![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.4.2008 9:35:01
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, samo toliko da se vam javim da sem še živa in da soba počasi napreduje jo je treba samo še pokitat pa pobarvat pa laminat položit pa bo. Sicer bo še naporen teden ampak samo da gre vse lepo od rok. Lepo se mejte pa se drug teden kaj tipkamo. pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.4.2008 9:39:14
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica, kam pa greš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.4.2008 12:46:25
|
|
|
|
African queen
|
Dobro jutro čvekice!! Jaz vam pa moram nekaj zaupat!!!Danes sem naredila testek in se je pokazala rahla druga črtica .. Imam pa kup mešanih občutkov...na eni strani veselje,na drugi velik strah...mah,sej bo.. Kako pa ste ancica in tany?? sončnica uživaj na dopustu!!kam pa greste,če lahko vprašam?? spps,a pridno ??si spraševala kako se počutim??že en teden sem zelo utrujena in skoz zaspana..pa neki me špika v spodnjem delu trebuha...pa kislo mi gre za jest..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.4.2008 16:22:51
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce danes pa niste nic kaj zgovorne tancy...mi tukaj nimamo praznikov. Meni je sicer vseeno ker sem itak doma, bi pa bilo fajn ko bi moj imel fraj dan NAJBOLJSA...blagor tebi ko lahko spis ponoci. Jaz sploh ne morem. Se kar naprej zbujam in potem komaj zaspim nazaj AQ...BRAVO!!!!!!!!!!!!!! A to pomeni, da vama je ze tretjic ratalo v prvo???!!! spps...maja bomo pa se tebi ploskali!!! ok, zdaj pa grem delat koledarje, preden mi rata slabo se tipkamo se malo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.4.2008 16:24:25
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...a sele drug teden prides nazaj??? kako to? a greste kam, al zarad prenevljanja sobe? probaj se se kaj oglasit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 30.4.2008 19:22:32
|
|
|
|
_ancica_
|
se vedno ni nobene tukaj jaz bom pocasi koncala z delom za danes. Si moram amlo kriz pretegnit pa kaj bi mogla pojest, pa mi nic ne pase ce se ne tipkamo vec danes, vam vsem zelim lep vecer/dan in lahko nocko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 11:57:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, zakaj ne moreš spat?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 15:02:33
|
|
|
|
tany83
|
ojla dobro jutro klepetulje... kako ste kaj??? jaz sem ze vstala, ker je tko mocno sonce da ne morem vec spat... No vceraj sem bila na pregledu in zdravnik je rekel, da je vse ok, da poteka vse lepo in prav in da jaz sem tud zdrava in mam zelo dobro kri ... naslednji pregled pa mam 29. 5. AQ C E S T I T A M za ... ancica upam, da bos kaml koncala s tvojimi koledarji, da bos pol lahk mal fraj , ves jaz se tud fuul zbujam ponoci in ne morem spat, pol bi pa zjutraj fuuul spala No danes glede na to da je 1. maj in boste vse doma in pohajale verjetno bo tukaj gor bolj zatisje... lepo se mejte in uzivajte v tem prelepem dnevu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 16:36:36
|
|
|
|
tany83
|
Danes pa res ni nobene tukaj, vse pohajate ... No grem pa jaz mal pred TV ker se mi ne da vec tle sedet... pridem se kaj pogledat, ce se katera oglasi kaj... lepo se mejte... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 17:45:10
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce, danes sem pa bolj pozna imam obisk, pa zato nisem utegnila prit pozdravit. Kako ste kaj? Jaz sem se kar...na momente mi je slabo, ampak bo ze. NAJBOLJSA...ne vem zakaj ne morem spat se kar naprej zbujam ponoci, pa joske me tok bolijo vsakic ko se obrnem Potem cez dan bi pa skos spala tany...jaz bom danes tudi bolj malo gor, pa jutri verjetno tudi ker sva dobila obiske vceraj zvecer...moz od prijateljice je prisel in bosta tukaj ostala do ponedeljka, potem pa gresta v Kolumbijo za 1 mesec. Bova koncno mela mal miru Pa se te zoprne koledarje moram koncat mi je ze prav slabo od vsega komaj cakam, da koncam, da bom potem lahko lenarila Kaj bos pa ti kaj pocela danes???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 19:00:13
|
|
|
|
tany83
|
Ojla... kako si??? jaz sem kar Ok, se mi zdi da ni vec tolk slabosti, sam vceraj mi je blo fuul slabo, sam me je tko grozno glava bolele da nisem nic mogla, se dobro da mi je zdravnik dal tablete... jaz pa danes vse po malem delam, sem si pripravila spinaco za kosilo, zdaj se mal krompircka skuham in bo, pa mogoce mal piscanca da se mal mesa zauzijem Pa mal pospravljam, mal TV gledam in se oddiham, je grozno toplo tukaj... No, lepo se mej in uzivaj z obiski Papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 19:27:48
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla... kako si??? jaz sem kar Ok, se mi zdi da ni vec tolk slabosti, sam vceraj mi je blo fuul slabo, sam me je tko grozno glava bolele da nisem nic mogla, se dobro da mi je zdravnik dal tablete... jaz pa danes vse po malem delam, sem si pripravila spinaco za kosilo, zdaj se mal krompircka skuham in bo, pa mogoce mal piscanca da se mal mesa zauzijem Pa mal pospravljam, mal TV gledam in se oddiham, je grozno toplo tukaj... No, lepo se mej in uzivaj z obiski Papa ojla tany...super da ti ni vec tok zlo slabo Meni tudi danes ni tako hudo, ampak dan je se dolg in ponavadi mi rata bolj slabo tam enkrat popoldne jaz pa se ne vem kaj bi jedla...se mi malo upira kuhanje...mogoce si nardim kako solatko, pa riz z zelenjavco Zdaj bom pa se malo koledarje delala, pa se se kaj oglasim vmes...cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 1.5.2008 19:36:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, jaz tud ne vem , kaj bi jedla...Skoz bi. Ha, malo šale.Pa si me predstavljaj nosečo.Z še večjim apetitom...noro. Kake koledarje to delaš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.5.2008 7:13:42
|
|
|
|
spps
|
ojla punce kako ste mi??jaz sem za praznike delovno sma pridna z mojim in njegovi omi rihtama kuhinjo včeraj sma jo prebelila,danes a grema pohištvo sestavit AQ-še enkrat ti iskreno čeeestiitam in kako ste ostale?se tipkamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.5.2008 15:10:02
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro... kako ste kaj???? Jaz sem koncno zacela mal bolj zgodaj vstajat, pa tud slabosti so zmer manjse... sam se ko kaj pojem mi je mal slabo in mam tist cuden okus v ustih... spps ti si pa prav pridna ancica upam, da ti ni blo vcerej slabo in da si lahk pojedla kosilo in si skuhala, sej men se tud upira kuhat, sam kaj cmo je trebe, ponavad ko kuham mi pol tko smrdi, da mi ne gre za jest, sam vazno da ne bruham, ker je blo hudo prejsen teden... No upam, da nam danes kaj vec uspe poklepetat, ce bo katera tu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.5.2008 18:19:56
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...na hitrco se oglasam, da vas ne bi slucajno skrbelo imam obiske pa sem ful zaposlena z njimi, tko da nimam casa za RR danes. Verjetno tudi v ponedeljek ne bom dosti napisala, se bom pa vsaj kaj oglasila NAJBOLJSA....oblikujem stenske koledarje za mojega oceta...ima firmo ki ponuja raznorazna promocijska darila, med njimi tudi koledarje spps...pridna!!! Kaj boste imeli novo kuhno??? super!!! tany...vceraj sem si potem nardila riz z zelenjavo in kumaricino solato. Se pa ze bolje pocutim. Ful cudno, ker sem imela res hude slabosti samo ene 4 dni. Sicer mi se vedno ne pase jest ampak mi ni vec tako zelo slabo. Bomo vidli kako bo cez par dni Vceraj me je tasca narocila pri nekem drugem G (baje je ful vredu), ampak je sele 22. maja, tko da ne vem. Je pa rekla, da bo probala se nekje drugje vprasat. Na koncu bom narocena na treh koncih ok, zdaj bomo pa kak film pogledal z mojimi obiski, potem pa gremo baje v neko korejsko restavracijo popoldne. Upam, da mi ne rata slabo tam se tipkamo kasneje oz v ponedeljek (mogoce celo kaj cez vikend)...papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.5.2008 19:40:16
|
|
|
|
_ancica_
|
Danes je pa bolj bogo tukaj gor punce, se bo treba mal bolj potrudit, da nam ne bojo teme zaklenili nic, jaz se bom tudi poslovila za danes, no mogoce se pridem kaj pokukat malo kasneje, ce bo kera tle ce pa ne, vam pa zelim lep vikend...cau bau ps: danes me nekaj cudno zvija spodaj kot pred M upam, da kmalu mine in da ni nic narobe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 2.5.2008 22:58:17
|
|
|
|
spps
|
oj,mi ne delamo kuhinje zase,ampak za omo od mojga bomo pa tam pr njih delal prizidek,da bo komplet gospodinjstvo za sebe-će bo vse po sreči se do konc leta preselim-veste kaj to pomeni ajd,se kaj pišemo čez teden aja,nič ne bo ker delam popoldan,bom pa v kontaktu lepo bodite
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.5.2008 18:09:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kje ste, bejbe? Naš mali dopust se končuje.. .Jutri bo treba ponovno v službo. Kako dobro hitro mine, a ne? Ste se imele lepo? Mi smo malo delali na vrtu, malo okrog hodili, malo smo šli plavat...Fino. Smo bli veliko na zraku, tko, da me zvečer pobere, skoraj kot otroke..ha ha. Prijeten začetek delovnega tedna vam želim.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.5.2008 8:51:29
|
|
|
|
Šarki
|
čao bejbe kak ste?? AQ ČESTITAM!!!!! mi mamo pa zdej pestro. mormo še okna poštrihat v hiši, pa kuhno zrihtat, pa en dan pohištvo preselit... tko da sploh ne vem kaj se tukej gor dogaja k nimam časa brat. pa vmes smo bli še bolni, u bistvu naša najmlajša .... tko da se skos kej dogaja. nam ni nč dolgčas. pridne bodte, pa še kej napište, mislm da bom mela dons več časa k je tako vreme
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.5.2008 10:47:03
|
|
|
|
spps
|
ojla!kako? tanchi,pol ste pa pridni Najboljša,sej še mal pa bo poletje,da boste dlje časa na dopustu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.5.2008 13:21:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, jaz pa sem mislila koliko bom mela za brat pa ni nič napisanega . Nisem se nikjer kaj potepala bila sva čez praznike z mojim pri njegovih na vikendu pa malo sva še sobo rihtala, danes sva strop pobarvala jutri pa še stene, se barva bolj bogo suši potem pa še je treba samo laminat pa bo, tako da se bom verjetno ta teden tudi jaz še bolj malo oglašala ker je doma prava norišnica, so po celem stanovanju same škatle naložene , no saj ta teden še potem pa bo boljše že komaj čakam ker sem kot cota pa nič kaj ne delam, me šparajo . AQ iskrene čestitke in lepo ti želim . SPPS kako pa je s tabo? Tany in Ancica upam da vama slabosti kmalu minejo in da začneta uživat v . Toliko za zdaj se še kaj oglasim ko bom mela kaj časa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.5.2008 18:05:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj pa je zdaj, nikjer nobene? Upam da vama Tany pa Ancica ni tako slabo ker potem vama je res zadnja želja biti na RR. No upam da se katera kaj oglasi če ne pa se vam jutri kaj javim, so sedaj stropi pobarvani tako da so jutri na vrsti stene. Če pa se slučajno več nobena ne oglasi pa jaz samogovorov tudi ne bom imela se za danes poslavjam in se oglasmi spet kaj jutri. pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.5.2008 21:03:19
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce...na hitro se oglasam. Jaz imam ful dela skoledarji, pa se obiske imam, pa potem nimam veliko casa za RR. Upam, da bo kamlu boljse in da bom lahko malo bolj lenarila Drugace pa slabo mi je skos, ampak na sreco ne tako hudo kot mi je blo kak teden nazaj, tako da je za zdrzat Imam pa ful problemov s prebavo...matr sem zaprta!!!! pa ful jem sadje in polnozrnate zadeve, pa vodo pijem, pa kr nc boljs zoprna zadeva!!!! nc, zdaj pa sibam delat lepo se mejte, pa dajte no kaj vec napisat, da me ko nasledic pridem gor kap zadane
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.5.2008 12:56:18
|
|
|
|
spps
|
ojla internacionalke,zadnje čase se pa ne piše najbolj velik tle gor kako ste kaj?jaz sem pravkar od zobozdravnika,kjer sem čakala 2uri,da sem sploh na vrsto prišla še mal pa bom šla v službo in bo zopet konec dneva pr men drugače ni nič novega-kje je še konec meseca
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.