|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.4.2008 19:39:58   
sončika84
Ancica, se mi prav smiliš zaradi teh slabosti. user posted image  Ampak sa jbojo minile. Tut men je blo prvo ful salbo in se mislila,da ne bom zdržala. pol pa kr naenkrat  ni blo več. tko da držim pesti,da se bo tut tebi kmal popravlo.
spps,ti kra počasi.ne hiti z delom,ker če ne ti ne bo nič ostalo. heheuser posted image
bodite v cvetju,jaz zdaj grem. mnde na sladoled. user posted image  lepo bodite! paap

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7126
28.4.2008 19:40:17   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla,sem zdaj nazaj,sem morala it prej mal spatuser posted image user posted image user posted image ,pa v trgovino,ker sem imela izropan hladilnik.sej se mi nič posebej ne da,perilo še moram obesit,pa tk počas.še dobro,da sam dva dni še delamuser posted image

se tebe na hitro pozdravim, preden se zasidram pred tv user posted image user posted image user posted image jaz bom pa pocasi mogla nekaj pojest, ker se mi zdi da ce imam prazen zelodec, da mi je se bolj slabo. Ful cudno, ker mi po eni strani ful v zelodcu kruli in bi rada kaj pojedla, po drugi strani pa sploh ne morem jest user posted image user posted image user posted image ampak bo treba na silo nekaj dat vase.

nic grem zdaj, lepo se imej...se mogoce se kasneje kaj oglasim ce bo kera tle user posted image cau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7127
28.4.2008 19:56:29   
tany83
Ojla...

vas se mal na hitro pozdravm, jaz sem se najedla user posted image  koncno se mi zdi da sem neki konkretnega pojedla, ker ponavad sam kako sadje glodam, danes mi je pa uspelo vse pojest... sicer mi je mal slabo, ma bo ze minilo ko se hrana poleze... vazno da ne izbruham...

Soncnika... ti kar pejd na sladoled in si prvosci, ce te tvoj noce peljat pa pejd sama... ti mu kar povej par krepkih, zdaj pa sloh bi mogu zate bolj skrbet in bit bolj pozoren...

spps... no lepo da si si mal spanca prvoscila, jaz si ga bom tud zdaj user posted image  pa v trgovino tud jaz morem, ker mi kar neki stvari manjka...

ancica lepo pocivaj in kaj pojej, da nahranis sebe in user posted image

no jaz se poslovim za danes dekeleta, grem kar pred TV in po vsej verjetnosti bom zaspala, pol pa bom sla pod tus... tko da lepo se mejte... uzivajte...

cao cao user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7128
28.4.2008 21:17:22   
spps
punce,lepo spiteuser posted image user posted image user posted image
pa-pauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7129
29.4.2008 15:06:57   
sončika84
ojla! Punce hvala za podporo. user posted image  No,potem me je peljal na sladoled,ampak najprej je seveda mogu spit pivo szi prjatlom. pol sva se mal še šetala po postojni,tolk d sva polizala oni sladoledek. nato pa domov,no prej sevede se še odpelat k prjatlu-k temu ta istemu,ko sta prej pivo pila. in pol se tm ment. ko se niso dolg vidli pa so se meli ful za zment,kao(pa tko celi vikend so bli ksupaj n pohajaliuser posted image ). Ne vem ne zastopm js teh moških. odvisni so en od druzga. Ampak upam da po krepkih besedah se bo mal zamislu in začel drugač delat. no, dans pa mejbi na morje. ma se nitit ne veselim,ker je tako vreme. upam da bo bolje. in ve? Ancica,slabost je šla mimu? JS te čist zastopm. sm tut js mela te probleme-krulilo mi je na ful,po drugi strani pa delalo slabo. no ja,sej pol se mal posiliš pa neki malga poješ. user posted image  no,lepo bodite,jaz grem kuhat pa spakirat. bodite v cvetju! papauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7130
29.4.2008 15:53:28   
tany83
Dobro jutro....

kako ste kaj???

Jaz sem vstala, sem se mogla prav potrudit da sem vstala iz posteje ker bi se kar spala, sam morem dat perilo prat, sicer je neki oblacno ma upam, da ne bo dezja....

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7131
29.4.2008 16:10:38   
_ancica_
Ojla punce moje user posted image

koncno so me poklical in mi dali datum za pregled. Me je najprej vprasala ali bi raje konec maja ali prej...sem ji rekla da itak da prej user posted image user posted image user posted image user posted image 13. maj je moj datum...se vedna ni ravno blizu, ampak  zdaj vsaj vem kdaj user posted image user posted image user posted image se dva tedna. Takrat bom ze kar nekje v 9. tednu se mi zdi. Aja, pa placat bova mogla ker se nimam zavarovanja. Je ful drago! user posted image Vsaj men se zdi...prvi pregled je rekla da ej 170 dolarjev (tam nekje 110 evrov), potem drugi je pa 65. Ne vem zakaj je prvi ful drazji...najbrz vec stvari nardijo takrat al kaj jst vem. Bova bankrotirala! user posted image user posted image user posted image

soncika...se bo treba fajn pogovort s tvojim enkrat user posted image da te bo zacel malo bolj razvajat user posted image
tany...jaz sem danes za 1x se kar...vceraj ko sem kuhala, sem mislila da bom kar bruhala user posted image mi je blo tok slabo. Potem si je pa se moj neke klobasice delal ko je dam prisel, sem mogla odpret vsa okna in balkonska vrata, pa se ni blo dosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7132
29.4.2008 16:11:17   
_ancica_
spps...ti si si pa slikco novo gor dala user posted image user posted image kako si kaj drugace???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7133
29.4.2008 17:47:46   
_ancica_
JA KJE PA STE ZDAJ PUNCE???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7134
29.4.2008 18:13:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...ti si si pa slikco novo gor dala user posted image user posted image kako si kaj drugace???
ojla.se vidi,da je pri nas tud oblačno in zaspano vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ,sem morala avatar mal spremenit,do zdaj dobra vila,od zdaj pa karate tweetyuser posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj dogaja?še je katera sploh tle?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7135
29.4.2008 18:17:50   
African queen
Ojla pupe!

Da vas po dolgem času spet mal pozdravim!!

Pri meni še nič novega,user posted image  še vedno ni,test sem delala včeraj in je bil negativen,ampak itak tem larifari testom za 0.50 eur ne zaupam...CB-ja pa ne najdem nikjer user posted image ..ah,sej bo.
spps,brrr a te je obiskala tista grda user posted image ..ne obupat,maj je že tukaj in boš gotovo zagledala user posted image !!Držim pestke

ancica,tany ste prav boge...sej bodo kmalu minile te slabosti!!!Potem boste pa resnično uživale nosečnost!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7136
29.4.2008 18:22:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Ojla pupe!

Da vas po dolgem času spet mal pozdravim!!

Pri meni še nič novega,user posted image  še vedno ni,test sem delala včeraj in je bil negativen,ampak itak tem larifari testom za 0.50 eur ne zaupam...CB-ja pa ne najdem nikjer user posted image ..ah,sej bo.
spps,brrr a te je obiskala tista grda user posted image ..ne obupat,maj je že tukaj in boš gotovo zagledala user posted image !!Držim pestke

ancica,tany ste prav boge...sej bodo kmalu minile te slabosti!!!Potem boste pa resnično uživale nosečnost!
ma kaki obup,no včeri me je mal stisnilo,dans sem pa že superuser posted image user posted image user posted image user posted image sem se dobro naspala in sem taka kot nova.kolk pa že tebi zamuja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 7137
29.4.2008 18:30:44   
African queen
Nič obupat!!Tudi zate bo posijalo sončke in boš spet zagledala magični user posted image  ali user posted image ...kar veselo na delo punca user posted image user posted image user posted image user posted image možek gotovo komaj čaka,da bo akcija!!!user posted image user posted image

Mah,jst ne vem,ker zadnje mesece jo imam včasih na 28 včasih na 30 dni....torej user posted image ..zadnjo sem imela pa 1.4

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7138
29.4.2008 18:48:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Nič obupat!!Tudi zate bo posijalo sončke in boš spet zagledala magični user posted image  ali user posted image ...kar veselo na delo punca user posted image user posted image user posted image user posted image možek gotovo komaj čaka,da bo akcija!!!user posted image user posted image

Mah,jst ne vem,ker zadnje mesece jo imam včasih na 28 včasih na 30 dni....torej user posted image ..zadnjo sem imela pa 1.4
par dni še imaš fore,pa če si imela še O bolj pozno,se lahk mal še zavleče.upam,da ti je ratalouser posted image user posted image user posted image
in kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 7139
29.4.2008 19:37:41   
tany83
Ojla spet sem se prsla mal oglasit, danes sem zaposlena fuul... morem danes vse nardit ker jutri ne bom nicm mam najprej zjutraj pregled in pol bom sla kar spat verjetno, ker pridem fuul utrujena, ker moram zgodaj vstat...

tko da vi kar lepo klepetajte jaz se bom bl mal oglasila...

ancica super da so ti dali datum  za pregled, sam pa je res drago za placat user posted image
tle je sam ene 10 e z zavarovanjem user posted image

AQ drzim pesti, da vam je uspelo in da si user posted image .... user posted image user posted image user posted image

spps fuul lep avtar mas user posted image

No lepo se mejte fajn klepetajte jaz grem nazaj v akcijo user posted image  user posted image

se tipkamo mogoce kaj jutri ce se mi bo dalo kaj pridet... user posted image

papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7140
29.4.2008 19:39:47   
spps
ojla tany,kakšen pregled pa imaš jutri?no,fajn rihtajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si odpočijuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7141
29.4.2008 21:08:48   
_ancica_
hojla punce..sem se prisla malo oglasit. Mi je takooo slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo. Sem delala koledarje, pa bom mogla nehat, ker se mi ze vrti od vsega hudega user posted image pa jest mi nic ne pase, ampak bo treba nekaj dat vase. Joooooj!!! Pa se kriz me je zacel bolet user posted image Nic, grem malo pocivat, ce mi rata. Se bom probala se malo kasneje kaj oglasit, ce me ne pobere prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7142
29.4.2008 21:10:11   
spps

hojla punce..sem se prisla malo oglasit. Mi je takooo slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo. Sem delala koledarje, pa bom mogla nehat, ker se mi ze vrti od vsega hudega user posted image pa jest mi nic ne pase, ampak bo treba nekaj dat vase. Joooooj!!! Pa se kriz me je zacel bolet user posted image Nic, grem malo pocivat, ce mi rata. Se bom probala se malo kasneje kaj oglasit, ce me ne pobere prej user posted image user posted image user posted image
ti pa jamraš tak,kot da bi bila nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo,ancicauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7143
29.4.2008 21:12:47   
_ancica_

ti pa jamraš tak,kot da bi bila nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo,ancicauser posted image user posted image user posted image

ti se kaj heci, bos ze vidla maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7144
29.4.2008 21:18:59   
tany83

ojla tany,kakšen pregled pa imaš jutri?no,fajn rihtajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si odpočijuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mam zopet pregled pri G, bom zopet videla najinega user posted image  , mu murem nest izvide iz laboratorija...

Sem vas mogla pridet se mal pogledat user posted image  da si mal oddahnem, ker suser posted image em cist crknjenauser posted image

ancica vem kako to zgleda... jaz zdaj komi 2 dni da kaj pojem, prej sem sam sadje jedla user posted image  sej bo boljs... user posted image

No zadost oddihanja, se tipkam punce... lepo se mejte user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7145
29.4.2008 21:34:34   
spps

ti se kaj heci, bos ze vidla maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam nikjer ne piše,da ,mi bo slabouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7146
29.4.2008 21:35:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Mam zopet pregled pri G, bom zopet videla najinega user posted image  , mu murem nest izvide iz laboratorija...

Sem vas mogla pridet se mal pogledat user posted image  da si mal oddahnem, ker suser posted image em cist crknjenauser posted image

ancica vem kako to zgleda... jaz zdaj komi 2 dni da kaj pojem, prej sem sam sadje jedla user posted image  sej bo boljs... user posted image

No zadost oddihanja, se tipkam punce... lepo se mejte user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
tany,lepo se imej,in jutri dobro opravi pregleduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7147
29.4.2008 22:41:27   
_ancica_
tany...dobro opravi pregled jutri user posted image
spps...ja res je...mogoce ti pa sploh ne bo slabo user posted image no, ce ti pa bo, se bos pa spomnila na nas user posted image user posted image user posted image

ok, zdaj pa grem pod tus, potem pa ven na sprehod. Lepo se imejte, pa se se jutri kaj tipkamo user posted image user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7148
29.4.2008 22:53:26   
Anonimen
hej internacionalne punčiceuser posted image kako ste? greste kam na kresovanje? kaj pa nosečkice kej? mate v Kanadi in na Dominikanski tudi praznike? Lepo se imejte vseuser posted image jst sm kr uredu, ene par težav, ampak bo...
papa***

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7149
30.4.2008 9:33:16   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro, dame...
Kako ste?Ste se naspale?
Jaz sem se.
Že kar nekaj časa se fino naspim. Imam mir ponoči. Od vseh.Manjka mi sexa, pa sem že navsezgodaj sitna....Se opravičujem.
Pri nas je lepo vreme, sonček.Mi imamo plan urediti teraso, položiti ta umetno travco, pa sedežno ter ostalo...
Pa ve?
Aja, pa zvečer gremo na kres, ja.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  284 285 [286] 287 288   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.