|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.3.2008 15:31:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sem še tukaj moj je malce podaljšal. Ja hvala za čestitke, meni pa je zdaj hudo ker vama ne uspe, joj res res upam da vama bo uspelo čim prej ker si tako želita. Meni je tako rekoč ratalo v 1. ker januarja sem bla tak tolko bolana da sem vedla da ne mora bit, zdaj pa kar tak s prve brez računanja.

Joj res si želim da vama oz. vam čim prej uspe zagledati ti dve črtici pa da se bomo skupaj veselile

ne rabi ti bit hudo,saj nam bo uspelo-mogoč že ta mesecuser posted image
povej rajši kako si svojemu povedalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.3.2008 15:46:33   
sončnica24
Sms sem mu poslala pa je napisal če se hecam, če pa je res potem pa je super. Saj se mi zdi da še ni čisto pri sebi edino kaj še je pol skup spravo da naj g pokličem pa se na pregled naročim ker on v teste ne verjameuser posted image . No zdaj pa moram počakat da me sestra pokliče pa mi pove kdaj moram prit na pregled. Sem pa si tudi sma pri sebi rekla da ne bom preveč v oblakih hodla vsaj do pregleda ne ker še mi tista kri na wc papirju ok. 20 jan vedno ne da miru, edino če se je ovulacija premaknila pa je bla tisto vgnezditvenauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.3.2008 16:12:16   
sončika84
nisem šla brat vse nazaj,ampak v glavnem,držim pesti tut za vse ostale punce,ki se trudijo zanosit(ancica,spps,tany...). js verjamem,da vam bo kmal tut uspelo! tko,jaz sem že doma in papcam južno,potem pa grem v šolo. danes mamo predavanje o porodu pa mende tut obisk porodnišnice. bomo vidli. mojga morm še poklicat č misli pridt al je spet kej vmes pršlo.šef moj,pa je zamudu samo pol urce, pa še čokoladko mi je prnesu.user posted image user posted image no,sej sem mu rekla nej mi kej lepga prnese,k je šel čez mejo v šoping. pa mi je prnesu.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.3.2008 16:34:55   
_ancica_
Dobro jutro / dober dan punce! user posted image

soncnica...najprej moram tebi cestitat user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene cestitke, zdaj pa lepo pazi nase in na svojo malo pikico user posted image sem ful vesela zate user posted image sicer smo pa vse ze vedela, da si user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa zelim, da cimpreje zagledate user posted image user posted image (aja, pa sebi tudi isto zelim user posted image user posted image user posted image ). Potem se pa dobimo na Kubi pod palmami z ananasovim sokom user posted image user posted image

tany...nic se sekirat, 7 ali 8 krog...saj je skoraj isto. Jaz sem se odlocila, da se ne bom vec tako ukvarjala s tem. Vceraj sem dobila pismo z imigracijske. Baje zdaj lahko zacnem iskat sluzbo oz. grem lahko studirat, tako, da bom probala kaj najti, da se malo zamotim. Potem pa ce bo kaj ratalo vmes bo, ce pa malo kasneje pa tudi prav. Vseeno bova pa sla do zdravnikov ce nama ne rata tam enkrat do konca leta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.3.2008 16:51:15   
spps
ojla ancica.kako kaj?še maš velik za raspakirat?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.3.2008 16:51:44   
_ancica_
soncika...hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.3.2008 16:53:58   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja se kar user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem so mi le se malenkosti ostale, saj ves tiste prckarije, ki jih nimas kam dati user posted image Potem moram pa se tla pomit. Kasneje bom sla pa malo ven raziskat okolico. Kaj  pa ti kaj pocnes?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.3.2008 17:00:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ja se kar user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem so mi le se malenkosti ostale, saj ves tiste prckarije, ki jih nimas kam dati user posted image Potem moram pa se tla pomit. Kasneje bom sla pa malo ven raziskat okolico. Kaj  pa ti kaj pocnes?

danes sem pa jaz brez energije-verjetn zarad vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image zdajl pijem kavico,da pridem mal k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa boma z malo šle mal barvat al pa kaj podobnega,da mine danuser posted image user posted image user posted image
si pa pridna.da si si že po ta večjem poštimalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.3.2008 17:03:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

nisem šla brat vse nazaj,ampak v glavnem,držim pesti tut za vse ostale punce,ki se trudijo zanosit(ancica,spps,tany...). js verjamem,da vam bo kmal tut uspelo! tko,jaz sem že doma in papcam južno,potem pa grem v šolo. danes mamo predavanje o porodu pa mende tut obisk porodnišnice. bomo vidli. mojga morm še poklicat č misli pridt al je spet kej vmes pršlo.šef moj,pa je zamudu samo pol urce, pa še čokoladko mi je prnesu.user posted image user posted image no,sej sem mu rekla nej mi kej lepga prnese,k je šel čez mejo v šoping. pa mi je prnesu.user posted image user posted image
se razume,da nam bo kmal uspelouser posted image user posted image user posted image ti konc mesca lepo drži pestiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.3.2008 17:03:37   
_ancica_
sva bila res pridna celo nedeljo, pa se njegova starsa sta nama prisla pomagat, tako da je slo kar hitro. Smo mislili, da bo dlje trajalo, ampak je slo hitreje kot pakiranje user posted image user posted image
Ti pa le pocivaj danes, se posebaj ce je vreme bolj za en drek user posted image tukaj je tudi bolj grdo, tako oblacno in hladno je user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.3.2008 17:10:43   
spps
pr nas je zjutraj deževalo,potem snežilo,zdaj je pa vse sivoooouser posted image user posted image user posted image
včeraj je pa bil lep danuser posted image user posted image user posted image
skor tako vreme je kot aprilauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.3.2008 17:15:33   
_ancica_
ste pa letos res en mesec naprej tam v slo user posted image user posted image user posted image tukaj pa upam, da bo kmalu pomlad. Vceraj je bilo kar toplo (okoli 5 stopinj), danes je pa ze spet -3 user posted image Imam ze poln kufr tega mraza. HOCEM SONCEK!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.3.2008 17:16:10   
_ancica_
kam je pa tany pobegnila??? user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.3.2008 17:18:14   
spps

kam je pa tany pobegnila??? user posted image
nimam pojma.jaz pa pridem kasnej nazaj.prdno čvekajteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.3.2008 17:20:32   
_ancica_
jaz bom tudi probala malo pospravit zdaj, pa se se kasneje tipkamo...cau user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.3.2008 18:35:43   
spps
 a danes bo pa zatišje  tle gor?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.3.2008 19:44:01   
_ancica_
ja zgleda da bo bolj bogo danes user posted image
jaz bom tudi sla zdaj malo ven, potem pa bo ze moj kmalu doma...no sej imam se vedno dobre tri urce zase user posted image
nic punce, ce se res ne tipkamo vec danes, vam vse skupaj zelim en lep dan...brez crnih misli...pa se jutri kaj vec beremo...

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.3.2008 19:59:02   
spps

ja zgleda da bo bolj bogo danes user posted image
jaz bom tudi sla zdaj malo ven, potem pa bo ze moj kmalu doma...no sej imam se vedno dobre tri urce zase user posted image
nic punce, ce se res ne tipkamo vec danes, vam vse skupaj zelim en lep dan...brez crnih misli...pa se jutri kaj vec beremo...

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

užiiivaaajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.3.2008 20:19:46   
sončika84
ojla bejbike! Evo spet sm tuki!user posted image user posted image zasvojenka!user posted image user posted image Aja, pesti držim pa že zdaj!! Pesti da vam rata!!! Ampak itak da vam bo! user posted image Konec mesca bote  vse nosečke.user posted image drgač kako ste kej? jaz sem ok,kuham joto za mojga dragega,da ne bo lačen jutri,sebi pa mlečni riž,da ne bom lačna zdaj.user posted image user posted image matr,sej vam vsak dan sam lušte delam tuki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.3.2008 20:29:50   
NAJBOLJŠA
Hojla...
Delaš lušte , ja ...moram takoj sedaj it mal peciva pojest.
Kako ste drčač.?No, pri nas je belo od snega...Pa smo ga sedaj dočakali, ko je že vse cvetelo.Šok.Kolk sadja bo spet crknlo.?Noro, a ne?
Men se je že mal dremalo, pa sem mal sem prletela.
Kaj delate?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.3.2008 20:41:24   
sončika84
ja no,edn mora delat lušte!user posted image user posted image user posted image sm mal zlobna jel?user posted image ja,snegec je zapadel. se bojim kaj bo jutri.user posted image user posted image hjo,ma sm prov jezna!mislim ka jse ni mogu prej spomnt past?? celo zimo je mel cajt! smoptani sneg!! pa tko lepo je blo že. toplo,rožce vsepovsod.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.3.2008 20:52:19   
spps
ojla punceuser posted image user posted image user posted image smo zasvojeni-kaj češ pomagatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.3.2008 21:08:54   
spps
lepo spite punce,grem jaz pred tv.
se tipkamouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.3.2008 21:11:16   
sončika84
no,lahko noč! Uživi pred tvjem!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.3.2008 21:52:10   
_ancica_
Evo me...jaz sem nazaj z mojega sprehoda do trgovine. Sem si kupila cokoladko user posted image user posted image zdaj bom pa mogla pocasi v kuhinjo kaj skuhat, pa se ne vem kaj bi user posted image mogoce kar kak riz, da bo hitro, pa malo zelenjavce z rakci in solatko. user posted image
Pridne bodte, pa se se kasneje oz jutri kaj tipkamo. Lahko nocko user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.