|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
25.5.2008 10:36:51   
sončika84
Živjo punce! Najprej ful velik in močan user posted image  za ANCICO. user posted image user posted image  in pa tudi lupčka :*  Držim pesti,da bo tvoj ginekolog bolj pozitivn in da bo vseeno novica o decemberčku ostala! Mi je pa zlo hudo zate,ker si v takem položaju. Mora bit ful grozno,da ne veš kaj je in kaj ni. AMpak upam,da je vseeno vse ok in da boš čez par dni že veselo razlagala,da je bla kšna neumna fora( slb UZ...) in se bom osamo smejale na ta račun! Ej,pa ful lepo od tvojega,da je pršu prej domov,da te je potolažu. user posted image user posted image  Mislim nate in držim pesti! user posted image user posted image
SONČNICa, kuha mi ni uspela.user posted image  Se mdelala juhco pa pico,sam se je pica bolj skuhala kot spekla. je bučka spustila ful vode,pa še jaz sem naredla napako,ko sem dal amlo vode v konzervico od paradajza,da poberem še vse ostanke ven. tk oda ni bla dobra. Moj dragi je reku,da je pod kritiko. user posted image user posted image user posted image  MAh,č pa sem ful hitela,ko mi je že časa zmnajkovalo. eh,bo pa drugič boljše. Drgač pa oktober bo hitro tu,se jvidiš,da čas kr leti mimo nas. Tko da tut beli tok bo šel.user posted image  

No,rezultati od izpita še zdej niso in smo že vse ful jezne. ker v petek je ponovno izpit in,če slučajno ni katera naredla,se ne bo mogla prijavit za v petek. No,sej lohku se mrode,č pokličeš na referat.sam pol tm težijo,da oni niso za to tam. mah,sej js mislim,da bo pozitivno.
Včeraj sem peljala pol na izlet mene i n mojga dragega. user posted image  Stara mama je imela včeraj rojstni dan,pa lepo vreme je blo pa sem rekla da jo greva presenett. Tko d sem imela lep dan včeraj. PA mamico sem poklicala in brata oba in so pršli. Tko da se mbla ful vessela,oni pa tut. Pa vsakmu se meno rožco kupla. in me je mali bratec ful presenetu,k je bil ful vesel rožice. Mislim sej drgač ima ful rad rožice,sam ponavad prčakuje kšno sladkarijo al pa igračko.Pa ful je zrastu. Mamica pa mi je dala bodi pa štumfke za dojenčka. JOoj,tko mičknih štunfkov pa tut še nism vidla.!!! Se mful vesela darila. pa ful je lep. No zdaj pa moram it,ker gremo pospravit sobe,č so gostje že odšli,pol momr pa likat. bodite fajn! lepo nedeljo vam želim! papauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7426
26.5.2008 8:54:52   
sončika84
Dobro jutro punce! user posted image  Danes sem vstala že ob pol sedmih in sem že nekaj polikala. user posted image  Hja,tko e č človk n more spat. user posted image  Sem pa imela lepe sanje. Da sva z mojim user posted image  imela punčko. In je bla ful velika in mela ful laskov. In kr že znala je par besedic. Bli pa smo nekje na morju,tko en gozdiček pa to in se je zbudla in začela jokat in me klicat in ko me je vidla je rekla meko meko,ako d j idam mleko. user posted image user posted image  jaz pa jo nisem znala podojit,ker sem prvič to delala. In me je sam čudnu gledala in kr sam zagrabla dojko in ako d bo ona men pokazala kako se to nardi.user posted image user posted image  
drgač rezultatov še zdej ni,sem pa tut to sanjal,da se mšla pogledat in je bla ocena 6,99 in se mbla ful razočarana. user posted image  Jaz upam,da danes dobim otele rezultate k zdej je pa že predolga!user posted image  
Danes bo baje lep in vroč dan in pa mnde bo tko cel tedn. kar mene fuuuull veseli!!! Pa upam,da bo drug tedn tut vroče in lepo in da se bom lahko kopala kej v morju.
Aja,jutri imam končno pregled pr ginekologu in komaj čakam. Morm mu še oment gležnje. MA sej mislim,da vem kaj bo reku. user posted image  Pa komi čakam,da vidim user posted image !!! Včer me je moj skoraj v paniko zagnal,ker je reku d zakaj se nič ne premika. pa je bil res ful mirn včeraj. no,sej pol je zvečer začel ful brcat,tko da me n skrbi. Itak pa sem mu rekla,da je nedelja in da najbrž počiva od naporenga tedna. heheuser posted image user posted image
Tkole! In kaj ve kej poveste? kako ste preživele vikend? uPam,da ste vse dobr in zdrave! JAz vas lepo pozdravljam pa se tipkamo mogoče še keja danes. če ne pa jutri. bodite v cevtju! papa user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7427
26.5.2008 11:22:49   
sončnica24
Hojla, da se vam malo oglasim.

Ancica upam da ti danes uspe priklicati g pa da ti bo povedal malo vzpodbudnih besed. Ti so pa tako ali tako samo za tebe pa upam da bodo malo pomagali user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa če si imela full neredne M pa je mogoče celo do 10 dnevnega ali pa še več zamika prišlo, boš vidla nič se sekirat, glede znakov meni so tudi naenkrat vsi nehali sedaj razen da me tu pa tam malo špika če kaj preveč delam nimam NOBENEGA. Prsi me ne bolijo, slabo mi ni nič več, gibov še tudi ne čutim, samo trebuh mi je zrasto.

Sem se včeraj brila pa ne vem kako dolgo se še bom lahko bo mogo kar moj v akcijo stopit če bo hoto da sem lepauser posted image . user posted image Drugače pa bom kosmata kot medo.user posted image user posted image user posted image

Tako da teden se bom verjetno malo bolj malo javljala ker ima moj od srede dalje dopust pa se pogovarjama da bi malo kam šla bomo vidli kako bo.

Tako da jutri se še zagotovo kaj javim da vidim kako si kaj zrihtala ancica.

Tany ti pa še lepo uživaj ta zadnji teden z mamo in naj bo čim lepši.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 7428
26.5.2008 14:42:33   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Kako ste kaj?
Jaz sem čisto v spomladanskih delih, pa na vrtu, tko, da sem čisto zanemarila računalnik...In vas.
Vidim, na brzino, da bebice rastejo, ter ste več al manj dobro..
Jaz sem ravno vstala, pa pijem kavo.Vreme zunaj se že nakaj kisa...Dopoldne , ko sem spala je blo pa ok,  a ne?...groza.
Kaj delate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7429
26.5.2008 14:49:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Hojla, bejbe.
Kako ste kaj?
Jaz sem čisto v spomladanskih delih, pa na vrtu, tko, da sem čisto zanemarila računalnik...In vas.
Vidim, na brzino, da bebice rastejo, ter ste več al manj dobro..
Jaz sem ravno vstala, pa pijem kavo.Vreme zunaj se že nakaj kisa...Dopoldne , ko sem spala je blo pa ok,  a ne?...groza.
Kaj delate?

ojla.ti si se pa zgubila,da si še nas našlauser posted image user posted image user posted image user posted image
a pr vas je tud taka sparina?men ni za nič danesuser posted image user posted image in kako si kaj drugač ?že maš planiran dopust?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7430
26.5.2008 14:50:34   
spps
ancica,stiskam pesti,da danes zveš pozitivno novicouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7431
26.5.2008 15:17:47   
_ancica_
hojla punce user posted image

ura je tukaj 9 zjutraj in cakam da me poklicejo. Jaz sem se ze kar navadla na misel, da  bo pac treba se malo pocakat na najino user posted image Nimas kaj, tko pac je. Zadnjih par dni me kar naprej nekaj scipa in pece tam spodaj (predvidevam da v matrnici), izcedek je se vedno malo cuden, tako da samo cakam kdaj se bo vlilo. Ce pa bo slucajno G rekel, da je vse vredu (v kar pa mocno dvomim), potem pa super. user posted image Najbolj me pa ubija to cakanje. Najprej sem cakala ko zmesana na prvi pregled, pa mi potem sploh ni delal UZ-ja, potem sem spet cakala na UZ in zdaj spet cakam in cakam da mi povejo kako in kaj. V glavnem za pouser posted image

Evo, lihkar me je sestra klicala in rekla, da moj G ne dela danes (oz da dela v neki drugi bolnici), da ga bo pa poklicala in vprasala glede razultata. Upam, da me poklice cimpreje.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7432
26.5.2008 15:51:47   
spps
oj,ancica.kolk je zoprno ,ko moraš nonstop čakat na rezultat,drži seuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7433
26.5.2008 16:07:01   
_ancica_
spps...se drzim...sem pa 100% da ne bo nic od te moje user posted image . Sem ravno brala po internetu o prazni GV. Se mi zdi, da je pri meni isto in da se mala pikica ne razvija oz se sploh ni zacela razvijat in je vrecka przna. Ker pa vrecka sama raste , proizvaja hCG itd. Zdaj pa samo se cakam na mojega G da mi potrdi to. Sem se nekako ze sprijaznila , zdaj pa samo upam, da nama bo kmalu spet ratalo in da bo vse ok user posted image

kako si pa ti kaj? 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7434
26.5.2008 16:09:26   
_ancica_
imam pa eno dobro novico...so me ravno klicali z Montreala...prejsnji mesec sva dala ponudbo za stanovanje in sva ga dobila!!!!!!! JUPI!!!!! user posted image user posted image user posted image Sem kar boljse volje ratala,...vsaj nekaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7435
26.5.2008 16:17:42   
sončika84
Ancica, tole čakanje je res najbolj utrujajoče. JAz še vedno mislim nate in držim pesti,da bo vse v redu.user posted image user posted image user posted image  Drugač pa user posted image  za stanovnaje!!

JAz še vedno čakam rezultate izpita in bom tut počasi živce zgubla. danes tko ne bo več nič upam da bo jutri! Ker tolko časa pa ji tut ni moglo vzet za popravit. mah,brezveze.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7436
26.5.2008 16:23:28   
_ancica_
ojla soncika...  hvala ti, ker mislis name in drzis pesti user posted image

Ti pa tudi cakas na rezultate user posted image sej bo...vcasih si vzamejo prfoksi prevec casa za popravljanje testov, kaj ces user posted image drzim pesti za lep rezultat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7437
26.5.2008 16:26:32   
sončika84
Res si vzamejo časa ja. Čeprav se tuki mal mudi,ker č ne nardim izpita,ga imam že v petek in prijavit se pa ne morem več. edinole če na referat pokličem,pa še tam bojo težili. tk oda groza. Ma sej,upam da sem naredila. Jaz mislim,da bi mogla bit pozitivna. Bomo vidli! Sej se bomo zdej mal s sošolkami pomenle,k se dobimo zrd ene seminarske,pa bomo še to obdelale. si dale mal duška heheuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7438
26.5.2008 16:43:38   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

Res si vzamejo časa ja. Čeprav se tuki mal mudi,ker č ne nardim izpita,ga imam že v petek in prijavit se pa ne morem več. edinole če na referat pokličem,pa še tam bojo težili. tk oda groza. Ma sej,upam da sem naredila. Jaz mislim,da bi mogla bit pozitivna. Bomo vidli! Sej se bomo zdej mal s sošolkami pomenle,k se dobimo zrd ene seminarske,pa bomo še to obdelale. si dale mal duška heheuser posted image

uf ja, to pa je zoprna zadeva user posted image vcasih se mi zdi, da zanalasc ne popravijo testov dovolj hitro, tko da ne mores na naslednji rok. Sicer bos pa itak pozitivno pisala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7439
26.5.2008 16:52:18   
sončika84
Hvala!!!user posted image  :* :* JA upam da bo res pozitivna. Ma js mislim da bi mogla bit. Nič,sedaj pa moram iti. gremo si dat sošolke duška hahah user posted image  ancica bodi fajn, ostale pa tut lep dan vam želim! papa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7440
26.5.2008 18:16:04   
_ancica_
soncika...lepo se mej s sosolkami danes user posted image

Jaz pa vam sporocam, da me je sestra se enkrat klicala danes in me narocila za pregled v sredo ob 2h. Ni pa nic rekla kaj je. Sicer pa ze itak vem user posted image No ja, treba je ostat pozitiven ne glede na to kaj bo. Sva rekla z mojim, da ce ne zdaj to leto, pa potem naslednje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7441
26.5.2008 19:52:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...se drzim...sem pa 100% da ne bo nic od te moje user posted image . Sem ravno brala po internetu o prazni GV. Se mi zdi, da je pri meni isto in da se mala pikica ne razvija oz se sploh ni zacela razvijat in je vrecka przna. Ker pa vrecka sama raste , proizvaja hCG itd. Zdaj pa samo se cakam na mojega G da mi potrdi to. Sem se nekako ze sprijaznila , zdaj pa samo upam, da nama bo kmalu spet ratalo in da bo vse ok user posted image

kako si pa ti kaj? 
kakorkoli je že,že mora bit tako.včasih pač pikica še ni pripravljena...seveda,vama bo kmal ratalo,če se tokrat ni uspešno izteklo...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7442
26.5.2008 19:54:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

kako si pa ti kaj? 
kakorkoli je že,že mora bit tako.včasih pač pikica še ni pripravljena...seveda,vama bo kmal ratalo,če se tokrat ni uspešno izteklo...ž
jaz sem pa po starem,nič sprememb,zdaj že mal planiramo in načrtujemo za prizidek in selitev,tako da bo še to leto dokaj delovno in pestrouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7443
26.5.2008 21:37:22   
NAJBOLJŠA
Spps, ponovno sem tle.
Ja, je bla tud sopara popoldne..Še dobro, da je mal veterček vmes pihljal..
Mi smo nekaj na vrtu delali, pa mi je mala namočila gsm v sok...Sem besna. Trenutno v službi s fenom piham vanj...upam, da ga rešim...
Kaj ve počnete?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7444
26.5.2008 21:39:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, ponovno sem tle.
Ja, je bla tud sopara popoldne..Še dobro, da je mal veterček vmes pihljal..
Mi smo nekaj na vrtu delali, pa mi je mala namočila gsm v sok...Sem besna. Trenutno v službi s fenom piham vanj...upam, da ga rešim...
Kaj ve počnete?

uf,s sokom pa po mojem ne bo dobr,zarad sladkorja.men je enkrat v kozars z vodo padel,pa je preživeluser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se zdajle počas spravljam pod tuš,prej sma se pa z malo potepaleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7445
26.5.2008 21:42:25   
NAJBOLJŠA
No, saj ni bil sok...malinovec. Je pa res tud mal sladek, a ne?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7446
27.5.2008 8:54:25   
sončnica24
Hojla da se vam še danes malo javim pa jutri še verjetno tudi potem pa ne vem kako pa kaj bo. Ancica super za stanovanje user posted image user posted image , pa upam da v sredo zveš dobro novico pesti še vedno držim, če pa bodo žalostne potem pa bomo za naprej držali pesti. Je pa prazno vrečko imela Kahko ne vem če se je spomniš ampak sedaj ima čisto lepo nosečnost in bo septembra imela user posted image . Tako da upanje umre zadnje.

Jaz pa sem danes že pridna sem palačinke za kosilo skuhala pa v trgovini sem že bla sedaj pa malo počivam, mi prav paše da ni nekaj dosti za delat domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7447
27.5.2008 9:50:40   
sončika84
Hojla bejbe!user posted image  S sošolkami smo se mele prov fino včeraj! Prvo smo se mal menle o faksu in seminarski,potem smo šle pa bowlat. pa mal smo pohajale po postojni. tko d smo prov mal zabluzle. sem prišla ob 22h domov!user posted image  tut moj user posted image  je prišel šele takrat,ker ej mel nek sestanek pomemben,ki se je ful zavleku.tko d jebil celi dna v službi! Pa me je kr mal presenetu. no ja,v glavnem d sem se js mela fino. user posted image  pol sva šla kr hitr spat. sem bla prov utrujena. niti čepkov za uha si nisem dala nitr,k ponavadi si jih dam,ker moj tko smrči. user posted image  Danes pa ful dela! Semianrsko napisat, pa po sintesajzer pa napista neke spremljave za 15 pesmi in še pregle imam pri gienkologu! Tega se še najbolj veselim. da končno sept vidim mojega lumpija in da mi pove G kok je velik,težek... Pa še moj gre dns zravn1user posted image   Zdej pa napisat seminarsko!user posted image user posted image user posted image  še dobr d imam en izvod in mso se zmenle da bomo kr prepisale. no mal priredile ampak v glavbem. pol pa še one skladbic4e. hjooo,enga dela. mnde se mi bo zmešalo.
rezultatov izpita pa še zdej ni in  n vem kaj čakajo! user posted image
Zdaj pa grem delat seminarsko.user posted image  se mi ne da!sam kaj čš.
bejbe en lep dan vam želim! bodite v cvetju! papauser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7448
27.5.2008 14:11:52   
sončika84
ekola, ravno iz pregleda. Bila sva takoj na vrsti. user posted image  Vse je ok. ni imel nobenih komentarjev. je reku d nima kej rečt,ker je vse v najlepšem redu. Na ultrazvoku smo zmerli glavco,trebušček... v glavnem user posted image  ima 2kg. user posted image  kar se meni zdi še kar dosti no. tko,glede na to dasem noseča 32 tednov. imam občutek,da bo to velik fant/punca. pa vidli smo srček. tak mičkn je. moj se je čist raznežu.user posted image  Tko,lepo je bilo in škoda d to ne traj bolj dolgo. heheuser posted image  jaz bi kr strmela celi dan ke v tist ekran. user posted image  Vprašal sem ga tut zrd zatekanja,kar pa je tko a tko  že sam vidu. in mi je reku,da če bom imela glavobole,težave z očmi, splošno slabo počutje,da naj se prec zglasim. d drgač pa normalno d zatekam. Kilce tut pridno pridobivma-še preveč. hehe,jih mam že dobrih 72. kar je za 12kg več kot pred nosečnostjo. ampak se ne sekiram dosti. glavno da je vse v redu. no,tolk o  tem na hitrc,zdej pa dalje pisat semianrsko. papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7449
27.5.2008 15:37:06   
_ancica_
ojla moje drage user posted image

soncnica...hvala za drzanje pesti user posted image sicer sem prepricana, da bo novica slaba, ampak vseeno. Bova pa pac mogla se malo pocakat znajinim malim user posted image ni kaj. Kahlo se pa spomnim ja, je imela ss malo preden sem prisla na RR, potem je pa kmalu spet zanosila in zdaj je ze kar dalec user posted image Nimas kaj, se zgodi, da je GV prazna, jaz edino ne razumam kako da se mi se ni spucala sama od sebe user posted image Sem nekje prebrala da lahko traja tudi vec tednov. Je pa zoprno to cakanje...ko bi najraje vidla da se mi cimpreje vrihta, da lahko zacneva na novo. Bom jutri zvedla kako naprej.

soncika...lep, da ste se mela s sosolkami tko fajn vceraj user posted image Sploh ne morem verjet da si tko aktivna user posted image user posted image user posted image Dobra si, res. Pa super glede pregleda. Potem ko bos pa rodila, nam bos pa mogla kako fotkico poslat od tvoje/ga male/ga user posted image !!! Me prav zanima kaj bo...puncka al fantek  user posted image Glee kil se pa res nimas kaj sekirat, itak bos vse zgubila po porodu, pa tudi ce kaksna ostane, ni panike user posted image
Upam, da kmalu izves za rezultate izpita in vso sreco pri pisanju seminerske.

Neposredna povezava do sporočila: 7450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.