|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
30.4.2008 9:35:01   
sončnica24
Hojla, samo toliko da se vam javim da sem še živa in da soba počasi napreduje jo je treba samo še pokitat pa pobarvat pa laminat položit pa bo. Sicer bo še naporen teden ampak samo da gre vse lepo od rok.

Lepo se mejte pa se drug teden kaj tipkamo.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7151
30.4.2008 9:39:14   
NAJBOLJŠA
Sončnica, kam pa greš?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7152
30.4.2008 12:46:25   
African queen
Dobro jutro čvekice!!

Jaz vam pa moram nekaj zaupat!!!Danes sem naredila testek in se je pokazala rahla druga črtica user posted image user posted image ..
Imam pa kup mešanih občutkov...na eni strani veselje,na drugi velik strah...mah,sej bo..

Kako pa ste ancica in tany??

sončnica uživaj na dopustu!!kam pa greste,če lahko vprašam??

spps,a pridno user posted image user posted image ??si spraševala kako se počutim??že en teden sem zelo utrujena in skoz zaspana..pa neki me špika v spodnjem delu trebuha...pa kislo mi gre za jest..user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7153
30.4.2008 16:22:51   
_ancica_
Ojla punce user posted image

danes pa niste nic kaj zgovorne user posted image

tancy...mi tukaj nimamo praznikov.  Meni je sicer vseeno ker sem itak doma, bi pa bilo fajn ko bi moj imel fraj dan user posted image
NAJBOLJSA...blagor tebi ko lahko spis ponoci. Jaz sploh ne morem. Se kar naprej zbujam in potem komaj zaspim nazaj user posted image
AQ...BRAVO!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A to pomeni, da vama je ze tretjic ratalo v prvo???!!! user posted image
spps...maja bomo pa se tebi ploskali!!! user posted image user posted image user posted image

ok, zdaj pa grem delat koledarje, preden mi rata slabo user posted image user posted image user posted image se tipkamo se malo kasneje user posted image user posted image

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 7154
30.4.2008 16:24:25   
_ancica_
soncnica...a sele drug teden prides nazaj??? kako to? a greste kam, al zarad prenevljanja sobe? probaj se se kaj oglasit user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
30.4.2008 19:22:32   
_ancica_
se vedno ni nobene tukaj user posted image jaz bom pocasi koncala z delom za danes. Si moram amlo kriz pretegnit user posted image pa kaj bi mogla pojest, pa mi nic ne pase user posted image

ce se ne tipkamo vec danes, vam vsem zelim lep vecer/dan in lahko nocko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7156
1.5.2008 11:57:45   
NAJBOLJŠA
Ančica, zakaj ne moreš spat?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7157
1.5.2008 15:02:33   
tany83
ojla dobro jutro klepetulje...

kako ste kaj???

jaz sem ze vstala, ker je tko mocno sonce da ne morem vec spat...

No vceraj sem bila na pregledu in zdravnik je rekel, da je vse ok, da poteka vse lepo in prav user posted image  in da jaz sem tud zdrava in mam zelo dobro kri user posted image ... naslednji pregled pa mam 29. 5.

AQ C E S T I T A M za user posted image  user posted image ... user posted image user posted image user posted image

ancica upam, da bos kaml koncala s tvojimi koledarji, da bos pol lahk mal fraj user posted image , ves jaz se tud fuul zbujam ponoci in ne morem spat, pol bi pa zjutraj fuuul spala user posted image

No danes glede na to da je 1. maj in boste vse doma in pohajale verjetno bo tukaj gor bolj zatisje...

lepo se mejte in uzivajte v tem prelepem dnevu user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 7158
1.5.2008 16:36:36   
tany83
Danes pa res ni nobene tukaj, vse pohajate user posted image ...

No grem pa jaz mal pred TV ker se mi ne da vec tle sedet... pridem se kaj pogledat, ce se katera oglasi kaj...user posted image

lepo se mejte... user posted image user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7159
1.5.2008 17:45:10   
_ancica_
Ojla punce, danes sem pa bolj pozna user posted image imam obisk, pa zato nisem utegnila prit pozdravit. Kako ste kaj? Jaz sem se kar...na momente mi je slabo, ampak bo ze.

NAJBOLJSA...ne vem zakaj ne morem spat user posted image se kar naprej zbujam ponoci, pa joske me tok bolijo vsakic ko se obrnem user posted image Potem cez dan bi pa skos spala user posted image
tany...jaz bom danes tudi bolj malo gor, pa jutri verjetno tudi ker sva dobila obiske vceraj zvecer...moz od prijateljice je prisel in bosta tukaj ostala do ponedeljka, potem pa gresta v Kolumbijo za 1 mesec. Bova koncno mela mal miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa se te zoprne koledarje moram koncat user posted image mi je ze prav slabo od vsega user posted image komaj cakam, da koncam, da bom potem lahko lenarila user posted image user posted image user posted image

Kaj bos pa ti kaj pocela danes???

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
1.5.2008 19:00:13   
tany83
Ojla...

kako si???

jaz sem kar Ok, se mi zdi da ni vec tolk slabosti, sam vceraj mi je blo fuul slabo, sam me je tko grozno glava bolele da nisem nic mogla, se dobro da mi je zdravnik dal tablete...

jaz pa danes vse po malem delam, sem si pripravila spinaco za kosilo, zdaj se mal krompircka skuham in bo, pa mogoce mal piscanca da se mal mesa zauzijem user posted image

Pa mal pospravljam, mal TV gledam in se oddiham, je grozno toplo tukaj... user posted image

No, lepo se mej in uzivaj z obiski user posted image

Papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
1.5.2008 19:27:48   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ojla...

kako si???

jaz sem kar Ok, se mi zdi da ni vec tolk slabosti, sam vceraj mi je blo fuul slabo, sam me je tko grozno glava bolele da nisem nic mogla, se dobro da mi je zdravnik dal tablete...

jaz pa danes vse po malem delam, sem si pripravila spinaco za kosilo, zdaj se mal krompircka skuham in bo, pa mogoce mal piscanca da se mal mesa zauzijem user posted image

Pa mal pospravljam, mal TV gledam in se oddiham, je grozno toplo tukaj... user posted image

No, lepo se mej in uzivaj z obiski user posted image

Papauser posted image user posted image user posted image

ojla tany...super da ti ni vec tok zlo slabo user posted image Meni tudi danes ni tako hudo, ampak dan  je se dolg in ponavadi mi rata bolj slabo tam enkrat popoldne user posted image user posted image

jaz pa se ne vem kaj bi jedla...se mi malo upira kuhanje...mogoce si nardim kako solatko, pa riz z zelenjavco user posted image

Zdaj bom pa se malo koledarje delala, pa se se kaj oglasim vmes...cau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
1.5.2008 19:36:34   
NAJBOLJŠA
Ančica, jaz tud ne vem , kaj bi jedla...Skoz bi.
Ha, malo šale.Pa si me predstavljaj nosečo.Z še večjim apetitom...noro.
Kake koledarje to delaš?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
2.5.2008 7:13:42   
spps
ojla punceuser posted image user posted image user posted image user posted image kako ste mi??jaz sem za praznike delovnouser posted image user posted image user posted image user posted image sma pridna z mojim in njegovi omi rihtama kuhinjouser posted image včeraj sma jo prebelila,danes a grema pohištvo sestavituser posted image user posted image user posted image user posted image

AQ-še enkrat ti iskreno čeeestiitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste ostale?se tipkamouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7164
2.5.2008 15:10:02   
tany83
Dobro jutro...

kako ste kaj????

Jaz sem koncno zacela mal bolj zgodaj vstajat, pa tud slabosti so zmer manjse... sam se ko kaj pojem mi je mal slabo in mam tist cuden okus v ustih...

spps ti si pa prav pridna user posted image user posted image user posted image  

ancica upam, da ti ni blo vcerej slabo in da si lahk pojedla kosilo in si skuhala, sej men se tud upira kuhat, sam kaj cmo je trebe, ponavad ko kuham mi pol tko smrdi, da mi ne gre za jest, sam vazno da ne bruham, ker je blo hudo prejsen teden...

No upam, da nam danes kaj vec uspe poklepetat, ce bo katera tu...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
2.5.2008 18:19:56   
_ancica_
ojla punce...na hitrco se oglasam, da vas ne bi slucajno skrbelo user posted image user posted image user posted image

imam obiske pa sem ful zaposlena z njimi, tko da nimam casa za RR danes. Verjetno tudi v ponedeljek ne bom dosti napisala, se bom pa vsaj kaj oglasila user posted image

NAJBOLJSA....oblikujem stenske koledarje za mojega oceta...ima firmo ki ponuja raznorazna promocijska darila, med njimi tudi koledarje user posted image
spps...pridna!!! Kaj boste imeli novo kuhno??? super!!! user posted image user posted image user posted image
tany...vceraj sem si potem nardila riz z zelenjavo in kumaricino solato. Se pa ze bolje pocutim. Ful cudno, ker sem imela res hude slabosti samo ene 4 dni. Sicer mi se vedno ne pase jest ampak mi ni vec tako zelo slabo. user posted image Bomo vidli kako bo cez par dni user posted image Vceraj me je tasca narocila pri nekem drugem G (baje je ful vredu), ampak je sele 22. maja, tko da ne vem. Je pa rekla, da bo probala se nekje drugje vprasat. Na koncu bom narocena na treh koncih user posted image user posted image user posted image

ok, zdaj bomo pa kak film pogledal z mojimi obiski, potem pa gremo baje v neko korejsko restavracijo popoldne. Upam, da mi ne rata slabo tam user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje oz v ponedeljek (mogoce celo kaj cez vikend)...papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
2.5.2008 19:40:16   
_ancica_
Danes je pa bolj bogo tukaj gor user posted image

punce, se bo treba mal bolj potrudit, da nam ne bojo teme zaklenili user posted image

nic, jaz se bom tudi poslovila za danes, no mogoce se pridem kaj pokukat malo kasneje, ce bo kera tle user posted image ce pa ne, vam pa zelim lep vikend...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: danes me nekaj cudno zvija spodaj kot pred M user posted image upam, da kmalu mine in da ni nic narobe

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7167
2.5.2008 22:58:17   
spps
oj,mi ne delamo kuhinje zase,ampak za omo od mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa tam pr njih delal prizidek,da bo komplet gospodinjstvo za sebe-će bo vse po sreči se do konc leta preselim-veste kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajd,se kaj pišemo čez tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image aja,nič ne bo ker delam popoldan,bom pa v kontaktuuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7168
4.5.2008 18:09:50   
NAJBOLJŠA
Kje ste, bejbe?
Naš mali dopust se končuje..user posted image .Jutri bo treba ponovno v službo.user posted image Kako dobro hitro mine, a ne?user posted image
Ste se imele lepo?
Mi smo malo delali na vrtu, malo okrog hodili, malo smo šli plavat...Fino.user posted image user posted image
Smo bli veliko na zraku, tko, da me zvečer pobere, skoraj kot otroke..ha ha.
Prijeten začetek delovnega tedna vam želim.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7169
5.5.2008 8:51:29   
Šarki
čao bejbe kak ste??

AQ ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi mamo pa zdej pestro. mormo še okna poštrihat v hiši, pa kuhno zrihtat, pa en dan pohištvo preselit... tko da sploh ne vem kaj se tukej gor dogaja k nimam časa brat. pa vmes smo bli še bolni, u bistvu naša najmlajšauser posted image .... tko da se skos kej dogaja. nam ni nč dolgčas. user posted image

pridne bodte, pa še kej napište, mislm da bom mela dons več časa k je tako vremeuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7170
5.5.2008 10:47:03   
spps
ojla!kako?
tanchi,pol ste pa pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Najboljša,sej še mal pa bo poletje,da  boste dlje časa na dopustuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7171
5.5.2008 13:21:29   
sončnica24
Hojla, jaz pa sem mislila koliko bom mela za brat pa ni nič napisanegauser posted image . Nisem se nikjer kaj potepala bila sva čez praznike z mojim pri njegovih na vikendu pa malo sva še sobo rihtala, danes sva strop pobarvala jutri pa še stene, se barva bolj bogo suši potem pa še je treba samo laminat pa bo, tako da se bom verjetno ta teden tudi jaz še bolj malo oglašala ker je doma prava norišnica, so po celem stanovanju same škatle naloženeuser posted image , no saj ta teden še potem pa bo boljše že komaj čakam ker sem kot cota pa nič kaj ne delam, me šparajouser posted image .

AQ iskrene čestitke in lepo user posted image ti želimuser posted image .

SPPS kako pa je s tabo?

Tany in Ancica upam da vama slabosti kmalu minejo in da začneta uživat v user posted image .

Toliko za zdaj se še kaj oglasim ko bom mela kaj časa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7172
5.5.2008 18:05:32   
sončnica24
Kaj pa je zdaj, nikjer nobene? Upam da vama Tany pa Ancica ni tako slabo ker potem vama je res zadnja želja biti na RR.

No upam da se katera kaj oglasi če ne pa se vam jutri kaj javim, so sedaj stropi pobarvani tako da so jutri na vrsti stene.

Če pa se slučajno več nobena ne oglasi pa jaz samogovorov tudi ne bom imela se za danes poslavjam in se oglasmi spet kaj jutri.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 7173
5.5.2008 21:03:19   
_ancica_
Ojla punce...na hitro se oglasam. user posted image
Jaz imam ful dela skoledarji, pa se obiske imam, pa potem nimam veliko casa za RR. Upam, da bo kamlu boljse in da bom lahko malo bolj lenarila user posted image
Drugace pa slabo mi je skos, ampak na sreco ne tako hudo kot mi je blo kak teden nazaj, tako da je za zdrzat user posted image Imam pa ful problemov s prebavo...matr sem zaprta!!!! pa ful jem sadje in polnozrnate zadeve, pa vodo pijem, pa kr nc boljs user posted image zoprna zadeva!!!!

nc, zdaj pa sibam delat user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se mejte, pa dajte no kaj vec napisat, da me ko nasledic pridem gor kap zadane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7174
6.5.2008 12:56:18   
spps
ojla internacionalke,zadnje čase se pa ne piše najbolj velik tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste kaj?jaz sem pravkar od zobozdravnika,kjer sem čakala 2uri,da sem sploh na vrsto prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image še mal pa bom šla v službo in bo zopet konec dnevauser posted image
pr men drugače ni nič novega-kje je še konec mesecauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.