|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.2.2008 20:25:45   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

aah,to me sploh ne skrbi,da bi naju zamenjali! Sem mislila v smislu sonca,svetlobe...user posted image user posted image

res imata obe moc sonca user posted image user posted image user posted image tako nam nikoli ne bo mrzlo! user posted image

to pa res ja user posted image user posted image user posted image ... sam meni je ze tko prevec toploooooo...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
27.2.2008 20:27:06   
sončika84
vidm d ste tut ve čist od čokolade! JAz bi sam čokolado jedla; pa puding čokoladni,pa kakav,pa ... hormoni so čist ponoreli! user posted image  zdej sem še js lačna ratala!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
27.2.2008 20:29:33   
tany83
Meni pol skoz hormoni norijo, ker meni mi brez cokolade ziveti ni... zdaj pa ko sem milko iz slovenije dobila pa sem v sedmih nebesihuser posted image user posted image user posted image ... jokam od sreceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
27.2.2008 20:32:05   
sončnica24
Ha ha ha jaz pa sem se najedla pa me danes ne boste več k hrani spravliuser posted image . Mam pa polno omaro čokolade tako da lahko kateri kaj pošljem.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3729
27.2.2008 20:32:45   
sončika84
ja no,sej tut js sm pred nosečnostjo oboževala čokoljad in sem mogla vsak dan nek čokoladnega. ampak kar se pa zdaj dogaja je pa res... no comment. mislim sej meni je čist super! Jaz prav uživam. hehe sam ne vem č bo telo lih zadovoljno z dnevnim vnosom teh sladkob.user posted image  
toplo pa je toplo, sej je polno sonca okol nas- no zunaj ga že davno ni več pa tut danes se je mal skrivalo. ampak sonce je zaklon!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
27.2.2008 20:33:56   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Meni pol skoz hormoni norijo, ker meni mi brez cokolade ziveti ni... zdaj pa ko sem milko iz slovenije dobila pa sem v sedmih nebesihuser posted image user posted image user posted image ... jokam od sreceuser posted image user posted image user posted image

ti vsaj od srece, ker jo imas, jaz od zalosti tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
27.2.2008 20:33:59   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ha ha ha jaz pa sem se najedla pa me danes ne boste več k hrani spravliuser posted image . Mam pa polno omaro čokolade tako da lahko kateri kaj pošljem.

user posted image

po hitri pošti z avionom. alal,laufam js,frizer že čaka!by, pa pzte nase! čao čokoladke!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
27.2.2008 20:34:29   
_ancica_

user posted image

se priporocam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa imas???

Neposredna povezava do sporočila: 3733
27.2.2008 20:35:25   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

ja no,sej tut js sm pred nosečnostjo oboževala čokoljad in sem mogla vsak dan nek čokoladnega. ampak kar se pa zdaj dogaja je pa res... no comment. mislim sej meni je čist super! Jaz prav uživam. hehe sam ne vem č bo telo lih zadovoljno z dnevnim vnosom teh sladkob.user posted image  
toplo pa je toplo, sej je polno sonca okol nas- no zunaj ga že davno ni več pa tut danes se je mal skrivalo. ampak sonce je zaklon!

cestitke za user posted image !! user posted image Kolk casa pa si ze nosecka?

Neposredna povezava do sporočila: 3734
27.2.2008 20:36:09   
_ancica_
soncika84...cau ...pa se kaj se oglasi user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
27.2.2008 20:38:24   
tany83

ti vsaj od srece, ker jo imas, jaz od zalosti tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .. ma boga moja ancica... ne jokat... sej bom pismo poslala namazano z milko kmaluuser posted image user posted image user posted image

jaz ze jem... morem pohitet, ker ob 5ih bo moj tle... morem se se stusirat oa posteljo naredit...user posted image  danes ze cel dan tle sedim

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
27.2.2008 20:38:29   
sončnica24
Tri bombonjere, tiste z višjnami ko majo malo alkohola v sebi, pa bachi bombonjero, pa Merci pa še nekega zajča polnega bonbonov, pa še dorinino riževo veliko in eno malo.

Če je kaj narobe napisano se opravičujem samo ura je pozna.

Sončika kako pa to da imaš frizerja tako pozno?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
27.2.2008 20:39:23   
sončnica24
Mene pa ta net očitno res jezi ker mi zdaj že po 2x sporočila objavljauser posted image .

Saj jaz se bom tudi počasi poslovila pa šla še malo v miru tv pogledat.

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:42:24 >

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
27.2.2008 20:41:22   
tany83
Soncnica, ko mi zmanjka cokolade ti pisem.user posted image user posted image
sicer je meni bolj milka vsec... to najbolj pogresam... hvalabogu mi je mami poslala tri velike milke in eno veliko bajadero....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.2.2008 20:44:51   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image .. ma boga moja ancica... ne jokat... sej bom pismo poslala namazano z milko kmaluuser posted image user posted image user posted image

jaz ze jem... morem pohitet, ker ob 5ih bo moj tle... morem se se stusirat oa posteljo naredit...user posted image  danes ze cel dan tle sedim

Juhu!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image hvala tany!!!! user posted image user posted image user posted image

Pri ves je ze skoraj 4 popoldne ane? Tukaj je 15 do treh zdaj. Tasce se ni, tudi klicala se ni nic danes...cudno user posted image mogoce se jima pa ne da pakirat hahahahaha...nic hudga, pocasi bom tudi sama vse spakirala user posted image
Evo zdaj sem se najedla, tam v kuhinji imam se malo rozinic oblitih s cokolado, jih bom malo kasneje zmazala, ker sem trenutno polna user posted image
zdaj pa spat na delo...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
27.2.2008 20:46:05   
_ancica_

Tri bombonjere, tiste z višjnami ko majo malo alkohola v sebi, pa bachi bombonjero, pa Merci pa še nekega zajča polnega bonbonov, pa še dorinino riževo veliko in eno malo.

Če je kaj narobe napisano se opravičujem samo ura je pozna.

Sončika kako pa to da imaš frizerja tako pozno?

aha aha...super to ja...kar poslji vsega po malem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno mi pa iz tvoje kolekcije dobrot najbolj pase Merci ...njam!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.2.2008 20:46:07   
sončnica24
Saj jaz mam drugače milko tudi najrajši samo te sem zdaj za rojstni dan dobila pa se jih je kar nekaj nabralo. Tako da jih zdaj večino tako moj zvečer pred tv poje eno velko riževo dorino je že zmazal v ponedeljek ko sem jaz spalauser posted image , samo kaj ko se njemu kg nič kaj ne poznajo, čeprav se je že malce zredeil kaj je pri meni pa tako dobro ker je bil čisto suhiuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
27.2.2008 20:48:21   
_ancica_
Ja ni kej....MILKA RULES!!!!  user posted image user posted image user posted image

punci, zdaj pa grem spet malo stran od racunalnika. Ce se ne tipkamo vec kasneje, vama obema zelim lep dan/vecer in kasneje lahko in mirno nocko user posted image pa se se jutri tipkamo!!! user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
27.2.2008 20:50:00   
tany83
Ne skrbi ancica.. bom provala cimorej do poste pridet da odposljem....user posted image

ja tle je 10 do 4ih zdaj.. se eno urco mam, ma to ni nic...user posted image  morem res pohitet....

soncnica poroci se pa se bo zredil... bi mogla mojga videt kak je suh bil... se je kar zredil, ceprav se zmer ni neki debeluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.2.2008 20:51:48   
sončnica24
Nič vidim da gresta obe veselo na delo tako da:

Ancica lepo še pakiraj pa vse lepo pospravi user posted image

Tany ti zvečer uživaj na zabavi user posted image .

Jaz pa grem še malo tv gledat potem pa user posted image no na koncu pa user posted image .

Lepo se mejte in se tipkamo spet jutri.

pa pa user posted image

Aja za čokolade povejta naslove pa jih dobitauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.2.2008 20:51:50   
tany83

Ja ni kej....MILKA RULES!!!!  user posted image user posted image user posted image

punci, zdaj pa grem spet malo stran od racunalnika. Ce se ne tipkamo vec kasneje, vama obema zelim lep dan/vecer in kasneje lahko in mirno nocko user posted image pa se se jutri tipkamo!!! user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vecer tud tebi oz. se dan...user posted image user posted image

se tipkamo jutri... user posted image

papa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.2.2008 21:01:09   
venezuela
je še ktera tu?sem se bolj malo javlajla te dni, ker sploh nimam časa...je na faksu norišnica.ah, pa sej bo boljš.
ancica me veseli, da je bilo ok na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.2.2008 21:15:34   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe?...
Kako ste kaj?
Jaz sem en teden ležala z angino, user posted image sedaj sem pa že boljš....Sem celo že računalnik vklopla.user posted image user posted image
A že vse spite?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.2.2008 21:33:10   
tany83
ojla

jaz sem kuhala user posted image ... pol se jedla user posted image  in se sla tusirat user posted image ... zdaj pa se morem it mal ustimat user posted image , ker pride moj mozek in greva ven...

a ste sle ze vse spat user posted image ...

Najboljsa in venezula sem se ze sprasevala kje ste ve???
no lepo, da ste nas prsle pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.2.2008 21:40:40   
NAJBOLJŠA
Kam pa šibata?
Jaz sem mislila z eno kolegico ven na kavo...pa se je premislila.Mora nekam nest lektorirat svojo diplomo...
Sedaj imava z možkom enga kolega še na obisku, pol pa ..user posted image .Imam že skoraj dva tedna sušo...user posted image ,tko da ga bom verjetno karuser posted image ...ha ha.Če prej ne bom zaspala..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.