_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ pa kaj sva midve...dvojcice? imava iste (no vsaj podobne) probleme. Jaz se tudi zaprem vase in tezko pustim komu zraven. Se moj me vcasih mora prav prisilit, da mu povem kaj je narobe. Vcasih imam dneve, ko bi samo jokala in vcasih se mi zdi, da se sama ne vem zakaj. Res bo treba najt nekaj kar naju veseli, da bova malo boljs sprosceno prenasali vse skupaj. Potem pa kakor si ze sama rekla, tudi oddaljenost od domacih dela svoje. Tudi jaz se vcasih pocutim tako osamljeno. verjetno tudi zaradi jezika (predvsem imam v mislih spanscino, ker anglescino dobro razumam). Je tezko, ampak vseeno mi ni zal, da sem se tako odlocila in verjamem da tudi tebi ni. ... jaz mam iste ves... moj me vcasih more prav prosit, da mu povem kaj mi je... pol se razjocem in razlagam, je pa on edina oseba ki mu je uspelo tko blizu mene pridet... jaz nasplosno veljam kot grozno zaprt clovek in vecinoma ne kazem svojih custev... pri mojem dragem pa je vse drugace, prav on mi je fuuuul pomagal, da sem bolj zacela izkazovat custva.. drugac sem komunikativna kar, sam custev pa ne kazem in o svojih problemih ne rada govorim. ponavadi raje tolazim druge, sebi pa ne znam pomagat in si ne pustim blizu.... ce ti povem po pravici, sva midva fuuul razmisljala da bi jaz mal v slovenijo sla, za kak mesec, da mal odklopim, sam mene je strah, da se ne vrnem vec ce grem. jaz mam mojga neskoncna rada sam nevem... tezko opisat... po drugi strani me je pa fuuul strah da ga izgubim... danes ponoci se mi je sanjalo, da se je utopil, gorzne sanje, sem tko jokala in ga klicala nazaj. hvalabogu da sem se zbudila, ko sem ga zagledla zdraven sebe, sem ga mogla kar objet in poljubit... nevem, sam doskrat sanjam, da ga izgubim... grozno ja zoprna zadeva so take sanje, verjetno te je strah, da bi ga zgubila in potem tudi tako sanjas. Si rekla, da bi sla malo v slovenijo...a mislis zdaj v kratkem ali potem kasneje ko dobis papirje. Sej verjetno zdaj se ne mores nikamor, no vsaj tukaj je tako, da ne smes ven iz drzave. Lahko gres, samo te potem nazaj vec ne vzamejo hahaha Svojega dragega pa nikar ne zapusti tany!!! Midva sva se odlocila, da ce bom kdaj hotla nazaj zivet v Slovenijo, bo sel on z mano. Se bosta ze nekako zmenila kako. Sicer pa najbolje da pocakas na papirje, potem bos pa videla kako bo s sluzbo itd. Se bojo ze vrihtale zadeve, samo ne obupat pa se jaz bom enkrat prisla k tebi na obisk, da bova lahko polezavale na plazi, sej ves z ananasovim sokcom, pa trebusckom zdaj grem pa nazaj v kuhinjo...sem zacela hrano pakirat v skatle (mislim zacimbe, konzerve in ostalo sranje ). Cakam, da me kaktus poklice iz sluzbe, potem grem pa v trgovino. A ves da je tukaj danes -15 stopinj! Mene je skor kap, ko sem pogledala na termometer, ker zgleda ful toplo zarad sonca. Matr, mi bo spet rit zamrznila! Ja sej res kje je pa nasa soncnica? Ma neke probleme z internetom al kako ze upam, da se bo kamlu spet kaj oglasila letim...
|