|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
29.2.2008 16:47:46   
sončika84
bomo danes molili za sončka za jutri,da se bota lahko v lepem selila. user posted image ma ja,kdo bi zastopu moške. luknjaste štunfe,raztegnjene majčke... Jaz sem mu to že parkrat povedala in tut vrgla ven cunje in ga sprašavala za majčko vsako posebaj če jo misli nosit, in valda so ble vse odbre. ena je še dobra,se bo porablo za delat,druga je še nova,tretja še zapakirana,četrta je sam tko ful lepa itd.itd. na konc pa nč od tega ne nosi. N zastoppm jih res. Pa n vem,on k je tko za red,a ga nč ne moti zmeda v omari? K pod težo teh majc se vsak kupček podere.
spol pa tko,sej me kšnkrat prime pa me ful zanima kaj bo. sam me pol tut mine. pa tut tko,ne vem,lepš mi je,da zvem po porodu kaj je. sej lohka,dasi bom še premislila,pa me bo ful matral,pa bom rekal naj mi pove.nikoli ne veš.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
29.2.2008 16:49:07   
sončnica24
Jaz pa sem se zdaj najedla zdaj pa mi je user posted image . Tako da ležim pa za nič mi ni. Internet pa tudi bolj ne kot ja dela, bo očitno treba še modem menjat, grem zdaj mal dremat pa upam da mi bo kmalu bolje.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
29.2.2008 17:00:34   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

bomo danes molili za sončka za jutri,da se bota lahko v lepem selila. user posted image ma ja,kdo bi zastopu moške. luknjaste štunfe,raztegnjene majčke... Jaz sem mu to že parkrat povedala in tut vrgla ven cunje in ga sprašavala za majčko vsako posebaj če jo misli nosit, in valda so ble vse odbre. ena je še dobra,se bo porablo za delat,druga je še nova,tretja še zapakirana,četrta je sam tko ful lepa itd.itd. na konc pa nč od tega ne nosi. N zastoppm jih res. Pa n vem,on k je tko za red,a ga nč ne moti zmeda v omari? K pod težo teh majc se vsak kupček podere.
spol pa tko,sej me kšnkrat prime pa me ful zanima kaj bo. sam me pol tut mine. pa tut tko,ne vem,lepš mi je,da zvem po porodu kaj je. sej lohka,dasi bom še premislila,pa me bo ful matral,pa bom rekal naj mi pove.nikoli ne veš.

ja te cist razumem...moj je isti. Ga kar naprej sprasujem kaj bo nosil in kaj lahko stran vrzem in mu je vse ok. Pa kar naprej ga opozarjam na nove majcke, ki jih skoraj nikoli ne oblece, pa pravi da jih bo zacel nosit, potem ga pa vidim v eni in isti majci po vec dni skupaj user posted image user posted image kakor hoce, meni se ne da vec s tem ubadat user posted image enkrat mu jih bom pa kr stran pometala...sej pomoje sploh ne bo opazil user posted image user posted image user posted image

a tako si se potem odlocila glede user posted image ...ja ni kaj, dobra si. mene bi radovednost pobrala user posted image

aja se to..prej si sprasevala ce se seliva...ja, res je user posted image Moj user posted image je dobil novo sluzbo in je ful dalec od tukaj, tako, da se seliva blizje sluzbi. Jaz pa se cakam na papirje z imigracijske, tako da sem doma.

soncnica
...ja bogica ti...te kar naprej matra tale internet. Najbolje, da gres malo pocivat, pa se se pol kasneje kaj oglasi, ko bos spocita user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
29.2.2008 17:10:24   
sončika84
sončnica malo rukni računalnik pa bo. heheuser posted image user posted image tčno je ja,kadar dela počasi. ma ti bo že mož zrihtal,tko da bo prav. zdaj pa se le spočij. fajn počivaj! pa ne bruhat.heheuser posted image
ančica ja,res sem še kr dobra ja. k ponavadi tut mene radovednost zmaga. zdaj pa se bom trudla pase ji ne bom pustial. ampak bomo vidli kaj bo. sej,mogoče bo pa res še prevladala. zaenkrat sem še v vodstvu.user posted image user posted image Če smem vprašat,kam se pa selita? ČAs je res mal mrzu,ampak mi smo se enkrat selili v ta hujši zimi-povsod led in sneg ter ful mraz. sicer smo se selili sam pet blokov višje,pa vseen. vso šaro je blo treba nekak prenest.ta večje so zvosili,ta manjše reči smo pa kar s sankam vozili.hahahauser posted image user posted image kak osmo mogli hecno zgledat! Jooojjjuser posted image user posted image user posted image user posted image kar se tiče pa cunj- masaj nekaj sem mu jih že pometala stran,pa ni nič opazu. tko da tut če mu zedj kej preč vržem po moje ne bo opazu. pr tvojmu pa bo vrjetn isto. mah moški pa cunje-ne gre skp. heheuser posted image joj,js sem pa zdej dva koščka peciva pojedla,zdaj pa mi je spet težko v želodcu. hihihi pa d noute mislile da so to kšni velki koščki peciva-neke američke kocke,tko za ob kavici. user posted image zdaj pa grem probat dvd prišaltat na tv. bomo vidli č znam. k js pa tehnika-smo mal v napetih odnosih.hahahauser posted image ma,čem i je ratal računalnik prklučt bom pa ja tut dvd.user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
29.2.2008 17:19:51   
_ancica_
Midva se seliva iz enega konca Toronta na drugega...je kar dalec, tako da sva najela kamijon. Problem je ker nimava avta, tako da rabi uro in pol do sluzbe. Gre zjutraj ob 7ih, nazaj pa pride okoli pol osmih zvecer user posted image meni je pa ful dolgcas tukaj, ker sem v glavnem sama. Sva prisla v Kanado priblizno pred letom dni in je bilo kar tezko zaceti na novo. Se posebaj za mene, ker nimam urejenih papirjev in ne smem delat, ne studirat...v glavnem nic. On pa je bil rojen tukaj, v glavnem pa je prezivel veliko casa v Kolumbiji, tako da ima vsaj kanadsko drzavljanstvo in lahko dela tukaj. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3880
29.2.2008 17:20:43   
_ancica_
aja...drzim pesti, da ti rata prikljucit dvd user posted image sej bo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
29.2.2008 17:23:43   
_ancica_
pa se to...tukaj imamo se vedno hudo zimo, vceraj je bilo -15 stopinj cez dan, pa snega je se vedno povsod okoli, da ne omenim ledu user posted image ma malo skrbi kako bo jutri ko se bova selila. Ko bi bila vsaj ze pomlad tukaj, tako kot je v Sloveniji user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
29.2.2008 17:31:01   
sončnica24
Zdaj pa mi ni več slabo pa me glava boli, upam da ne staknem kakšne virozeuser posted image . Drugače pa sončika moža še nimam, pa na računalnike se tudi nič kaj ne spozna tako da. Saj bo če ne prej ko bo možen priklop na optiko

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
29.2.2008 17:32:03   
sončika84
user posted image user posted image user posted image user posted image ratal mi je prklopt!! juupi,sedaj pa bom lahko filmčke pogledala!! moj bo itak danes pa jutri avte popravlu( mislm,kokr d rabi dva dni za ležaje zamenjatuser posted image ). jst bom pa omaro pospravla,vrgla pol cunj proč in gledal filmčke!! A vidva sta v Torontu. ja verjamem da je blo težko se na novo življenje navadit. pa prjatlce nimaš še nobene? Ja no,jst držim pesti,da ti čimprej uredijo te papirje,da boš lahko vsaj kej  delala la pa študirala. kaj bi ti raje, delala al študirala? _-15 stopinj??? joj,jst bi zmrznila. no ja je pa bsaj prava zima. vrjetn mate tut kej snega pol. tle pa je bla itak dokaj topla zima. brezveze. zdej pa tut se ne ve a je zima al pomlad al kaj. mah,čudno je tole vreme. 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
29.2.2008 17:37:14   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zdaj pa mi ni več slabo pa me glava boli, upam da ne staknem kakšne virozeuser posted image . Drugače pa sončika moža še nimam, pa na računalnike se tudi nič kaj ne spozna tako da. Saj bo če ne prej ko bo možen priklop na optiko

mogoce si pa nosecka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem slisala, da jih je imelo kar nekaj glavobol...drzim pesti! Najbolje, da kar lepo pocivas. Pospravila itak si ze, tako, da zdaj kar veselo v posteljo pocivat user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
29.2.2008 17:40:55   
tany83
Ojla vas sam na hiro precekiram kako veselo klepetate...
mam dosti dela danes... zdaj se mi je vse opralo, sem nesla susit in po moje se bo tud posusilo, ker je soncek in veter pihlja....

soncnica ti pa pocivaj, ce se slabo pocutis, mogoce si pa user posted image ... user posted image

ancica... upam, da boste jutr mel lepo vreme, ko se boste selil.. sicer pa tud v vrocin se ni lih fajn selit ves, k si cel moker od nosenja vseh stvari, mene to se caka...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 3886
29.2.2008 17:43:27   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

user posted image user posted image user posted image user posted image ratal mi je prklopt!! juupi,sedaj pa bom lahko filmčke pogledala!! moj bo itak danes pa jutri avte popravlu( mislm,kokr d rabi dva dni za ležaje zamenjatuser posted image ). jst bom pa omaro pospravla,vrgla pol cunj proč in gledal filmčke!! A vidva sta v Torontu. ja verjamem da je blo težko se na novo življenje navadit. pa prjatlce nimaš še nobene? Ja no,jst držim pesti,da ti čimprej uredijo te papirje,da boš lahko vsaj kej  delala la pa študirala. kaj bi ti raje, delala al študirala? _-15 stopinj??? joj,jst bi zmrznila. no ja je pa bsaj prava zima. vrjetn mate tut kej snega pol. tle pa je bla itak dokaj topla zima. brezveze. zdej pa tut se ne ve a je zima al pomlad al kaj. mah,čudno je tole vreme. 

ja, snega je bilo to zimo ogromno...prvic je zapadlo ze novembra. Na zacetku se mi je se fajn zdelo, zdaj ga imam pa ze poln kufr. Upam, da kmalu skopni...hocem pomlad!!!! user posted image Tukaj skoraj da nimam nobene prijateljice. Ok, ena je ravno prisla iz Montreala k nama, tako, da smo zdaj trenutno trije. Tako, da imam njo zdaj, ker bo ostala v Torontu. Vsaj nekaj. Drugace pa imava njegovo familijo tukaj. Odlocila sem se pa, da bom sla verjetno na kak izobrazevalni program, verjetno kar za web design-erko, pa mogoce kaksno delo najdem (honorarno), tako da bom malo bolj zaposlena in mi ne bo vec tako dolgcas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3887
29.2.2008 17:45:32   
sončika84
sončnica  nisem mislila moža v tem pomenu besede. pač, fanta,partnerja.user posted image no,boste že zrihtali. glavno da si boljše. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
29.2.2008 17:46:46   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

mam dosti dela danes... zdaj se mi je vse opralo, sem nesla susit in po moje se bo tud posusilo, ker je soncek in veter pihlja....

soncnica ti pa pocivaj, ce se slabo pocutis, mogoce si pa user posted image ... user posted image

ancica... upam, da boste jutr mel lepo vreme, ko se boste selil.. sicer pa tud v vrocin se ni lih fajn selit ves, k si cel moker od nosenja vseh stvari, mene to se caka...

taaaany!!!!! Pa si le nazaj!!! user posted image user posted image jaz bom tudi kmalu odpusala v kuhinjo se malo popakirat stvari. Potem moram pa snet dol zavese, pa malo kopalnico pomit, pa tla v kuhinji, pa se kaj se bi naslo...
ja res je, da se tudi v vrozini ni fajn selit. Se mi zdi da je doma v Sloveniji trenutno se najprimernejse vreme za selitev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
29.2.2008 17:50:03   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

taaaany!!!!! Pa si le nazaj!!! user posted image user posted image jaz bom tudi kmalu odpusala v kuhinjo se malo popakirat stvari. Potem moram pa snet dol zavese, pa malo kopalnico pomit, pa tla v kuhinji, pa se kaj se bi naslo...
ja res je, da se tudi v vrozini ni fajn selit. Se mi zdi da je doma v Sloveniji trenutno se najprimernejse vreme za selitev user posted image user posted image user posted image

ja joj mam fuul dela... sem se odlocla vse oprat, prte pa se rujehe menjala, pa to prala, pa vse brisace itd... sej ves pol se nabere... pa morem mal pocistit, ker nisem ze dolgo... nimas kaj....

ja saj je res vrjetno najboljs vreme trenutno v slo... sam kaj cmo, samo sle za srcem in zdaj smo kamor smo... user posted image user posted image user posted image ....

no zdaj pa picim naprej pospravljat.... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
29.2.2008 17:55:51   
_ancica_
jaz grem tudi zdaj pakirat in pospravljat. Me je pa ful zacel zvijat in se mi zdi, da bo moja tecka kmalu tu...SPET!!!!!!!!! user posted image Kaj ces, bo pa drug mesec bolje user posted image
se se kasneje oglasim...cau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
29.2.2008 18:17:28   
sončika84
punce fajn pospravlite. jaz bom še mal po forumu pa internetu surfala pol pa grem pred tv. upam da bo kej po tvju. kak film al kej. no ja sej če ne mam pa dvdjeuser posted image bodite v cvetju!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
29.2.2008 18:20:49   
sončnica24
Ojla čvekice da se vam malce oglasim, internet dela počasi počasi ampak saj bo no gledam zraven Petelinji zajtrk tak da čas prej mine.

Glava še malo boli ampak drugače pa bo slabo mi v glavnem že več ni tako da je že zato dosti boljše.

Upam da se še katera oglasi ker na msn-ju je danes neko zatišjeuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
29.2.2008 18:43:25   
sončika84
no sončnica samo da ti gre na bolje. meni se slabša-a ne zdravstveno,ampak čustveno. moj gre spet pohajat. zdaj je pršu domov(kao mene pogledat,ma vem d je bil lačn in je tel sam lazanjo pojest) in je bil že na pivi,ker sem ga zavohala pa tut priznal mi je. zdaj pa grejo spet v koper po nek avto. In pol bojo spet pili. jutr pa prav d more še v službo it zjutri,popoldne pa avto šraufat(zamenjat ležaj)-torej bojo zopet po pivih hodili. Mislim,ko more bit zmer zravn kadr je kej v zvezi z avti(al ga kupt kšnega,al prodt,al sam gledat),kar pa je v njegovi družbi itak loh vsak dan. Meni pa je tko hudo d bi se najraj zjokala. k bi rajš vidla d je kej z mano. sploh dns, k sm bla zjutri tko boga. Sej zdaj sem boljše,sam želim si ga mal sam zase. pa bo spet vikend v k...user posted image user posted image v nedeljo pa mamo tko spet druženje,k je mela tamala rojstn dan pa bo spet sorodniška fešta. mah brezveze vse skp.grem semal sama seb smilt! mogoče bo pa kšn dobr film na tvju,pa se bom umirila mal.
Petelinji zajtrk pa je baje ful dobr film. Uživaj ob njem. PA zastopiš vse? ker baje ful v onem narečju govorijo in jih kr precej ne zastopš.

Neposredna povezava do sporočila: 3894
29.2.2008 19:16:00   
_ancica_
evo me, sem se prisla na hitro malo oglasit.

soncika...joj ta tvoj mozek, upam, da si bo vsel kaj casa zate in za vajino malo pikico user posted image

soncnica...se malo, pa se bos pocutila super user posted image kar tako naprej user posted image

tany...ja kje si se pa ti spet zgubila? user posted image

nic, zdaj pa sibam ...se kasneje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
29.2.2008 19:19:07   
tany83
Soncika84 user posted image user posted image user posted image ... ne bit zalostna.... jaz sem tud dosti sama doma... ne ker bi moj okol hodu ampak zarad tega ker moj  dosti dela... drugace pa mam sreco zmer povsod skupi greva ko je prost in sva vedno eden z drugim....

jaz pa sem ze skor pr koncu z mojim pospravljanjem...
sem si mal makaronov skuhala user posted image ... ter dala v marinado zrezke za vecerjo, da bodo boljsega okusa...
morem it pobrat perilo user posted image  ter ga kar zlikat user posted image ...

pa se eno koplanico popucat user posted image , prah pobrisat user posted image

pol pa se se kaj javim, ko to nardim....

aja pa posodo morem pomit user posted image ....

pol se pa res javim zopet na raport user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
29.2.2008 19:20:33   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...ja kje si se pa ti spet zgubila? user posted image

sam smeske poglej in bs vidla kam se zgubljamuser posted image user posted image user posted image ... se utapljam v deluuser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
29.2.2008 19:21:17   
sončnica24
Sončika ti si s postojne ja bi verjetno full malo zastopla, jaz pa sem z maribora pa sorodnike mam v radgoni pa v prlekiji tako da zastopim vseuser posted image . Npr. en izraz iz vilma je kusa - to pomeni psica (kuža), no u bi mogo met pikice gor za izgovorjavo. Sicer pa ma ta film ki sem ga jaz dobla pa je dol potegnjen angleške podnapseuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
29.2.2008 19:36:37   
sončnica24
Zdaj pa ni več nobene? Jaz pa bi malce klepetala, zdaj ko me je vse minlo.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3899
29.2.2008 19:37:03   
sončika84
ancica, js tut upam na to. vsak dan,že pet let. pa je skoz isto. no,sej si vzame kdaj tut zame čas,ne rečm. ampak non stop je s svojimi prjatli. pol pa po možnosti še mene zravn vlači. in js ao ful uživam v jihovi družbi in debatah o avtih.user posted image bo že! Sej pol si bo pa en dan vzel zame,pa bo ok.kao. ne morem mu nikakor dopovedat,da jst rabim ne sam en dan na tedn la na 14 dni, js rabm mal več časa  in druženja z njim. Tko da srečna ti,  tany, ku maš tazga "deca", ki se ful druži s tabo! Sej drgač moj tut ful dela in takrt ga zastopm,da je pač v službi,tut do 19h, ampak pol ne rabi it zmer(beri: vsak dan,če je le možno) k Bolku na pivo s svojimi prjatli ampak domov.  Ne d bi ga ovirala pa dušila,sam mal več cajta pa bi si res lohk vzel za svojo punco. no in pol mi ponavad reče sej,bova v ned skupi. in kaj sledi v nedeljo? hja malo cartanja v postelji, sprehod( kjer se ponavadi pridruži še njegov brat s ssvojo familijo,pa morde še kšn), pol pa mamo tko al tko skupno kosili,če pa ne pa pride njegov prjatu na obisk(no ja ta prjatu je tut že na ta skupna kosila pršu pol na obisk). Zvečer pa tkoal tko hitr zaspi pred tvjam,k mora zjutri vstat. Zdej pa ne vem,al sem jst res tolk zahtevna al kva? Mislim,sej cenim to d ma prjatle,družino,d se tko zastopjo in bla,bla bla,ampak zdej sm tut js njegova družina. Zdej bi ga pa sploh rada kej več ob sebi,k sm noseča. Js sam upma,da bo pol k bo dojenček rastu,jokal,... kej več doma. da bo kej manj hodu na tele pive,pa avte gledat!
sončnica aja,ti si tam gor doma! A pol pa ja. hahahaha js bi pa res težko kej zastopla ja. bi kr rabla jst one angleške podnapiseuser posted image čeprav je hecno gledat slovenski film pa zravn met ang podnapise.user posted image user posted image

P.S.: Medtem,ko sem se tle mal "zjokala" gleded mojega mi je pisal sms,da mu je žal,da se je tko zmenu in šel v koper namest da  bi se z mano družu. No,vsaj nekaj! V mal bolš voljo me pa je spravu! Zdej  pa upam,da mu je dal mislit in da bo drugič ornk premislu al raj avto gledat... al k noseči punci. NApredujemo mogoče?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.