|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
10.6.2008 20:23:02   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...lepo se mejta s tamalo user posted image

jaz sem pa klepetala z mami, pa zato se nic nisem nardila user posted image Pa tko je vroce, da se mi se premaknit ne da user posted image user posted image user posted image   Zdajle najprej se nekam poklicem, potem grem pa dol v klet dat cunje prat. Pa skuhat bo kmalu kaj treba user posted image user posted image

kje je pa tany danes???

eto me,sem prispela domov,moram še malo zrihtat za posteljo,pol pa lahk kako rečemouser posted image user posted image user posted image
ma,komu se pa da kaj delat?al je dež al pa vročina,ko se mi nekak ne dauser posted image user posted image user posted image

kako je blo zunaj? user posted image
jaz pa kar naprej laufam gor in dol. mam tok cunj za oprat in potem moram vsakie pol urce dol user posted image user posted image user posted image evo, zdej morm spet dol, da jih dam v susilni stroj, ker nam balkone popravljajo pa jih ne morem susit zunaj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7626
10.6.2008 20:32:14   
tany83
ojla evo mene tle...

sem ves dan perilo prala, sem mela ogrooomno... sem cist crknjena, sam zdaj pa se vse lepo susi, pa se kuhala sem kosilo, zdaj sem pa pojedla in mal pocivam user posted image user posted image user posted image

soncnica saj jaz sem povedla zdravniku da mi noge otekajo, je reku da pritisk imam ok, sam da je normalno, ker more telo fuul vec krvi precrpat, pa tle je 35 stopinj in pol je tko... sej jaz jih vzdignem gor, pa mocim v vodo in mazem, ter masaza pol je boljs...

ancica zdaj mate pa tud vi toplo, super user posted image user posted image user posted image  je boljs kot mraz a ne?? a ti tud danes pr pranju? upam, da ti je zob boljs in da si kot nova user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7627
10.6.2008 20:38:57   
_ancica_
ojla tany user posted image

glede otekanja nog...ja nimas kaj, je normalno med nosecnostjo, da ti otekajo, se posebaj ce si skos na toplem kot je pri vas. Sej bo...ti jih samo redno namakaj v hladni vodi, pa masaza je fajn ja user posted image

jaz mam tudi danes dan pranja cunj user posted image user posted image user posted image jih nisem ze dolgo in se je ful nabralo. Moram pa se vedno kar pazit da ne nesem pretezko, ker se mi potem tudi izcedek poveca in je bolj obarvan user posted image Upam, da se mi bo kmalu postimalo vse, da bova koncno lahko spet zacela malo telovadit user posted image zdaj ze kar lep cas nisva nic, ze kar pogresam user posted image user posted image user posted image Mogoce drug teden user posted image Drugace bova pa se pocakala ka mesec ali dva preden spet zacneva delat na user posted image user posted image Trenutno se mi nikamor ne mudi...sem malo pozabla na to, zdaj se moram bolj skoncentrirat na to, da se mi vse lepo postima in baje ker nisem mela abrazije, traja malo dlje vse skupaj user posted image No ja, bo ze user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7628
10.6.2008 20:41:49   
_ancica_
ja, zdaj mamo tud mi ful toplo tukaj...vceraj je blo kar 33 stopinj...danes je malo manj, ampak se vedno kar vroce. Edino kar je zoprno poleti je to da je velikokrat ful soparno user posted image Ampak meni je se vedno boljse kot pozimi, ko je fuuul mrzlo. Brrrrr... Moj user posted image se pa bolj pritozuje nad poletjem kot zimo. Ful smesno ko je pa Kolumbijec, bi clovek reku, da mu bo bolj pasalo toplo vreme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7629
10.6.2008 21:06:38   
spps
kar se pa vremena tiče,nam nikol ne pašeuser posted image user posted image user posted image enkrat je premrzlo,drugič prevroče.
no pri nas je bil danes lep dan,drugače pa je vreme v slo čist aprilskouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7630
10.6.2008 21:07:54   
tany83
ja ancica ti kar pazi, ne naprezaj se prevec in ne vzdiguj tezkega, ker se ti more vse lepo postimat...

meni osebno je tud bolj vsec poletje ko zima, se posebi ker mi ni treba bit tolk oblecena... user posted image ... sicer bi mi zapasalo mal mraza, ker tle je res skoz ko v peklu user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7631
10.6.2008 21:26:56   
_ancica_
spps...ja res je, nikol nam ni prav user posted image user posted image user posted image Enkrat je premrzlo, drugic prevroce, tretjic bi blo super, ce ne bi blo soparno ali ce ne bi dezevalo ali pihalo...user posted image user posted image user posted image

tany...se izogibam tezkim stvarem...vse cunje sem pa dala v en vozicek (tak za v trgovino) in jih tako prevazam okoli user posted image user posted image user posted image

zdajle grem se zadnjic dol...KONCNO!!!! user posted image user posted image user posted image Potem moram pa kaj pojest. Zdaj v tej vrocini mi sploh ne pase prevec jest. Bom se kako kilco dol dala ...no sej potem pozimi bom pa spet nadoknadila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7632
10.6.2008 22:01:33   
tany83
ancica vazno da se ne naprezas... no pa le pojej kaj, moja nona zmer rece prazna vreca ne stoji pokonci user posted image

no babe jaz bom sla v vodoraven polozaj pocas, me hrbet boli, pa se perilo morem pobrat ker je suho...user posted image

lepo se mjete in velik se smejte user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutri... lahko nocko user posted image

< Sporočilo je popravil tany83 -- 10.6.2008 22:02:11 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7633
10.6.2008 22:09:15   
_ancica_
tany...bom kaj pojedla...ampak sem tok zaposlena danes, da nimam casa kuhat user posted image user posted image user posted image zdajle trenutno zlagam perilo, potem bom pa sla v kuhinjo kaj pojest.

se slisimo spet jutri...lep dan ti zelim in lahko nocko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7634
11.6.2008 7:53:36   
sončnica24
Dobro jutro, jaz pa sem danes zgodnja moram še tisto anketo za dipolomsko do konca naredit pa gre vse supaj bolj počasi ker ne moram dolgo sedet me potem začne vse bolet. Bova zdaj s Tany začele jamrat, samo kje še je moj oktober pa tanyn decemberuser posted image .

Drugače pa pri nas spet sonček sije upam da tako cel dan ostane ker mi ni za noter bit bi rada malo veni sedela pa uživala tako da upam da mi hitro rata do dokončat pa šibam na zrat.

Pa pa zaenkrat se verjetno še kaj javim.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7635
11.6.2008 11:08:30   
sončnica24
Zgleda da ni nobene danes tukaj. Jaz sem zaključla z grafi in tabelami, sedaj pa grem malo ven še izkoristit sončne žarke ker že nekaj grmi pa se mi zdi da se bo prav kmalu dež vsipal potem pa tako moram kosilo skuhat.

Popoldne pa se lepo mejte pa napišite spet kaj da mi ne bo jutri zjutraj dolg čas.

Pa pa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7636
11.6.2008 14:54:01   
NAJBOLJŠA
Hojla. Jaz sem ravno vstala.
Ančica, hvala za čestitke.
V službi nam internet nekaj ne dela, pa sem ponoči, tko da mi dan hitro uide..
Kaj pa ostale delate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7637
11.6.2008 16:47:20   
tany83
ojla cvekice!

Kako ste kaj??? jaz sem se kar, me danes fuul glava boli user posted image  upam, da bo boljs ker ne morem nic, tko da bom danes kar pocivala verjetno, me je ze zvecer neki bolela, sam pol sva sla z mojim se v kitajsko jest in pol se je se dobil z enimi njegovimi frendi, ker je v enem racing klubu user posted image  in sva prsla domov ob 11h in sem bla cist crknjena... tko da danes bom pocivala...

soncnica mas prav ja, zdaj bomo zacel sam se jamrat user posted image  jaz se hitro utrudim in sem fuul utrujena ce kaj prevec delam... mam jaz pa rok ze konec novembra, vsaj tko mi je ginekolog rekel, bomo videli kako bo...user posted image  drgac mam jaz pa kar trbuscek, se mi zdi da mi zdaj kar zmer bolj raste, se dobro da sem si kupila nove obleke, ker drgac nevem kako bi blo, zdaj ko hodim okol me ze vsi v trebuh gledajo user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7638
11.6.2008 18:05:13   
spps
ojla,sem pred eno uro domov prispela,zdaj pa gledam kaj bo...al bo nevihta al bo šlo mimo...grmi in bliska,mal dežuje,kaj pa bo,še bomo pa vidli.sam zgleda ,da je šlo ta hujš mimo.
in kaj počnete na ta dan?men se zdaj ničkaj ne da,ker sem ponoč zelo slabo spalauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7639
11.6.2008 18:05:39   
_ancica_
ojla punce moje user posted image

Da se se jaz na hitro oglasim. Komaj cakam ponedeljek da grem spet do zobarja, ker me kr naprej boli ta moj zob. Ga je treba do konca pozdravit. Je zobar rekel, da me bo sigurno bolelo, pa da naj kar kak tablet pojem. Enkrat bo ze vse ok hahaha user posted image user posted image user posted image

soncnica, tany...hehe vidve kar jamrajta, vama noben ne more zamerit user posted image Kasneje bo vse trplenje poplacano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7640
11.6.2008 18:07:59   
_ancica_

ojla,sem pred eno uro domov prispela,zdaj pa gledam kaj bo...al bo nevihta al bo šlo mimo...grmi in bliska,mal dežuje,kaj pa bo,še bomo pa vidli.sam zgleda ,da je šlo ta hujš mimo.
in kaj počnete na ta dan?men se zdaj ničkaj ne da,ker sem ponoč zelo slabo spalauser posted image

ojla spps user posted image

jst tud bolj slabo spim zadnje dni (noci), pa ne vem zakaj user posted image mogoce zarad tega smotanga zoba al pa zato ker je ful vroce user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7641
11.6.2008 18:10:27   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla. Jaz sem ravno vstala.
Ančica, hvala za čestitke.
V službi nam internet nekaj ne dela, pa sem ponoči, tko da mi dan hitro uide..
Kaj pa ostale delate?

ni za kej NAJBOLJSA user posted image Kako ste praznovali?

kaj delamo? hm...jaz se probavam ucit francosko, pa mi ne gre prav dobro. Sem prevec na internetu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7642
11.6.2008 18:17:29   
spps

jst tud bolj slabo spim zadnje dni (noci), pa ne vem zakaj user posted image mogoce zarad tega smotanga zoba al pa zato ker je ful vroce user posted image

me veseli,da nisem edinauser posted image user posted image user posted image user posted image a francosko se učiš?jaz bi se morala mal spravit učit nemščino,pa bom mogla mal več volje dobit,ker mi ni preveč simpatičen jezikuser posted image user posted image user posted image mi bolj leži angleščina.
in kako drugače?no,razen,da te zobek buba?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7643
11.6.2008 19:02:20   
_ancica_

me veseli,da nisem edinauser posted image user posted image user posted image user posted image a francosko se učiš?jaz bi se morala mal spravit učit nemščino,pa bom mogla mal več volje dobit,ker mi ni preveč simpatičen jezikuser posted image user posted image user posted image mi bolj leži angleščina.
in kako drugače?no,razen,da te zobek buba?user posted image user posted image user posted image user posted image

ja francosko se ucim user posted image user posted image user posted image gre bolj slabo haha se bom probala vsaj tiste osnove naucit, potem ko bova pa enkrat v Montrealu bova pa sla na kak tecaj in mi bo potem mogoce malo lazje user posted image Jaz sem se v srednji soli ucila nemsko, pa mi tud ni prevec vsec jezik, anglescina bolj laufa. user posted image Drugace sem pa se kar. Boljse kot kak teden nazaj user posted image Zdaj cakam na prvo M, pa nimam pojma kdaj bo. Ene pravijo 4 tedne po SS, ene 6 tednov...bomo vidli, pri meni je zdaj sele 2 tedna, tko da se bom kar nacakala ta mesec user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7644
11.6.2008 19:03:50   
tany83
ancica jaz tud ne spim dobro ponoci, se velik zbujam, zaspim hitro sam pol se zbujam... no sej bo boljs, mogoce kak luna vpliva user posted image  upam, da ti zobo porihta zobek, da te ne bo bolelo user posted image

jaz se zdaj kuham eno zelenjavno minesterco, mi bo prav pasalo jo pojest... njami user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7645
11.6.2008 19:04:36   
spps
si boš vsaj oddahnila lahko in nabrala nove energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7646
11.6.2008 19:40:43   
_ancica_
tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo user posted image user posted image user posted image user posted image Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva user posted image se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan user posted image

spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7647
11.6.2008 19:42:58   
spps

tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo user posted image user posted image user posted image user posted image Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva user posted image se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan user posted image

spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj user posted image

jaz bi tud neki jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam,da boš znova med borkamiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7648
11.6.2008 20:49:29   
_ancica_

jaz bi tud neki jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam,da boš znova med borkamiuser posted image user posted image user posted image

a me bos pocakala al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7649
11.6.2008 21:04:28   
_ancica_
danes me je neki zacel spikat na levi...mogoce je pa O user posted image Upam, da ni kaj druzga. 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.