![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 14:49:15
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro cvekice... kako ste kaj??? jaz sem OK, sem lih kar vstala, danes sem mal bolj zgodnja Vikend sem lepo prezivela spps... zal mi je da se je ta hudiceva spet prikazala...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 14:56:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, hojla. Jaz sem tud ravno vstala, iz nočne.Zadnje.Sedaj sem pa en teden frej......JUPPIII. Kaj pa ti počneš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 14:59:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro cvekice... kako ste kaj??? jaz sem OK, sem lih kar vstala, danes sem mal bolj zgodnja Vikend sem lepo prezivela spps... zal mi je da se je ta hudiceva spet prikazala... kaj čmo?život ide dalje.... vse ob svojem času,bom pa pol mela kr dva zapored in ti?kako se počutiš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 15:05:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Tany, hojla. Jaz sem tud ravno vstala, iz nočne.Zadnje.Sedaj sem pa en teden frej......JUPPIII. Kaj pa ti počneš? jaz mal brskam tle po internetu, nic posebnega ne pocnem... se se zbujam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 15:07:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro cvekice... kako ste kaj??? jaz sem OK, sem lih kar vstala, danes sem mal bolj zgodnja Vikend sem lepo prezivela spps... zal mi je da se je ta hudiceva spet prikazala... kaj čmo?život ide dalje.... vse ob svojem času,bom pa pol mela kr dva zapored in ti?kako se počutiš? jaz sem se kar... zanekrat mi se ni nic slabo bomo videli kako bo, je pa se zmer tko da fuul mal jem, ker mi vse smrdi in mi ne gre... ah, sej bo bolje, pocasi bo konec slabosti....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 15:10:16
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Jaz tudi....Sem ravno izvedela, da sta dva otroka za en dan ostala pri tašči...Tko, da imava danes samo malo doma.Pripravljam se , da grem kosilo naredit, pa se mi nič ne da... SPPS, ne bi dva naenkrat, jaz osebno že ne. Že pri enem naenkrat imaš včasih polno dela, kaj šele pri dveh...ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 15:27:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Jaz tudi....Sem ravno izvedela, da sta dva otroka za en dan ostala pri tašči...Tko, da imava danes samo malo doma.Pripravljam se , da grem kosilo naredit, pa se mi nič ne da... SPPS, ne bi dva naenkrat, jaz osebno že ne. Že pri enem naenkrat imaš včasih polno dela, kaj šele pri dveh...ha ha. sej ne naekrat,enga za drugim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 16:48:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
To je pa že boljša ideja, ja. No, mi trije smo pojedli, sedaj pa gremo v Kranj gledat ene kače...???Ne vem, kaj bo to, pa še v šoping mormo. Se beremo zvečer.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:03:08
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce...danes sem pa jaz malo bolj pozna Moram vam povedat, da sem se v petek in soboto tako slabo pocutila, da sem mislila da me bo kar pobral. Potem vceraj je bilo malo bolje, danes pa za1x se kar. V soboto zvecer je blo pa najhuje...sem se pocutla kot da bi mela macka. Glava me je ful bolela, pa slabo mi je blo tok, da bi najraje bruhala, pa nisem mogla Pa zdaj ej tudi meni hrana zacela smrdet. Danes imam pa spet delo za racunalnikom. Upam samo da bom zdrzala. spps...ti nesramnica ...ti jo bomo pa maja pomagale se je koncno znebit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:19:04
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...kako sta praznovala vajino obletnico???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:20:51
|
|
|
|
tany83
|
Ojla ancica... uf... to pa vem kako je, ce se slabo pocutis, ni fajn ne... jaz sem cez vikend bila se kar OK... v soboto ko sva sla z mojim na vecerjo sem se fuul bala, da mi bo slabo, sem bla pa super jaz sem danes spet bolj slaba, sem pojedla en jogurt in mi je ze slabo ... meni res vse smrdi in je fuul mal stvari ki mi pase... upam, da bos boljs a ze kaj ves kdaj bos mela pregled???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:22:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kako sta praznovala vajino obletnico??? Ma lepo, v petek sva ves dan pohajkovala okol, v soboto je moj delal dopoldan in je koncal ob 2h, pol mi je prensu en velik soperk rozic in pol sva bla doma popldan, ker se men ni dalo nikamor, pol zvecer pa sva sla na eno romanticno vecerjo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:26:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kako sta praznovala vajino obletnico??? Ma lepo, v petek sva ves dan pohajkovala okol, v soboto je moj delal dopoldan in je koncal ob 2h, pol mi je prensu en velik soperk rozic in pol sva bla doma popldan, ker se men ni dalo nikamor, pol zvecer pa sva sla na eno romanticno vecerjo super samo da sta se mela lepo glede pregleda se nic ne vem zgleda, da bom mogla dans spet klicat. Ce se ne bo nic , potem pa ne vem kaj naj. Sej bi sla kaj drugam, sam kaj ko je treba povsod ful cakat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:34:34
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kako sta praznovala vajino obletnico??? Ma lepo, v petek sva ves dan pohajkovala okol, v soboto je moj delal dopoldan in je koncal ob 2h, pol mi je prensu en velik soperk rozic in pol sva bla doma popldan, ker se men ni dalo nikamor, pol zvecer pa sva sla na eno romanticno vecerjo super samo da sta se mela lepo glede pregleda se nic ne vem zgleda, da bom mogla dans spet klicat. Ce se ne bo nic , potem pa ne vem kaj naj. Sej bi sla kaj drugam, sam kaj ko je treba povsod ful cakat hm... no sej se se ne tko mudi, sam pocas je faj da te poklicejo, predvsem zato da vidis ce je vse OK, pa tud lepo je it ker si pol bolj pomirjen... upam, da te kmal poklicejo, drgac ti bo ze busi zacel rasti prej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 17:45:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kako sta praznovala vajino obletnico??? Ma lepo, v petek sva ves dan pohajkovala okol, v soboto je moj delal dopoldan in je koncal ob 2h, pol mi je prensu en velik soperk rozic in pol sva bla doma popldan, ker se men ni dalo nikamor, pol zvecer pa sva sla na eno romanticno vecerjo super samo da sta se mela lepo glede pregleda se nic ne vem zgleda, da bom mogla dans spet klicat. Ce se ne bo nic , potem pa ne vem kaj naj. Sej bi sla kaj drugam, sam kaj ko je treba povsod ful cakat hm... no sej se se ne tko mudi, sam pocas je faj da te poklicejo, predvsem zato da vidis ce je vse OK, pa tud lepo je it ker si pol bolj pomirjen... upam, da te kmal poklicejo, drgac ti bo ze busi zacel rasti prej jst tud upam, da em kmal poklicejo, ker sem ze cist nervozna pa rada bi se prepricala, da je vse vredu. Sicer boli me nic vec ne. Vcasih mogoce malo, enkrat na levi, drugic na desni strani ali pa tam po sredini. Samo upa, da srcek ze lepo bije in da je z malim vse ok. Zdaj naj bi bla nekje v 7. tednu se mi zdi (ceprav tukaj na RR-ju pise da sem v 8.), tko da cez kak teden, dva bi blo pa res ze fajn it na pregled
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:00:26
|
|
|
|
tany83
|
Ja to je res ja, da bi blo fajn it na pregled, predvsem da vidis tvojega meni na RR koledarju kaze da sem v 9 tednu, na trakcu pa da sem v 8. tednu in 2 dni... in po moje sem komi v 8. in grem sele v 9. bomo videli kaj rece G v sredo ko mam pregled... upam, da te kmal poklicejo in narocijo, ker je res lepo ko zagledas ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:08:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja to je res ja, da bi blo fajn it na pregled, predvsem da vidis tvojega meni na RR koledarju kaze da sem v 9 tednu, na trakcu pa da sem v 8. tednu in 2 dni... in po moje sem komi v 8. in grem sele v 9. bomo videli kaj rece G v sredo ko mam pregled... upam, da te kmal poklicejo in narocijo, ker je res lepo ko zagledas ... kolk ti je ze zadnjic G rekel da si? 7 tednov in par dni? Velik punc pravi, da so jim G rekli, da so sele v npr 6 tednu, glede na zadnjo M pa naj bi ble ze v 7. ali tudi 8. tednu. Jaz upam,da mi ne bo G rekel da je plodek velik za 6 tednov, ker pol pa res ne vem To verjerno pomeni, da je prislo do zanositve kasneje ali pa da se plodek ne razvija kot bi se mogel. Tega me je ful strah Ampak boljse da ne mislim prevec na to zdaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:12:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja to je res ja, da bi blo fajn it na pregled, predvsem da vidis tvojega meni na RR koledarju kaze da sem v 9 tednu, na trakcu pa da sem v 8. tednu in 2 dni... in po moje sem komi v 8. in grem sele v 9. bomo videli kaj rece G v sredo ko mam pregled... upam, da te kmal poklicejo in narocijo, ker je res lepo ko zagledas ... kolk ti je ze zadnjic G rekel da si? 7 tednov in par dni? Velik punc pravi, da so jim G rekli, da so sele v npr 6 tednu, glede na zadnjo M pa naj bi ble ze v 7. ali tudi 8. tednu. Jaz upam,da mi ne bo G rekel da je plodek velik za 6 tednov, ker pol pa res ne vem To verjerno pomeni, da je prislo do zanositve kasneje ali pa da se plodek ne razvija kot bi se mogel. Tega me je ful strah Ampak boljse da ne mislim prevec na to zdaj Ne jaz ko sem zdanjic bla je reku da sem 6 t in neki dni, po mojih izracunih sem bla 7 t... tko da bi blo kar tako kot je reku... je bil pa viden plod in sem videla kako utripa srcek... bomo videli koliko bo zdaj velik, mogu bi bit za 8 t in neki dni... ne mislit na slabo zdaj, vse bo ok bos videla... ker plodek je se tko mali, da se lahk tud zdavnik zmoti in ko gres naslednjic je vse ok, niso pa vsi enko veliki eno so manjsi eni vecji... tko da nic skrbet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:19:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja to je res ja, da bi blo fajn it na pregled, predvsem da vidis tvojega meni na RR koledarju kaze da sem v 9 tednu, na trakcu pa da sem v 8. tednu in 2 dni... in po moje sem komi v 8. in grem sele v 9. bomo videli kaj rece G v sredo ko mam pregled... upam, da te kmal poklicejo in narocijo, ker je res lepo ko zagledas ... kolk ti je ze zadnjic G rekel da si? 7 tednov in par dni? Velik punc pravi, da so jim G rekli, da so sele v npr 6 tednu, glede na zadnjo M pa naj bi ble ze v 7. ali tudi 8. tednu. Jaz upam,da mi ne bo G rekel da je plodek velik za 6 tednov, ker pol pa res ne vem To verjerno pomeni, da je prislo do zanositve kasneje ali pa da se plodek ne razvija kot bi se mogel. Tega me je ful strah Ampak boljse da ne mislim prevec na to zdaj Ne jaz ko sem zdanjic bla je reku da sem 6 t in neki dni, po mojih izracunih sem bla 7 t... tko da bi blo kar tako kot je reku... je bil pa viden plod in sem videla kako utripa srcek... bomo videli koliko bo zdaj velik, mogu bi bit za 8 t in neki dni... ne mislit na slabo zdaj, vse bo ok bos videla... ker plodek je se tko mali, da se lahk tud zdavnik zmoti in ko gres naslednjic je vse ok, niso pa vsi enko veliki eno so manjsi eni vecji... tko da nic skrbet ja najbrz bo res tko...niso vsi enak veliki bom se malo potrpela, potem pa upam, da vidim najino malo in kaj pocenjas kaj danes? Jaz sem tukaj s prijateljico...vsaka na svojem racunalniku. Imava obe velik dela. Ona oblikuje spletno stran, jaz pa koledarje.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:24:26
|
|
|
|
tany83
|
Jaz danes se nisem nic naredila, sem mislila da bom dala prat perilo in sem pozabla kupit prasek ker mi je zmanjkal bom jutri... drgac bom sla pa mal pred TV zdaj ker me hrbet boli, pa si neki skuhat za kosilo, da mal nahranim ... vceraj sem bolj mal jedla, danes pa sam en jogurt tko da se morem pocas potrudit in mal pojest... aja sem najdla rdeco peso, sam mi ni tko dobra kot nasa v sloveniji... ma za zeljo je ze OK nic grem zdaj mal se oddahnit pred tv in pol kuhat... se se kaj oglasim pol, ce ne zaspim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:33:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Jaz danes se nisem nic naredila, sem mislila da bom dala prat perilo in sem pozabla kupit prasek ker mi je zmanjkal bom jutri... drgac bom sla pa mal pred TV zdaj ker me hrbet boli, pa si neki skuhat za kosilo, da mal nahranim ... vceraj sem bolj mal jedla, danes pa sam en jogurt tko da se morem pocas potrudit in mal pojest... aja sem najdla rdeco peso, sam mi ni tko dobra kot nasa v sloveniji... ma za zeljo je ze OK nic grem zdaj mal se oddahnit pred tv in pol kuhat... se se kaj oglasim pol, ce ne zaspim... jaz bi tudi samo spala zadnej case, ampak moram dokoncat te zoprne koledarje (pa lih zdaj ). Si bom pa malo kasneje vzela malo odmora in bom sla pred tv al pa kar v postlo mal zadremat rdeca pesa tukaj ej pa se kar podobna tisti v slo, edino kar je da so kosi malo bolj debeli Jaz bom pa verjerno danes spinacko nardila in pire krompir, pa kak jajc si bom zraven nardila zdajle mi pa ful pase ananas, pa se mi ga ne da narezat lepo pocivaj, pa se se kasneje tipkava...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 18:37:25
|
|
|
|
tany83
|
haha... se to morem napisat... tle so tud kosi od rdece pese bolj debeli in meni je boljs ce so bolj tanki jaz bom tud pire krompir danes nardila in rdeco peso pa se eno koscek mesa... ... morem jaz tud spinaco kupit, sem jo zadnjic videla aja, jaz pa tud fuul anansa pojem, mi ga moj nareze in pol ga jem ces dan No lepo delaj koledarje, upam da kmal koncas... in seveda dober tek in prijeten spanec cao
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 19:21:37
|
|
|
|
sončika84
|
živjo Kako ste kaj? vikend ste lepo preživele? jaz tko,na pol. V soboto sem bla itak do štirih na faksu,pol sem pršla domov,pa je moj še zmer pohajal naokoli-še od prejšnjega dne. tk oda sem bla bolj slabe volje. pa sem mogla še vse spucat in še od prejšnjega dne posodo. Moj je pršu pol okol destih domov,pijan valjda,in itak zaspal na kavču. neki se je okol mene vrtu,sam se mga kr stran odrivala. mi je šel na živce. pol v nedeljo pa je prišla mami,pa bratca na obisk in sem skuhala kosilo,potem pa smo šli skupaj na predjamski grad. je blo ful fajn. tko,zlo lepa nedelja je bila. In mi je blo ful hudo,ko so šli. najraj bi jokala. k se tko malkrat vidmo. no ja,smo pa lepo izkoristli čas skupaj. zvečer pa sva oba z mojim na kavču zaspala. no zadremala. že ob osmih. okol pol desetih pa sva se sam v postlo preložila. sem bla ful utrujena. Tko,danes pa se mmal cunje posušila,knjigo prebrala do konca in kosilo skuhala. zdej pa upam,da me bo moj pelu na sladoled,k si ga ful želim. trenutno kosi travico. ampak sem mal v dvomih,da me bo kam peljal,ker se mvidal da je prišel njegov prjatu. tko da,se psihično pripravljam,da ne bo nič s sladoledom. čeprov še vseen upam,ker sem mu včeraj rekla par krepkih. bomo vidli. pustmo se presenett. drgač pa počutje je v redu. edinole,nonstop hodm lulat. najraj bi si kupla plenice zase! Pa ve,kak oste kej? slabosti so že kej pojenjale? Aja, a grete kam za prvomajske praznike? mi gremo na obalo-hrvaško. če bo sreča že jutri,če e pa v sredo,pa do nedelje. komi čakam! Da se mal nadiham morskega zraka.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 19:33:15
|
|
|
|
spps
|
ojla,sem zdaj nazaj,sem morala it prej mal spat ,pa v trgovino,ker sem imela izropan hladilnik.sej se mi nič posebej ne da,perilo še moram obesit,pa tk počas.še dobro,da sam dva dni še delam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.4.2008 19:35:27
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla soncika ...ja ti imas pa kar naprej neke probleme s tvojim dragim. Jaz upam, da te bo pelal na sladoled, drugace ga pa kar brcni v rit v mojem imenu Moje slabosti so zdaj malo hujse kot prejsnej dni. V petek in soboto sem bla cist adijo. Komaj sem lahko kaj pojedla, pa g;lava me je grozno bolela. Danes je malo boljse, se bom pa kmalu mogla odlimat od racunalnika, ker se mi zdi da mi spet ratuje slabo bo ze za prvomajske midva ne greva nikamor...ker tukaj ne praznujejo tega praznika, tako da moj itak dela, jaz bom pa doma kot ponavadi lep dan / vecer ti zelim, pa se tipkamo spet jutri oz kasneje...zdaj grem pa mal pocivat
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.