5 l bratec, naš je bil tako navdušen, ga je oponašal- glasove, dejanja... če bi imeli takega doma, pol bi že laufal okoli ! Sedajle sem se izmuznila, je zizal inspi naprej, je včeraj samo 1x malo več kot uro spal, obisk je šel ob 20ih, tako da je bil že koma, ko sva se skopala, j zadremal med česanjem , še nisem vidla takega, pa sem ga na spalko položila in je spal... valika, imava isto metodo in še deluje! Včeraj sem se tudi jaz opogumla, ko jih ve tako pridno navajate na vse jest, da sem mu dala svojo juho z zdrobovimi cmoki (celo jajce) in sem vmes vstala, da jo pgrejem, ker se je ohladila, pa je blo drenje... Ja, pa z mize si je postregel napolitanko, ko sem jaz vas brala, je celo zbasal v usta in jo guzal, pa čokolada mu je tekla ven, itak ni blo variante, da bi jo dobila iz njegovih ust . Samo zdaj ve, kakšen okus ima in bo treba skrivat! Pol sem mu pa še riž v kis namakala in je tako jedel, ker sam mu je preveč pust, tako da pol nisem bučk pražla, ker je bil sit! Zvečer je pa tudi z obiskom žemljo in sir, klobas pa mu še ne dam! Ima pa rad črno žemljo, graham pa ne, ker se mu zatika! Spije pa vse, kar mu dam, če je v lončku in lahko sam drži! Za podaljšanje- ne vem, če bom dobila..porodniška se izteče 5.4., bi pa rada vedla, da pol uredim še dopust, odpoved..če mi pa podaljšajo, pol pa lanski dopust gre papa, pa so spet oni na boljšem.. V glavnem, naš gre povsod s preprijemanjem, ob steni, od kavča do stola... Stoji že tudi lepo, samo ga je strah in se na rit vrže... Terapijo pa imava na 14 dni, ker nočeeeeeeeee sodelovat Ma, saj ga že 9 m mučimo, no, se je splačalo, glede na sedanje stanje! thumbelina- tako kot si napisala, nekaj časa stagnirajo, pol pa jim naenkrat nove pogruntavščine ratajo, saj se bosta uštimala.. vidva imata zgleda ene druge vaje, midva sva po eni metodi na B.... delala, bom pol pogledala in napišem! V glavnem, optimistično!
|