![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:15:49
|
|
|
|
tany83
|
Ja, ja ancica... ti men tisto mehko kepico dlake (psa), jaz pa tebi paket namazan z milko joj... jaz pa sploh nevem vec kaj je mraz ... tle ni blo dezja ze fuuul casa, smer bolj toplo je...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:18:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič moji klepetulji meni internet že spet tako počasi dela da rabim 5 minut da tu noter pridem. Tako da se bom za danes počasi poslovila in se vama jutri spet pridružim pa upam da bomo kakšno pametno rekle. Zdaj pa grem še malo tv gledat ker me je tak začelo v maternici nekaj bolet da sem čisto boga. Tako da napišita še kaj lepega pa se jutri spet tipkamo in beremo. pa pa in lep dan še vama želim mene še samo noč čaka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:22:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja tany še glede kopanja oz. tuširanja, saj vem da se hecaš, saj verjetno če se cel teden ne bi tuširala bi potem verjetno tudi moj od mene pobegno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:23:04
|
|
|
|
tany83
|
Ja soncnica pol pa pejd pocivat.... upam, da bo bolecina hitro minila se tipakmo jutri..... men pa v pralnici voda ne tece, povsod drugod pa ja ... nevem kaj bi t blo... nic jaz skocm pod tus zdaj, ker je vroce tle.... pridem back bolj pol, ce bo katera se tu....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:29:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj že počivam sem se iz sedečega položaja spravla v ležečega , še dobro da mam leptopa. No pa saj zdaj net za prvo silo dela tako da še malce tu čvek pogledam potem pa se še pridem enkrat poslovit, razen če bo internet spet full počasi delal potem pa me več ne bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:38:21
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ja kaj naj recem...blagor tebi, ker imas tako toplo tam, jaz bi takoj zamenjala za ta mraz tukaj soncnica...a ves, da mene tudi ze par dni nekaj boli tam spodaj...malo me spika na desni, potem na levi, pa nekje na sredi. ne vem, upam, da nimam kakega vnetja. Izvid od PAP testa bo pa sele cez mesec...sej tam se verjetno vidi, ce je kaj narobe, a ni tko??? Lepo pocivaj, ce se ne tipkamo vec danes, ti zelim lep vecer in lahko nocko. Jutri pa se ne vem kako bo z mojim internetom. Odvisno, ce se bo moj kaktus spravil pakirat racunalnik danes zvecer, potem me jutri ne bo na cvek.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 21:42:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica reči tvojemu da še boš jutri verjetno net rabla da še boš kaj pogledala in da ga naj jutri zapakira . No če pa ne pa se drugi teden kaj beremo. Nič jaz pa se zdaj res poslavljam, tako ali tako bo moj počasi doma pa lepo pod en topli tuš potem pa spat. Pa pa lepo se mejta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 22:10:18
|
|
|
|
tany83
|
No jaz sem izpod tusa.... je pasalo se mal osvezit.... zdaj pocakam, da moj kaktus domov pride..... ancica pa rec tvojmu kaktusu naj ne hiti tolk z internetom, da nej ga v soboto zjutraj zapakira ... sej to se hitro nardi....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 22:22:15
|
|
|
|
_ancica_
|
Mogoce mi ga pa rata obdrzat do sobote ali vsaj do jutri zvecer Ce me pa jutri ne bo na spregled, vam vsem zelim lep vikend, pa se spet tipkamo v ponedeljek zdaj pa grem kaj skuhat, ker bo prijateljica kmalu doma...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 22:24:55
|
|
|
|
tany83
|
ja super no, sej do ponedeljka bom cene zdrzal .... nic bodi pridna in veselo kuhaj fajn se mej cez vikend, ce se ne tipkamo in velik srece pri selitvi lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 9:49:57
|
|
|
|
spps
|
pozdravljene!danes je pri nas spet sonček,se mi zdi,da je dan kar takoj lepši.ste včeraj spet bile pridne men je pa danes mal dolgčaaas sej bo boljš ko bo vikend
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 12:56:41
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla toliko da se vam javi, sem danes bla tudi pridna sem že pa . (pečenega piščanca pa riž) pa seveda . Pa še in sicer ne tako temeljito kot ta revež tukaj . No zdaj pa pričakujem mojega brata da pride z rutarjem domov tako da je malce vprašanje kako bo to danes vse skupaj šlo in če se bom še kaj javla. Drugače pa bom jutri zjutraj malce tukaj gor ker gre moj delat pa verjetno še v nedeljo tudi če bo lepo vreme ker ma privat nekaj zunaj pri enih sorodnikih za delat pa bom verjetno jaz doma. Tako da upam da se še vam kaj javim pa kakšnega smeška gor prilepim, predvsem pa držite pesti da je rutar kriv da mi tako počasi internet dela ker drugače bom jaz res znorela .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 13:20:12
|
|
|
|
sončika84
|
ancica, Ja,problemov res ni. edina stvar,kim i gre na živce in bi ga lahko uvrstila pod problem je beli tok. Mi gre pošteno na živce,ker je še kr močan. tko da morm skoz vložke menjavat(spploh jih nost ). Ampak kaj čem. Za spol otročička pa še ne ve,m. in tut nočem vedt. Drgač pa,sem bla danes pr ginekologu,ker me je res ful bolel spodnji del trebuha. Prec k sm vstala pa pol sm šla v službo in me je ful bolel. niti smetane nisem mogla strest. Še dobr d je pol šefe pršu n sm mu rekla,da me boli in je reku d nej kr grem k doharju d bo on prevzel šiht. Tko d sm šla in se načakala(od 9h do 12h). ampak na konc smo ugotovil da ni nič narobe. G mi je naredu ultrazvok in me tut potipu ter rekel da ni nič. da je vse normalno,. predlagal mi je da grem do dohtarja,da me da na bolniško. to sem pa že uredila. in da naj počivam odsti. tko da danes tut na faks ne gre, pa jutri tut ne, bom bla doma in počivala. ker res si ne upam preveč tvegat,da se res kej ne zgos pol. kako ste pa ve kej?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 14:24:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Pozdravljena sončika, ja nama novi rutar dela , samo internet še vedno počasi dela tako da je zgleda tudi modem malo slabši ampak no saj bom še malo potrpela, pa bomo vidli če bomo operaterja menjali ali bomo počakali na optiko. Tako da bom danes spet z vami čvekala sicer še zdaj ne kaj dosti ker pride ob 3 ati pa mu moram kosilo pripravit do konca ampak potem pa verjetno bo kaj časa. Sončika ti pa se kr čuvaj zdaj ko maš dojenčka v sebi lepo počivat. No mene so pa malo prej z ene firme klicali moram v torek na razgovor. Bomo vidli kaj bo tako da punce če se do torka zjutraj ne pojavi potem pa moram test delat da bom vedla povedat kako ja na stvari, če bi me slučajno hteli zaposlit, čeprav vem da če bom zagledala da ziher službe ne bom dobila, tako pa je tudi vprašanje ker v mariboru se jih ponavadi ok. 200 na takšne razpise prijavi in je že skoraj čudež da te na razgovor povabijo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 14:33:46
|
|
|
|
sončika84
|
ja ja,sej že počivam. Sem kosilo popapcala in zdej sem itak tko sita,da tut če bi tela in mogla kej narest ne bi. bom pa mogla mal kaswneje cote zlikat. se i jih je nabral kar zajeten kup. internete pa tut men počas dela. čeprov dons je kr v redu. čudn. sam počas dela,ker mava na antenco, no na brezžični priključek in kradeva signal tle sosedom.hehe lumpa. za službo pa držim pesti! Tko,da srečno! sem si pa danes ončno šla zrihtat dodatno zdravniško zavarovanje. sam je čakalna doba tri mesce tko da bom šele z junijem DZ. hja no,bolje to kot nič.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 14:34:50
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro... evo mene, tle sem ob kavici berem kaj ste napisale... tle je ponoci dz padal...hvalabogu, ker je bil ze cas, da je mal pohladilo, ker je bilo za znoret... zdaj pa se jasni in zgleda bo soncek... Soncnica... no pol mores nardit testek v torek, ce mas razgovor, da bos vedela kaj se dogaja... upam, da te internet ne bo hecal in da bos lahko veselo klepetala in pripenjala smeske tle gor.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 14:44:00
|
|
|
|
tany83
|
Danes mam pa jaz velik dela, ker moram po stanovanju vse popucat... najprej moram dat perilo prat ... pol susit ... pospravit moram posteljo, zamenjat postelnjino ... ter popucat obe kopalnici .... No to nardim... pol mal pavze in pol povem naprej kaj bom delala....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 14:45:19
|
|
|
|
sončika84
|
tany živjo. Dež? Tuki pa nč. sam megla. Bi blo pa fajn da pade kej dežja,ne sam tle,povsod. in to ne malo ampak dosti.sej vete da je suha zemlja in požarna ogroženost. in to mesca februarja!!! kaj šele bo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 14:59:21
|
|
|
|
tany83
|
Ojla soncika... dez je padal ponoci, zdaj pa je ze soncek, more bit, ker sem dala perilo prat, pa bom ven nesla susit in jutri more bit soncek ker grem na plazo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 15:04:47
|
|
|
|
sončika84
|
ja ja,sej vem d more bit sonček. sej jest sm tut za sonček. sam za zemljico ap bi blo veen fino da bi jo fajn dež namoču. če ne bo vse suho in bomo brez kruha in vode.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 15:25:45
|
|
|
|
tany83
|
se strinjam ja... ceprav tle pr nas, tud ce ni dezja ni nevem kake suse, sam neznosno toplo rata... sej men tud pasa dz vcasih, sam danes nej sam mal zdrzi, da se men perilo posusi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 15:58:07
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce moje ...se sem tu!!!! Moj je vceraj spakiral samo zvocnike in printer, racunalnik pa mi je pustil...hura!!!!! soncnica... zdaj bos pa res mogla testek naredit...upam, da bo plusek tany...jutri pa na plazo!!! Jaz bi tudi sla!!! soncika...ti pa le dobro pazi nase zdaj, da bo vesel in en bo nagajal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 16:12:43
|
|
|
|
tany83
|
ojla ancica... ja super za tvojega da ti je tko pustil racunalnik... a si ze vse spakirala???? jutri bosta ze v novem stanovanju ... ja moj je reku, da bi lahk jutri na plazo sla... bomo vidli ce bo res... tko, da sem rekla, da danes vse popucam, da bo vse cisto ker jutri itak ne bi, ker ko je moj doma sva skupi pa blodva tja okol, tko da sem dala prat perilo, belo mi je opralo, se pisano, kavbojke in crno... je tako cudno danes vreme, upam de se ni vse posusi... sicer ja dan se dolg bomo videli kaj bo.... No zdaj pa res grem pucat sobo in kopalnico se tipkamo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 16:22:57
|
|
|
|
sončika84
|
ancica lepo od njega da ti je pustu računalnik. skrbi,da ti ne bo dolgčas kaj se selita? tko,jaz sem končno zlikala perilo. no,nisem čisto vse. belo sem si še pustila.tak mi še nekaj pere pa bom pol vse skupaj. zdej je tko fino ko je koš za perilo prazen. ma imam občuek,da bo jutr že polhn. hehe. jutr morm pa v omari narest red. pr seb in pr mojmu. joj,on imatolko nekih majčk. pa skoz seprtožava da nima nobene. jutr mu bom vse vun zmetala pa naj si pogleda kaj bo nos in kaj ne. kšno pa mu bom kr zaplenla in jo vrgla proč. tak jih ima preveč. pa nogavice bi mu tut žihr mal uredila. se niti predal ne more več zapret!pa baje da tut štunfv nima;hjo,deci! Zadnje čase sem tko žejna!! evo spet morm pit,pa ravnokar sem. pol pa skoz na wc hodm. ginekolog mi je danes naredil ultrazvok(morfologijo mnde). dete tehta 319 g in ima18cm. Spola pa nisem tela vedt. Drgač pa štima vse! Sem tko vesela!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 29.2.2008 16:35:58
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...pa se bomo le lahko se danes malo tipkale Jutri pa ze v novem stanovanju!!! Najraje bi sla nazaj spat in potem ko bi se zbudila bi ze bila tam in vsa selitev bi bila za mano se mi sploh ne da vec s tem ubadat, najhujse pa sele pride Upam samo, da ne bo premrzlo jutri, pa da ne bo kake hujse poledice zunaj. Ni prav prijetno prenasat zadev v takem mrazu ti prasti zamrznejo, pol pa takoj kaj spustis iz rok...ali pa se huje, ti spodrsne na ledu...joooooj!!!! soncika...haha moj ima tudi polno enih nogavic in majic s kratkimi rokavi. Mu jih moram tudi jaz par stran zmetat. Moj bi nosil vse tiste stare in na pol raztrgane cunje pravi, da so bolj udobne Glede pa...kaj te nic ne matra spol??? mene bi ful
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.