Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 21:08:30
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj minestrico sem pojedla, jo bila dobra in je je se pol lonca ostalo, ce zelis ti poslejm, povej naslov res je fajn da lahk mal cez dan pocivam se posebi danes kr mi hoce glavo raznest tko da punce moje jaz grem kar mal pocivat, se prej pa morem posodo pomit, pol pa grem kar v posteljo eno siesto nardit... lepo se mejte, fajn klepetajte da vas jutre prebrem... lep dan se naprej in lahko nocko...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 21:10:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj jaz bi tud neki jedla komaj čakam,da boš znova med borkami a me bos pocakala al kaj? tud to je možno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 21:12:00
|
|
|
|
spps
|
tany lepo se imej še naprej ancica ti tud jaz pa grem pred tv,pa mam spet filing,da bom težko zaspala ajde,se tipkamo jutri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 22:01:18
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ti kar pojdi lepo pocivat, da bos jutri brez glavobola. Minestrico mi pa kar po mailu poslji bo hitreje hehe spps...sej me ni treba cakav ves, ker ce bo tko se bos se fajn nacakala Midva bova spet zacela drug mesec al pa clo cez dva. Tko da ti kar bodi lepo pridna ok, zdaj pa grem nekaj skuhat, pol pa mal pred tv mojga pocakat. Lahko nocko vsem, jutri se pa spet tipkamo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 11:15:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla da se vam malo javim, pri nas spet dežuje pa mi danes prav paše sem že celo nekaj naredla sedaj pa bom jaz tudi počivala. Jutri imam že zjutraj g tako da vam sporočim kako pa kaj je z mojo upam da vse vredu pa tako jo moram vprašat kako to da še nič ne čutim pa kako je s to nizko ležečo posteljico nekaj sem sicer že na netu našla samo moram se jaz to malo bolj pozanimat ker je baje veliko različic. Mogoče se vam popoldne kaj javim ker bi naj šel moj nekam nekaj delat, razen če ne bom zaspala ker je bolj tak zaspani dan. Tany kdaj pa imaš ti pregled pa jaz bi tvoj razgled rada vidla iz novega stanovanja , saj veš da sem radovedna Pa pa zaenkrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 17:02:32
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce Mene pa takoooo zob boli!!!! Ce ne bo nic boljse bom kar poklicala zobarja in se probala narocit za jutri, ker ne vem kako bom zdrzala do ponedeljka Sem ze ful enih tablet pojedla, pa se mi zdi da nic kaj dost ne pomagajo, samo slabo mi je po njih Mi je pa zadnjic rekel, da me bo verjetno ful bolel, tko da zdej ne vem al je to normalno al kaj V glavnem bom danes probala cimvec pocivat. soncnica...lepo opravi jutri pri G se oglasim se kaj kasneje ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 17:03:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Ojla punce Mene pa takoooo zob boli!!!! Ce ne bo nic boljse bom kar poklicala zobarja in se probala narocit za jutri, ker ne vem kako bom zdrzala do ponedeljka Sem ze ful enih tablet pojedla, pa se mi zdi da nic kaj dost ne pomagajo, samo slabo mi je po njih Mi je pa zadnjic rekel, da me bo verjetno ful bolel, tko da zdej ne vem al je to normalno al kaj V glavnem bom danes probala cimvec pocivat. soncnica...lepo opravi jutri pri G se oglasim se kaj kasneje ... ojla! A te ne bi mogel vzet prej?po mojem če poveš,da te zelo boli,da te bo vzel prej kot v ponedeljek.kaj če bi poklicala?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 17:39:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Kje ste... Jaz sem v pripravi večerje, pol grem pa v službo.Pri nas je hladno-17¨C- pa oblačno , in na čase pada dež. Sem ravno nekaj zjezana, k me je sestrična zjezala glede park placov..... Kolk so eni ljudje lohk egoistični....šok. Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 19:53:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla. Kje ste... Jaz sem v pripravi večerje, pol grem pa v službo.Pri nas je hladno-17¨C- pa oblačno , in na čase pada dež. Sem ravno nekaj zjezana, k me je sestrična zjezala glede park placov..... Kolk so eni ljudje lohk egoistični....šok. Pa ve? ojla ma ne se jezit,škodi lepoti.jaz sem mala spravla v pižamo,pol pa še mojmu neki naredim za večerjo,da ne bo prestradan. a ti večinoma sam ponoč delaš? ma pri nas tud ni neke vročine,je vsaj zrak za dihat,dežuje pa trenutno ne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 20:28:26
|
|
|
|
tany83
|
ojla cvekice... kako ste kaj??? Jaz sem ok, danes mam dan pospravljanja ma zdaj sem koncala in se stusirala in klepetam z mamo po msnju ... ancica upam, da te zobek hmal neha bolet, vem kako je in boliko hudic ... jaz bi poklicala zobarja da me pogleda, sej umres tolk casa cakat... soncnica mam eno slikco z razgledom z balkona, ti poseljem, sam daj ti pa mal striptiza naredi pa nam busi poslji ... spps... lepo da skrbis za mozeka, da ne bo lacen
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 20:35:11
|
|
|
|
_ancica_
|
spps, tany...bom zdejle poklicala da vidim ce ma kaj frej jutri ali v soboto...ce ne bom pa kar mogla se cez vikend potrpet Sej ko pojem tablete je potem nekaj casa mir, problem je da mi je potem pa od tablet ful slabo Dej ce bos posiljala fotkice se meni poslji Sej ves kok smo babe radovedne Pa se busija slikaj, da vidmo kok je ze velik
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 21:46:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps, tany...bom zdejle poklicala da vidim ce ma kaj frej jutri ali v soboto...ce ne bom pa kar mogla se cez vikend potrpet Sej ko pojem tablete je potem nekaj casa mir, problem je da mi je potem pa od tablet ful slabo Dej ce bos posiljala fotkice se meni poslji Sej ves kok smo babe radovedne Pa se busija slikaj, da vidmo kok je ze velik ancica polkic da vidis kaj je, se posebej ce ti je po tabletah slabo... bom poslala, no moj busi pa ni tko velik (se) jaz bi rada stripitiz od soncnice in njejn busi dejmoooooo sooooncnicaaaa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 21:48:34
|
|
|
|
_ancica_
|
sem klicala k zobarju, pa jutri sploh ne dela, v soboto je pa cist zabasan...tko da bom mogla cakat do ponedeljka Sej zatecen nimam nic, samo boli ko sto potem moram pa ful tablet pojest Mah sej ne morem verjet, da je skos neki...si sploh ne predstavlam kaj bi blo, ce bi bla se vedno noseca in s tem zobom Jih je res dobro prej postimat, da nimas potem takih problemov. Zdaj pa grem mal pred tv...se mi ne da nic druzga kot buljit v skatlo hehe se tipkamo se jutri...lep vecer oz lahko nocko vam zelim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.6.2008 21:53:16
|
|
|
|
tany83
|
ancica pocivaj druge ni, ce te ne more zobo vzet... lepo se mej in upam, da bos lahko spala ponoci lahko nocko vsem, se tipkamo jutri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 11:46:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla mi smo zdravi in čili vse je ok edino postljica je malce bolj spredaj pa nizko ampak se je baje že malce dvignila pa je rekla g da ni panike da se to še tako spreminja tako da sem zdaj malo bolj mirna. Samo moram pogruntat kje v materinski knjižici je napisano če sploh je kako smo velki ker jo vedno nekaj pozabim vprašat, me očitno pozabljivost daje . Imam pa naslednji pregeld 10.6 po vsej verjetnosti samo ne bo moje g ker gre na dopust ampak bo ena druga upam da bo fajn sem sicer bla že enkrat pri njej v bolnici na pregledu pa je bla vredu. Tako jaz se danes spet odpravljam na vikend dopust tako da upam da se vreme kaj popravi ker bi naj šla jutri z mojim pa njegovimi v postojno pa mi po dežu ni ravno za okoli hodit. Tako zdaj pa grem kruh pečt ker mamo novo posodo za kruh , že komaj čakam ker je full dobra masa za kruh. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 15:38:58
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica,sam da je vse ok.... Dobro jutro vsem. Jaz sem ravno vstala, šla po otroka, preoblekla malo, ki je vstala mal pred mano...sedaj pa sem zaposlila večja dva, da pospravimo flet pred vikendom. Ko pa možko pride domov , pa moram v Kranj, po darilo za sestrično..Pa se mi ne ljubi v tem dežju nikamor.. Kako ste kaj ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 15:57:36
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce soncnica...super glede pregleda zadnjic si rekla, da se ne cutis brcanja...si vprasala g glede tega? Sej pomoje da imas se kar par tednov, preden jih zacutis...ene pac prej druge malo kasneje, se posebaj ce je prva nosecnost, baje da jih zacutis kasneje Kruhek...njami!!! Jaz pa tukaj jem samo toast...ker greva ponavadi enkrat na teden v trgovino in nakupiva ogromno, tko da svezega kruha ne kopujeva....ga pa ful pogresam!!!Komaj cakam da grem v slo, da ga bom lahko jedla Tukaj tudi nimajo ne vem kaksne izbire. NAJBOLJSA... pri nas je tudi nekam oblascno danes Upam, da ne bo spet dezvalo cez vikend. Ponavadi imamo vedno lepo cez teden, potem pa dez oz slabo vreme cez vikend, ko bi lahko kam sla skupaj Zob me se vedno boli. Sploh ne morem jest...oz potem ko kaj pojem me zacne ful bolet za ene 5 minut...cela desna polovica celjusti, pa kar grlo in do usesa mi gre. Sej potem cez par minutk se umiri, ampak se zmeri cutim. Joj, kje je sele ponedeljek. Bom spet shujsala, ker ful malo jem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 19:18:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, kaj pa dežurni zobozdravnik..? Jaz sem šla parkrat k dežurnemu, pa mi je lepo uredil zadevo.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 19:19:36
|
|
|
|
tany83
|
ojla kako ste kaj??? jaz sem ok, meni dela RR fuul pocas pa noce odpiat zato se bolj mal javljam, nevem kaj mu je me tko jezi da kar obupam in pol zaprem... Soncnica suuuper za pregled ... lepo videt da je iz male pikice zraslo ze veliko dete kaj pa spol a ti niso se nic povedali???? meni je reku g da se da videt sam moj se ni pustu videt, se je obrnu tako da se ni nic videlo je sramezljiv po mami ancica a tebe zob se zmer boli??? no sej ponedeljek bo kaml tukja in pol te odresi muk
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 20:07:04
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, kako se pa ti kaj počutiš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.6.2008 20:43:22
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...mah bom pocakala do pondelka sej je samo se tri dni hahaha tany...men se tud RR nekam pocasi odpira...no sej ni tok hudo. Spol se pa vidi ze tako zgodaj, ampak velikokrat se male pikice nocejo prav obrnit Bo treba se malo pocakat Kaj se pa tebi zdi da je? jaz mislim da bosta mela hmmm...fantka ...al pa puncko Neki od tega bo ze!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.6.2008 15:20:56
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Dež. Hladno.Veter. Pa to ni res, pa sredina junija...Ne moreš verjet.Zebe me.Pa moram k sestrični na piknik... Kakšo pa je pr vas, bejbe....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.6.2008 19:30:00
|
|
|
|
spps
|
pri nas je tud hladno in deževno-sem spala cel popoldan kak je pasalo sedaj sem pa že mal boljša,ko sem spila kafe drugače pa ni nič posebnega, z mojim sma sama doma,mala pa pri tašči.... Lep vikend vsem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.6.2008 9:05:35
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro, dame. Jaz sem se zbudila z zelo prijetnim občutkom....hhmmm..ugodje.Kaj? Mož mi je skuhal kavo in mi jo prinesel v posteljo.Pa skozi žaluzije se je kazal sonček.Prima. Je pa hladno.No, mož bo odpeljal malo k tašči za dva dni,potem pa potuje v Split.Tako, da bom sama z večjima.Se že veselimo, ker moramo na skrivaj dokončat darilo za očija. Oči bo drug teden praznoval 40 rd.... Lep dan vsem vam damam, ter vašim ljubčkom...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.6.2008 9:30:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Da se vam še jaz malo javim. Sem danes pridna se morama malo pohvalit . Sem že eno pisano perilo oprala zdaj pa se mi še posteljnina pere. Pa sonček sije Še poročilo z vikenda v soboto smo bili v Postojni smo skoraj zmrznili čez cel dan je bilo 8stopinj ni za verjeti ampak je res še dobro da sem se koliko toliko oblekla samo v avtu smo si vseeno fajn zakurli . Tany si spraševala za spol, midva nočeva vedeti tako da bomo čakali do oktobra oz. novembra da bomo videli kaj bo razen če se bo g zagovorila pa upam da se ne bo ker bi rada da bo presenečenje. Pravijo pa da se pri tistih ki nočejo vedet ponavadi full lepo vidi pri tistih ki pa hočejo pa se dojenček skriva . Tako malo sem se vam javila upam da še katera kaj napiše drugače pa se spet jutri kaj javim ker samogovorov ne bom imela razen če mi bo full full dolg čas
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.