![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:29:14
|
|
|
|
tany83
|
ojla binica.... jaz bom drzala pesti, pa ce tud v spanju ... ... vrjamem, da ti bo uspelo... ah, saj vem da smo d' best mi... sam sej ves kako je vcasih te prime en mal depresije... sej pol gre mimo... za vaso pomocjo, pa se tolk hitrej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:35:32
|
|
|
|
binica
|
hvala tany, sem vedela, da boš držala figice zame. Pa upam, da tudi ancica, pa soncica Se vam kaj javim jutri zvečer, ko se vrnem iz LJ - upam, da bo katera tu...če ne bom pa šla brat debate za 2 tedna nazaj, da lahko spet not padem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:38:36
|
|
|
|
tany83
|
Ti kar sporoci, ker smo tle same radovedne babe ... jaz mogoce bom tle okol nekje.... dokler moj dela itak sem zmer tle nekje okol RRja, ker drgac je dolgcas.... saj ce gres prebirat za nazaj si tud en cas dobra, ker smo kar klepetulje tle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:40:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica tukaj jih imaš: www.smeski.com Samo ga je treba tako lepit da ga najprej na njega z desnim kumbom na miški klikneš pa potem izberež: prikaži sliko in ga potem v to sporočilo noter privlečeš, ker drugače ne delajo dobro hvala sicer se trenutno nimam casa s tem ubadat, mogoce drug teden. Bom mogla nadoknadit vse zamujeno!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:45:06
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla binica ja lepo da si se oglasla, pa brez skrbi da bom za tebe pesti držala cele 4 uri ni problema. Zdaj pa si grem pečt sem lačna ');MM_setTextOfLayer('copytext2','',' ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height="30" width="100">
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:46:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 meni tud moj dostikrat vprasa ce bi v slo zivela... sam kako?? jaz nimam sluzbe tam in faks nedokoncan, on ne zna slovensko... meni zmer rece, da tle tko lepo ziviva in res je... ze fuuul mava in se vec bova mela, ker ma on tle fuuul moznosti... sama ves kako je slovenija, se posebi za enega tujca, pa kako je tezko do stanovanja pridet in si neki na novo ustvarjat... ja to je res, je tezje v sloveniji, se sploh ce moras zacet vse na novo nic tany, ti kar ostani tam pri svojem kaktusu, bo se najbolje, privosci si pa cimvec obiskov v Slovenijo ja, saj bom... ker tle tko lepo lahk ziviva.. pa si fuuul privosciva.... sam hudica k ma ta moj kaktus tko globoke korenine, da ga ne izruvam od tle vn niti za 14 dni... ocitno bom mogla sama na pocitnice.., pa pojdi sama za par tednov ali kak mesec, se bos sigurno spocila od vsega, pa domace bos videla in prijatelje...jaz bi takoj sla, pa na zalost se ne morem. Ti pa kar pojdi, ce lahko. Vsaj za toliko, da bos lazje zadihala.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:48:08
|
|
|
|
_ancica_
|
binica...seveda bomo drzale pesti zate jutri sporoci nam kako je slo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:49:55
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz pa se vedno cakam da me moj kaktus poklice iz sluzbe, da grem potem lahko v trgovino. Upam, da kmalu poklice. Grem pa se malo pospravit zdaj, pa se se kasneje spet oglasim...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:51:14
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica... dober tek, jaz tud jem.. ancica sej bom mogoce res sla, sam zdaj itak pride mami sem maja, tko da bom pocakala... pol pa mogoce enkrat avgusta grem ... sej mogoce, ce bi sla z mojim kam na oddih bi mi tud koristilo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 18:56:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj na počitnice pa tudi lahko greta to mi ni niti na pamet padlo , ker vedno mislim da si ti tak na počitnicah .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:01:48
|
|
|
|
_ancica_
|
lahko pa gresta najprej malo v Slovenijo, potem pa se na kak izlet po Evropi. Midva sva sla v Spanijo in je blo super.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:03:15
|
|
|
|
_ancica_
|
aja pa v Italijo tudi sva sla. Ko si enkrat v slo je vse tako blizu, tako da ni problema
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:14:34
|
|
|
|
sončnica24
|
Mislim da si enkrat že napisala da bi kakšno živalco mela samo čakaš da se preselita al se motim? Samo jaz bi si na tvojem mestu kar zdaj nekaj domov spravla saj se žival tudi na nov dom navadi pa še full se boš zamudila z njo vsaj na začetku ko jo moraš vse naučit. Tu maš par idej kaj si lahko priskrbiš al pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:20:56
|
|
|
|
tany83
|
Ja hvala za tko dobre ideje.... bova sla kam na pocitnice sam tukaj, ceprav sem skoz na pocitnicah, a ne soncnica??? ... ker moj rabi vizo, za v slo pa italjio pa itd... in je s tem en kup dela, tko da po moje si bova kar tle neki privoscila, zdanjic ko sva v Constanzi bla je blo super ... nekak sparava za se en avto, pa hiso, tko da karta za slo je draga in sej ves kako je, kup denarja ti gre in se mojemu ne disi lih na tko dalec it..... ja zivalco pa upam, da kmal dobim, to bi bila super resitev, ker ti veliko dela napravi... isceva enega kuzeta.... so rekli, da lahko tud tu imava kuzeta, ni panike, tko da jaz upam, da kej najdeva... zadnjic je bil e zapuscen na ulici, sem ga hotla domov prvlect, sam mi moj ni pustil, ker je reku da je kuza bolan ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:25:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Mislim da si enkrat že napisala da bi kakšno živalco mela samo čakaš da se preselita al se motim? Samo jaz bi si na tvojem mestu kar zdaj nekaj domov spravla saj se žival tudi na nov dom navadi pa še full se boš zamudila z njo vsaj na začetku ko jo moraš vse naučit. Tu maš par idej kaj si lahko priskrbiš al pa jaz razmisljam o morskem prasicku za zacetek bi pa ful rada enkrat imela mucka, ce bo pa kdaj hiska pa se kuzka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:26:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja hvala za tko dobre ideje.... bova sla kam na pocitnice sam tukaj, ceprav sem skoz na pocitnicah, a ne soncnica??? ... ker moj rabi vizo, za v slo pa italjio pa itd... in je s tem en kup dela, tko da po moje si bova kar tle neki privoscila, zdanjic ko sva v Constanzi bla je blo super ... nekak sparava za se en avto, pa hiso, tko da karta za slo je draga in sej ves kako je, kup denarja ti gre in se mojemu ne disi lih na tko dalec it..... ja zivalco pa upam, da kmal dobim, to bi bila super resitev, ker ti veliko dela napravi... isceva enega kuzeta.... so rekli, da lahko tud tu imava kuzeta, ni panike, tko da jaz upam, da kej najdeva... zadnjic je bil e zapuscen na ulici, sem ga hotla domov prvlect, sam mi moj ni pustil, ker je reku da je kuza bolan ... jah zgleda, da ni druge kot Kuba hec
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:31:06
|
|
|
|
tany83
|
Ja no sej Kuba ni slaba, pa raj grem v Punta Cano pol tle pr nas, je ista figa, pa se bolj poceni je jaz bi tud macko mela, sam moj je ne mara... mam pa jaz tud kuzeta rajs .. saj ga bi v stanovanju mela.... pa na balkonu, pa na sprehodu bi lahk hodila, da cesala, kopala, se igrala, ucila.... uf bi mela za delat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:36:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja no sej Kuba ni slaba, pa raj grem v Punta Cano pol tle pr nas, je ista figa, pa se bolj poceni je jaz bi tud macko mela, sam moj je ne mara... mam pa jaz tud kuzeta rajs .. saj ga bi v stanovanju mela.... pa na balkonu, pa na sprehodu bi lahk hodila, da cesala, kopala, se igrala, ucila.... uf bi mela za delat evo...hitro kupit enga
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:39:44
|
|
|
|
_ancica_
|
joj, moj kaktus pa se vedno ni poklical bom jst kr sla v trgovino, ce pa poklice ko me ni, si je pa sam kriv se grem kr oblect in obut, potem pa sibam ven na mraz se tipkamo se kasneje, ko pridem nazaj...cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:40:48
|
|
|
|
sončnica24
|
No tany potem pa upam da hitro kužeka najdeta, kakšnega takega da te bo v smeh spravljal.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:42:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica lepo nakopuj in ne zapravi preveč . jaz sem že čisto obsedena s temi smeški se bom mogla začet malce odvajat, sam kaj ko so tako luškani. Tany kaj pa ti lepega počneš že veš kaj boš kuhala?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:50:07
|
|
|
|
tany83
|
... ma dosti dela tvoj kaktusek... nej ta na mobi poklice??? mene je moj klical, kaj delam, pa ce sem jedla?? zdej me je se sestrca klicala, ma RD danes, pa sem ji prej sporocilo pisla, ker je delala ... zdaj morem poiskat kako sliko kuzeta, k si ga jaz zelim, da vam pokazem....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:52:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica lepo nakopuj in ne zapravi preveč . jaz sem že čisto obsedena s temi smeški se bom mogla začet malce odvajat, sam kaj ko so tako luškani. Tany kaj pa ti lepega počneš že veš kaj boš kuhala? ja neko meso, sem ven s skrinje privlekla, pa riz z zelnjavo bom delala.... morem kak nacin poseben za meso najdit sem prov vesela ker gre moja k koncu... hvalabogu, da ne traja te presnet hudic dolgo.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:54:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem vedno htela imeti tega kužeka mi je full všeč, samo so baje pri nas full dragi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.2.2008 19:56:34
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj ja tvoje je že konec mene pa danes full prsi pa jajčniko oz. tam doli nekje nekaj boli pa ne vem če se res nebo kje tota grdoba pokazala. Sem pa zdaj hvalabogu s svečkami končala zdaj še mam samo eno tableto samo za to pa mora prit. Tako da bomo vidli kaj bo zdaj s tega, čeprav nič kaj prijetno ni ta bolečina upam da hitro mine.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.