![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 20:23:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...lepo se mejta s tamalo jaz sem pa klepetala z mami, pa zato se nic nisem nardila Pa tko je vroce, da se mi se premaknit ne da Zdajle najprej se nekam poklicem, potem grem pa dol v klet dat cunje prat. Pa skuhat bo kmalu kaj treba kje je pa tany danes??? eto me,sem prispela domov,moram še malo zrihtat za posteljo,pol pa lahk kako rečemo ma,komu se pa da kaj delat?al je dež al pa vročina,ko se mi nekak ne da kako je blo zunaj? jaz pa kar naprej laufam gor in dol. mam tok cunj za oprat in potem moram vsakie pol urce dol evo, zdej morm spet dol, da jih dam v susilni stroj, ker nam balkone popravljajo pa jih ne morem susit zunaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 20:32:14
|
|
|
|
tany83
|
ojla evo mene tle... sem ves dan perilo prala, sem mela ogrooomno... sem cist crknjena, sam zdaj pa se vse lepo susi, pa se kuhala sem kosilo, zdaj sem pa pojedla in mal pocivam soncnica saj jaz sem povedla zdravniku da mi noge otekajo, je reku da pritisk imam ok, sam da je normalno, ker more telo fuul vec krvi precrpat, pa tle je 35 stopinj in pol je tko... sej jaz jih vzdignem gor, pa mocim v vodo in mazem, ter masaza pol je boljs... ancica zdaj mate pa tud vi toplo, super je boljs kot mraz a ne?? a ti tud danes pr pranju? upam, da ti je zob boljs in da si kot nova
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 20:38:57
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla tany glede otekanja nog...ja nimas kaj, je normalno med nosecnostjo, da ti otekajo, se posebaj ce si skos na toplem kot je pri vas. Sej bo...ti jih samo redno namakaj v hladni vodi, pa masaza je fajn ja jaz mam tudi danes dan pranja cunj jih nisem ze dolgo in se je ful nabralo. Moram pa se vedno kar pazit da ne nesem pretezko, ker se mi potem tudi izcedek poveca in je bolj obarvan Upam, da se mi bo kmalu postimalo vse, da bova koncno lahko spet zacela malo telovadit zdaj ze kar lep cas nisva nic, ze kar pogresam Mogoce drug teden Drugace bova pa se pocakala ka mesec ali dva preden spet zacneva delat na Trenutno se mi nikamor ne mudi...sem malo pozabla na to, zdaj se moram bolj skoncentrirat na to, da se mi vse lepo postima in baje ker nisem mela abrazije, traja malo dlje vse skupaj No ja, bo ze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 20:41:49
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, zdaj mamo tud mi ful toplo tukaj...vceraj je blo kar 33 stopinj...danes je malo manj, ampak se vedno kar vroce. Edino kar je zoprno poleti je to da je velikokrat ful soparno Ampak meni je se vedno boljse kot pozimi, ko je fuuul mrzlo. Brrrrr... Moj se pa bolj pritozuje nad poletjem kot zimo. Ful smesno ko je pa Kolumbijec, bi clovek reku, da mu bo bolj pasalo toplo vreme
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 21:06:38
|
|
|
|
spps
|
kar se pa vremena tiče,nam nikol ne paše enkrat je premrzlo,drugič prevroče. no pri nas je bil danes lep dan,drugače pa je vreme v slo čist aprilsko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 21:07:54
|
|
|
|
tany83
|
ja ancica ti kar pazi, ne naprezaj se prevec in ne vzdiguj tezkega, ker se ti more vse lepo postimat... meni osebno je tud bolj vsec poletje ko zima, se posebi ker mi ni treba bit tolk oblecena... ... sicer bi mi zapasalo mal mraza, ker tle je res skoz ko v peklu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 21:26:56
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ja res je, nikol nam ni prav Enkrat je premrzlo, drugic prevroce, tretjic bi blo super, ce ne bi blo soparno ali ce ne bi dezevalo ali pihalo... tany...se izogibam tezkim stvarem...vse cunje sem pa dala v en vozicek (tak za v trgovino) in jih tako prevazam okoli zdajle grem se zadnjic dol...KONCNO!!!! Potem moram pa kaj pojest. Zdaj v tej vrocini mi sploh ne pase prevec jest. Bom se kako kilco dol dala ...no sej potem pozimi bom pa spet nadoknadila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 22:01:33
|
|
|
|
tany83
|
ancica vazno da se ne naprezas... no pa le pojej kaj, moja nona zmer rece prazna vreca ne stoji pokonci no babe jaz bom sla v vodoraven polozaj pocas, me hrbet boli, pa se perilo morem pobrat ker je suho... lepo se mjete in velik se smejte se tipkamo jutri... lahko nocko
< Sporočilo je popravil tany83 -- 10.6.2008 22:02:11 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.6.2008 22:09:15
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...bom kaj pojedla...ampak sem tok zaposlena danes, da nimam casa kuhat zdajle trenutno zlagam perilo, potem bom pa sla v kuhinjo kaj pojest. se slisimo spet jutri...lep dan ti zelim in lahko nocko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 7:53:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, jaz pa sem danes zgodnja moram še tisto anketo za dipolomsko do konca naredit pa gre vse supaj bolj počasi ker ne moram dolgo sedet me potem začne vse bolet. Bova zdaj s Tany začele jamrat, samo kje še je moj oktober pa tanyn december . Drugače pa pri nas spet sonček sije upam da tako cel dan ostane ker mi ni za noter bit bi rada malo veni sedela pa uživala tako da upam da mi hitro rata do dokončat pa šibam na zrat. Pa pa zaenkrat se verjetno še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 11:08:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Zgleda da ni nobene danes tukaj. Jaz sem zaključla z grafi in tabelami, sedaj pa grem malo ven še izkoristit sončne žarke ker že nekaj grmi pa se mi zdi da se bo prav kmalu dež vsipal potem pa tako moram kosilo skuhat. Popoldne pa se lepo mejte pa napišite spet kaj da mi ne bo jutri zjutraj dolg čas. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 14:54:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla. Jaz sem ravno vstala. Ančica, hvala za čestitke. V službi nam internet nekaj ne dela, pa sem ponoči, tko da mi dan hitro uide.. Kaj pa ostale delate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 16:47:20
|
|
|
|
tany83
|
ojla cvekice! Kako ste kaj??? jaz sem se kar, me danes fuul glava boli upam, da bo boljs ker ne morem nic, tko da bom danes kar pocivala verjetno, me je ze zvecer neki bolela, sam pol sva sla z mojim se v kitajsko jest in pol se je se dobil z enimi njegovimi frendi, ker je v enem racing klubu in sva prsla domov ob 11h in sem bla cist crknjena... tko da danes bom pocivala... soncnica mas prav ja, zdaj bomo zacel sam se jamrat jaz se hitro utrudim in sem fuul utrujena ce kaj prevec delam... mam jaz pa rok ze konec novembra, vsaj tko mi je ginekolog rekel, bomo videli kako bo... drgac mam jaz pa kar trbuscek, se mi zdi da mi zdaj kar zmer bolj raste, se dobro da sem si kupila nove obleke, ker drgac nevem kako bi blo, zdaj ko hodim okol me ze vsi v trebuh gledajo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 18:05:13
|
|
|
|
spps
|
ojla,sem pred eno uro domov prispela,zdaj pa gledam kaj bo...al bo nevihta al bo šlo mimo...grmi in bliska,mal dežuje,kaj pa bo,še bomo pa vidli.sam zgleda ,da je šlo ta hujš mimo. in kaj počnete na ta dan?men se zdaj ničkaj ne da,ker sem ponoč zelo slabo spala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 18:05:39
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje Da se se jaz na hitro oglasim. Komaj cakam ponedeljek da grem spet do zobarja, ker me kr naprej boli ta moj zob. Ga je treba do konca pozdravit. Je zobar rekel, da me bo sigurno bolelo, pa da naj kar kak tablet pojem. Enkrat bo ze vse ok hahaha soncnica, tany...hehe vidve kar jamrajta, vama noben ne more zamerit Kasneje bo vse trplenje poplacano
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 18:07:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla,sem pred eno uro domov prispela,zdaj pa gledam kaj bo...al bo nevihta al bo šlo mimo...grmi in bliska,mal dežuje,kaj pa bo,še bomo pa vidli.sam zgleda ,da je šlo ta hujš mimo. in kaj počnete na ta dan?men se zdaj ničkaj ne da,ker sem ponoč zelo slabo spala ojla spps jst tud bolj slabo spim zadnje dni (noci), pa ne vem zakaj mogoce zarad tega smotanga zoba al pa zato ker je ful vroce
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 18:10:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla. Jaz sem ravno vstala. Ančica, hvala za čestitke. V službi nam internet nekaj ne dela, pa sem ponoči, tko da mi dan hitro uide.. Kaj pa ostale delate? ni za kej NAJBOLJSA Kako ste praznovali? kaj delamo? hm...jaz se probavam ucit francosko, pa mi ne gre prav dobro. Sem prevec na internetu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 18:17:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla,sem pred eno uro domov prispela,zdaj pa gledam kaj bo...al bo nevihta al bo šlo mimo...grmi in bliska,mal dežuje,kaj pa bo,še bomo pa vidli.sam zgleda ,da je šlo ta hujš mimo. in kaj počnete na ta dan?men se zdaj ničkaj ne da,ker sem ponoč zelo slabo spala ojla spps jst tud bolj slabo spim zadnje dni (noci), pa ne vem zakaj mogoce zarad tega smotanga zoba al pa zato ker je ful vroce me veseli,da nisem edina a francosko se učiš?jaz bi se morala mal spravit učit nemščino,pa bom mogla mal več volje dobit,ker mi ni preveč simpatičen jezik mi bolj leži angleščina. in kako drugače?no,razen,da te zobek buba?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 19:02:20
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla,sem pred eno uro domov prispela,zdaj pa gledam kaj bo...al bo nevihta al bo šlo mimo...grmi in bliska,mal dežuje,kaj pa bo,še bomo pa vidli.sam zgleda ,da je šlo ta hujš mimo. in kaj počnete na ta dan?men se zdaj ničkaj ne da,ker sem ponoč zelo slabo spala ojla spps jst tud bolj slabo spim zadnje dni (noci), pa ne vem zakaj mogoce zarad tega smotanga zoba al pa zato ker je ful vroce me veseli,da nisem edina a francosko se učiš?jaz bi se morala mal spravit učit nemščino,pa bom mogla mal več volje dobit,ker mi ni preveč simpatičen jezik mi bolj leži angleščina. in kako drugače?no,razen,da te zobek buba? ja francosko se ucim gre bolj slabo haha se bom probala vsaj tiste osnove naucit, potem ko bova pa enkrat v Montrealu bova pa sla na kak tecaj in mi bo potem mogoce malo lazje Jaz sem se v srednji soli ucila nemsko, pa mi tud ni prevec vsec jezik, anglescina bolj laufa. Drugace sem pa se kar. Boljse kot kak teden nazaj Zdaj cakam na prvo M, pa nimam pojma kdaj bo. Ene pravijo 4 tedne po SS, ene 6 tednov...bomo vidli, pri meni je zdaj sele 2 tedna, tko da se bom kar nacakala ta mesec
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 19:03:50
|
|
|
|
tany83
|
ancica jaz tud ne spim dobro ponoci, se velik zbujam, zaspim hitro sam pol se zbujam... no sej bo boljs, mogoce kak luna vpliva upam, da ti zobo porihta zobek, da te ne bo bolelo jaz se zdaj kuham eno zelenjavno minesterco, mi bo prav pasalo jo pojest... njami
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 19:04:36
|
|
|
|
spps
|
si boš vsaj oddahnila lahko in nabrala nove energije
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 19:40:43
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 19:42:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj jaz bi tud neki jedla komaj čakam,da boš znova med borkami
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 20:49:29
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...mmmm jaz bi tudi minestrico jedla...daj poslji mi jo malo Glede spanja pa...mogoce je res luna kriva se sreca da nama ni treba v sluzbo zjutraj pa lahko malo pocivava cez dan spps...ja zdaj si bom malo odpocila od vsega...potem pa v nov boj jaz bi tud neki jedla komaj čakam,da boš znova med borkami a me bos pocakala al kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.6.2008 21:04:28
|
|
|
|
_ancica_
|
danes me je neki zacel spikat na levi...mogoce je pa O Upam, da ni kaj druzga.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.