|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.3.2008 18:47:09   
_ancica_
hej tany...sem spregledala tvoj post zgoraj user posted image ...seveda bom pofotkala stanovanje ko bo vse tipi topi user posted image user posted image user posted image sej oprema je ista, tako, da ne bo kaj dosti drugace zgledalao. Je pa dnevna soba dosti vecja kot prejsnja, tako, daimava zdaj racunalnik kar v dnevni.
Glede M pa...eh kaj ces, jo bomo pa skupaj konec meseca poslale nekam. user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
3.3.2008 18:55:47   
sončika84
evo,omarco sem spraznila. zdej pa čakam d pridejo fantje da nove omare vkup sestavjo.da bom lahko pospravla nazaj,ku zdej mi kr tle na kavču v otroški sobi leži.user posted image iiii,pol pa novo dnevno!!! južna je tut skuhana. še zlikat perilo. to bom pa pol k bojo desci dnevno sestavlal.user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
3.3.2008 19:06:10   
tany83
ancica pa kako lahko moj post spregledas.. moj??? ajajaj....user posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz komi cakam na slikce, sem radovedna nimas kaj... jaz pa mal po internetu gledam opremo za stanovanje, zavese...
ce ve katera kako stran, se priporocam????user posted image

jaz pa pospravljam danes, pa kuham si mal riza, da nekaj pojem, kr sem na zajtrk pozabila, sem padla v pranje perila in pospravljanje in sem pozabla, zdej mi pa ze mal kruli po zelodckuuser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
3.3.2008 19:11:27   
_ancica_
tany...ja res ne vem kako mi je ratal sfalit tvoj post user posted image ...nisem tri noci spala dobro user posted image Jaz bi tudi rada vse pohistvo zamenjala, ampak zaenkrat bom mogla malo pocakat (verjetno kar kako leto ali vec...dokler ne kupiva stanovanja user posted image ). Zdaj imava res staro pohistvo, kavc in sofo od nejgovih starsev...ze ona dva sta jih imelaful dolgo casa, tako da je res staro user posted image user posted image user posted image mah bo ze, glavno, da imava streho nad glavo, ko bo pa novo stanovanje in malo vec kesa, bo pa tudi oprema malo boljsa in lepsa user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
3.3.2008 19:14:28   
sončika84
lačna sem. js si bom skuhala gres. user posted image mal se spominjam otroških dni.hahaha

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
3.3.2008 19:20:47   
tany83
Ja no ce nisi spala pol ti pa oprostim... user posted image

glede opreme pa... ni vazno al je novo al ne... zdaj se je treba mal zrtvovat in pol bomo meli vse... sej smo se mladi... midva tud kavca nimava novega, je od njegove sestre, sice ga ni nikoli rabila, ker ga je sam kupila...

zavese nimam, jih nameravam kupit, ko se preseliva, pa spalnico se za sobo za goste, pocasi kupujem... jaz sem mojmu tud rekala, da je najbolj pomembno to, da sva skupi in da mava streho nad glavo pa hrano, drugo pride ze.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3981
3.3.2008 19:29:03   
spps
eto meneuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mi je ratalo prit do compa.in kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
3.3.2008 19:33:37   
_ancica_
pri meni dogaja 100 na uro user posted image trenutno prestavljam kavc in fotelj po dnevni...kar ne morem se odlocit kako in kaj, mi je pa prav fajn in se ne pritozujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
3.3.2008 19:37:40   
tany83
ojla spps... jaz sem jedla... zdaj morem pomit posodo in pomit tla v kuhinji, pol pa se perilo pospravit po omarah ker je suho.... ti??

ancica... meni je tud vsec tko pohistvo namescat... fuuul uzivam user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
3.3.2008 19:43:11   
sončika84
evo,gres se kuha. računalnik mi nek trokira. imam internet vžgan pa msn pa še muzka. in zgleda d je prešvoh pa n more vsega hkrati.user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
3.3.2008 19:45:14   
_ancica_
tany...meni tudi user posted image edino me moti to, da kar curlja iz mene vsakic ko dvignem kavc user posted image user posted image user posted image ta presneta user posted image , zdaj jo imam pa res dosti user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
3.3.2008 19:46:33   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

evo,gres se kuha. računalnik mi nek trokira. imam internet vžgan pa msn pa še muzka. in zgleda d je prešvoh pa n more vsega hkrati.user posted image user posted image

mmmm...gres, tega pa nisem ze doooolgo jedla. user posted image Pa spet sem se spomnila na Cokolino! user posted image Njami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3987
3.3.2008 19:54:26   
tany83
boga ti ancica.. sej jutr bo boljs... user posted image
ta cokolino, ti pa prav ne gre z glave a???user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
3.3.2008 19:58:19   
sončika84
sej tut js ga mnde jem po kšne 15h letih. mmm ma je fin. še mal kakavčka gor pa je super.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
3.3.2008 19:59:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

čokolino je ZAKONuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
3.3.2008 20:03:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

čokolino je ZAKONuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem, da je... meni je tud zakon... ko pride mami ji ukazem, da mi ga prnese user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
3.3.2008 20:04:40   
_ancica_

ja sej jutri bo boljse, potem pa hitro v napad user posted image user posted image user posted image

misli na cokolina se pa ne morem otrest user posted image bom zgleda mogla kar v slovenijo kmalu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
3.3.2008 20:05:50   
_ancica_

sej tut js ga mnde jem po kšne 15h letih. mmm ma je fin. še mal kakavčka gor pa je super.

sem te ravno hotla vprasat, ce das kaj gor...jaz dam vedno (sem dala user posted image hahaha) kakav...mmmmmmmmmm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
3.3.2008 20:05:54   
sončika84
ja,tut čokolino ni slab. mmmmm,to pa pride drug dan na vrsto. hehe

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
3.3.2008 20:06:11   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
3.3.2008 20:15:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja sej jutri bo boljse, potem pa hitro v napad user posted image user posted image user posted image

misli na cokolina se pa ne morem otrest user posted image bom zgleda mogla kar v slovenijo kmalu user posted image user posted image user posted image

a tam ga ni??? al pa kej podobnega??? jaz tle ga nisem zasledila user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
3.3.2008 20:18:11   
sončika84

sem te ravno hotla vprasat, ce das kaj gor...jaz dam vedno (sem dala user posted image hahaha) kakav...mmmmmmmmmm user posted image

ja itak,kakav more bit!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
3.3.2008 20:18:46   
spps
zdaj se je še pa men grisa z kakavom zluštalouser posted image user posted image dobra stara vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
3.3.2008 20:22:25   
sončika84
ga nimaš doma? js sem si ga kupla nalašč v novo stanovanje. k sm že večkrat raz,mišlala o njem.user posted image jutr pa mlečni riž.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
3.3.2008 20:26:17   
_ancica_

a tam ga ni??? al pa kej podobnega??? jaz tle ga nisem zasledila user posted image

ne...sem zadnjic iskala kaj podobnega, pa nic!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.