_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ti si pa ful pridna zadnje case...men se pa nc kej ne da pospravlat po stanovanju. Sem danes vidla kup prahu tam za vrati v spalnici, pa se kej drugje Mogoce mi danes rata malo pospravit. Ceprav moram koledarje delat Al bom pa mojmu mal pojokala kako je vse razmetano in bo on pospravil \ Ojla ancica... sej men se tud ne da kaj prevec, sam se mal prisilim in pospravim, ker moj dragi ma tud fuuul dela in ko pride domov je utrujen in ponavad on sam kaj tezkega nardi, jaz pa skoz ves dan pocas kaj pospravim, sej ni tko dost ce sproti, ker sva sam 2, ko bo bo se bolj veselo... saj ti si fuul pridna, koledarje delas, ce bi jaz skoz sedela za racunalnikom in delala na racunalnik bi bla tud utrujena in ne bi po stanovanju nic nardila, tko da si ti tud fuul pridna, se spomnim, ko sem mela kako seminarsko za tipkat in sem ves dan presedela za racunalnikom, pol se mi res ni dalo se kaj delat, tko da te cist razumem... sej mas prav...obe sva ful pridne vidva gresta pa spalnico kupvat...uuuaauuu...potem jo bos pa mogla poslikat in nam poslat fotke pa od novega stanovanja tudi!!! Kako se pa drugace kaj pocutis danes? Mene je nehalo spikat, no obcasno me se kdaj ampak ne tako pogosto kot vceraj je blo res cudno. Me je spikalo na oeh straneh...enkrat na levi, potem na desni, nikoli pa na obeh na 1x...cudno!!! tko je obe sva pridne Ja moreva it kupit spalnico, da ko mama pride bo mela kje spat, morva sobo za goste postimat in bova tja dala spalnico ki jo mava zdaj midva, midva si bova pa novo kupila Bom slikala stanovanje, sam kar ne najdem volje pa casa... sej ves kako je... utrujenost... Danes sem bla kar Ok, ko sem vstala, zdaj sem pa ze nekam utrujena, sem ze dala susit belo perilo, zdaj morem se barvasto dat prat pol pa se po sobi mal pospravit itd... ponoci slabo spim, ker moj smrci ker je prehlajne, pol ga skoz budim ker me zbuja... drgac pa slabo mi niti ni se za enkrat, ma nisem se nic jedla, tko da bomo videli, zdaj pojem en jogurt k ga zmesam z banano in upam, da bo ok aja pa mene moje prsa ne bolijo vec tko mocno, nevem al je to dobro al ne... spika me pa tud ne se nic zaenkret, sam napeta sem nekam... super glede nove spalnice. Midva sva se pa odlocila kupit stanovanje v Montrealu. Moji starsi nama bojo dali nekaj denarja, nekaj imava pa sama prisparanega, kar bo pa ostalo bova pa odplacevala (vseeno veliko boljse kot placevanje najemnine) Sva ze dala ponudbo, zdaj pa cakava kaj bojo rekli. Upam, da ga dobiva. Je pa starejse, ni novo, okolica je pa super. Sobe so kar velike in prostorne, dve spalnici, dnevna, kuhinja je posebaj z jedilnico, mali balkoncek... pa se Montreal nama je ful bolj vsec kot Toronto Meni tudi danes ni tako slabo, vceraj mi je blo par uric kar fajn slabo...pomoje ker sem kuhala glede prsi...mene se vedno ful bolijo...sem nekje prebrala, da nehajo bolet potem v drugem trimestru...UPAM, ker sploh ne morem spat zarad tega
|