|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.5.2008 15:41:41   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...se drzim...sem pa 100% da ne bo nic od te moje user posted image . Sem ravno brala po internetu o prazni GV. Se mi zdi, da je pri meni isto in da se mala pikica ne razvija oz se sploh ni zacela razvijat in je vrecka przna. Ker pa vrecka sama raste , proizvaja hCG itd. Zdaj pa samo se cakam na mojega G da mi potrdi to. Sem se nekako ze sprijaznila , zdaj pa samo upam, da nama bo kmalu spet ratalo in da bo vse ok user posted image

kako si pa ti kaj? 
kakorkoli je že,že mora bit tako.včasih pač pikica še ni pripravljena...seveda,vama bo kmal ratalo,če se tokrat ni uspešno izteklo...ž
jaz sem pa po starem,nič sprememb,zdaj že mal planiramo in načrtujemo za prizidek in selitev,tako da bo še to leto dokaj delovno in pestrouser posted image user posted image user posted image

ja ni kaj, bom prezivela. Nimam druge. Ce se bom prevec obremenjevala s tem, sigurno ne bo dobro. Je treba pozitivno gledat naprej, ne glede na to kako hudo se zdi. Mi je pa malo v tolazbo, kr vem da nisem sama. Sej ne da bi ostalim privoscla (niti pod razno ne)...ampak misel na to, da je veliko punc slo skozi to, pa so zdaj ze nosecke oz imajo user posted image , mi daje upanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7451
27.5.2008 19:07:22   
spps
ojla!je katera čveka tu?danes je pa bilo fuuul vročeuser posted image user posted image user posted image sma z malo zdajle komaj domov prišle,pa se bo trebaa počas spat spravit ,pa še jaz začnem jutr ob 4ih zjutrajuser posted image

no,sej bo.in kako ste ostale preživele današnji dan?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7452
27.5.2008 21:24:10   
_ancica_

ojla!je katera čveka tu?danes je pa bilo fuuul vročeuser posted image user posted image user posted image sma z malo zdajle komaj domov prišle,pa se bo trebaa počas spat spravit ,pa še jaz začnem jutr ob 4ih zjutrajuser posted image

no,sej bo.in kako ste ostale preživele današnji dan?

sem od mami danes slisala, da ste imeli ful vroc can user posted image Super!!! Samo, da ne bo prevroce ratalo user posted image Mi imamo tukaj bolj tko - tko...malo nad 10 stopinj, baje da bo jutri okoli 17 in se bo pocasi zacelo stopnjevat. meni je super ce je okoli 20 stopinj, tam do nekje 25 je se fajn, potem pa ze pocasi prevroce. No potem je spet odvisno od tega al je soprano al ne. Tukaj so poletja kar soparna, kar mi ni najbolj vsec, ampak vseeno boljse kot mraz pozimi user posted image user posted image user posted image

Ti verjetno ze spis, oz se pripravljas na spanec...zelim ti ne prevec naporen dan jutri. Moj bo kar naporen predvidevam...zaradi pregleda oz obiska pri G (zdaj ko vem kako stvari tukaj potekajo, ne pricakujem, da me bo pregledal, ampak samo razlozil rezultat UZ-ja) user posted image V glavnem, komaj cakam da je ta dan za mano, da koncno izvem kako naprej. Potem pa se bo treba pocasi zacet pripravljat za v nove boje user posted image

se tipkamo jutri...jaz bom dopoldne doma, ob dveh imam pregled...vam sporocim ko pridem nazaj, oz v cetrtek user posted image

Pridne bodte...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7453
28.5.2008 8:01:55   
sončnica24
Dobro jutro, danes sem pa zgodna moram še it nekaj na pošto zrihtat pa sem se raje prej vstala ker bo spet full vroče. Pa po vsej verjetnosti se danes zadnjič v tem tednu javljam ker bova po vsej verjetnosti šla na morje malo, upam samo da vreme ostane tako lepo.

Ancica kahlo pa ni imela ss ampak na zadnje prazno vrečko, če pa je imela že prej kaj pa ne vem. Drugače pa jaz še vedno držim pesti danes pa jih bom še bolj upam da bom lahko do ponedeljka zdržala da vidim kako je na stvariuser posted image .

Tako se še kaj javim danes malo kasneje zdaj pa grem ker potem bo tako spet prevroče.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7454
28.5.2008 9:41:34   
sončika84

ojla moje drage user posted image

soncnica...hvala za drzanje pesti user posted image sicer sem prepricana, da bo novica slaba, ampak vseeno. Bova pa pac mogla se malo pocakat znajinim malim user posted image ni kaj. Kahlo se pa spomnim ja, je imela ss malo preden sem prisla na RR, potem je pa kmalu spet zanosila in zdaj je ze kar dalec user posted image Nimas kaj, se zgodi, da je GV prazna, jaz edino ne razumam kako da se mi se ni spucala sama od sebe user posted image Sem nekje prebrala da lahko traja tudi vec tednov. Je pa zoprno to cakanje...ko bi najraje vidla da se mi cimpreje vrihta, da lahko zacneva na novo. Bom jutri zvedla kako naprej.

soncika...lep, da ste se mela s sosolkami tko fajn vceraj user posted image Sploh ne morem verjet da si tko aktivna user posted image user posted image user posted image Dobra si, res. Pa super glede pregleda. Potem ko bos pa rodila, nam bos pa mogla kako fotkico poslat od tvoje/ga male/ga user posted image !!! Me prav zanima kaj bo...puncka al fantek  user posted image Glee kil se pa res nimas kaj sekirat, itak bos vse zgubila po porodu, pa tudi ce kaksna ostane, ni panike user posted image
Upam, da kmalu izves za rezultate izpita in vso sreco pri pisanju seminerske.

Ja no,morm bit aktivna. imam tolk energije. čeprov zdej sem se začela mal umirat,ker mi res noge otekajo. Včer k sem bla skor cel dan za kompjutrom k sm ono seminarsko pisala sem mela take gležnje ku d bi mi jih napihnu.user posted image  pol sem še neki skuhala na hitrco,pol pa padala dol n kavč. itak je blo že pozno. moj je pršu ob 8h domov,pa je tel d greva na sprehod,ampak je šel sam,ker jaz res nisem mogla. na žalost. pa bi šla. ampak s tistimi gležnji no way.
Tut mene zanima kaj bo-fantek al punčka. ne vem,zadnjič sem sanjala d je bla punčka. bomo vidli. ma po moje bo fantek. ne vem. sej bo kmal julij tu,pa bom sporočila. :) pa seveda kako slikico poslalauser posted image
rezultati od izpita pa naj bi bli danes. joj,upam da bojo,ker zdej sem pa res že na konc z živci.
V glavnem,seminarsk osem spisala včeraj,jo poslala še ostalim tko d to je  rešeno. zdej morm pa še 15 pesmic prepisat in napisat neko spremljavo in se jih tut naučit. sam mam občutek d pet n bom znala. in bom pač padla izpit. sej v četrtek grem h kolegici,ki se ukvarja z glasbo,poje itd. Pa me bo mal poslušala in povedala kako in kaj. škoda,ker sva se za tko pozn zmenli,ker mislim da bo premal sam en obisk pr njej. pa dobr. se n bom sekirala. bom pač en izpit ruknla. so what! MAl je tečno,ampak bomo pa drugo leto.

SONČNICA, dobro jutro. ja res si zgodna. jaz pa sem danes mal podaljšala in sem vstala ob pol devete. sam sem se zbudla že ob 4h in se mdo 5h bedela,pa pol ob pol sedmih sem vstala,da sem mojemu dragemu fruštk naredla. pol sem šla pa kr nazaj spat. eh,čudna sem kaj čš.user posted image  a ti greš tut na morje? midva greva tudi. v soboto. za 14dni. mava zdej dopust,k pol ne bo več časa.user posted image  kam pa gresta? joj,jaz tudi upam da bo tako vreme. in pa da se je morje zadosti otoplilo da bom šla lahko plavat.
no,bejbike,poačsi vas zapuščam. mogoče se še kaj javim,bom vidla kak bo s časom. lepo bodite,imejte lep in nasmejan dan! papa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7455
28.5.2008 12:03:14   
sončnica24
Sončika midva če greva grema samo za čez vikend od petka do nedelje, toliko da vidima če še je voda solenauser posted image . Dvomim sicer da se bom jaz kaj kopala ker sem full zmrzljiv človek tako da bom verjetno samo noge namakala, moj pa ki obožuje mrzlo vodo pa bo verjetno uživaluser posted image .

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7456
28.5.2008 12:18:32   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sončika midva če greva grema samo za čez vikend od petka do nedelje, toliko da vidima če še je voda solenauser posted image . Dvomim sicer da se bom jaz kaj kopala ker sem full zmrzljiv človek tako da bom verjetno samo noge namakala, moj pa ki obožuje mrzlo vodo pa bo verjetno uživaluser posted image .

Pol si tko ku jst. user posted image  še noge vprašanje če bom namakala, če ne bo premrzla še. user posted image  Ma upam,da vsaj to namočim,če že trebuha ne pa glave. user posted image  No,sej tut čez vikend je lepo. je treba zmeraj preverit prvo,če je sploh še kaj morja ostalo. heheuser posted image  

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7457
28.5.2008 15:38:03   
_ancica_
ojla punce,

sporocit vam moram, da so se mi vceraj zacele krvavitve. Danes je pa vse samo se huje. user posted image Nic, sem itak vedla da bo prislo do tega, tko da ni take panike. Sem zalostna, ampak mislim da bom kmalu boljsa. Danes grem do G, da mu povem, da se je zacelo cistit, potem bomo pa vidli kako naprej. Obcutek je pa tak, kot bi imela eno tako res hudo M user posted image user posted image user posted image Vse me boli, spredaj zadaj, krci so ful hujsi  kot med normalno M, pa spika in pece me spodaj 100 na uro. Sem pojedla ze ene par tabletov, upam, da mi jih ne bo treba se vec. user posted image Kaj naj se recem...zdaj me je strah ratalo, da se bo naslednjic vse skupaj ponovilo user posted image user posted image user posted image Pravijo, da se redkokdaj ponovi, ampak sem ravno vceraj malo brala tam na temi SS in je kar nekaj punc, katerim se to kar naprej ponavlja. user posted image

Vam pa sporocim danes popolne kaj je rekel G glede izvidov. Meni se zdi, da je tudi pri meni slo za prazno vrecko. Baje da vcasih traja tudi 3 do 4 tedne preden se zacne samo cistiti. In ce bi imela UZ prej, bi tudi prej izvedela za to. No, naslednjic bom vsaj imela zrihtano zavarovanje, pa bo malo lazje. user posted image

Zdaj grem ap se malo lezat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7458
28.5.2008 15:50:44   
spps
ancica,en veeelik objem zateuser posted image user posted image user posted image ni lahko,ampak bo kmal boljše.tvoja pikica ni bila parajt,da se razvije naprej...fajn rihtaj pri Guser posted image user posted image user posted image in bodi optimistična kot si sedajuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7459
28.5.2008 16:11:54   
_ancica_

ancica,en veeelik objem zateuser posted image user posted image user posted image ni lahko,ampak bo kmal boljše.tvoja pikica ni bila parajt,da se razvije naprej...fajn rihtaj pri Guser posted image user posted image user posted image in bodi optimistična kot si sedajuser posted image user posted image user posted image

hvala za objemcke user posted image user posted image user posted image probam ostat optimisticna, ceprav na momente me kar povlece na drugo stran...trenutno mi je najhujse zdaj to, da bo treba vsem povedat da user posted image ne bo decembra. user posted image Pa ko vidim kakega dojencka me kar stisne. Danes zjutraj ko sem sla na wc in sem vidla vso tisto kri, sem se spomnila na malo pikico in mi je tok slabo ratal, zacel se mi je vrtet in se mal pa bi skup padla tam sred kopalnice. Sem se komi privlekla nazaj do postle. user posted image Zdaj komaj cakam da se mi vse lepo scisti, da bom potem lahko ponovno zadihala...in sla v nove boje!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7460
28.5.2008 20:01:27   
spps

hvala za objemcke user posted image user posted image user posted image probam ostat optimisticna, ceprav na momente me kar povlece na drugo stran...trenutno mi je najhujse zdaj to, da bo treba vsem povedat da user posted image ne bo decembra. user posted image Pa ko vidim kakega dojencka me kar stisne. Danes zjutraj ko sem sla na wc in sem vidla vso tisto kri, sem se spomnila na malo pikico in mi je tok slabo ratal, zacel se mi je vrtet in se mal pa bi skup padla tam sred kopalnice. Sem se komi privlekla nazaj do postle. user posted image Zdaj komaj cakam da se mi vse lepo scisti, da bom potem lahko ponovno zadihala...in sla v nove boje!!! user posted image

vrjamem,da razpoloženje niha.komu pa ne bi...upam,da ne bosta rabla predolgo čakat,da začneta z novimi boji.javi,ko prideš od G al pa jutr...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7461
29.5.2008 13:49:56   
sončika84

ojla punce,

sporocit vam moram, da so se mi vceraj zacele krvavitve. Danes je pa vse samo se huje. user posted image Nic, sem itak vedla da bo prislo do tega, tko da ni take panike. Sem zalostna, ampak mislim da bom kmalu boljsa. Danes grem do G, da mu povem, da se je zacelo cistit, potem bomo pa vidli kako naprej. Obcutek je pa tak, kot bi imela eno tako res hudo M user posted image user posted image user posted image Vse me boli, spredaj zadaj, krci so ful hujsi  kot med normalno M, pa spika in pece me spodaj 100 na uro. Sem pojedla ze ene par tabletov, upam, da mi jih ne bo treba se vec. user posted image Kaj naj se recem...zdaj me je strah ratalo, da se bo naslednjic vse skupaj ponovilo user posted image user posted image user posted image Pravijo, da se redkokdaj ponovi, ampak sem ravno vceraj malo brala tam na temi SS in je kar nekaj punc, katerim se to kar naprej ponavlja. user posted image

Vam pa sporocim danes popolne kaj je rekel G glede izvidov. Meni se zdi, da je tudi pri meni slo za prazno vrecko. Baje da vcasih traja tudi 3 do 4 tedne preden se zacne samo cistiti. In ce bi imela UZ prej, bi tudi prej izvedela za to. No, naslednjic bom vsaj imela zrihtano zavarovanje, pa bo malo lazje. user posted image

Zdaj grem ap se malo lezat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ancica, zelo mi je hudo zate! Verjamem, da je težko in sigurno boš rabla še mal časa d k sebi prideš. čeprav se mi zdi,da se kr dobr držiš. tko da, kar tako naprej! Ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa poljupčkov :-* 
Otročiček najbrž še ni bil pripravljen priti na svet, tko da najbrž je pa še boljše tako. Že ve zakaj je to dobr. user posted image  Bomo držali pesti za naslednjič. Ti pa se zdaj spočij in naberi novih moči! mwaaaaaaaaaaaa

Jaz rezultatov izpita še vedno nisem dobila. baje naj bi jih danes do treh profesorca posredovala Mah tko sem jezna da kej!!!user posted image user posted image user posted image  In zdej če slučajno nisem naredla ne morem iti jutri še enkrat. tko da boljše zanjo,da mi da pozitivno!
Drugače pa sem ok. pridna kot vedno.user posted image  danes sem bila prieni kolegici, da me je mal poslušala kako pojem,ker jaz vem,da ful fušam. ampak je šlo kar dobr. tko da sem bla prov presenečena sama nad sabo. Zdej pa še mal tuki doma vadit zraven sintesajzra. user posted image  To bo veselo v bajti! hahahauser posted image  
vroče je pa za znort!! In tko mi gležnji otekajo! Zrd vročine,pol pa še ful ssedim pa še zato! sej bom kmal na morju pomočila noge v mrzlo vodo!user posted image
vas lepo pozdravljam in vam želim en lep dan! papa

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7462
29.5.2008 19:28:31   
_ancica_
ojla punce...sem ful vesela ko mi tako stojite ob strani user posted image user posted image user posted image Jaz se kar drzim, trenutno imam grozne bolecine in sem vsa zafiksana od tablet, ampak bom prezivela.
Vceraj nama je G razlozil izvide UZ-ja. Plodek je bil velik za 7. tednov, se pravi da je bil za 4 - 5 tednov premajhen user posted image Je rekel, da ali se je nehal razvijati v 7. tednu ali je pa rastel do okoli 11. tedna ampak prepocasi. Boga najina mala pikica. user posted image Zdaj se mi telo cisti (tretji dan krvavitve), je pa ful bolece user posted image user posted image user posted image pa kar cedi se iz mene. Zjutraj sem celo  zasledila mahen flek na posteljnini, je kri nekako sla cez spodnje hlacke in pizamo. V glavnem je kar hudo in upam, da se mi bo kmalu scistilo.Je G rekel, da ker je bil plod se tako majhen, da bi se moglo vse lepo samo spucat in da ni potrebne abrazije. Ce pa dobim hudo vrocino, bruhanje ipd (zaradi infekcije), pa moram tako na urgenco, da me dokonca spucajo. Drzte pesti, da mi ne bo treba se tega user posted image

ok, zdaj grem pa malo pocivat...lepo se mejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7463
29.5.2008 20:16:22   
_ancica_
JOOOOJ PUNCE>>>KAJ SE MI JE ZDELE ZGODIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pogovarjala s prijateljem ko sem zacutila nekaj toplega med nogami...takoj sem sla na wc, kjer se je dobesedno vlilo iz mene (cista kri)...ko sem se hotla obrisat mi je na dlan nekaj padlo...pogledm in vidim vrecko...me je tko stisnlo . Nisem pricakovala kaj tazga. Je bla kar velka (tam nekje 2-3 cm dolga siroka pa kak cm do dva. Se vedno se kar tresem, tok me je sokiral. Vode se vedno nisem potegnila, ker mi je ful hudo user posted image user posted image user posted image

se opravicujem glede tega, ampak sem mogla nekomu povedat...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7464
29.5.2008 20:56:56   
spps

JOOOOJ PUNCE>>>KAJ SE MI JE ZDELE ZGODIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pogovarjala s prijateljem ko sem zacutila nekaj toplega med nogami...takoj sem sla na wc, kjer se je dobesedno vlilo iz mene (cista kri)...ko sem se hotla obrisat mi je na dlan nekaj padlo...pogledm in vidim vrecko...me je tko stisnlo . Nisem pricakovala kaj tazga. Je bla kar velka (tam nekje 2-3 cm dolga siroka pa kak cm do dva. Se vedno se kar tresem, tok me je sokiral. Vode se vedno nisem potegnila, ker mi je ful hudo user posted image user posted image user posted image

se opravicujem glede tega, ampak sem mogla nekomu povedat...

anciuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj ti napišemuser posted image  žalostna sem s tabo....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7465
29.5.2008 22:51:53   
mayci
O, ančica, user posted image user posted image , pa sem upala, da bom kakšno lepšo novico prebrala...user posted image
Ko sem prebrala tole o vrečki, so mi kar solze pritekle..user posted image  Mislim nate, prava borka si, tako optimistična kljub težki situaciji.user posted image
Drži se, punca!

< Sporočilo je popravil mayci -- 29.5.2008 22:52:40 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7466
30.5.2008 23:10:24   
tany83
ojla punce kako ste kaj???

Jaz se vam mal oglasam po dolgem casu, sem nasla mal casa, pa sem rekla da se mal napisem, ker sem vas mal prebrala vceraj, predvsem ker me je zanimalo kako si ti ancica full mi je hudo zate in ko sem prebrala tisto o vrecki mi je slo kar na jok user posted image ... jaz kar ne najdem besed, vem da ti more bit hudo... jaz ti poslijam ogromnno objemckov in vedi da sem s teboj in mislim vsak dan nate user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem imela vceraj pregled pri G in sem videla mojega user posted image  je ze fuul veliik user posted image  se pa ni pustil videti kaj je, tko da nevemo al je user posted image  al je user posted image ... je lepo sedel in migal z nogami user posted image user posted image user posted image ... trebuscek mi je tudi ze kar zrasel in zdravnik je rekel, da mam 13 t.. je pa mozno da rodim ze  konec novembra... bomo videli... danes so mi se inekcijo dali da zascitjo mene in otroka in me fuul rama boli... sem bila pa prejsen teden tudi v  sopingu in sem fuul stvari nakupila za oblect, solne itd, v glavenm sem kar zapravila user posted image

No lepo se mejte in se vam oglasim v ponedeljek, ko gre moja mami domov user posted image ...

Lahko nocko in lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7467
31.5.2008 12:54:41   
spps
ancica,upam,da se kolk se da dobro držišuser posted image user posted image user posted image
tany,pozdravljenauser posted image user posted image user posted image  a te mami fejst razvaja?user posted image user posted image user posted image user posted image super,da je vse ok s tabo in bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj si pa bila cepljena?
uživaj še vikend,z mamo,potem se boš pa morala z nami zadovoljituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7468
31.5.2008 17:22:08   
_ancica_
ojla punce user posted image

Vam moram povedat, da me je moj mogel pelat na urgenco v cetrtek. Sem ful krvavela in kar ni se hotlo ustavit. V glavnem sva prisla tja ob 6ih cez dobri dve uri so me dal v sobo kjer sem se vsaj lahko vlegla. Teklo je iz mene kot bi pipo odprl. Poleg krvi je blo se veliko kosov tkiva. Mela sem tudi ful hude krce (je potem G rekla, da so to kot neke vrste popadki in da dozivljam mini porod). V glavnem sem bla cist zdelana, na momente sem misnla da me bo pobralo. Pa se niso mi hotli dan nic za proti bolecinam, vsa dokler  me G ne pregleda. Se pravi, da sem  se matrala 5 ur tam...na vrsto sem prisla sele ob 11ih zvecer. G me je pregledala in rekla, da se nekaj vidi notr in mi dala na razpolago dve moznosti...prva  so ble neke vaginalne tabletk, ki pospesijo krcenje matrnice in tako se potem dokoncno izloci kar je se ostalo notri...druga moznost je pa bla abrazija. Ampak midva sva se odlocila za tabletke. Prvic zato, ker ni potreben poseg v telo, drugic pa zaradi denarja. Ze samo za sprejem na urgenco in pregled G naju je stal 500 dolarjev (okoli 350 evrov), kolk bi sele dala za abrazijo raje niti ne pomislim user posted image   V glavnem, potem sva sla v lekarno po tabletke + neke narkotike za proti bolecinam. Prisla sva domov ob polnoci, jaz sem si vstavila tabletke notr, pojedla dva narkotika, se vlegla na posteljo in cakala (pod rit sem si seveda mogla dat eno brisaco in kup servetov)...krci so se zaceli ze dobrih 15 min po vnosu tabletk...so bli pa ful hudi krci, tisti narkotik pa ni se prijel user posted image user posted image user posted image okoli 2h zjutraj se mi je pa se zadnjic vlila kri z velikim kosom tkiva. Potem pa so krci postopoma zaceli popuscat , tudi krvavitev ni bla vec tako huda in sem tam okoli 6ih koncno lahko zaspala...

Naslednji dan in se danes se pa pocutim kot da bi me traktor povozu. Vrti se mi, slabo mi je in zmatrana sem 100 na uro. Bom se rabla ka teden da k sebi pridem. Sem se vedno v soku. In punce...ne boste verjele ampak , ne glede na to kolk si zelim user posted image mi trenutno sploh ni do tega, da bi bi kmalu ponovno zacela. G je rekla, da je dobro pocakat par mesecev, da si telo opomore od soka in da hormoni zacnejo normalno delovat. Tko da verjetno bova kar pocakala vsaj dva meseca...me je pa neznansko strah, ker res ne bi rada sla se enkrat skozi vse to. Kar je prevec je prevec! user posted image

mayci...hvala user posted image ni druge kot da se borim se naprej user posted image

tany...super novicka user posted image user posted image user posted image zdaj si ze tako dalec, da ne more it nic narobe user posted image A potem pravis, da je mozno da bo mali user posted image prijokal na svet ze konec novembra??? uauuu!!! Super!!! user posted image user posted image user posted image   Bos mogla kako fotko poslat, da vidmo tvojga busija user posted image

spps.. se drzim, ceprav sem psihicno in fizicno trenutno cisto adijo...bo boljse cez par dni ko si malo opomorem od vsega. Pa drug teden v cetrtek greva v Montreal, bova podpisala pogodbo...glede stanovanja mislim user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela. To je ena od stvari ki me drzi pokonci...in pa moj user posted image seveda, ki mi stoji ob strani user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7469
31.5.2008 17:28:02   
Nuna
Pozdravljene.

Se smem pridružiti vašemu klepetu? Sicer nisem v tujini (sem v Sloveniji, že 10 let), vendar sem priseljena iz ZDA (v Sloveniji sem si ustvarila družino).

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7470
31.5.2008 18:14:10   
spps
ancica,si sploh ne morem predstavljati,kaj si doživljalauser posted image .....hujše upam,da je že mimo.
če rabiš čas,da si opomoreš,si ga vzemi,da se boš lahko dobro pripravila za nove boje.verjamem,da to ni bila dobra izkušnja in srčno upam,da ti kaj podobnega ne bo treba še kdaj doživljati....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7471
31.5.2008 18:15:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna

Pozdravljene.

Se smem pridružiti vašemu klepetu? Sicer nisem v tujini (sem v Sloveniji, že 10 let), vendar sem priseljena iz ZDA (v Sloveniji sem si ustvarila družino).
ž
OJLA!
seveda,se lahko pridružiš,kot vse čvekeuser posted image user posted image user posted image  jaz sem skoz v Slo,pa sem se prištulila zravenuser posted image user posted image

odkod pa si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7472
1.6.2008 13:45:23   
Nuna
Pozdravljena, spps.

V Sloveniji živim v Ljubljani, moja starša pa sta Slovenca, živeča v San Franciscu, kjer sem tudi jaz rojena. Oba moja starša sta otroka Slovencev, ki so prišli v ZDA po 2. svetovni vojni. Jaz sem se tam šolala, doma pa smo vedno govorili slovensko in še danes je tako. Fakulteto sem končala v Ljubljani (preselila sem se sem, v stanovanje svojih staršev) in med študijem spoznala Slovenca, s katerim sva se po končanem študiju (obeh) poročila. Sedaj sva oba zaposlena in imava sina, ki bo šel spetembra v 1. razred osnovne šole. Dvakrat letno (med decembrskimi prazniki in med poletnimi počitnicami) obiščemo mojo družino v San Franciscu, moja starša pa prideta enkrat letno na obisk.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7473
1.6.2008 18:04:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna

Pozdravljena, spps.

V Sloveniji živim v Ljubljani, moja starša pa sta Slovenca, živeča v San Franciscu, kjer sem tudi jaz rojena. Oba moja starša sta otroka Slovencev, ki so prišli v ZDA po 2. svetovni vojni. Jaz sem se tam šolala, doma pa smo vedno govorili slovensko in še danes je tako. Fakulteto sem končala v Ljubljani (preselila sem se sem, v stanovanje svojih staršev) in med študijem spoznala Slovenca, s katerim sva se po končanem študiju (obeh) poročila. Sedaj sva oba zaposlena in imava sina, ki bo šel spetembra v 1. razred osnovne šole. Dvakrat letno (med decembrskimi prazniki in med poletnimi počitnicami) obiščemo mojo družino v San Franciscu, moja starša pa prideta enkrat letno na obisk.

a tako....no, lepouser posted image user posted image user posted image user posted image
a ti imaš tud bodočega prvošolcauser posted image user posted image user posted image naša tud gre septembra v šolouser posted image user posted image user posted image
kolk si pa mlada?še načrtujete kakšnega družinskega člana?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7474
2.6.2008 13:08:12   
spps
ojla punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,kako siuser posted image
tany,danes verjetno ti tud nisi najboljše volje...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  297 298 [299] 300 301   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.