|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.2.2008 18:29:14   
tany83
ojla binica....
jaz bom drzala pesti, pa ce tud v spanju user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... vrjamem, da ti bo uspelo...user posted image user posted image user posted image
ah, saj vem da smo d' best mi... sam sej ves kako je vcasih te prime en mal depresije... sej pol gre mimo... za vaso pomocjo, pa se tolk hitrej user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.2.2008 18:35:32   
binica
hvala tany, sem vedela, da boš držala figice zame. Pa upam, da tudi ancica, pa soncica user posted image

Se vam kaj javim jutri zvečer, ko se vrnem iz LJ - upam, da bo katera tu...če ne bom pa šla brat debate za 2 tedna nazaj, da lahko spet not padem user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.2.2008 18:38:36   
tany83
Ti kar sporoci, ker smo tle same radovedne babe user posted image user posted image user posted image ...
jaz mogoce bom tle okol nekje.... dokler moj dela itak sem zmer tle nekje okol RRja, ker drgac je dolgcas....

saj ce gres prebirat za nazaj si tud en cas dobra, ker smo kar klepetulje tleuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.2.2008 18:40:52   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ancica tukaj jih imaš: www.smeski.com

Samo ga je treba tako lepit da ga najprej na njega z desnim kumbom na miški klikneš pa potem izberež: prikaži sliko in ga potem v to sporočilo noter privlečeš, ker drugače ne delajo dobro

user posted image

hvala user posted image sicer se trenutno nimam casa s tem ubadat, mogoce drug teden. user posted image Bom mogla nadoknadit vse zamujeno! user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.2.2008 18:45:06   
sončnica24
Hojla binica ja lepo da si se oglasla, pa brez skrbi da bom za tebe pesti držala cele 4 uri ni problema. Zdaj pa si grem user posted image pečt sem lačna user posted image ');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height="30" width="100">

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.2.2008 18:46:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

meni tud moj dostikrat vprasa ce bi v slo zivela... sam kako?? jaz nimam sluzbe tam  in faks nedokoncan, on ne zna slovensko... meni zmer rece, da tle tko lepo ziviva in res je... ze fuuul mava in se vec bova mela, ker ma on tle fuuul moznosti... sama ves kako je slovenija, se posebi za enega tujca, pa kako je tezko do stanovanja pridet in si neki na novo ustvarjat...

ja to je res, je tezje v sloveniji, se sploh ce moras zacet vse na novo user posted image nic tany, ti kar ostani tam pri svojem kaktusu, bo se najbolje, privosci si pa cimvec obiskov v Slovenijo user posted image

ja, saj bom... ker tle tko lepo lahk ziviva.. pa si fuuul privosciva....

sam hudica k ma ta moj kaktus tko globoke korenine, da ga ne izruvam od tle vn niti za 14 dni... ocitno bom mogla sama na pocitnice.., user posted image

pa pojdi sama user posted image za par tednov ali kak mesec, se bos sigurno spocila od vsega, pa domace bos videla in prijatelje...jaz bi takoj sla, pa na zalost se ne morem. Ti pa kar pojdi, ce lahko. Vsaj za toliko, da bos lazje zadihala. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.2.2008 18:48:08   
_ancica_
binica...seveda bomo drzale pesti zate jutri user posted image sporoci nam kako je slo! 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.2.2008 18:49:55   
_ancica_
jaz pa se vedno cakam da me moj kaktus poklice iz sluzbe, da grem potem lahko v trgovino. Upam, da kmalu poklice. Grem pa se malo pospravit zdaj, pa se se kasneje spet oglasim... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.2.2008 18:51:14   
tany83
Soncnica... dober tek, jaz tud jem..

ancica sej bom mogoce res sla, sam zdaj itak pride mami sem maja, tko da bom pocakala... pol pa mogoce enkrat avgusta gremuser posted image user posted image user posted image ... sej mogoce, ce bi sla z mojim user posted image  kam na oddih bi mi tud koristilo....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.2.2008 18:56:49   
sončnica24
Ja saj na počitnice pa tudi lahko greta to mi ni niti na pamet padlouser posted image , ker vedno mislim da si ti tak na počitnicahuser posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.2.2008 19:01:48   
_ancica_
lahko pa gresta najprej malo v Slovenijo, potem pa se na kak izlet po Evropi. Midva sva sla v Spanijo in je blo super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.2.2008 19:03:15   
_ancica_
aja pa v Italijo tudi sva sla. Ko si enkrat v slo je vse tako blizu, tako da ni problema user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.2.2008 19:14:34   
sončnica24
Mislim da si enkrat že napisala da bi kakšno živalco mela samo čakaš da se preselita al se motim? Samo jaz bi si na tvojem mestu kar zdaj nekaj domov spravla saj se žival tudi na nov dom navadi pa še full se boš zamudila z njo vsaj na začetku ko jo moraš vse naučit. Tu maš par idej kaj si lahko priskrbiš

user posted image al pa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.2.2008 19:20:56   
tany83
Ja hvala za tko dobre ideje....

bova sla kam na pocitnice sam tukaj, ceprav sem skoz na pocitnicah, a ne soncnica???user posted image user posted image user posted image ...
ker moj rabi vizo, za v slo pa italjio pa itd... in je s tem en kup dela, tko da po moje si bova kar tle neki privoscila, zdanjic ko sva v Constanzi bla je blo superuser posted image ... nekak sparava za se en avto, pa hiso, tko da karta za slo je draga in sej ves kako je, kup denarja ti gre in se mojemu ne disi lih na tko dalec it.....

ja zivalco pa upam, da kmal dobim, to bi bila super resitev, ker ti veliko dela napravi... isceva enega kuzeta.... so rekli, da lahko tud tu imava kuzeta, ni panike, tko da jaz upam, da kej najdeva... zadnjic je bil e zapuscen na ulici, sem ga hotla domov prvlect, sam mi moj ni pustil, ker je reku da je kuza bolanuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.2.2008 19:25:27   
_ancica_

Mislim da si enkrat že napisala da bi kakšno živalco mela samo čakaš da se preselita al se motim? Samo jaz bi si na tvojem mestu kar zdaj nekaj domov spravla saj se žival tudi na nov dom navadi pa še full se boš zamudila z njo vsaj na začetku ko jo moraš vse naučit. Tu maš par idej kaj si lahko priskrbiš

user posted image al pa user posted image

jaz razmisljam o morskem prasicku za zacetek user posted image user posted image user posted image bi pa ful rada enkrat imela mucka, ce bo pa kdaj hiska pa se kuzka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.2.2008 19:26:58   
_ancica_

Ja hvala za tko dobre ideje....

bova sla kam na pocitnice sam tukaj, ceprav sem skoz na pocitnicah, a ne soncnica???user posted image user posted image user posted image ...
ker moj rabi vizo, za v slo pa italjio pa itd... in je s tem en kup dela, tko da po moje si bova kar tle neki privoscila, zdanjic ko sva v Constanzi bla je blo superuser posted image ... nekak sparava za se en avto, pa hiso, tko da karta za slo je draga in sej ves kako je, kup denarja ti gre in se mojemu ne disi lih na tko dalec it.....

ja zivalco pa upam, da kmal dobim, to bi bila super resitev, ker ti veliko dela napravi... isceva enega kuzeta.... so rekli, da lahko tud tu imava kuzeta, ni panike, tko da jaz upam, da kej najdeva... zadnjic je bil e zapuscen na ulici, sem ga hotla domov prvlect, sam mi moj ni pustil, ker je reku da je kuza bolanuser posted image ...

jah zgleda, da ni druge kot Kuba user posted image user posted image user posted image user posted image hec

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.2.2008 19:31:06   
tany83
Ja no sej Kuba ni slaba, pa raj grem v Punta Cano pol tle pr nas, je ista figa, pa se bolj poceni jeuser posted image

jaz bi tud macko mela, sam moj je ne mara... mam pa jaz tud kuzeta rajs user posted image .. saj ga bi v stanovanju mela.... pa na balkonu, pa na sprehodu bi lahk hodila, da cesala, kopala, se igrala, ucila.... uf bi mela za delat user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.2.2008 19:36:36   
_ancica_

Ja no sej Kuba ni slaba, pa raj grem v Punta Cano pol tle pr nas, je ista figa, pa se bolj poceni jeuser posted image

jaz bi tud macko mela, sam moj je ne mara... mam pa jaz tud kuzeta rajs user posted image .. saj ga bi v stanovanju mela.... pa na balkonu, pa na sprehodu bi lahk hodila, da cesala, kopala, se igrala, ucila.... uf bi mela za delat user posted image user posted image  

evo...hitro kupit enga user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.2.2008 19:39:44   
_ancica_
joj, moj kaktus pa se vedno ni poklical user posted image bom jst kr sla v trgovino, ce pa poklice ko me ni, si je pa sam kriv user posted image user posted image user posted image user posted image se grem kr oblect in obut, potem pa sibam ven na mraz user posted image se tipkamo se kasneje, ko pridem nazaj...cau user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.2.2008 19:40:48   
sončnica24
No tany potem pa upam da hitro kužeka najdeta, kakšnega takega user posted image da te bo v smeh spravljal.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.2.2008 19:42:20   
sončnica24
Ancica lepo nakopuj in ne zapravi prevečuser posted image . jaz sem že čisto obsedena s temi smeški se bom mogla začet malce odvajat, sam kaj ko so tako luškani.

Tany kaj pa ti lepega počneš že veš kaj boš kuhala?

Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.2.2008 19:50:07   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ma dosti dela tvoj kaktusek... nej ta na mobi poklice???

mene je moj klical, kaj delam, pa ce sem jedla??user posted image user posted image user posted image

zdej me je se sestrca klicala, ma RD danes, pa sem ji prej sporocilo pisla, ker je delalauser posted image user posted image user posted image ...

zdaj morem poiskat kako sliko kuzeta, k si ga jaz zelim, da vam pokazem....

Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.2.2008 19:52:05   
tany83

Ancica lepo nakopuj in ne zapravi prevečuser posted image . jaz sem že čisto obsedena s temi smeški se bom mogla začet malce odvajat, sam kaj ko so tako luškani.

Tany kaj pa ti lepega počneš že veš kaj boš kuhala?

ja neko meso, sem ven s skrinje privlekla, pa riz z zelnjavo bom delala.... morem kak nacin poseben za meso najdit user posted image

sem prov vesela ker gre moja user posted image  k koncu... hvalabogu, da ne traja te presnet hudic dolgo.....

Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.2.2008 19:54:29   
sončnica24
Jaz sem vedno htela imeti tega kužeka mi je full všeč, samo so baje pri nas full dragi

user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.2.2008 19:56:34   
sončnica24
Joj ja tvoje je že konec mene pa danes full prsi pa jajčniko oz. tam doli nekje nekaj boli pa ne vem če se res nebo kje tota user posted image grdoba pokazala. Sem pa zdaj hvalabogu s svečkami končala zdaj še mam samo eno tableto samo za to pa mora user posted image prit. Tako da bomo vidli kaj bo zdaj s tega, čeprav nič kaj prijetno ni ta bolečina upam da hitro mine.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.