|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
11.6.2008 21:08:30   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo user posted image user posted image user posted image user posted image Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva user posted image se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan user posted image

spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj user posted image

minestrico sem pojedla, jo bila dobra in je je se pol lonca ostalo, ce zelis ti poslejm, povej naslov user posted image  

res je fajn da lahk mal cez dan pocivam user posted image  se posebi danes kr mi hoce glavo raznest user posted image

tko da punce moje jaz grem kar mal pocivat, se prej pa morem posodo pomit, pol pa grem kar v posteljo eno siesto nardit...user posted image

lepo se mejte, fajn klepetajte da vas jutre prebrem...user posted image user posted image user posted image

lep dan se naprej in lahko nocko... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7651
11.6.2008 21:10:39   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo user posted image user posted image user posted image user posted image Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva user posted image se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan user posted image

spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj user posted image

jaz bi tud neki jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam,da boš znova med borkamiuser posted image user posted image user posted image

a me bos pocakala al kaj? user posted image user posted image user posted image

tud to je možnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7652
11.6.2008 21:12:00   
spps
tany lepo se imej še naprejuser posted image user posted image user posted image
ancica ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pa grem pred tv,pa mam spet filing,da bom težko zaspalauser posted image

ajde,se tipkamo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7653
11.6.2008 22:01:18   
_ancica_
tany...ti kar pojdi lepo pocivat, da bos jutri brez glavobola. Minestrico mi pa kar po mailu poslji bo hitreje hehe user posted image user posted image user posted image

spps...sej me ni treba cakav ves, ker ce bo tko se bos se fajn nacakala user posted image user posted image user posted image Midva bova spet zacela drug mesec al pa clo cez dva. Tko da ti kar bodi lepo pridna user posted image

ok, zdaj pa grem nekaj skuhat, pol pa mal pred tv mojga pocakat. Lahko nocko vsem, jutri se pa spet tipkamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7654
12.6.2008 11:15:32   
sončnica24
Hojla da se vam malo javim, pri nas spet dežuje pa mi danes prav paše sem že celo nekaj naredla sedaj pa bom jaz tudi počivala. Jutri imam že zjutraj g tako da vam sporočim kako pa kaj je z mojo user posted image upam da vse vredu pa tako jo moram vprašat kako to da še nič ne čutim pa kako je s to nizko ležečo posteljico nekaj sem sicer že na netu našla samo moram se jaz to malo bolj pozanimat ker je baje veliko različic.

Mogoče se vam popoldne kaj javim ker bi naj šel moj nekam nekaj delat, razen če ne bom zaspala ker je bolj tak zaspani dan.

Tany kdaj pa imaš ti pregled pa jaz bi tvoj razgled rada vidla iz novega stanovanja user posted image , saj veš da sem radovednauser posted image

Pa pa zaenkrat

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7655
12.6.2008 17:02:32   
_ancica_
Ojla punce user posted image

Mene pa takoooo zob boli!!!! Ce ne bo nic boljse bom kar poklicala zobarja in se probala narocit za jutri, ker ne vem kako bom zdrzala do ponedeljka user posted image Sem ze ful enih tablet pojedla, pa se mi zdi da nic kaj dost ne pomagajo, samo slabo mi je po njih user posted image Mi je pa zadnjic rekel, da me bo verjetno ful bolel, tko da zdej ne vem al je to normalno al kaj user posted image V glavnem bom danes probala cimvec pocivat.

soncnica...lepo opravi jutri pri G user posted image

se oglasim se kaj kasneje ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7656
12.6.2008 17:03:53   
spps

Mene pa takoooo zob boli!!!! Ce ne bo nic boljse bom kar poklicala zobarja in se probala narocit za jutri, ker ne vem kako bom zdrzala do ponedeljka user posted image Sem ze ful enih tablet pojedla, pa se mi zdi da nic kaj dost ne pomagajo, samo slabo mi je po njih user posted image Mi je pa zadnjic rekel, da me bo verjetno ful bolel, tko da zdej ne vem al je to normalno al kaj user posted image V glavnem bom danes probala cimvec pocivat.

soncnica...lepo opravi jutri pri G user posted image

se oglasim se kaj kasneje ...user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla!
A te ne bi mogel vzet prej?po mojem če poveš,da te zelo boli,da te bo vzel prej kot v ponedeljek.kaj če bi poklicala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7657
12.6.2008 17:39:54   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Kje ste...
Jaz sem v pripravi večerje, pol grem pa v službo.Pri nas je hladno-17¨C- pa oblačno , in na čase pada dež.
Sem ravno nekaj zjezana, k me je sestrična zjezala glede park placov.....user posted image user posted image Kolk so eni ljudje lohk egoistični....šok.
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7658
12.6.2008 19:53:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla.
Kje ste...
Jaz sem v pripravi večerje, pol grem pa v službo.Pri nas je hladno-17¨C- pa oblačno , in na čase pada dež.
Sem ravno nekaj zjezana, k me je sestrična zjezala glede park placov.....user posted image user posted image Kolk so eni ljudje lohk egoistični....šok.
Pa ve?

ojlauser posted image user posted image user posted image user posted image ma ne se jezit,škodi lepoti.jaz sem mala spravla v pižamo,pol pa še mojmu neki naredim za večerjo,da ne bo prestradan.
a ti večinoma sam ponoč delaš?

ma pri nas tud ni neke vročine,je vsaj zrak za dihat,dežuje pa trenutno neuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7659
12.6.2008 20:28:26   
tany83
ojla cvekice...

kako ste kaj???

Jaz sem ok, danes mam dan pospravljanja user posted image  ma zdaj sem koncala in se stusirala in klepetam z mamo po msnju user posted image ...

ancica upam, da te zobek hmal neha bolet, vem kako je in boliko hudic user posted image ... jaz bi poklicala zobarja da me pogleda, sej umres tolk casa cakat... user posted image user posted image user posted image

soncnica mam eno slikco z razgledom z balkona, ti poseljem, sam daj ti pa mal striptiza naredi pa nam busi poslji user posted image ...

spps... lepo da skrbis za mozeka, da ne bo lacen user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7660
12.6.2008 20:35:11   
_ancica_
spps, tany...bom zdejle poklicala da vidim ce ma kaj frej jutri ali v soboto...ce ne bom pa kar mogla se cez vikend potrpet user posted image Sej ko pojem tablete je potem nekaj casa mir, problem je da mi je potem pa od tablet ful slabo user posted image

Dej ce bos posiljala fotkice se meni poslji user posted image user posted image Sej ves kok smo babe radovedne user posted image user posted image user posted image Pa se busija slikaj, da vidmo kok je ze velik user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7661
12.6.2008 21:46:14   
tany83

spps, tany...bom zdejle poklicala da vidim ce ma kaj frej jutri ali v soboto...ce ne bom pa kar mogla se cez vikend potrpet user posted image Sej ko pojem tablete je potem nekaj casa mir, problem je da mi je potem pa od tablet ful slabo user posted image

Dej ce bos posiljala fotkice se meni poslji user posted image user posted image Sej ves kok smo babe radovedne user posted image user posted image user posted image Pa se busija slikaj, da vidmo kok je ze velik user posted image

ancica polkic da vidis kaj je, se posebej ce ti je po tabletah slabo...

bom poslala, no moj busi pa ni tko velik (se) user posted image user posted image user posted image

jaz bi rada stripitiz od soncnice in njejn busi user posted image user posted image user posted image  dejmoooooo sooooncnicaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7662
12.6.2008 21:48:34   
_ancica_
sem klicala k zobarju, pa jutri sploh ne dela, v soboto je pa cist zabasan...tko da bom mogla cakat do ponedeljka user posted image Sej zatecen nimam nic, samo boli ko sto user posted image potem moram pa ful tablet pojest user posted image Mah sej ne morem verjet, da je skos neki...si sploh ne predstavlam kaj bi blo, ce bi bla se vedno noseca in s tem zobom user posted image Jih je res dobro prej postimat, da nimas potem takih problemov.

Zdaj pa grem mal pred tv...se mi ne da nic druzga kot buljit v skatlo hehe user posted image user posted image user posted image

se tipkamo se jutri...lep vecer oz lahko nocko vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7663
12.6.2008 21:53:16   
tany83
ancica pocivaj druge ni, ce te ne more zobo vzet... user posted image

lepo se mej in upam, da bos lahko spala ponoci user posted image

lahko nocko vsem, se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7664
13.6.2008 11:46:11   
sončnica24
Hojla mi smo zdravi in čili vse je ok edino postljica je malce bolj spredaj pa nizko ampak se je baje že malce dvignila pa je rekla g da ni panike da se to še tako spreminja tako da sem zdaj malo bolj mirna. Samo moram pogruntat kje v materinski knjižici je napisano če sploh je kako smo velki ker jo vedno nekaj pozabim vprašat, me očitno pozabljivost dajeuser posted image .

Imam pa naslednji pregeld 10.6 po vsej verjetnosti samo ne bo moje g ker gre na dopust ampak bo ena druga upam da bo fajn sem sicer bla že enkrat pri njej v bolnici na pregledu pa je bla vredu.

Tako jaz se danes spet odpravljam na vikend dopust tako da upam da se vreme kaj popravi ker bi naj šla jutri z mojim pa njegovimi v postojno pa mi po dežu ni ravno za okoli hodit.

Tako zdaj pa grem kruh pečt ker mamo novo posodo za kruhuser posted image , že komaj čakam ker je full dobra masa za kruh.

Pa pa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7665
13.6.2008 15:38:58   
NAJBOLJŠA
Sončnica,sam da je vse ok....user posted image user posted image
Dobro jutro vsem.user posted image
Jaz sem ravno vstala, šla po otroka, preoblekla malo, ki je vstala mal pred mano...sedaj pa sem zaposlila večja dva, da pospravimo flet pred vikendom.user posted image Ko pa možko pride domov , pa moram v Kranj, po darilo za sestrično..Pa se mi ne ljubi v tem dežju nikamor..user posted image user posted image user posted image Kako ste kaj ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7666
13.6.2008 15:57:36   
_ancica_

soncnica...super glede pregleda user posted image user posted image user posted image zadnjic si rekla, da se ne cutis brcanja...si vprasala g glede tega? Sej pomoje da imas se kar par tednov, preden jih zacutis...ene pac prej druge malo kasneje, se posebaj ce je prva nosecnost, baje da jih zacutis kasneje user posted image

Kruhek...njami!!! Jaz pa tukaj jem samo toast...ker greva ponavadi enkrat na teden v trgovino in nakupiva ogromno, tko da svezega kruha ne kopujeva....ga pa ful pogresam!!!Komaj cakam da grem v slo, da ga bom lahko jedla user posted image user posted image user posted image Tukaj tudi nimajo ne vem kaksne izbire. user posted image

NAJBOLJSA... pri nas je tudi nekam oblascno danes user posted image Upam, da ne bo spet dezvalo cez vikend. Ponavadi imamo vedno lepo cez teden, potem pa dez oz slabo vreme cez vikend, ko bi lahko kam sla skupaj user posted image

Zob me se vedno boli. Sploh ne morem jest...oz potem ko kaj pojem me zacne ful bolet za ene 5 minut...cela desna polovica celjusti, pa kar grlo in do usesa mi gre. Sej potem cez par minutk se umiri, ampak se zmeri cutim. Joj, kje je sele ponedeljek. Bom spet shujsala, ker ful malo jem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7667
13.6.2008 19:18:54   
NAJBOLJŠA
Ančica, kaj pa dežurni zobozdravnik..?
Jaz sem šla parkrat k dežurnemu, pa mi je lepo uredil zadevo.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7668
13.6.2008 19:19:36   
tany83
ojla

kako ste kaj???

jaz sem ok, meni dela RR fuul pocas pa noce odpiat zato se bolj mal javljam, nevem kaj mu je user posted image user posted image user posted image  me tko jezi da kar obupam in pol zaprem...

Soncnica suuuper za pregled user posted image user posted image user posted image ... lepo videt da je iz male pikice zraslo ze veliko dete user posted image  kaj pa spol a ti niso se nic povedali???? meni je reku g da se da videt sam moj user posted image  se ni pustu videt, se je obrnu tako da se ni nic videlo user posted image  je sramezljiv po mami user posted image

ancica a tebe zob se zmer boli??? no sej ponedeljek bo kaml tukja in pol te odresi muk user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7669
13.6.2008 20:07:04   
NAJBOLJŠA
Tany, kako se pa ti kaj počutiš?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7670
13.6.2008 20:43:22   
_ancica_
NAJBOLJSA...mah bom pocakala do pondelka user posted image sej je samo se tri dni hahaha

tany...men se tud RR nekam pocasi odpira...no sej ni tok hudo. user posted image Spol se pa vidi ze tako zgodaj, ampak velikokrat se male pikice nocejo prav obrnit user posted image user posted image user posted image Bo treba se malo pocakat user posted image Kaj se pa tebi zdi da je? jaz mislim da bosta mela hmmm...fantka user posted image ...al pa puncko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neki od tega bo ze! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7671
14.6.2008 15:20:56   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Dež. Hladno.Veter.user posted image user posted image
Pa to ni res, pa sredina junija...Ne moreš verjet.Zebe me.Pa moram k sestrični na piknik...
Kakšo pa je pr vas, bejbe....user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7672
14.6.2008 19:30:00   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je tud hladno in deževno-sem spala cel popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image kak je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj sem pa že mal boljša,ko sem spila kafeuser posted image user posted image user posted image
drugače pa ni nič posebnega, z mojim sma sama doma,mala pa pri tašči....
Lep vikend vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7673
15.6.2008 9:05:35   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro, dame.
Jaz sem se zbudila z zelo prijetnim občutkom....hhmmm..ugodje.Kaj?
Mož mi je skuhal kavo in mi jo prinesel v posteljo.Pa skozi žaluzije se je kazal sonček.Prima.
Je pa hladno.No, mož bo odpeljal malo k tašči za dva dni,potem pa potuje v Split.Tako, da bom sama z večjima.Se že veselimo, ker moramo na skrivaj dokončat darilo za očija.
Oči bo drug teden praznoval 40 rd....
Lep dan vsem vam damam, ter vašim ljubčkom...user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7674
16.6.2008 9:30:56   
sončnica24
Da se vam še jaz malo javim. Sem danes pridna se morama malo pohvalituser posted image . Sem že eno pisano perilo oprala zdaj pa se mi še posteljnina pere. Pa sonček sijeuser posted image

Še poročilo z vikenda v soboto smo bili v Postojni smo skoraj zmrznili čez cel dan je bilo 8stopinj ni za verjeti ampak je res še dobro da sem se koliko toliko oblekla samo v avtu smo si vseeno fajn zakurliuser posted image .

Tany si spraševala za spol, midva nočeva vedeti tako da bomo čakali do oktobra oz. novembra da bomo videli kaj bo razen če se bo g zagovorila pa upam da se ne bo ker bi rada da bo presenečenje. Pravijo pa da se pri tistih ki nočejo vedet ponavadi full lepo vidi pri tistih ki pa hočejo pa se dojenček skrivauser posted image .

Tako malo sem se vam javila upam da še katera kaj napiše drugače pa se spet jutri kaj javim ker samogovorov ne bom imela razen če mi bo full full dolg časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  305 306 [307] 308 309   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.