|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.3.2008 22:42:32   
_ancica_
punce moje..jaz se bom poslovila za danes. Verjretno vas pol ze spi ali se pa odpravljate v posteljo. Zelim vam lahko nocko, se preden zaspite pa le pridno potelovadite user posted image  user posted image

tany...tebi pa zelim lep vecer, veliko sesanja in pa lahko noc user posted image

cau bauuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
3.3.2008 22:56:02   
tany83
Vidim, da ze vse spanckate... nikar ne pozabit prej na user posted image ... user posted image

jaz sem pospravila stanovanje in zdaj je vse lepo na mestu in cist, pa stusirala sem se... zdaj pocakam, da moj user posted image user posted image  pride domov... vrjetno bo kmal tukaj...

ancica... lahko nocko... miren spanec ti zelim in oddahni se mal, da bos si nabrala novih moci.... nocko user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.3.2008 7:14:45   
sončika84
dobro jutro. jaz sem včeraj kr izginila,brez poslavlanja.user posted image jah,je pršu moj lubi in sva šla mal na kavčk. no on je mizo sestavlu. user posted image zlikala pol nisem pa nič včerajuser posted image bom danes. in kako ste kej pupe? dons je spet en tak čudn dan,vreme. brezveze. js bi sončkaa!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.3.2008 7:15:43   
sončnica24
Hojla punce ja za nazaj vas nisem brala ker danes internet dela spet za user posted image . No pa saj to zdaj niti ni več tako važno ker sem točno pred eno uro zagledala user posted image črtici in se čisto tresem sploh ne pridem k sebi. In prvi odzivi mojega: kaj ti se norca delaš al resno misliš? Toliko o moškihuser posted image

No zdaj se mi že samo smeji k sebi pa še nisem prišla in očitno še en čas nebom ker sam ležim v postli in se mi smeji. Zato pa si zdaj toliko bolj želim da bi se tudi vam uresničila ta velika želja. Sploh še vama tany pa ancica ki se še dlje časa mučita, ker meni je v bistvu uspelo v prvo (brez računanja in bilo česa drugega), tistega v januarju ne štejem ker sem bla full boga z angino.

No v glavnem konec oktobra bomo trijeuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.3.2008 7:18:17   
sončika84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupii!!!!! bravo!!! Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image ful sem vesela!!! Lepo nosečnost ti želim! Sončnica je pa user posted image lalalauser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.3.2008 8:03:06   
sončnica24
Sončika hvala saj tako čisto počasi prihajam k sebi sploh verjet nisem mogla no saj preveč se še ne bom veselila dokler ne bom pregleda dala skozi ker je že veliko punc bilo potem razočaranih tako da se še malo nazaj držim čeprav full full težkouser posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.3.2008 8:04:55   
sončnica24
Sončika hvala saj tako čisto počasi prihajam k sebi sploh verjet nisem mogla no saj preveč se še ne bom veselila dokler ne bom pregleda dala skozi ker je že veliko punc bilo potem razočaranih tako da se še malo nazaj držim čeprav full full težko

Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.3.2008 8:10:41   
sončika84
ma js sm vseen ful vesela. drgač pa js k sm delala test sem bla čist navdušena-valda, pa tut pol k sm bla na pregledu smo vidli,da test ni lagal. tko d js mislim da te ne čaka nobeno razočaranje. aja,je pa res da sem tu dva testa naredla-za zihruser posted image k sebi pa boš že pršla. jst še pol po pregledu nisem dojemala. zdej zadnji mesec,dva sem počas prlezla do tega da se to res dogaja. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.3.2008 8:33:36   
sončnica24
Saj verjetno res traja en čas da k sebi prideš, sploh še zato ker je prvič. No saj drugače pa sem jaz že sestro klicala pa me bo za pregled nazaj poklicala kdaj naj pridem na pregled

Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.3.2008 8:48:41   
sončika84
ja tut to je vrjetn ja,k je prvič pa pol še težji dojameš. ma ja se jdojameš slej ko prej- če prej ne pa kadar ti mulček krajša nočiuser posted image user posted image no,js upam,da boš mela kmalu pregled in da bo vse lepo in prav.

Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.3.2008 11:25:28   
sončnica24
Hvala bogu smo internt zrihtali je blo nekaj s povezavo narobe, še dobro da vem na telefonu vstrajat ker to je zdaj že bila katastrofa. No zdaj pa je vse v najlepšem redu.

Jaz pa tudi počasi prihajam k sebi, čeprav še vedno nisem čisto ta pravauser posted image .

Samo res tany pa ancica in spps zdaj pa upam da se vam ta želja tudi kmalu izpolne, bi se rada z vami veselila pa nasvete delila, dajte se potrudit no, dajte vse od sebeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.3.2008 12:42:40   
sončnica24
Zdaj pa ko bi jaz lahko čvekala ker internet dela pa ni nikjern obene, no saj bomo drug teden noter spravleuser posted image .

Jaz sem se zdaj tako fajn najedla, zdaj pa me še user posted image čaka, sicer bo nekaj šlo v pomivalni stroj ampak nekaj pa bo tudi za mene ostalouser posted image . Sem pa se zdaj malce dolj vlegla ne vem ali to psiha dela al pa je res da malce težko hrano v sebe spravim, sicer jem ampak tako bolj na bogouser posted image .

No upam da se še mi katera kaj oglasi da kakšno rečemo če ne pa bom mela samogovore oz. meile bi lahko šla gledat ker ste me zasipale pa se mi ne dauser posted image , no pa saj zdaj mam opravičilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.3.2008 13:30:21   
sončnica24
Saj se vidi da sem bila zjutraj čisto zmedena. Ancica čestitke za uspešno selitev pa user posted image in da ta grdoba res odide zdaj za nadaljnih 9 mesecev.

Tany vama upam da hitro uspe najti novo stanovanje pa da bo selitev čim manj stresna.

Kaj pa je z našo Binico? Zdaj sem se spomnila na njo nič se ne javi, upam da ji je uspelo izpit naredit.

Zdaj pa še očitno vse lepo spite pa ni nobene da bi z mano klepetala jaz pa čez pol ure tako odidem, moram it še na en rojstni dan danes.

Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.3.2008 13:46:57   
sončika84
a zdej ti je pa dolgcajt? zdej ko ti dela internet bi bla pa kr gor a? te hitr zasvojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se,d me ne bi resno vzela. utrujena pa veš zakaj si. user posted image pol pa še mal težke hrane pa je-sam še za v postlo. user posted image no,jaz pa bom mogla najbrž šiht mal podalšat,me je šef klicu ravnokar,da bo zamudu. hja no,bojo pa nadureuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.3.2008 13:52:19   
sončnica24
Ti boš delala nadure jaz pa se bom počasi poslovila. Saj zdaj mi je dolgčas bil ja ker nimam zunaj kaj za delat ker je tako oblačno in grdo saj drugače ne bi tukaj gor visela.

No saj zdaj pa res grem še posodo oprat pa se počasi zrihtat da moj pride pa šibama malo spet okoli pol pa verjetno spat ker sem že od 6 gor pa se mi že malce spiuser posted image .

Jutri pa lahko spet veselo klepetamo no če bo katera tukaja ker moji zamejki takrat sladko spitauser posted image

Pa pa lepo se mejte pa vselo klepetajte zvečer pa ne pozabite na domačo nalogo

Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.3.2008 13:55:49   
sončika84
ma vidva ful neki pihajasta! D ne bota brez soldu ostalauser posted image user posted image e,sej zlo lepo to! No,fajn peri posodo,da ne bo kakih ostankov goruser posted image user posted image user posted image pa lepo se imej. se kej tipkamo jutri. čau čau aja,pa pazi nase!!

Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.3.2008 14:17:25   
tany83
No zdaj takoj ko sem vstala, sem takoj sla brskat kje je tvoj post Soncnica... sem vedla, da si user posted image ..... joj.... dlake mam pokonc in jocem jaz tud.... kolk sem jaz vesela zate.....user posted image user posted image user posted image user posted image ..... C E S T I T A M zdj pa pocivaj pa lepo svoj trebuscek bozaj..... da bos oktobra povila enega lepega user posted image ....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.3.2008 14:46:10   
spps
OJLA!tud  men je sončnica ZELOOO polepšala današnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

in kako kaj danes?
aja,med marčevkami smo jaz,tany in ancica včeraj obupano delovaleuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.3.2008 14:54:46   
sončika84
oj! Hja jst še čakam šefa d a se primaje. n vem kdaj bo to,ampak upam da kmalu,ker men se tkoooo spiii!!!! zdej bi kamot zaspala kr na šanku gor.user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.3.2008 15:00:42   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

OJLA!tud  men je sončnica ZELOOO polepšala današnji danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

in kako kaj danes?
aja,med marčevkami smo jaz,tany in ancica včeraj obupano delovaleuser posted image

Ja soncnica je men novga upanja vlila... mi gre kar na jok od srece....

sam spps... jaz ti bom prav odkrito priznala, da jaz sem vcasih opupana... nevem kako odklopit... sem sla gledat vceraj po koledarju in stet in sem ugotovila, da je to najin 8 krog ne 7... se prav, da je ze slo pravljicno stevilouser posted image ...  pa se tko na konc seznama smo in se zdi tkoooo dooolgo... jaz vcasih nimam upanja vec, da se bo ta magicni user posted image  kdaj pokazal....

in drugace kako ste dekleta....

slisim, da pri vas snezi... jaz mam pa 30 stopinj in soncek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.3.2008 15:04:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

oj! Hja jst še čakam šefa d a se primaje. n vem kdaj bo to,ampak upam da kmalu,ker men se tkoooo spiii!!!! zdej bi kamot zaspala kr na šanku gor.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.3.2008 15:09:31   
spps
quote]IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

in kako kaj danes?

Ja soncnica je men novga upanja vlila... mi gre kar na jok od srece....

sam spps... jaz ti bom prav odkrito priznala, da jaz sem vcasih opupana... nevem kako odklopit... sem sla gledat vceraj po koledarju in stet in sem ugotovila, da je to najin 8 krog ne 7... se prav, da je ze slo pravljicno stevilouser posted image ...  pa se tko na konc seznama smo in se zdi tkoooo dooolgo... jaz vcasih nimam upanja vec, da se bo ta magicni user posted image  kdaj pokazal....

in drugace kako ste dekleta....

slisim, da pri vas snezi... jaz mam pa 30 stopinj in soncek user posted image user posted image user posted image

pr nas je nehalo snežit.

kar se pa zanositve tiče je res naboljš čimmanj računat kake datume O ipd.
saj men se tud vse podre tist dan ko pride user posted image ,potem je pa boljš.vse se zgodi z razlogom,tako da n obupovat,tud za nas bo posijal sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image smo pa mi tri res pristale na konc seznamauser posted image user posted image user posted image user posted image ,tako da mormo te dni čimboj izkoristituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [

< Sporočilo je popravil spps -- 4.3.2008 15:10:09 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.3.2008 15:14:14   
tany83
Ja saj vem, da se vse z razlogom zgodi... sam vcasih te prime neka zalost in se reces ma jebuser posted image  zakaj ne ratam pa ce to pa ce ono... jaz ta mesec nisem nic racunala kdaj bo... sam itak vem ze iz glave, ker mam tko redne cikle, da mam vsak mesec O skor na isti dan user posted image user posted image user posted image ... oa se spika me ponavad, tko da ne mores da ne bi mislil...

aja... midva z mojim user posted image  sva sla vcerej na en doooolg sprehod po obali user posted image user posted image user posted image ... sva rekal, da bova zdaj provala vsak dan hodit na sprehode ob morju....

jutri pa baje ma popoldan fraj al pa cel dan mi bo se povedal, pa sva rekla, da greva plavat mal v morje, da se mal razgibava, pol pa iskat stanovanjeuser posted image user posted image user posted image ... komi cakam!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.3.2008 15:16:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ja saj vem, da se vse z razlogom zgodi... sam vcasih te prime neka zalost in se reces ma jebuser posted image  zakaj ne ratam pa ce to pa ce ono... jaz ta mesec nisem nic racunala kdaj bo... sam itak vem ze iz glave, ker mam tko redne cikle, da mam vsak mesec O skor na isti dan user posted image user posted image user posted image ... oa se spika me ponavad, tko da ne mores da ne bi mislil...

aja... midva z mojim user posted image  sva sla vcerej na en doooolg sprehod po obali user posted image user posted image user posted image ... sva rekal, da bova zdaj provala vsak dan hodit na sprehode ob morju....

jutri pa baje ma popoldan fraj al pa cel dan mi bo se povedal, pa sva rekla, da greva plavat mal v morje, da se mal razgibava, pol pa iskat stanovanjeuser posted image user posted image user posted image ... komi cakam!!!!
ja super,se boš z mislimi prestavla drugam in bo kar boljš-ne boš kar naprej premišljevala o user posted image .
jaz bom pa v petek šla kri darovatuser posted image user posted image user posted image ,pa bom tud pol cel vikend frajuser posted image user posted image user posted image user posted image
mogoč bo kaj pomagalo,če naredim kakšno dobro stvaruser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.3.2008 15:23:56   
sončnica24
Sem še tukaj moj je malce podaljšal. Ja hvala za čestitke, meni pa je zdaj hudo ker vama ne uspe, joj res res upam da vama bo uspelo čim prej ker si tako želita. Meni je tako rekoč ratalo v 1. ker januarja sem bla tak tolko bolana da sem vedla da ne mora bit, zdaj pa kar tak s prve brez računanja.

Joj res si želim da vama oz. vam čim prej uspe zagledati ti dve črtici pa da se bomo skupaj veselile

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.