|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.2.2008 19:57:55   
sončnica24
Sem zdaj svoj trakec vidla ga moram menjat ker mi piše 4 dni do O to pa ziher ne držiuser posted image , najbolje da ga kar odstranim ker tako ne vem kako pa kaj bo drug mesecuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
28.2.2008 19:58:24   
tany83
ja ta je fuuul lep user posted image user posted image user posted image ...

takega  podobnega, sam ne cistokrvnega ima bratranec od mojega... je se mladicek in se hodim tja igrat. Imajo psicko doma in ko je imela malde so imeli vse oddane in tega ko se jaz igram z njim so oni obdrzali user posted image ... ga bom ukradla..user posted image
mi je pa obljubil, da ce ne najdem drugega, ko bo mela psicka zopet mladicke mi bo enega dal user posted image .....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 3827
28.2.2008 19:59:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Sem zdaj svoj trakec vidla ga moram menjat ker mi piše 4 dni do O to pa ziher ne držiuser posted image , najbolje da ga kar odstranim ker tako ne vem kako pa kaj bo drug mesecuser posted image

user posted image user posted image user posted image .. jaz sem ga odstranla, mam najino obletnico poroke gor....

Neposredna povezava do sporočila: 3828
28.2.2008 20:00:34   
sončnica24
Glej tukaj maš eno full fajn stran glede psov sem zdaj našla moram jaz tudi it malo pobrskat:

http://www.mojpes.net/

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
28.2.2008 20:02:50   
tany83
user posted image

Hvala...saj to sem gledalauser posted image  oz. se gledam.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3830
28.2.2008 20:04:31   
sončnica24
Jaz bi tudi rada pasme pogledala da vidim kaj za mojega piše pa mi noče odpretuser posted image , no upam da počasi bo, še dobro da mam cajt in se mi nikamor ne mudiuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
28.2.2008 20:07:55   
sončnica24
Evo pa mi je uspelo mojega kužeka najt:

http://www.mojpes.net/modules/pasme/index.php?id=30

pa kolko tolko vse dobro piše samo naš malce bolj laja rad, zameri pa tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.2.2008 20:09:10   
tany83
meni pa odpre....

pa morem it mal po kuhinji pospravit... pomit salice od zjutraj.....user posted image

pa nekam se mi spi, tle za racunalnikom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.2.2008 20:13:47   
sončnica24
Saj meni zdaj tudi vse odpre, lepo posodo pomivaj pa še pridi kaj pogledat sem da ne bom rabla imeti samogovorovuser posted image , jaz še kakšno urco bom tukaj danes ni na tv nič pametnega.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
28.2.2008 20:18:02   
tany83
user posted image

evo to je kuza, ki ga bi jaz mela user posted image user posted image user posted image

so mi tko prsrcni....joj....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3835
28.2.2008 20:29:47   
sončnica24
Saj ta je tudi tak cartl videti, no vidiš zdaj še ga pa moraš samo najti pa bo tvoj, verjetno že tako kje kak čaka na tebeuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
28.2.2008 20:31:08   
tany83
user posted image

user posted image

Fuuuul mi je luskan tale kuza... sam jih je tko mal tle...

nisem se niti enga vidla user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
28.2.2008 20:33:03   
tany83

Saj ta je tudi tak cartl videti, no vidiš zdaj še ga pa moraš samo najti pa bo tvoj, verjetno že tako kje kak čaka na tebeuser posted image

ja saj, ma tle ga se nisem zasledila... zdaj bom sla na lov za kuzetom user posted image

pa se fuuul dobre lastnosti majo tko kot sem brala... so super kuzki tud za otroke, pa fuul zvesti lastniku... moj bi itak bil razcrtan v nulo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
28.2.2008 20:35:30   
sončnica24
Bo treba it malce v lov pri nas v mariboru imajo v azilu tudi full lepe kužeke pa včasih tudi kakšne mladiče bi mogla kaj takšnega tam doli najt tam se dostikrat kaj najde. Ati naš je od tam mlado nemško ovčarko pripeljal je bla tako cartljiva sam jo je na koncu avto povozo user posted image sem bla tako žalostna. No zdaj pa mamo tega razvajencauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
28.2.2008 20:50:45   
tany83
ja saj tle je tud eno tako zavetisce... ker tle je ogrominih kuzkov zapuscenih...

sam takega k jaz hocem ni... no, sej ni vazno da bi prav tak bil, bi tud drugega sprejela....
bom res mogla se mal mojmu drgaemu positnarit, pol bo reku, da sem kot otrok....

bi mi zapasala ena kavica user posted image  tle na balkonu spit... sam sami ni uzitka...bi pasal se cvek zdraven....

nic.. se bom sla tusirat user posted image ... sam morem pocakat, da se mi voda segreje, ker z mrzlo je mal prehudo....

Neposredna povezava do sporočila: 3840
28.2.2008 20:56:48   
sončnica24
Z mrzlo vodo se zagotovo ni fanj tuširat, mene potem še celo večnost zebeuser posted image . Jaz pa bom danes mojega počakala se boma skupaj tuširala se še ta teden nisma ker jaz ponavadi zaspim prej kot prideuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
28.2.2008 20:58:19   
_ancica_
evo me, sem ze nazaj. Rit pa noge in obraz ...vse mi je zamrznilo!!! user posted image Sem komaj cakala da pridem nazaj na toplo.
Kolk sta lepe kuzke gor pripele! Tany...podobnega sem jaz zadnjic vidla v trgovini z zivalmi...mladicek, ful lep! In ful kosmat in mehak! user posted image Ti ga posljem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
28.2.2008 20:59:16   
tany83
A ti to mislis zdaj, da se sploh se nisi tusirala ta teden? al sam da se skupi nista tusirala user posted image user posted image user posted image ?????

jaz se pa zdaj pa pol se enkrat skupi, ce nama zapaseuser posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3843
28.2.2008 21:00:23   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

evo me, sem ze nazaj. Rit pa noge in obraz ...vse mi je zamrznilo!!! user posted image Sem komaj cakala da pridem nazaj na toplo.
Kolk sta lepe kuzke gor pripele! Tany...podobnega sem jaz zadnjic vidla v trgovini z zivalmi...mladicek, ful lep! In ful kosmat in mehak! user posted image Ti ga posljem? user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaa... prosimmmmmmmmmmm.... pol ti pa jaz milko posljem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
28.2.2008 21:04:59   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

jaaaaaaaaaaaa... prosimmmmmmmmmmm.... pol ti pa jaz milko posljem user posted image user posted image user posted image

ja tany...a drugac mi je pa ne bi al kako??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
28.2.2008 21:07:25   
sončnica24
Pa veš da sem se tuširala saj se vsak dan, poleti celo 2x ko mi je vroče . Samo midva se full dostikrat skupaj tuširava pa sma se zmenla da ga danes počakam.

Ja no ancica vidiš kaj pa hodiš po tem mrazu zdaj pa te zebe

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
28.2.2008 21:07:47   
tany83

ja tany...a drugac mi je pa ne bi al kako??? user posted image user posted image user posted image

ja bi ja, sam ti bi sam eno pismo, tko ti bom pa paket namazala in poslala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
28.2.2008 21:08:54   
tany83

Pa veš da sem se tuširala saj se vsak dan, poleti celo 2x ko mi je vroče . Samo midva se full dostikrat skupaj tuširava pa sma se zmenla da ga danes počakam.

Saj vem... mal te hecam user posted image user posted image user posted image ... sej midva se tud rada skupi tusirava... zjutraj najrajeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3848
28.2.2008 21:11:22   
_ancica_

sem nujno mogla v trgovino, ki pa ni ravno blizu user posted image tako, da...kaj cem...na sreco sem ze doma in zdaj mi je lepo toplo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
28.2.2008 21:12:21   
_ancica_

ja bi ja, sam ti bi sam eno pismo, tko ti bom pa paket namazala in poslala user posted image user posted image user posted image

aha,aha...to je pa druga zgodba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.