|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.2.2008 21:15:49   
tany83
Ja, ja ancica... ti men tisto mehko kepico dlake (psa), jaz pa tebi paket namazan z milko user posted image user posted image user posted image

joj... jaz pa sploh nevem vec kaj je mrazuser posted image ... tle ni blo dezja ze fuuul casa, smer bolj toplo je...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
28.2.2008 21:18:45   
sončnica24
Nič moji klepetulji meni internet že spet tako počasi dela da rabim 5 minut da tu noter pridem. Tako da se bom za danes počasi poslovila in se vama jutri spet pridružim pa upam da bomo kakšno pametno rekle. Zdaj pa grem še malo tv gledat ker me je tak začelo v maternici nekaj bolet da sem čisto boga.

Tako da napišita še kaj lepega pa se jutri spet tipkamo in beremo.

pa pa in lep dan še vama želim mene še samo noč čakauser posted image

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
28.2.2008 21:22:07   
sončnica24
Aja tany še glede kopanja oz. tuširanja, saj vem da se hecaš, saj verjetno če se cel teden ne bi tuširala bi potem verjetno tudi moj od mene pobegnouser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
28.2.2008 21:23:04   
tany83
Ja soncnica pol pa pejd pocivat.... upam, da bo bolecina hitro minila user posted image user posted image user posted image
se tipakmo jutri.....

men pa v pralnici voda ne tece, povsod drugod pa ja user posted image user posted image ... nevem kaj bi t blo...

nic jaz skocm pod tus zdaj, ker je vroce tle.... pridem back bolj pol, ce bo katera se tu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.2.2008 21:29:11   
sončnica24
Saj že počivam sem se iz sedečega položaja spravla v ležečegauser posted image user posted image , še dobro da mam leptopa. No pa saj zdaj net za prvo silo dela tako da še malce tu čvek pogledam potem pa se še pridem enkrat poslovit, razen če bo internet spet full počasi delal potem pa me več ne bouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
28.2.2008 21:38:21   
_ancica_
tany...ja kaj naj recem...blagor tebi, ker imas tako toplo tam, jaz bi takoj zamenjala za ta mraz tukaj user posted image

soncnica...a ves, da mene tudi ze par dni nekaj boli tam spodaj...malo me spika na desni, potem na levi, pa nekje na sredi. ne vem, upam, da nimam kakega vnetja. Izvid od PAP testa bo pa sele cez mesec...sej tam se verjetno vidi, ce je kaj narobe, a ni tko??? Lepo pocivaj, ce se ne tipkamo vec danes, ti zelim lep vecer in lahko nocko. user posted image user posted image

Jutri pa se ne vem kako bo z mojim internetom. Odvisno, ce se bo moj kaktus spravil pakirat racunalnik danes zvecer, potem me jutri ne bo na cvek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.2.2008 21:42:29   
sončnica24
Ancica reči tvojemu da še boš jutri verjetno net rabla da še boš kaj pogledala in da ga naj jutri zapakirauser posted image . No če pa ne pa se drugi teden kaj beremo.

Nič jaz pa se zdaj res poslavljam, tako ali tako bo moj počasi doma pa lepo pod en topli tuš potem pa spat.

Pa pa lepo se mejta

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.2.2008 22:10:18   
tany83
No jaz sem izpod tusa....  je pasalo se mal osvezit.... user posted image

zdaj pocakam, da moj kaktus domov pride.....

ancica pa rec tvojmu kaktusu naj ne hiti tolk z internetom, da nej ga v soboto zjutraj zapakirauser posted image ... sej to se hitro nardi....

Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.2.2008 22:22:15   
_ancica_
Mogoce mi ga pa rata obdrzat do sobote ali vsaj do jutri zvecer user posted image Ce me pa jutri ne bo na spregled, vam vsem zelim lep vikend, pa se spet tipkamo v ponedeljek user posted image zdaj pa grem kaj skuhat, ker bo prijateljica kmalu doma...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
28.2.2008 22:24:55   
tany83
ja super no, sej do ponedeljka bom cene zdrzaluser posted image ....

nic bodi pridna in veselo kuhaj user posted image

fajn se mej cez vikend, ce se ne tipkamo in velik srece pri selitvi user posted image user posted image user posted image

lahko nocko user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
29.2.2008 9:49:57   
spps
pozdravljene!danes je pri nas spet sonček,se mi zdi,da je dan kar takoj lepši.ste včeraj spet bile pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je pa danes mal dolgčaaasuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo boljš ko bo vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.2.2008 12:56:41   
sončnica24
Hojla toliko da se vam javi, sem danes bla tudi pridna sem že user posted image pa user posted image .

user posted image (pečenega piščanca pa riž) pa seveda user posted image .

Pa še user posted image in user posted image sicer ne tako temeljito kot ta revež tukajuser posted image .

No zdaj pa pričakujem mojega brata da pride z rutarjem domov tako da je malce vprašanje kako bo to danes vse skupaj šlo in če se bom še kaj javla. Drugače pa bom jutri zjutraj malce tukaj gor ker gre moj delat pa verjetno še v nedeljo tudi če bo lepo vreme ker ma privat nekaj zunaj pri enih sorodnikih za delat pa bom verjetno jaz doma.

Tako da upam da se še vam kaj javim pa kakšnega smeška gor prilepim, predvsem pa držite pesti da je rutar kriv da mi tako počasi internet dela ker drugače bom jaz res znorelauser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.2.2008 13:20:12   
sončika84
ancica, Ja,problemov res ni. edina stvar,kim i gre na živce in bi ga lahko uvrstila pod problem je beli tok. Mi gre pošteno na živce,ker je še kr močan. tko da morm skoz vložke menjavat(spploh jih nostuser posted image ). Ampak kaj čem. Za spol otročička pa še ne ve,m. in tut nočem vedt.
Drgač pa,sem bla danes pr ginekologu,ker me je res ful bolel spodnji del trebuha. Prec k sm vstala pa pol sm šla v službo in me je ful bolel. niti smetane nisem mogla strest. Še dobr d je pol šefe pršu n sm mu rekla,da me boli in je reku d nej kr grem k doharju d bo on prevzel šiht. Tko d sm šla in se načakala(od 9h do 12h). ampak na konc smo ugotovil da ni nič narobe. G mi je naredu ultrazvok in me tut potipu ter rekel da ni nič. da je vse normalno,. predlagal mi je da grem do dohtarja,da me da na bolniško. to sem pa že uredila. in da naj počivam odsti. tko da danes tut na faks ne gre, pa jutri tut ne, bom bla doma in počivala. ker res si ne upam preveč tvegat,da se res kej ne zgos pol.
kako ste  pa ve kej?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.2.2008 14:24:50   
sončnica24
Pozdravljena sončika, ja nama novi rutar dela user posted image user posted image user posted image , samo internet še vedno počasi dela tako da je zgleda tudi modem malo slabši ampak no saj bom še malo potrpela, pa bomo vidli če bomo operaterja menjali ali bomo počakali na optiko.

Tako da bom danes spet z vami čvekala sicer še zdaj ne kaj dosti ker pride ob 3 ati pa mu moram kosilo pripravit do konca ampak potem pa verjetno bo kaj časa.

Sončika ti pa se kr čuvaj zdaj ko maš dojenčka v sebi lepo počivat.

No mene so pa malo prej z ene firme klicali moram v torek na razgovor. Bomo vidli kaj bo tako da punce če se do torka zjutraj user posted image ne pojavi potem pa moram test delat da bom vedla povedat kako ja na stvari, če bi me slučajno hteli zaposlit, čeprav vem da če bom zagledala user posted image da ziher službe ne bom dobila, tako pa je tudi vprašanje ker v mariboru se jih ponavadi ok. 200 na takšne razpise prijavi in je že skoraj čudež da te na razgovor povabijo.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.2.2008 14:33:46   
sončika84
ja ja,sej že počivam. Sem kosilo popapcala in zdej sem itak tko sita,da tut če bi tela in mogla kej narest ne bi.user posted image bom pa mogla mal kaswneje cote zlikat. se i jih je nabral kar zajeten kup. user posted image internete pa tut men počas dela. čeprov dons je kr v redu. čudn. sam počas dela,ker mava na antenco, no na brezžični priključek in kradeva signal tle sosedom.hehe lumpa.user posted image za službo pa držim pesti! Tko,da srečno!
sem si pa danes ončno šla zrihtat dodatno zdravniško zavarovanje. sam je čakalna doba tri mesceuser posted image user posted image tko da bom šele z junijem DZ. hja no,bolje to kot nič.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.2.2008 14:34:50   
tany83
Dobro jutro...

evo mene, tle sem ob kavici berem kaj ste napisale...
tle je ponoci dz padal...hvalabogu, ker je bil ze cas, da je mal pohladilo, ker je bilo za znoret... zdaj pa se jasni in zgleda bo soncek...

Soncnica... no pol mores nardit testek v torek, ce mas razgovor, da bos vedela kaj se dogaja... upam, da te internet ne bo hecal in da bos lahko veselo klepetala in pripenjala smeske tle gor.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.2.2008 14:44:00   
tany83
Danes mam pa jaz velik dela, ker moram po stanovanju vse popucat...
najprej moram dat perilo prat user posted image ... pol susit user posted image ...

pospravit moram posteljo, zamenjat postelnjino user posted image ... ter popucat obe kopalnici user posted image ....

No to nardim... pol mal pavze in pol povem naprej kaj bom delala....user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.2.2008 14:45:19   
sončika84
tany živjo. Dež? Tuki pa nč. sam megla. Bi blo pa fajn da pade kej dežja,ne sam tle,povsod. in to ne malo ampak dosti.sej vete da je suha zemlja in požarna ogroženost. in to mesca februarja!!! kaj šele bo!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
29.2.2008 14:59:21   
tany83
Ojla soncika...

dez je padal ponoci, zdaj pa je ze soncek, more bit, ker sem dala perilo prat, pa bom ven nesla susit in jutri more bit soncek ker grem na plazo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
29.2.2008 15:04:47   
sončika84
ja ja,sej vem d more bit sonček. sej jest sm tut za sonček. sam za zemljico ap bi blo veen fino da bi jo fajn dež namoču. če ne bo vse suho in bomo brez kruha in vode. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
29.2.2008 15:25:45   
tany83
se strinjam ja... ceprav tle pr nas, tud ce ni dezja ni nevem kake suse, sam neznosno toplo rata... sej men tud pasa dz vcasih, sam danes nej sam mal zdrzi, da se men perilo posusiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3871
29.2.2008 15:58:07   
_ancica_
Hojla punce moje user posted image user posted image user posted image ...se sem tu!!!! user posted image
Moj user posted image je vceraj spakiral samo zvocnike in printer, racunalnik pa mi je pustil...hura!!!!! user posted image user posted image user posted image

soncnica
... zdaj bos pa res mogla testek naredit...upam, da bo plusek user posted image
tany...jutri pa na plazo!!! Jaz bi tudi sla!!! user posted image

soncika
...ti pa le dobro pazi nase zdaj, da bo user posted image vesel in en bo nagajal user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
29.2.2008 16:12:43   
tany83
ojla ancica...

ja super za tvojega user posted image user posted image user posted image  da ti je tko pustil racunalnik...

a si ze vse spakirala???? jutri bosta ze v novem stanovanju user posted image ...

ja moj je reku, da bi lahk jutri na plazo sla... bomo vidli ce bo res... tko, da sem rekla, da danes vse popucam, da bo vse cisto ker jutri itak ne bi, ker ko je moj doma sva skupi pa blodva tja okol, tko da sem dala prat perilo, belo mi je opralo, se pisano, kavbojke in crno... je tako cudno danes vreme, upam de se ni vse posusi... sicer ja dan se dolg bomo videli kaj bo....

No zdaj pa res grem pucat sobo in kopalnico user posted image

se tipkamo....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
29.2.2008 16:22:57   
sončika84
ancica lepo od njega da ti je pustu računalnik. user posted image skrbi,da ti ne bo dolgčasuser posted image kaj se selita?

tko,jaz sem končno zlikala perilo. no,nisem čisto vse. belo sem si še pustila.tak mi še nekaj pere pa bom pol vse skupaj. zdej je tko fino ko je koš za perilo prazen. ma imam občuek,da bo jutr že polhn. hehe. jutr morm pa v omari narest red. pr seb in pr mojmu. joj,on imatolko nekih majčk. pa skoz seprtožava da nima nobene. jutr mu bom vse vun zmetala pa naj si pogleda kaj bo nos in kaj ne. kšno pa mu bom kr zaplenla in jo vrgla proč. tak jih ima preveč. pa nogavice bi mu tut žihr mal uredila. se niti predal ne more več zapret!pa baje da tut štunfv nima;hjo,deci! Zadnje čase sem tko žejna!! evo spet morm pit,pa ravnokar sem. pol pa skoz na wc hodm. ginekolog mi je danes naredil ultrazvok(morfologijo mnde). dete tehta 319 g in ima18cm. Spola pa nisem tela vedt. Drgač pa štima vse! Sem tko vesela!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
29.2.2008 16:35:58   
_ancica_
tany...pa se bomo le lahko se danes malo tipkale user posted image Jutri pa ze v novem stanovanju!!! Najraje bi sla nazaj spat in potem ko bi se zbudila bi ze bila tam in vsa selitev bi bila za mano user posted image user posted image user posted image se mi sploh ne da vec s tem ubadat, najhujse pa sele pride user posted image Upam samo, da ne bo premrzlo jutri, pa da ne bo kake hujse poledice zunaj. Ni prav prijetno prenasat zadev v takem mrazu user posted image ti prasti zamrznejo, pol pa takoj kaj spustis iz rok...ali pa se huje, ti spodrsne na ledu...joooooj!!!! user posted image

soncika...haha moj ima tudi polno enih nogavic in majic s kratkimi rokavi. Mu jih moram tudi jaz par stran zmetat. Moj bi nosil vse tiste stare in na pol raztrgane cunje user posted image user posted image user posted image pravi, da so bolj udobne user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede user posted image pa...kaj te nic ne matra spol??? mene bi ful user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.