|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
28.2.2008 16:10:48   
sončnica24
Saj če ne prej bo drug teden vse jasnouser posted image , drugače pa če ne prej pa čez par mescev ko se bo kaj poznalouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.2.2008 16:16:59   
_ancica_
vem tany kako je...jaz sem imela ful problemov pred leti. Potem, ko sem spoznala mojega prek interneta. Sem postala ful depresivna in sem imela probleme z vrtoglavico. So me poslali na razne preglede glave bla bla bla in so bili vsi mozni izvidi ok, potem me je zdravnica dala na antidepresive in je bilo cez cas res boljse. To se mi je dogajalo v sloveniji, ko sva z mojim bila ''skupaj''...se pravi on tukaj oz v Kolumbiji jaz pa v Sloveniji. Zgleda, da me je to cisto zdelalao. Se zdaj cutim, da mi vcasih ni dobro, se mi zacne vrtet brez razloga. Sem pa pred kakim letom dni nehala jest tiste antidepresive, ker ne maram tablet. Me je pa ful strah, da mi jih ne bo treba spet zacet, glede na ves stres. Zato rabim nekaj, s cimer bi se lahko zamotila.  

< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 28.2.2008 16:19:13 >

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.2.2008 16:18:37   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Saj če ne prej bo drug teden vse jasnouser posted image , drugače pa če ne prej pa čez par mescev ko se bo kaj poznalouser posted image

bos cez par mesecev hodila naokoli s trebusckom in se pritozevala, kako si se iz neznanega razoga zredila, ker se ne bos testa naredila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.2.2008 16:31:06   
tany83
ancica... sva si midve zlo podobne kar se tega tice... sem mela jaz tud fuul problemov... depresija pr meni... jaz sem hrano zavracala... to ko sem v srednji soli bla... nisem jedla po vec dni skupi in isto sem seveda vrtoglavce mela pa groooozne glavobole... pa sem se vkljucila pol v eno dejavnost ki mi je fuuul pomagala, sem nasla samo sebe in na duhovnem podrocju ogormno pridobila... sej so zmer padci pa vzponi, sam jaz sem taka da ko mam problem se zaprem same vase in postanem depresivna pa nobenemu zdravn ne pustim... mogoce bi blo boljs da bi se pogovorila, zjokala... ne morem, ker vcasih cutim, da me nihce ne razume in itak mi je brezveze razlagat... saj zato je pa zdaj spat to z user posted image  me pahnilo v neko stanje k ga ne znam razlozit, pa se mal je to da sem dalec od doma, pa da nic koristnega ne pocnem... jaz sem itak navajena bit fuuul aktivna... tle pa se mi zdi da sem kar nekje obticala in vcasih se mi niti s postelje ne da vstat....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.2.2008 16:31:43   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

bos cez par mesecev hodila naokoli s trebusckom in se pritozevala, kako si se iz neznanega razoga zredila, ker se ne bos testa naredila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  in bos mislila, da je od vse tiste cokolade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.2.2008 16:39:01   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica... sva si midve zlo podobne kar se tega tice... sem mela jaz tud fuul problemov... depresija pr meni... jaz sem hrano zavracala... to ko sem v srednji soli bla... nisem jedla po vec dni skupi in isto sem seveda vrtoglavce mela pa groooozne glavobole... pa sem se vkljucila pol v eno dejavnost ki mi je fuuul pomagala, sem nasla samo sebe in na duhovnem podrocju ogormno pridobila... sej so zmer padci pa vzponi, sam jaz sem taka da ko mam problem se zaprem same vase in postanem depresivna pa nobenemu zdravn ne pustim... mogoce bi blo boljs da bi se pogovorila, zjokala... ne morem, ker vcasih cutim, da me nihce ne razume in itak mi je brezveze razlagat... saj zato je pa zdaj spat to z user posted image  me pahnilo v neko stanje k ga ne znam razlozit, pa se mal je to da sem dalec od doma, pa da nic koristnega ne pocnem... jaz sem itak navajena bit fuuul aktivna... tle pa se mi zdi da sem kar nekje obticala in vcasih se mi niti s postelje ne da vstat....

pa kaj sva midve...dvojcice? user posted image user posted image user posted image imava iste (no vsaj podobne) probleme. Jaz se tudi zaprem vase in tezko pustim komu zraven. Se moj user posted image me vcasih mora prav prisilit, da mu povem kaj je narobe. Vcasih imam dneve, ko bi samo jokala in vcasih se mi zdi, da se sama ne vem zakaj. Res bo treba najt nekaj kar naju veseli, da bova malo boljs sprosceno prenasali vse skupaj. Potem pa kakor si ze sama rekla, tudi oddaljenost od domacih dela svoje. Tudi jaz se vcasih pocutim tako osamljeno. verjetno tudi zaradi jezika (predvsem imam v mislih spanscino, ker anglescino dobro razumam). Je tezko, ampak vseeno mi ni zal, da sem se tako odlocila  in verjamem da tudi tebi ni. user posted image  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.2.2008 16:40:14   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image  in bos mislila, da je od vse tiste cokolade user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.2.2008 16:47:23   
_ancica_
zdaj pa grem jaz sprt pakirat in pospravljat, pa v trgovino in podobno. Se bom se kaj oglasila vmes, da vidim kaj dogaja tukaj. Upam tany, da ne bos sama ostala, ker vidim, da soncnice ni vec gor user posted image   Pa glavo pokonci...saj ne more za vedno ostati tako kot je, a ne? user posted image  user posted image

sibam zdaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.2.2008 16:48:46   
tany83
pa kaj sva midve...dvojcice? user posted image user posted image user posted image imava iste (no vsaj podobne) probleme. Jaz se tudi zaprem vase in tezko pustim komu zraven. Se moj user posted image me vcasih mora prav prisilit, da mu povem kaj je narobe. Vcasih imam dneve, ko bi samo jokala in vcasih se mi zdi, da se sama ne vem zakaj. Res bo treba najt nekaj kar naju veseli, da bova malo boljs sprosceno prenasali vse skupaj. Potem pa kakor si ze sama rekla, tudi oddaljenost od domacih dela svoje. Tudi jaz se vcasih pocutim tako osamljeno. verjetno tudi zaradi jezika (predvsem imam v mislih spanscino, ker anglescino dobro razumam). Je tezko, ampak vseeno mi ni zal, da sem se tako odlocila  in verjamem da tudi tebi ni. user posted image  

user posted image user posted image user posted image ... jaz mam iste ves... moj me vcasih more prav prosit, da mu povem kaj mi je... pol se razjocem in razlagam, je pa on edina oseba ki mu je uspelo tko blizu mene pridet... jaz nasplosno veljam kot grozno zaprt clovek in vecinoma ne kazem svojih custev... pri mojem dragem pa je vse drugace, prav  on mi je fuuuul pomagal, da sem bolj zacela izkazovat custva.. drugac sem komunikativna kar, sam custev pa ne kazem in o svojih problemih ne rada govorim. ponavadi raje tolazim druge, sebi pa ne znam pomagat in si ne pustim blizu....
ce ti povem po pravici, sva midva fuuul razmisljala da bi jaz mal v slovenijo sla, za kak mesec, da mal odklopim, sam mene je strah, da se ne vrnem vec ce grem. jaz mam mojga neskoncna rada sam nevem... tezko opisat...
po drugi strani me je pa fuuul strah da ga izgubim... danes ponoci se mi je sanjalo, da se je utopil, gorzne sanje, sem tko jokala in ga klicala nazaj. hvalabogu da sem se zbudila, ko sem ga zagledla zdraven sebe, sem ga mogla kar objet in poljubit... nevem, sam doskrat sanjam, da ga izgubim... groznouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.2.2008 16:50:13   
tany83

zdaj pa grem jaz sprt pakirat in pospravljat, pa v trgovino in podobno. Se bom se kaj oglasila vmes, da vidim kaj dogaja tukaj. Upam tany, da ne bos sama ostala, ker vidim, da soncnice ni vec gor user posted image   Pa glavo pokonci...saj ne more za vedno ostati tako kot je, a ne? user posted image  user posted image

sibam zdaj... user posted image user posted image user posted image

lepo se mej...
saj jaz pa morem mal po stanovanju pospravit... user posted image
se tipkamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.2.2008 17:35:20   
tany83
oh ja.. sem se prsla mal oddahnit na RR...

sem mogla mal pomesti po stanovanju in balkonu user posted image

nevem kaj bi kuhala danes user posted image ??? morem mal po knjigah pobrskat in receptih, da neki noveg sprovam....

Soncnica a teb se zmer internet heca????

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.2.2008 17:48:28   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ... jaz mam iste ves... moj me vcasih more prav prosit, da mu povem kaj mi je... pol se razjocem in razlagam, je pa on edina oseba ki mu je uspelo tko blizu mene pridet... jaz nasplosno veljam kot grozno zaprt clovek in vecinoma ne kazem svojih custev... pri mojem dragem pa je vse drugace, prav  on mi je fuuuul pomagal, da sem bolj zacela izkazovat custva.. drugac sem komunikativna kar, sam custev pa ne kazem in o svojih problemih ne rada govorim. ponavadi raje tolazim druge, sebi pa ne znam pomagat in si ne pustim blizu....
ce ti povem po pravici, sva midva fuuul razmisljala da bi jaz mal v slovenijo sla, za kak mesec, da mal odklopim, sam mene je strah, da se ne vrnem vec ce grem. jaz mam mojga neskoncna rada sam nevem... tezko opisat...
po drugi strani me je pa fuuul strah da ga izgubim... danes ponoci se mi je sanjalo, da se je utopil, gorzne sanje, sem tko jokala in ga klicala nazaj. hvalabogu da sem se zbudila, ko sem ga zagledla zdraven sebe, sem ga mogla kar objet in poljubit... nevem, sam doskrat sanjam, da ga izgubim... groznouser posted image

ja zoprna zadeva so take sanje, verjetno te je strah, da bi ga zgubila in potem tudi tako sanjas. Si rekla, da bi sla malo v slovenijo...a mislis zdaj v kratkem ali potem kasneje ko dobis papirje. Sej verjetno zdaj se ne mores nikamor, no vsaj tukaj je tako, da ne smes ven iz drzave. Lahko gres, samo te potem nazaj vec ne vzamejo hahaha user posted image Svojega dragega pa nikar ne zapusti tany!!! Midva sva se odlocila, da ce bom kdaj hotla nazaj zivet v Slovenijo, bo sel on z mano. Se bosta ze nekako zmenila kako. Sicer pa najbolje da pocakas na papirje, potem bos pa videla kako bo s sluzbo itd. Se bojo ze vrihtale zadeve, samo ne obupat user posted image pa se jaz bom enkrat prisla k tebi na obisk, da bova lahko polezavale na plazi, sej ves z ananasovim sokcom, pa trebusckom user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa nazaj v kuhinjo...sem zacela hrano pakirat v skatle (mislim  zacimbe, konzerve in ostalo sranje user posted image ). Cakam, da me kaktus poklice iz sluzbe, potem grem pa v trgovino. A ves da je tukaj danes -15 stopinj! Mene je skor kap, ko sem pogledala na termometer, ker zgleda ful toplo zarad sonca. Matr, mi bo spet rit zamrznila! user posted image

Ja sej res kje je pa nasa soncnica? Ma neke probleme z internetom al kako ze user posted image upam, da se bo kamlu spet kaj oglasila user posted image

letim... user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.2.2008 18:02:10   
sončnica24
Evo mene nazaj. Pa punci lepo prosim ne tako črno mislit, malce pozitivne misli v glavo. Tany če že ne drugo pa si nabavi kolo pa malce kolesari al pa si rolare nabavi pa za kakšno urco na dan ven pa bo malce odklopiš. Jaz ko me kaj muči najraje grem kam ven pa ne mislim na to pa pomaga. Tako da pozitivne misli nič negativnega mislit.

No zdaj me ni internet jezil, to me tako nonstop ampak je prišo moj tast po neke filme sem mu posnelauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.2.2008 18:02:48   
tany83
Ja ancica... sej ga ne bi rad zapustila... jaz vem iz drzave lahko grem sam morem neki placat, pa tud nazaj lahk pridem, tle ne komplicirajo tolk, ker itak folk bolj zapusca drzavo...

meni tud moj dostikrat vprasa ce bi v slo zivela... sam kako?? jaz nimam sluzbe tam  in faks nedokoncan, on ne zna slovensko... meni zmer rece, da tle tko lepo ziviva in res je... ze fuuul mava in se vec bova mela, ker ma on tle fuuul moznosti... sama ves kako je slovenija, se posebi za enega tujca, pa kako je tezko do stanovanja pridet in si neki na novo ustvarjat...

sej bo... glavo pokoci in ne obupat...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.2.2008 18:05:18   
tany83

Evo mene nazaj. Pa punci lepo prosim ne tako črno mislit, malce pozitivne misli v glavo. Tany če že ne drugo pa si nabavi kolo pa malce kolesari al pa si rolare nabavi pa za kakšno urco na dan ven pa bo malce odklopiš. Jaz ko me kaj muči najraje grem kam ven pa ne mislim na to pa pomaga. Tako da pozitivne misli nič negativnega mislit.

No zdaj me ni internet jezil, to me tako nonstop ampak je prišo moj tast po neke filme sem mu posnelauser posted image

vem vem.. sam tle je zivljenje drugacno...
1. je pretoplo
2. bi lahko na plazo sla, sem brez avta, pa sama in se mi ne da sami na plazi sedet, k mi vsi neki tezijo
3. ah... sej bo... pride dan ves, ko si tko dalec, pa se sanje so ble grozne... pa sej ves, se to, da nema ne gre pri user posted image

hvala vam za spodbudne besede user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.2.2008 18:09:54   
sončnica24
,No tany ta tvoj zadnji stavek mi je že bolj všeč glavo pokonci.

Eto tukaj pa sem nekaj športov za tebe našla:

user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Za kaj takšnega pa boš mogla k nam ali pa k ancici, tam je še najbolj ziher da bo to izvedljivo:

user posted image user posted image   

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.2.2008 18:12:35   
sončnica24
No pa še nekaj sem našla:

user posted image
user posted image

No zdaj pa ti skorajda že več ne mora biti dolgčas?

Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.2.2008 18:13:58   
sončnica24
Ha ha ha pa sem tudi te slovenkse pogruntala kako se naredi da nič več zraven ne piše

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.2.2008 18:17:01   
_ancica_

vem vem.. sam tle je zivljenje drugacno...
1. je pretoplo
2. bi lahko na plazo sla, sem brez avta, pa sama in se mi ne da sami na plazi sedet, k mi vsi neki tezijo
3. ah... sej bo... pride dan ves, ko si tko dalec, pa se sanje so ble grozne... pa sej ves, se to, da nema ne gre pri user posted image

hvala vam za spodbudne besede user posted image user posted image user posted image

vse bo se dobro user posted image user posted image user posted image samo res...stran s crnimi mislimi!!! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.2.2008 18:18:00   
_ancica_

,No tany ta tvoj zadnji stavek mi je že bolj všeč glavo pokonci.

Eto tukaj pa sem nekaj športov za tebe našla:

user posted image user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Za kaj takšnega pa boš mogla k nam ali pa k ancici, tam je še najbolj ziher da bo to izvedljivo:

user posted image user posted image   

hahaha kaj so dobri vsi ti smeski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.2.2008 18:21:33   
_ancica_

meni tud moj dostikrat vprasa ce bi v slo zivela... sam kako?? jaz nimam sluzbe tam  in faks nedokoncan, on ne zna slovensko... meni zmer rece, da tle tko lepo ziviva in res je... ze fuuul mava in se vec bova mela, ker ma on tle fuuul moznosti... sama ves kako je slovenija, se posebi za enega tujca, pa kako je tezko do stanovanja pridet in si neki na novo ustvarjat...

ja to je res, je tezje v sloveniji, se sploh ce moras zacet vse na novo user posted image nic tany, ti kar ostani tam pri svojem kaktusu, bo se najbolje, privosci si pa cimvec obiskov v Slovenijo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.2.2008 18:21:55   
sončnica24
Ancica tukaj jih imaš: www.smeski.com

Samo ga je treba tako lepit da ga najprej na njega z desnim kumbom na miški klikneš pa potem izberež: prikaži sliko in ga potem v to sporočilo noter privlečeš, ker drugače ne delajo dobro

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.2.2008 18:22:12   
tany83
haha

so pa res dobri ti smeski....user posted image user posted image user posted image

bom razmislila o tem sportu... sej v soboto greva na plazo in bom sla s colnickom pa plavat user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.2.2008 18:24:17   
tany83

ja to je res, je tezje v sloveniji, se sploh ce moras zacet vse na novo user posted image nic tany, ti kar ostani tam pri svojem kaktusu, bo se najbolje, privosci si pa cimvec obiskov v Slovenijo user posted image

ja, saj bom... ker tle tko lepo lahk ziviva.. pa si fuuul privosciva....

sam hudica k ma ta moj kaktus tko globoke korenine, da ga ne izruvam od tle vn niti za 14 dni... ocitno bom mogla sama na pocitnice.., user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.2.2008 18:24:35   
binica
ma čau prjatlce moje user posted image user posted image user posted image
vas samo na hitro pozdravljam in obvescam, da imam JUTRI koncno uno mojo klincevo licenco za it delat. uspelo se mi je prebit čez unih nagravžnih 1800 strani, a ne vem, kaj je ostalo v glavi od vsega skupaj. no, saj bom jutri videla.

a boste držale pesti zame???? pišem pa od 11.00 - 15.00, štiri ure.

komaj čakam, da gre to mimo, da se spet malo nasmejimo skupaj, čeprav danes opažam neka depresivna stanja tu gor. ma kaj zdej! dejmo punce, go go go! mi smo d best!

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.