![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:47:09
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany...sem spregledala tvoj post zgoraj ...seveda bom pofotkala stanovanje ko bo vse tipi topi sej oprema je ista, tako, da ne bo kaj dosti drugace zgledalao. Je pa dnevna soba dosti vecja kot prejsnja, tako, daimava zdaj racunalnik kar v dnevni. Glede M pa...eh kaj ces, jo bomo pa skupaj konec meseca poslale nekam.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 18:55:47
|
|
|
|
sončika84
|
evo,omarco sem spraznila. zdej pa čakam d pridejo fantje da nove omare vkup sestavjo.da bom lahko pospravla nazaj,ku zdej mi kr tle na kavču v otroški sobi leži. iiii,pol pa novo dnevno!!! južna je tut skuhana. še zlikat perilo. to bom pa pol k bojo desci dnevno sestavlal.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:06:10
|
|
|
|
tany83
|
ancica pa kako lahko moj post spregledas.. moj??? ajajaj.... no jaz komi cakam na slikce, sem radovedna nimas kaj... jaz pa mal po internetu gledam opremo za stanovanje, zavese... ce ve katera kako stran, se priporocam???? jaz pa pospravljam danes, pa kuham si mal riza, da nekaj pojem, kr sem na zajtrk pozabila, sem padla v pranje perila in pospravljanje in sem pozabla, zdej mi pa ze mal kruli po zelodcku
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:11:27
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ja res ne vem kako mi je ratal sfalit tvoj post ...nisem tri noci spala dobro Jaz bi tudi rada vse pohistvo zamenjala, ampak zaenkrat bom mogla malo pocakat (verjetno kar kako leto ali vec...dokler ne kupiva stanovanja ). Zdaj imava res staro pohistvo, kavc in sofo od nejgovih starsev...ze ona dva sta jih imelaful dolgo casa, tako da je res staro mah bo ze, glavno, da imava streho nad glavo, ko bo pa novo stanovanje in malo vec kesa, bo pa tudi oprema malo boljsa in lepsa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:14:28
|
|
|
|
sončika84
|
lačna sem. js si bom skuhala gres. mal se spominjam otroških dni.hahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:20:47
|
|
|
|
tany83
|
Ja no ce nisi spala pol ti pa oprostim... glede opreme pa... ni vazno al je novo al ne... zdaj se je treba mal zrtvovat in pol bomo meli vse... sej smo se mladi... midva tud kavca nimava novega, je od njegove sestre, sice ga ni nikoli rabila, ker ga je sam kupila... zavese nimam, jih nameravam kupit, ko se preseliva, pa spalnico se za sobo za goste, pocasi kupujem... jaz sem mojmu tud rekala, da je najbolj pomembno to, da sva skupi in da mava streho nad glavo pa hrano, drugo pride ze....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:29:03
|
|
|
|
spps
|
eto mene pa mi je ratalo prit do compa.in kaj dogaja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:33:37
|
|
|
|
_ancica_
|
pri meni dogaja 100 na uro trenutno prestavljam kavc in fotelj po dnevni...kar ne morem se odlocit kako in kaj, mi je pa prav fajn in se ne pritozujem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:37:40
|
|
|
|
tany83
|
ojla spps... jaz sem jedla... zdaj morem pomit posodo in pomit tla v kuhinji, pol pa se perilo pospravit po omarah ker je suho.... ti?? ancica... meni je tud vsec tko pohistvo namescat... fuuul uzivam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:43:11
|
|
|
|
sončika84
|
evo,gres se kuha. računalnik mi nek trokira. imam internet vžgan pa msn pa še muzka. in zgleda d je prešvoh pa n more vsega hkrati.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:45:14
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...meni tudi edino me moti to, da kar curlja iz mene vsakic ko dvignem kavc ta presneta , zdaj jo imam pa res dosti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:46:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 evo,gres se kuha. računalnik mi nek trokira. imam internet vžgan pa msn pa še muzka. in zgleda d je prešvoh pa n more vsega hkrati. mmmm...gres, tega pa nisem ze doooolgo jedla. Pa spet sem se spomnila na Cokolino! Njami!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:54:26
|
|
|
|
tany83
|
boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:58:19
|
|
|
|
sončika84
|
sej tut js ga mnde jem po kšne 15h letih. mmm ma je fin. še mal kakavčka gor pa je super.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 19:59:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? čokolino je ZAKON
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:03:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? čokolino je ZAKON sej vem, da je... meni je tud zakon... ko pride mami ji ukazem, da mi ga prnese ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:04:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? ja sej jutri bo boljse, potem pa hitro v napad misli na cokolina se pa ne morem otrest bom zgleda mogla kar v slovenijo kmalu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:05:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 sej tut js ga mnde jem po kšne 15h letih. mmm ma je fin. še mal kakavčka gor pa je super. sem te ravno hotla vprasat, ce das kaj gor...jaz dam vedno (sem dala hahaha) kakav...mmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:05:54
|
|
|
|
sončika84
|
ja,tut čokolino ni slab. mmmmm,to pa pride drug dan na vrsto. hehe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:06:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? čokolino je ZAKON itak
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:15:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? ja sej jutri bo boljse, potem pa hitro v napad misli na cokolina se pa ne morem otrest bom zgleda mogla kar v slovenijo kmalu a tam ga ni??? al pa kej podobnega??? jaz tle ga nisem zasledila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:18:11
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 sej tut js ga mnde jem po kšne 15h letih. mmm ma je fin. še mal kakavčka gor pa je super. sem te ravno hotla vprasat, ce das kaj gor...jaz dam vedno (sem dala hahaha) kakav...mmmmmmmmmm ja itak,kakav more bit!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:18:46
|
|
|
|
spps
|
zdaj se je še pa men grisa z kakavom zluštalo dobra stara vremena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:22:25
|
|
|
|
sončika84
|
ga nimaš doma? js sem si ga kupla nalašč v novo stanovanje. k sm že večkrat raz,mišlala o njem. jutr pa mlečni riž.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.3.2008 20:26:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a??? ja sej jutri bo boljse, potem pa hitro v napad misli na cokolina se pa ne morem otrest bom zgleda mogla kar v slovenijo kmalu a tam ga ni??? al pa kej podobnega??? jaz tle ga nisem zasledila ne...sem zadnjic iskala kaj podobnega, pa nic!!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.