|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  287 288 [289] 290 291   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
7.5.2008 22:48:10   
_ancica_
punce, zdaj se bom pa jaz poslovila za danes in glejte, da se boste jutri kaj oglasile user posted image

lep dan oz lahko nocko vam zelim...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7201
8.5.2008 7:34:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

punce, zdaj se bom pa jaz poslovila za danes in glejte, da se boste jutri kaj oglasile user posted image

lep dan oz lahko nocko vam zelim...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

eto meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se res pozna,da je lepše vreme in,da ni tolk časa za viset pred RR,a vidve sta tud prejšno noč slabo spale?zgleda ,da je nekaj v zraku,ker tud sama nisem mogla spat po službi,sem do dveh zjutraj bedela,ob pol sedmih me je pa moja mala vrgla pokoncuser posted image user posted image user posted image
drugače nič novega,edin imamo mal težav z lastnikom stanovanja,ker je en običen hinavcuser posted image user posted image user posted image user posted image boljš.da ga ne vidim,ker mu bom povedala,kar mu gre.
pa saj bo boljš...
ancica,a si že imela pregled?in drugače?pri vama kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7202
8.5.2008 15:17:43   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

eto meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se res pozna,da je lepše vreme in,da ni tolk časa za viset pred RR,a vidve sta tud prejšno noč slabo spale?zgleda ,da je nekaj v zraku,ker tud sama nisem mogla spat po službi,sem do dveh zjutraj bedela,ob pol sedmih me je pa moja mala vrgla pokoncuser posted image user posted image user posted image
drugače nič novega,edin imamo mal težav z lastnikom stanovanja,ker je en običen hinavcuser posted image user posted image user posted image user posted image boljš.da ga ne vidim,ker mu bom povedala,kar mu gre.
pa saj bo boljš...
ancica,a si že imela pregled?in drugače?pri vama kaj novega?

ojla spps user posted image user posted image user posted image
jaz ze na splosno bolj slabo spim zadnje case, ceprav vceraj je blo se kar. Vseeno pa hodim ponavadi spat ful pozno, tam okoli polnoci, zjutraj pa vstajam okoli devetih, vcasih malo potegnem user posted image
kaksne probleme pa mas z lastnikom??? Upam, da se bo situacija umirila user posted image
Jaz imam pregled sele naslednji teden (v torek), pa me je fuuuul strah user posted image sem zadnje case prevec zgodbic z nesrecnim koncem prebrala tukaj na RR-ju user posted image Pa vceraj sem mela spet prebavne motnje...sem misnla da mi bo creva razneslo, tok me je napihnlo, pa bolel ko sto user posted image user posted image user posted image user posted image danes me pa ful neki zateguje spodaj (mal po levi, mal po desni), pa ne vem al posledica vcerajsnjega napenjanja al je kaj druzga.
Drugace sem pa se kar, mi je malo manj slabo zadnjih par dni, sicer mi se vedno ne pase prevec jest, ampak ni hudo. Aja pa joske me se zmer ful bolijo user posted image upam, da bojo kej kmal nehale, ker ze vec kot en mesec ne morem spat na trebuhu.

No to je to, zdaj grem pa spet pred koledarje. Baje moram koncat drug teden...uffff...no potem bom vsaj mela mir pred njimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7203
8.5.2008 16:28:35   
tany83
Dobro jutro dekleta...

kako ste kaj???

Jaz sem ok, sem danes mal bolj pozno vstala, ker sem sla bolj kasno spat, pa se bolj slabo spim ponoci, spim bolj po intervalih user posted image .

Moj dragi je nekam bolan, je fuul prehlajen, pa grlo ga boli, jaz upam da se ne nalezem ker je hudic ker ne morem nobenega zdravila vzet... user posted image

ancica se odgovor na vcerajsne vprasanje: inekcijo pa dobim, ker je to zascita za user posted image  to ga kao varuje... tko mi je bilo razlozeno...

aja pa kar se hlac tice jaz v stnovanju nosim hlace na tricetrt sam kake majo tud gumbe in pol skoz gumb odpiram, midva pa greva veiko ven, 3 krat na teden sigurno in pol nosim skoz ene in iste kavbojke, pa kaka krila... sam je fuul nekomot, se mi zdi da je vsak dan hujs... sem rekal, da bom sla ko pride moja mam sem mal nakupovat z njo, si bom kupila kaj bolj komot za oblecet, ker se ne pocutim fajn v pretesnih hlacah user posted image ... mi je pa lepse it z mamo nakupovat ker mi vsaj realno pove, za mojega dragega je vse OK, on rece ja dobro ti stoji, tud ce je katastrofa user posted image ....

kar se pa spikanja in zategovanja tice, mene tud tam dol skoz neki spika, matra, boli v glavnem je to po moje ker se maternica razteguje... jaz mam pa tud fuul probleme s prebavo in pol je hudic ker me napihuje in sem kot balon...

saj kaj cmo to so vse radosti user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7204
8.5.2008 16:49:57   
jjaajj
Se opravičujem sem se šele sedaj prijavila na ta form, tko da ne vem še kako poteka ampak rada pa bi nekaj uprašala jutri imam pregled HSG in sem malo prej zopet začela krvaveti pa me zanima če se poseg HSG opravi v primeru da krvaviš.

hvala za odgovor

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7205
8.5.2008 17:04:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: jjaajj

Se opravičujem sem se šele sedaj prijavila na ta form, tko da ne vem še kako poteka ampak rada pa bi nekaj uprašala jutri imam pregled HSG in sem malo prej zopet začela krvaveti pa me zanima če se poseg HSG opravi v primeru da krvaviš.

hvala za odgovor

Pozdravljena...

Jaz ti ne znam pomagat, ker nevem kaj dosti o tem, najboljs da to vprasas tam na Zanositvi... tam ti bodo punce bolj znale pomagat...

(odgovor članu jjaajj)
Neposredna povezava do sporočila: 7206
8.5.2008 17:07:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: jjaajj

hvala za odgovor

pozdravljena jjaajj user posted image

predvidevam, da imas probleme z zanositvijo, zato bo najbolje ce vprasas glede HSG-ja na forumu Tezave z zanositvijo http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=142 Upam, da sem ti pomagala. user posted image

(odgovor članu jjaajj)
Neposredna povezava do sporočila: 7207
8.5.2008 17:13:10   
_ancica_
ojla tany user posted image

mene pa zadnej case tako grdo racunalnik zauser posted image , da bom kr zivcni zlom dobila user posted image user posted image user posted image pa ravno zdaj ko imam ful dela!!! Se mi kar sam ugasa oz restarta in potem ce ne shranim kar sem nardila, moram vse se enkrat od zacetka user posted image

Ga bova ta vikend nesla popravit k bratrancu od mojega user posted image Upam, da bo potem boljse.

Ja glede spikanja in zategovanja al karkoli se ze dogaja tam spodaj...danes je se posebaj ocitno to spikanje, se mi zdi da zaradi vceraj ko me je takooo napihnilo in potem sem na koncu drisko dobila...matr, sem misnla da mi bo dobesedno vse ven padlo...od crevesja do maternice user posted image upam, da ni kaj narobe user posted image Komaj ze cakam pregled, bom vsaj vedla pri cem sem. 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7208
8.5.2008 17:24:05   
tany83
ojla ancica...

jaz sem danes tud drisko dobila user posted image  zadaj jem navaden jogurt, upam da bo boljs... in me tud fuul boli trebuh, je pa res hudo ker se ti zdi da ti bo kar vse ven padlo user posted image ... jaz sem vedela da bom mela drisko, ker sem vceraj jedla odzuni neki cudnega, namrec je bla vceraj popoldan fuul nevihta tla, se je zacelo ob 5ih popoldan, je zacel padat dz da nisi videl nic, nisem se videla tolk dezja, pa grmelo je ko sto user posted image  in je zmanjkala elektrika v celi Puerto Plati in pol ni in ni hotla pridet in sva sal z mojim, ko je dez prenehal ven da greva neki pojest in seveda nisva nic nasla odprtega, vse je blo zaprto, sem bla prav jezna in pol sva nasla neko gostilnico in sva jedla tam in sem jedla nek riz in mi je bil tak cuden in sem kar vedla da bom drisko dobila in evo se prav sem mela, sem fuul obcutljiva in morem res pazit kaj in kje jem.. zdaj vem da tja ne grem vec...

upam, da popravis racunalnik, ker je fuul nadlezno da se ti tako ugasa, jaz bi tud penila zdraven...

zdaj se bom sla mal pocivat, ker me neki pika po trebuhu...

se se kaj oglasim...user posted image

lepo delaj koledarje, se dobro da drug teden koncas... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7209
8.5.2008 17:25:59   
citrončica
kar se pa spikanja in zategovanja tice, mene tud tam dol skoz neki spika, matra, boli v glavnem je to po moje ker se maternica razteguje... jaz mam pa tud fuul probleme s prebavo in pol je hudic ker me napihuje in sem kot balon...

saj kaj cmo to so vse radosti user posted image ...

Tany,
za boljšo prebavo je- preverjeno- full učinkovito jest suhe slive, lahko jih namočiš čez noč v vodo, zjutraj to spiješ in še slive poješ, pa med z tistimi "kosmiči" notr!?,medex ga ima, naj ti ga mami prinese, to je oboje sestra prakticirala, je pomagalo, pa še z medekom se boš varovala prehlada od dragega!!user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7210
8.5.2008 17:29:08   
citrončica
...no, jaz napišem, kaj pomaga proti zaprtju, ti dobiš driskouser posted image ,
aktivno oglje pomaga, je naravno...
zdaj mi bo spet žal, da se nisva dobili, ko sem ti hotela svojo "dopustniško lekarno" pustit,pa sem to tud imela s sebojuser posted image ....
...pa borovnice najdi...te tud zapirajo, pa pij, pij, pij, da ne dehidriraš!!!!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7211
8.5.2008 17:39:23   
_ancica_
ojla citroncica...kako kaj? user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7212
8.5.2008 17:46:46   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ojla ancica...

jaz sem danes tud drisko dobila user posted image  zadaj jem navaden jogurt, upam da bo boljs... in me tud fuul boli trebuh, je pa res hudo ker se ti zdi da ti bo kar vse ven padlo user posted image ... jaz sem vedela da bom mela drisko, ker sem vceraj jedla odzuni neki cudnega, namrec je bla vceraj popoldan fuul nevihta tla, se je zacelo ob 5ih popoldan, je zacel padat dz da nisi videl nic, nisem se videla tolk dezja, pa grmelo je ko sto user posted image  in je zmanjkala elektrika v celi Puerto Plati in pol ni in ni hotla pridet in sva sal z mojim, ko je dez prenehal ven da greva neki pojest in seveda nisva nic nasla odprtega, vse je blo zaprto, sem bla prav jezna in pol sva nasla neko gostilnico in sva jedla tam in sem jedla nek riz in mi je bil tak cuden in sem kar vedla da bom drisko dobila in evo se prav sem mela, sem fuul obcutljiva in morem res pazit kaj in kje jem.. zdaj vem da tja ne grem vec...

upam, da popravis racunalnik, ker je fuul nadlezno da se ti tako ugasa, jaz bi tud penila zdraven...

zdaj se bom sla mal pocivat, ker me neki pika po trebuhu...

se se kaj oglasim...user posted image

lepo delaj koledarje, se dobro da drug teden koncas... user posted image user posted image user posted image

matr mava problemov ej!!! user posted image user posted image user posted image je treba res ful pazit kaj pojes. Jaz imam problem, da sem ful zaprta kak teden, potem pa ko je vse zabasano in nekak more ven dobim krce in me napihne kot balon in potem dobim drisko. Se na koncu vsaj dobro izpraznim ce ne druzga. Edin kar je slabo je to, da me potem se vsaj kak dan trebuh boli od vsega hudega user posted image Jaz samo upam, da to nima nobenga vpliva na user posted image

ti kar pojdi malo pocivat, jaz sem se pa najedla ovsenih kosmicev pa kivija user posted image grem naprej delat, da cimprej koncam user posted image

se kasneje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7213
8.5.2008 17:50:19   
tany83
Hvala citroncica... bom rekla mami naj mi prnese medex user posted image

za zaprtje sem pa jaz tud slisala za suhe slive namocene, moja mami mi zmer nasvete daje, ker ma ona s tem velik problemov, sej jaz pojem ogromnega ananasa, pa grozdja pa vse zelenjava, moj je reku da sem kot zajc user posted image  sam mi nic ne pomaga, zdaj bom poskusla se s slivami, ce jih najdem seveda...

Drgac pa za drisko mi pomagajo sam zdravila, ki so kupjena tukaj, sam zdaj ko sem user posted image  nevem ce lahko vzamem, bom poklicala g pa ga vprasala...

linex in oglje iz slo mi ne pomaga prav nic, sem ga mela s sabo pa ni pomagalo, ko pa sem vzela tukajsna zdravila je driska takoj izgnila, ocitno je drugacna baktrija, kdo ve...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7214
8.5.2008 19:58:50   
tany83
matr mava problemov ej!!! user posted image user posted image user posted image je treba res ful pazit kaj pojes. Jaz imam problem, da sem ful zaprta kak teden, potem pa ko je vse zabasano in nekak more ven dobim krce in me napihne kot balon in potem dobim drisko. Se na koncu vsaj dobro izpraznim ce ne druzga. Edin kar je slabo je to, da me potem se vsaj kak dan trebuh boli od vsega hudega user posted image Jaz samo upam, da to nima nobenga vpliva na user posted image

ti kar pojdi malo pocivat, jaz sem se pa najedla ovsenih kosmicev pa kivija user posted image grem naprej delat, da cimprej koncam user posted image

Jaz nimam lih takih problemov da ne bi sla ves teden na wc, kak dan al pa dva najvec, ma ze to mi je hudo user posted image  upam, da ne bo se hujs, ker drgac bom provala mal kave popit, ceprav mi ne gre, ker baje tud pospesuje prebavo...

Jaz sem se najdla zdaj, sem si skuhala kosilce, sem jedla kot eno omleto s krompirjem in papriko, sem vidla zadnjic po tv in sem provala, ker je enostavno in hitro user posted image  zdaj mi gre pa za spatuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7215
8.5.2008 20:14:33   
_ancica_
je se kera gor?

jaz se bom tudi mogla it malo vlezat, ker me kar naprej nekaj zvija danes user posted image

ce se ne tipkamo vec danes, vam zelim en lep dan/vecer in lahko nocko. Jutri se pa le kaj oglasite!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7216
8.5.2008 20:17:45   
_ancica_

Jaz nimam lih takih problemov da ne bi sla ves teden na wc, kak dan al pa dva najvec, ma ze to mi je hudo user posted image  upam, da ne bo se hujs, ker drgac bom provala mal kave popit, ceprav mi ne gre, ker baje tud pospesuje prebavo...

Jaz sem se najdla zdaj, sem si skuhala kosilce, sem jedla kot eno omleto s krompirjem in papriko, sem vidla zadnjic po tv in sem provala, ker je enostavno in hitro user posted image  zdaj mi gre pa za spatuser posted image

nisem vidla tega posta...sej jaz ne da ne grem cel teden, ampak gre ful tezko user posted image user posted image user posted image vcasih ne grem kak dan, mogoce dva kot ti, ampak imam dneve ko je ful tezko in potem se mi vse nabere notr user posted image Bo ze user posted image

jaz si bom mogla tudi pocasi kaj skuhat, pa se ne vem kaj bi, pa nic mi ne pase prevec. Mogoce si bom juko pripravla pa malo zelenjavce.

ok, zdaj pa sibam pocivat ...papa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7217
8.5.2008 20:29:34   
tany83
ancica pojej kaj, da ne bos lacna pa da nahranis user posted image ... user posted image

Jaz bom tud sla zdaj pocas pred Tv, ker ob 3h zacnejo Razocarane gospodinje, pa gledam zmer user posted image  pol bom pa pod tus skocila, si morem lase oprat in pol spet mal pred tv..

mene tud danes ze ves dan neki spika tam spodi, mi ni prav nic vsec ta bolecina user posted image ...

No lepo se mej in se zopet tipkamo jutri... user posted image

PaPauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7218
9.5.2008 12:47:47   
spps
user posted image user posted image user posted image ojla,čvekice,sam da vas na hitro pozdravim preden grem v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

tany,ančica na ne pričakujemo maja vaju punce pogrešajo-tikki in orhideje,če se ne motim.

sej če vama bo sreča naklonjena,bodo slabosti tud kmalu minile(do treh mesecev),če pa ne,bosta pa mal dalj še potrpeleuser posted image user posted image user posted image  jaz še pa bom čakala na rezultate neki časa,ker sem komaj nekje na srd cikla.lepo se imejta in želim vama lep vikend,če si ne uspemo nič tipkat.

pa-pa

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7219
9.5.2008 15:00:37   
tany83
Dobro jutro

Kako ste kaj??

Jaz sem da nes mal prej vstala, mam kar dost za nardit danes, sem mogla dat perilo prat, pa se mal morem pospravit, si lase oprat itd... ker jutri me ne bo doma, ker greva z mojim splanico kupit pa bova ves dopoldan okol hodila pol jo bo treba pa se ustimat, tko da morem danes mal pospravit....

spps... se bom sla kaj oglasit tja na M ne pricakujemo, sam sem en cas iskala temo, ker so vse prestavili drugam, no saj zdaj sem jo nasla user posted image

Zate pa kar skoz navijam, da je bolj za sigurno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7220
9.5.2008 15:33:34   
_ancica_
ojla punce user posted image kako ste kaj danes? jaz sem se kar, sicer me spet neki sraufa po trebuhu...mah, se mal pa se bom navadla user posted image user posted image user posted image

spps
...jaz sem tud ze zadnjic iskala M ne pricakujemo...pa  mi je blo ful cudno, ko nisem nasla. Potem sem se malo pobrskala po drugem forumu in nasla. user posted image sem lih danes rekla, da se moram malo oglasit tam in ponavijat za nase punce!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ...dajmo!!!!!!! ROOOOZAAAA!!!!!!

tany
...ti si pa ful pridna zadnje case...men se pa nc kej ne da pospravlat po stanovanju. Sem danes vidla kup prahu tam za vrati v spalnici, pa se kej drugje user posted image Mogoce mi danes rata malo pospravit. Ceprav moram koledarje delat user posted image Al bom pa mojmu mal pojokala kako je vse razmetano in bo on pospravil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7221
9.5.2008 16:43:01   
tany83
tany...ti si pa ful pridna zadnje case...men se pa nc kej ne da pospravlat po stanovanju. Sem danes vidla kup prahu tam za vrati v spalnici, pa se kej drugje user posted image Mogoce mi danes rata malo pospravit. Ceprav moram koledarje delat user posted image Al bom pa mojmu mal pojokala kako je vse razmetano in bo on pospravil user posted image user posted image user posted image

\

Ojla ancica...

sej men se tud ne da kaj prevec, sam se mal prisilim in pospravim, ker moj dragi ma tud fuuul dela in ko pride domov je utrujen in ponavad on sam kaj tezkega nardi, jaz pa skoz ves dan pocas kaj pospravim, sej ni tko dost ce sproti, ker sva sam 2, ko bo user posted image  bo se bolj veselo...

saj ti si fuul pridna, koledarje delas, ce bi jaz skoz sedela za racunalnikom in delala na racunalnik bi bla tud utrujena in ne bi po stanovanju nic nardila, tko da si ti tud fuul pridna, se spomnim, ko sem mela kako seminarsko za tipkat in sem ves dan presedela za racunalnikom, pol se mi res ni dalo se kaj delat, tko da te cist razumem... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7222
9.5.2008 16:50:53   
_ancica_

tany...ti si pa ful pridna zadnje case...men se pa nc kej ne da pospravlat po stanovanju. Sem danes vidla kup prahu tam za vrati v spalnici, pa se kej drugje user posted image Mogoce mi danes rata malo pospravit. Ceprav moram koledarje delat user posted image Al bom pa mojmu mal pojokala kako je vse razmetano in bo on pospravil user posted image user posted image user posted image

\

Ojla ancica...

sej men se tud ne da kaj prevec, sam se mal prisilim in pospravim, ker moj dragi ma tud fuuul dela in ko pride domov je utrujen in ponavad on sam kaj tezkega nardi, jaz pa skoz ves dan pocas kaj pospravim, sej ni tko dost ce sproti, ker sva sam 2, ko bo user posted image  bo se bolj veselo...

saj ti si fuul pridna, koledarje delas, ce bi jaz skoz sedela za racunalnikom in delala na racunalnik bi bla tud utrujena in ne bi po stanovanju nic nardila, tko da si ti tud fuul pridna, se spomnim, ko sem mela kako seminarsko za tipkat in sem ves dan presedela za racunalnikom, pol se mi res ni dalo se kaj delat, tko da te cist razumem... user posted image

sej mas prav...obe sva ful pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidva gresta pa spalnico kupvat...uuuaauuu...potem jo bos pa mogla poslikat in nam poslat fotke user posted image pa od novega stanovanja tudi!!!
Kako se pa drugace kaj pocutis danes? Mene je nehalo spikat, no obcasno me se kdaj ampak ne tako pogosto kot vceraj user posted image je blo res cudno. Me je spikalo na oeh straneh...enkrat na levi, potem na desni, nikoli pa na obeh na 1x...cudno!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7223
9.5.2008 16:58:31   
tany83

\

Ojla ancica...

sej mas prav...obe sva ful pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidva gresta pa spalnico kupvat...uuuaauuu...potem jo bos pa mogla poslikat in nam poslat fotke user posted image pa od novega stanovanja tudi!!!
Kako se pa drugace kaj pocutis danes? Mene je nehalo spikat, no obcasno me se kdaj ampak ne tako pogosto kot vceraj user posted image je blo res cudno. Me je spikalo na oeh straneh...enkrat na levi, potem na desni, nikoli pa na obeh na 1x...cudno!!!

tko je obe sva pridne user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja moreva it kupit spalnico, da ko mama pride bo mela kje spat, morva sobo za goste postimat in bova tja dala spalnico ki jo mava zdaj midva, midva si bova pa novo kupila user posted image

Bom slikala stanovanje, sam kar ne najdem volje pa casa... sej ves kako je... utrujenost...

Danes sem bla kar Ok, ko sem vstala, zdaj sem pa ze nekam utrujena, sem ze dala susit belo perilo, zdaj morem se barvasto dat prat user posted image  pol pa se po sobi mal pospravit itd... ponoci slabo spim, ker moj smrci ker je prehlajne, pol ga skoz budim ker me zbuja... drgac pa slabo mi niti ni se za enkrat, ma nisem se nic jedla, tko da bomo videli, zdaj pojem en jogurt k ga zmesam z banano in upam, da bo ok

aja pa mene moje prsa ne bolijo vec tko mocno, nevem al je to dobro al ne... user posted image

spika me pa tud ne se nic zaenkret, sam napeta sem nekam...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7224
9.5.2008 17:08:28   
_ancica_

\

Ojla ancica...

tko je obe sva pridne user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja moreva it kupit spalnico, da ko mama pride bo mela kje spat, morva sobo za goste postimat in bova tja dala spalnico ki jo mava zdaj midva, midva si bova pa novo kupila user posted image

Bom slikala stanovanje, sam kar ne najdem volje pa casa... sej ves kako je... utrujenost...

Danes sem bla kar Ok, ko sem vstala, zdaj sem pa ze nekam utrujena, sem ze dala susit belo perilo, zdaj morem se barvasto dat prat user posted image  pol pa se po sobi mal pospravit itd... ponoci slabo spim, ker moj smrci ker je prehlajne, pol ga skoz budim ker me zbuja... drgac pa slabo mi niti ni se za enkrat, ma nisem se nic jedla, tko da bomo videli, zdaj pojem en jogurt k ga zmesam z banano in upam, da bo ok

aja pa mene moje prsa ne bolijo vec tko mocno, nevem al je to dobro al ne... user posted image

spika me pa tud ne se nic zaenkret, sam napeta sem nekam...

super glede nove spalnice. Midva sva se pa odlocila kupit stanovanje v Montrealu. Moji starsi nama bojo dali nekaj denarja, nekaj imava pa sama prisparanega, kar bo pa ostalo bova pa odplacevala (vseeno veliko boljse kot placevanje najemnine) user posted image Sva ze dala ponudbo, zdaj pa cakava kaj bojo rekli. Upam, da ga dobiva. Je pa starejse, ni novo, okolica je pa super. Sobe so kar velike in prostorne, dve spalnici, dnevna, kuhinja je posebaj z jedilnico, mali balkoncek... pa se Montreal nama je ful bolj vsec kot Toronto user posted image

Meni tudi danes ni tako slabo, vceraj mi je blo par uric kar fajn slabo...pomoje ker sem kuhala user posted image
glede prsi...mene se vedno ful bolijo...sem nekje prebrala, da nehajo bolet potem v drugem trimestru...UPAM, ker sploh ne morem spat zarad tega user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  287 288 [289] 290 291   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  287 288 [289] 290 291   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.