sončika84
|
ancica, js tut upam na to. vsak dan,že pet let. pa je skoz isto. no,sej si vzame kdaj tut zame čas,ne rečm. ampak non stop je s svojimi prjatli. pol pa po možnosti še mene zravn vlači. in js ao ful uživam v jihovi družbi in debatah o avtih. bo že! Sej pol si bo pa en dan vzel zame,pa bo ok.kao. ne morem mu nikakor dopovedat,da jst rabim ne sam en dan na tedn la na 14 dni, js rabm mal več časa in druženja z njim. Tko da srečna ti, tany, ku maš tazga "deca", ki se ful druži s tabo! Sej drgač moj tut ful dela in takrt ga zastopm,da je pač v službi,tut do 19h, ampak pol ne rabi it zmer(beri: vsak dan,če je le možno) k Bolku na pivo s svojimi prjatli ampak domov. Ne d bi ga ovirala pa dušila,sam mal več cajta pa bi si res lohk vzel za svojo punco. no in pol mi ponavad reče sej,bova v ned skupi. in kaj sledi v nedeljo? hja malo cartanja v postelji, sprehod( kjer se ponavadi pridruži še njegov brat s ssvojo familijo,pa morde še kšn), pol pa mamo tko al tko skupno kosili,če pa ne pa pride njegov prjatu na obisk(no ja ta prjatu je tut že na ta skupna kosila pršu pol na obisk). Zvečer pa tkoal tko hitr zaspi pred tvjam,k mora zjutri vstat. Zdej pa ne vem,al sem jst res tolk zahtevna al kva? Mislim,sej cenim to d ma prjatle,družino,d se tko zastopjo in bla,bla bla,ampak zdej sm tut js njegova družina. Zdej bi ga pa sploh rada kej več ob sebi,k sm noseča. Js sam upma,da bo pol k bo dojenček rastu,jokal,... kej več doma. da bo kej manj hodu na tele pive,pa avte gledat! sončnica aja,ti si tam gor doma! A pol pa ja. hahahaha js bi pa res težko kej zastopla ja. bi kr rabla jst one angleške podnapise čeprav je hecno gledat slovenski film pa zravn met ang podnapise. P.S.: Medtem,ko sem se tle mal "zjokala" gleded mojega mi je pisal sms,da mu je žal,da se je tko zmenu in šel v koper namest da bi se z mano družu. No,vsaj nekaj! V mal bolš voljo me pa je spravu! Zdej pa upam,da mu je dal mislit in da bo drugič ornk premislu al raj avto gledat... al k noseči punci. NApredujemo mogoče?
|