sončika84
|
Živjo punce! Najprej ful velik in močan za ANCICO. in pa tudi lupčka :* Držim pesti,da bo tvoj ginekolog bolj pozitivn in da bo vseeno novica o decemberčku ostala! Mi je pa zlo hudo zate,ker si v takem položaju. Mora bit ful grozno,da ne veš kaj je in kaj ni. AMpak upam,da je vseeno vse ok in da boš čez par dni že veselo razlagala,da je bla kšna neumna fora( slb UZ...) in se bom osamo smejale na ta račun! Ej,pa ful lepo od tvojega,da je pršu prej domov,da te je potolažu. Mislim nate in držim pesti! SONČNICa, kuha mi ni uspela. Se mdelala juhco pa pico,sam se je pica bolj skuhala kot spekla. je bučka spustila ful vode,pa še jaz sem naredla napako,ko sem dal amlo vode v konzervico od paradajza,da poberem še vse ostanke ven. tk oda ni bla dobra. Moj dragi je reku,da je pod kritiko. MAh,č pa sem ful hitela,ko mi je že časa zmnajkovalo. eh,bo pa drugič boljše. Drgač pa oktober bo hitro tu,se jvidiš,da čas kr leti mimo nas. Tko da tut beli tok bo šel. No,rezultati od izpita še zdej niso in smo že vse ful jezne. ker v petek je ponovno izpit in,če slučajno ni katera naredla,se ne bo mogla prijavit za v petek. No,sej lohku se mrode,č pokličeš na referat.sam pol tm težijo,da oni niso za to tam. mah,sej js mislim,da bo pozitivno. Včeraj sem peljala pol na izlet mene i n mojga dragega. Stara mama je imela včeraj rojstni dan,pa lepo vreme je blo pa sem rekla da jo greva presenett. Tko d sem imela lep dan včeraj. PA mamico sem poklicala in brata oba in so pršli. Tko da se mbla ful vessela,oni pa tut. Pa vsakmu se meno rožco kupla. in me je mali bratec ful presenetu,k je bil ful vesel rožice. Mislim sej drgač ima ful rad rožice,sam ponavad prčakuje kšno sladkarijo al pa igračko.Pa ful je zrastu. Mamica pa mi je dala bodi pa štumfke za dojenčka. JOoj,tko mičknih štunfkov pa tut še nism vidla.!!! Se mful vesela darila. pa ful je lep. No zdaj pa moram it,ker gremo pospravit sobe,č so gostje že odšli,pol momr pa likat. bodite fajn! lepo nedeljo vam želim! papa
|