|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
3.3.2008 21:42:00   
marijaa
Patrik se zahvaljuje za čestitke.
Js sm bla dans prvič na šihtu, je blo tud dans za mene use novo ne sam za patrikauser posted image . Patrik je prvič 1 uro sam pri varuški ostal, 2 uri je biu pa tm skupi z mojim.
dojenje js še tud 2 krat na dan zjutri in zvečer pred sapnjem. Ponoč že pol leta ne več. Za večerju mu dam proseno kuhano proso z suhimi slivami al jabolčno čežano al  rižolino al polento z adaptiranim mlekom ali eno milupno mlečno kašico z banano.
Ka vaši kej škilijo? patrik ful čedalje bl, sm enkrat ot dohtrco uprašala in je rekla da je to do leta in pol normalno. Men se ap ne zdi niti mal normaln, se mi zdi ful pretiran, sm zadnič u bolnci opazovala 2 taka mala približn enak stara k patri in čist noben ni sam patrik 

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
3.3.2008 21:42:48   
1vetrnica
ojla,

se tipkamo zjutraj, lepo nočko vsemuser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
3.3.2008 21:48:36   
thumbelina
marijaa - meni je pediattrinja rekla da bi semoralo škiljenje poštimat nekje do polleta starosti. In naš je res ene parmesecv kar škilil, zdaj že lep čas ne. Tako da bodi malo bolj sitn apri naslednjem pregledu, naj te pošlje k okulistu al kaj...

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.3.2008 21:53:07   
JAPE
Škiljenje: Marijaa a vidva hodita v razvojno? Vem za eno, da hodita samo zaradi škiljenja.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
3.3.2008 21:55:04   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Lonib: a vaša že tako dobro stoji. Naša se sicer nekaj trudi samo je še tako majava, da ni variante, da bi tako pozirala. Voziek je pa lušten.

Ja stoji že, sam moram pa skoz bit blizu, ker noge ima kot en teliček. Je prejle bila Vanja v bližini, če bi slučajno padla. Ob opori pa še ne hodi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.3.2008 21:57:46   
smotka lonib
JAPE!

voziček je bil 93,  EUR pa še nekaj centov, poštnina pa 19,90 EUR. men se je zdelo poceni, ker sem jest dala za rabljen Hauckov voziček 80 EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.3.2008 22:04:17   
JAPE
Ja, res poceni, pa lušten je. Komaj čakam da ga še v živo vidim.

Neposredna povezava do sporočila: 2907
3.3.2008 22:05:58   
thumbelina
Lonib - men je tud všeč voziček, prav fleten je, ko pa poveš ceno mi je pa še bolj všečuser posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.3.2008 22:28:35   
*piškotek*
Živjo punce user posted image

Jaz sem pa danes čisto utrujena user posted image
Dopoldan sva imela plavanje, potem sem kuhala kosilo, potem pa šibala na predavanje na faks in sem prišla domov ob 20.35. Pa sem mogla še malo hiško v red spravit po tavečjem, zdej sem pa itak vas brala več kot pol ure, ker ste tolk napisale user posted image

Srečanje: zgleda da bo res kar petek obveljal - takrat smo vse za. Zmenit se bomo pa res mogle nekje notri, ker kolikor napovedujejo bo joj od jutri naprej. Drugače je pa meni vseeno, kje - ali Ljubljana, ali Kranj ali kje drugje. Tam kjer nas bo več user posted image
Thumbelina: čestitke za podaljšanje porodniške user posted image

Lonib: super voziček - le glej da se pa res prideš pokazat z njim in seveda Zalo v njem user posted image user posted image user posted image  

Hariba: joj, kar ne morem res verjet da je bila že v vrtcu, mah kako hitro bo ponedeljek tu, ko začneva midva z uvajanjem user posted image

Mojčca: kako je z zdravjem pri vaši hiši?

Podaljšanje porodniške: držim pesti za vse, ki še čakate, da vam podaljšajo user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tudi sicer potem oddala vlogo, samo tudi še nič ne vem, sicer pa meni skoraj 99% ne bodo podaljšali, ker sem imela samo en izvid in je že una tam na CSD-ju čukasto gledala - češ a sam enga maš al kaj user posted image  No, upam pa vseeno lahko, a ne?

Jutri imava pa z user posted image  zobozdravnika. Me prav zanima kako bo? Upam da bo priden user posted image

Nič, zdej se pa že ne spomnim več točno kaj je kera pisala, pa še oči me že čisto pečejo in kar malo megleno že vidim, tako da bom kar končala za danes.

Želim vam lahko noč in naj bo čimbolj mirna.
Nočko user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.3.2008 22:33:32   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Podaljšanje porodniške: držim pesti za vse, ki še čakate, da vam podaljšajo user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tudi sicer potem oddala vlogo, samo tudi še nič ne vem, sicer pa meni skoraj 99% ne bodo podaljšali, ker sem imela samo en izvid in je že una tam na CSD-ju čukasto gledala - češ a sam enga maš al kaj user posted image  No, upam pa vseeno lahko, a ne?

Ni samo odvisno kok izvidov imaš ampak predvsem tud kaj ti napiše pediatrinja v Razvojni ambulanti na izvid.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
3.3.2008 22:44:52   
marijaa
Škiljenje: Marijaa a vidva hodita v razvojno? Vem za eno, da hodita samo zaradi škiljenja.

Ne hodva, sm pr 6 in 9 mescih uprašala v posvetovalnci svojga pediatra in je reku da do leta se bo to porihtalo samo od sebe, sam tedi še ni tk fejst. Sm pa PREJŠN TEDN K JE BIU U BOLNICI ZARAdi rota virusa uprašala dohterco in je rekla da celo do leta in pol tk da zdej res ne vem. Sej drgać že hodi pa tud se mi ne zdi ga glih ne bi vidu, gre proti igrači edin kake drobtince se mi zdi da kdaj ne opazi tk k bi mogu

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
4.3.2008 7:33:08   
juniorka
Jutro!!
Kavica za vas user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
4.3.2008 7:48:12   
juniorka
user posted image

Takole bomo pa skoraj pile user posted image user posted image , zdaj mal delat, pa bo poletje!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
4.3.2008 8:08:03   
juniorka
Sem imela včer obisk, 18 mesečnega Gašperja in mami nosečko. Je mali našga 2x sunil in smo imeli jok, pa tolk se je hotu igrat z njim, naš je čisto nor, o gleda za drugimi večjimi.. Sva v nedeljo imela pa eno majčico pri naju ( v celem letu nisem mela tolk obiskov kot zadnji tedenuser posted image ), pa je bil 2,5 l bratec, naš je bil tako navdušen, ga je oponašal- glasove, dejanja... če bi imeli takega doma, pol bi že laufal okoliuser posted image !
Sedajle sem se izmuznila, je zizal inspi naprej, je včeraj samo 1x malo več kot uro spal, obisk je šel ob 20ih, tako da je bil že koma, ko sva se skopala, j zadremal med česanjemuser posted image , še nisem vidla takega, pa sem ga na spalko položila in je spal... valika, imava isto metodouser posted image  in še deluje!
Včeraj sem se tudi jaz opogumla, ko jih ve tako pridno navajate na vse jest, da sem mu dala svojo juho z zdrobovimi cmoki (celo jajce) in sem vmes vstala, da jo pgrejem, ker se je ohladila, pa je blo drenje...user posted image  Ja, pa z mize si je postregel napolitanko, ko sem jaz vas brala, je celo zbasal v usta in jo guzal, pa čokolada mu je tekla ven, itak ni blo variante, da bi jo dobila iz njegovih ustuser posted image . Samo zdaj ve, kakšen okus ima in bo treba skrivat!
Pol sem mu pa še riž v kis namakala in je tako jedel, ker sam mu je preveč pust, tako da pol nisem bučk pražla, ker je bil sit! Zvečer je pa tudi z obiskom žemljo in sir, klobas pa mu še ne dam! Ima pa rad črno žemljo, graham pa ne, ker se mu zatika! Spije pa vse, kar mu dam, če je v lončku in lahko sam drži!

Za podaljšanje- ne vem, če bom dobila..porodniška se izteče 5.4., bi pa rada vedla, da pol uredim še dopust, odpoved..če mi pa podaljšajo, pol pa lanski dopust gre papa, pa so spet oni na boljšem.. V glavnem, naš gre povsod s preprijemanjem, ob steni, od kavča do stola... Stoji že tudi lepo, samo ga je strah in se na rit vrže... Terapijo pa imava na 14 dni, ker nočeeeeeeeee sodelovatuser posted image  Ma, saj ga že 9 m mučimo, no, se je splačalo, glede na sedanje stanje!
thumbelina- tako kot si napisala, nekaj časa stagnirajo, pol pa jim naenkrat nove pogruntavščine ratajo, saj se bosta uštimala.. vidva imata zgleda ene druge vaje, midva sva po eni metodi na B.... delala, bom pol pogledala in napišem! V glavnem, optimistično!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
4.3.2008 8:21:10   
juniorka
Sem potrdila namesto počrnila imeuser posted image

Snega ni pri nas, tudi deževat je nehalo, včeraj je pa res pihalo, ampak je blo toplo, sva malo 'hodila' okoli hiše, pa bi se naš kr plazil- mu seveda nisem pustila...saj drugače ga ne vodim za roke okoli, samo sva morala ene čevlje malo umazat, ker smo jih prerastli počasi!
lonib- pardon, smotka user posted image , voziček je res lep, kot v reklami, ki si jo dala že gor, pa luškana Zala, naš ne bi takole stal, ker bi kolesa napadeluser posted image , ja, moškiuser posted image !

Vsem, ki ste praznovali.. od Ane, pa Lara, Tilen, Patrik, vse naj naj, pa lepa imena, men so tudi všeč, ma vsi aprilčki majo lepa!
Pa za zobke- MojcaB, če se ne motim in prve korake..super!!!

Če sem kaj pozabila, je emšo, se mi drug mesec poviša na 3 in 2user posted image

Ej, naš lump še spi, bo res vreme, pa včerajšnja utrujenost, al pa ma samo mir, ko ni mene zravnuser posted image !
Nič, lepo se imejte..na kafetkih, hariba v službi ali kjerkoli že boste!
Lep dan

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
4.3.2008 8:29:50   
zoom zoom

Ka vaši kej škilijo? patrik ful čedalje bl, sm enkrat ot dohtrco uprašala in je rekla da je to do leta in pol normalno. Men se ap ne zdi niti mal normaln, se mi zdi ful pretiran, sm zadnič u bolnci opazovala 2 taka mala približn enak stara k patri in čist noben ni sam patrik 

To je normalno. Imenuje se navidezno škiljenje, ker je razlika med očesi in nosom še prevelika (ali pa premajhna sem malo pozabila), ko se bo obraz dokončno preoblikoval bo izginilo. Našemu je še pri 3 letih na sistematskemu rekel, da se mu to še ni poprqvilo, ampak da se bo. Jaz v bistvu niti ne opazim (kdaj na kakšni sliki sicer ne). Je bilo pa grozno tam okoli pol leta starosti.
Pri tamali pa ne opazim tega.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
4.3.2008 8:31:19   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Naš mulček se je danes zbudil ob 6.50 in ni hotel več spat, pa sem ga nesla v svojo posteljo. Tam mi ga je nekako uspelo uspavati ob 7.40 in sem ga odnesla v njegovo posteljico in še zmeri spi. Ob 9 morava pa od doma. Pa jest bi mogu, pa noče takoj ko se zbudi, ah,... Bova že nekak. Počakam še 5 minut, če se ne zbudi, ga grem pa jaz zbudit. Nikol ni prav, a ne, zmeri želimo da bi spali, ko pa spijo jih pa moraš budit user posted image

Juniorka: hvala za kavico

Lonib: ja, saj glede podaljšanja porodniške pa pravim tako - oddala sem, če mi podaljšajo potem bo super, če pa ne, pa malo manj user posted image  Glede na to da pa je Nejc kar uredu z razvojem, se pa zaradi tega podlajšanja ne obremenjujem preveč - zato kar bo pa bo.

Tako, zdej pa grem počasi v akcijo, ker še spi...
Lep dan vam želim.
A ja, pri nas tudi ni nič snega, samo malo dežuje.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
4.3.2008 8:32:41   
lilka
Dobro jutro!

Tinka dremlje, smo vstali ob šetih, danes se ni prej zbudila za falško, zgleda ker ji je babi včeraj gres skuhala kar na alpskem mleku in je držalo, prvič je to jedla in gleda da bo vreduuser posted image user posted image user posted image , če bi mene čakali, še dolgo nebi dobila mleka, jaz sem čisto preveč previdna in kar nekaj čakam in čakam.....

Kosilo:nam uspeva, jaz sem tako srečna, včeraj sem skuahala juhico iz mešane zelenjave in nisem nič miksala, sva sproti malo pretlačile, pa malo z rokami, pa malo ona sama in je jedla, sicer je bla popacana, pa jaz zraven, pa taa in vse, samo jedla pa je, jaz sem tako srečna, končno nam je uspelo nehat s tem miksanjemuser posted image user posted image user posted image .....zgleda da je pri otrocih res vse ob svojem času, ko pride njihov čas pa gre, prej pa ne moreš na silo, je boljše počakat....

Včeraj sem si vzela prosto popoldne in bla do večera v šopingu, sem šla v kik in kupila še nekaj mikic, pa žoge in druge igračke, ker greva na 3 obiske, pa žabe sem dobila oranžne, ne morem verjet in to v BC, sam me je kap ker so ble 8 evrov, tolko sem dala v kiku za jakno, pa naj bo.....pol sem šla še v DM in pa s sestrično na pijačo, joj je pasalo....

Danes imamo posvetovalnico, cepljenje in pregled za vrtec hkrati, upam, da po cepljenju ne bo spet vročine in ne vem kaj še vse, tako da jutri javim rezultate, ali pa že popoldan.....

Thumbelina:čestitam za podaljšanjeuser posted image

s.lonib: jaz sem tudi dobila tak bon za BC, samo sem ga včeraj pozabila s sabo vzet, pa drugičuser posted image . Vau kako lep voziček, samo je pa velik,samo če si rabla novega je super, kot naš Qinny, jaz kupujem nekaj dosti manjšega in na manjših kolesih, čeprav čez 3 kolesnika z velikimi kolesi ga ni, je tako komot za vozit.....

Mojčca: s Tinko močno drživa pesti za Manco....

Valika: jaz sem tudi včeraj v Lidlu te plenice vzela, samo jih še nisem preizkusila, a ne kako ugodne cene so v Kiku....

Hariba: sej ne morem verjet, da je Zoja že kar v vrtcu......ja sej vem, da v vrtcu vse dajejo in da se otroci vsega navdijo, doma pa nočejo, jah mi se že od prejšnjega tedna intenzivno pripravljamo, jemo koščke, uvajamo mleko....
Za zenf nimam pojma.....
Naša Tinka je pa zdej začela bit ful navezana name, samo se bo itak navadila ko grem v skužbo in jo bosta ati in babi imela vsak 14 dni, tako da bo.

zalbi, zoom zoom in juniorka držim pesti za podaljšanje porodniškeuser posted image

Tinka se je zbudila, šibam.... 

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
4.3.2008 8:34:22   
*piškotek*
No, vremenske razmere so se med tem ko sem pisala spremenile user posted image user posted image user posted image
Pri nas ne dežuje več, zato pa je začel močno naletavati sneg user posted image  Upam, da se ne bo prijel na ceste,....

Tamai pa še kar spi... user posted image

No, ponavadi ko sem vam napisala da spi čez dan, se je potem takoj zbudil, danes pa sem vam napisala mislim da že tretjič, pa ga nič ne gane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
4.3.2008 8:38:15   
zoom zoom
Še to glede škiljenja mi2 va bila 2x pri okolistu (pri 6 mesecev in 1,5 leta) in je ona rekla, da je to navidezno škiljenje, ki izgine ko se obraz čisto preoblikuje iz dojenčkastega (tam enkrat do šole).

No zdej pa zares.

Dobro jutro.

Naša noč je bila kar mirna. Tamala se je zbudila ob 1.30 in v joku govorila AMAMAMAM, tako da je dobil aflašo, popila in zaspala nazaj do 5h, sem jo samo na mojo posteljo prestavila in je takoj zaspala nazaj do 6.30. Kar ok.

Vreme pri n as je tako čudno, med dežjem je še malo snega. Na strešnih oknih pa je tam do ene polovice vidit sneg, ki se je prijel. Še ni panike.

Moram končat, ker je že tečna. Se oglasim kasjenej

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
4.3.2008 8:40:33   
1vetrnica
dobro jutro, hvala za kavico,

nočka: je bila mirna. Miška se je zbudila, sva pospremili fante od doma, pojedla zajtrk in zdej aja.
kosilo: danes bomo imeli govejo juho, mesek in (verjetno) pire krompir.
sneg: pri nas ne duha ne sluha o njem, pri vas? Dežuje pa in je tak smotan danuser posted image
podaljšanje: čestitke tistim, ki ste dobile in pa držim pesti še za ostale.user posted image

juniorka: joj je luštna una slikca, bi pila kavico na plaži, bi bi bi!!!user posted image user posted image

kavica dons: no a bi katera dans kakšno kavico v živo na izi? Ura bi bila med 10h in 10.30, lokacija, nekje not, vseeno kje. Skratka čist na izi, se nikamor ne mudi.
(V petek jaz ne bom mogla, ker imam razgovor s šefom, oh jauser posted image )

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
4.3.2008 8:40:43   
zalbi
dobro jutro!

Ej jst tut pridem na kavo danes 1vetrnica, sabri in jape.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
4.3.2008 8:42:19   
1vetrnica
dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

dobro jutro!

oj žalbi, super, dejmo še lokacijo dorečt, kje sta pa sabri in jape?

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
4.3.2008 8:43:15   
zalbi
1vetrnica - ja jst sem ZA, ja men je kul okol 10h - kje pa?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
4.3.2008 8:47:10   
1vetrnica
žalbi, pojma nimam; tko, da se bodo otročki mal migal, dej predlagiuser posted image

Mogoče bo treba zaspanke sabri in jape po mobiju mal poklicatuser posted image

BDW a bi še katera prišla?user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?