sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla moje drage soncnica...hvala za drzanje pesti sicer sem prepricana, da bo novica slaba, ampak vseeno. Bova pa pac mogla se malo pocakat znajinim malim ni kaj. Kahlo se pa spomnim ja, je imela ss malo preden sem prisla na RR, potem je pa kmalu spet zanosila in zdaj je ze kar dalec Nimas kaj, se zgodi, da je GV prazna, jaz edino ne razumam kako da se mi se ni spucala sama od sebe Sem nekje prebrala da lahko traja tudi vec tednov. Je pa zoprno to cakanje...ko bi najraje vidla da se mi cimpreje vrihta, da lahko zacneva na novo. Bom jutri zvedla kako naprej. soncika...lep, da ste se mela s sosolkami tko fajn vceraj Sploh ne morem verjet da si tko aktivna Dobra si, res. Pa super glede pregleda. Potem ko bos pa rodila, nam bos pa mogla kako fotkico poslat od tvoje/ga male/ga !!! Me prav zanima kaj bo...puncka al fantek Glee kil se pa res nimas kaj sekirat, itak bos vse zgubila po porodu, pa tudi ce kaksna ostane, ni panike Upam, da kmalu izves za rezultate izpita in vso sreco pri pisanju seminerske. Ja no,morm bit aktivna. imam tolk energije. čeprov zdej sem se začela mal umirat,ker mi res noge otekajo. Včer k sem bla skor cel dan za kompjutrom k sm ono seminarsko pisala sem mela take gležnje ku d bi mi jih napihnu. pol sem še neki skuhala na hitrco,pol pa padala dol n kavč. itak je blo že pozno. moj je pršu ob 8h domov,pa je tel d greva na sprehod,ampak je šel sam,ker jaz res nisem mogla. na žalost. pa bi šla. ampak s tistimi gležnji no way. Tut mene zanima kaj bo-fantek al punčka. ne vem,zadnjič sem sanjala d je bla punčka. bomo vidli. ma po moje bo fantek. ne vem. sej bo kmal julij tu,pa bom sporočila. :) pa seveda kako slikico poslala rezultati od izpita pa naj bi bli danes. joj,upam da bojo,ker zdej sem pa res že na konc z živci. V glavnem,seminarsk osem spisala včeraj,jo poslala še ostalim tko d to je rešeno. zdej morm pa še 15 pesmic prepisat in napisat neko spremljavo in se jih tut naučit. sam mam občutek d pet n bom znala. in bom pač padla izpit. sej v četrtek grem h kolegici,ki se ukvarja z glasbo,poje itd. Pa me bo mal poslušala in povedala kako in kaj. škoda,ker sva se za tko pozn zmenli,ker mislim da bo premal sam en obisk pr njej. pa dobr. se n bom sekirala. bom pač en izpit ruknla. so what! MAl je tečno,ampak bomo pa drugo leto. SONČNICA, dobro jutro. ja res si zgodna. jaz pa sem danes mal podaljšala in sem vstala ob pol devete. sam sem se zbudla že ob 4h in se mdo 5h bedela,pa pol ob pol sedmih sem vstala,da sem mojemu dragemu fruštk naredla. pol sem šla pa kr nazaj spat. eh,čudna sem kaj čš. a ti greš tut na morje? midva greva tudi. v soboto. za 14dni. mava zdej dopust,k pol ne bo več časa. kam pa gresta? joj,jaz tudi upam da bo tako vreme. in pa da se je morje zadosti otoplilo da bom šla lahko plavat. no,bejbike,poačsi vas zapuščam. mogoče se še kaj javim,bom vidla kak bo s časom. lepo bodite,imejte lep in nasmejan dan! papa
|