![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:28:14
|
|
|
|
spps
|
jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:30:36
|
|
|
|
sončika84
|
a mislš d je to emšo' po moje pa ne.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:31:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? ja sej jutri bo boljse, potem pa hitro v napad misli na cokolina se pa ne morem otrest bom zgleda mogla kar v slovenijo kmalu a tam ga ni??? al pa kej podobnega??? jaz tle ga nisem zasledila ne...sem zadnjic iskala kaj podobnega, pa nic!!! ... boge mi k zivimo v tujini.... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:32:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j... ... a dej no spps... pa sej ti si istih let k jaz... kak emso... mladostniska razposajenost, pol se pa pozabi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:34:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 a mislš d je to emšo' po moje pa ne. kaj pa vem,včasih grem v trgovino,pa pol stvari pozabim kupit,ko moram malo lovit po trgovini,ker mi mora 100stvari pokazat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:37:37
|
|
|
|
sončika84
|
ja zto pa si js listke pišem. pol pa vseen prnesem še tričetrt stvari k jih sploh ni blo na listku.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:37:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j... ... a dej no spps... pa sej ti si istih let k jaz... kak emso... mladostniska razposajenost, pol se pa pozabi ok,tud to bo vredu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:43:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j... ... a dej no spps... pa sej ti si istih let k jaz... kak emso... mladostniska razposajenost, pol se pa pozabi no no...da ne bom jst zacela z mojim emsom
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:44:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ja zto pa si js listke pišem. pol pa vseen prnesem še tričetrt stvari k jih sploh ni blo na listku. jaz si jih pa gli zarad tega ne pišem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:44:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ja zto pa si js listke pišem. pol pa vseen prnesem še tričetrt stvari k jih sploh ni blo na listku. jaz si tudi vedno listek napisem, potem pa vcasih se vseeno kaj pozabim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:49:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j... ... a dej no spps... pa sej ti si istih let k jaz... kak emso... mladostniska razposajenost, pol se pa pozabi ok,tud to bo vredu Se lepse slisi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:51:07
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j... ... a dej no spps... pa sej ti si istih let k jaz... kak emso... mladostniska razposajenost, pol se pa pozabi no no...da ne bom jst zacela z mojim emsom Ti si itak rekla, da se fuuul mlado pocutis ... pa se fuuul mlada zgledas... ... noben nevem kolk let mas... tko da reci, da te daja mladostniska razposajenost
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:52:14
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ja zto pa si js listke pišem. pol pa vseen prnesem še tričetrt stvari k jih sploh ni blo na listku. jaz si tudi vedno listek napisem, potem pa vcasih se vseeno kaj pozabim jaz pa prinesem se enkrat vec stvari kokr je na listku napisano
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:57:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ja zto pa si js listke pišem. pol pa vseen prnesem še tričetrt stvari k jih sploh ni blo na listku. jaz si tudi vedno listek napisem, potem pa vcasih se vseeno kaj pozabim jaz pa prinesem se enkrat vec stvari kokr je na listku napisano sem hotla napisat, da vcasih se veeno kaj pozabim, kar napisem na listek, ampak kupim tudi kaj kar ni na seznamu, tako da se na koncu vse zgliha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:59:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ga pa že dolg nisem kupla vedno pozabim emšo me j... ... a dej no spps... pa sej ti si istih let k jaz... kak emso... mladostniska razposajenost, pol se pa pozabi no no...da ne bom jst zacela z mojim emsom Ti si itak rekla, da se fuuul mlado pocutis ... pa se fuuul mlada zgledas... ... noben nevem kolk let mas... tko da reci, da te daja mladostniska razposajenost zgleda itak tam malo cez 20...ne sej ne...tam okoli 25 , ampak se zadnje case pocutim kot 50
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:03:31
|
|
|
|
tany83
|
... saj jaz tud... sem vsa zakrnela, kr ne delam nic... si bo treba kaj omislit ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:16:33
|
|
|
|
spps
|
bolj star,bolj noooorrrr
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:22:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... saj jaz tud... sem vsa zakrnela, kr ne delam nic... si bo treba kaj omislit .... jst sm resno zacela razmisljat o kakem fitnesu, ceprav mi ni kaj dosti do tega...ali pa mogoce kaksno plavanje, to mam pa ful rada.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:24:13
|
|
|
|
tany83
|
Ja midva z mojim kaktusom sva tud razmisljala o fitnesu, sam men osebno tud ne disi prevec... plavala bi jaz lahko vsak dan skor, sam bi mogla zjutraj hodit... morem stanovanje z bazenom najet, da bo lazje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:25:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... saj jaz tud... sem vsa zakrnela, kr ne delam nic... si bo treba kaj omislit .... jst sm resno zacela razmisljat o kakem fitnesu, ceprav mi ni kaj dosti do tega...ali pa mogoce kaksno plavanje, to mam pa ful rada. jaz že kr nekaj časa samo razmišljam-
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:30:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... saj jaz tud... sem vsa zakrnela, kr ne delam nic... si bo treba kaj omislit .... jst sm resno zacela razmisljat o kakem fitnesu, ceprav mi ni kaj dosti do tega...ali pa mogoce kaksno plavanje, to mam pa ful rada. jaz že kr nekaj časa samo razmišljam- jaz tudi...malo vec kot leto ...ampak zdaj bom pa res sla nekam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:32:25
|
|
|
|
spps
|
sej slončkamo dost pogosto zankrat bo kar to dovolj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:37:48
|
|
|
|
spps
|
nič,grem jaz počas mojmu neki zajest naredit ,pol pa pod tuš.lepo se imejta
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:41:04
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz grem tudi v kuhno zdaj.....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 21:59:23
|
|
|
|
tany83
|
Saj jaz tud morem pospravit do konca, koncno mi je ratal sobo in kopalnico pospravit, zdaj se pobrisem po tleh, pol se pa stusiram... se tipkamo bolj pol ce bo katera se tu....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.