Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:25:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 aah,to me sploh ne skrbi,da bi naju zamenjali! Sem mislila v smislu sonca,svetlobe... res imata obe moc sonca tako nam nikoli ne bo mrzlo! to pa res ja ... sam meni je ze tko prevec toploooooo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:27:06
|
|
|
|
sončika84
|
vidm d ste tut ve čist od čokolade! JAz bi sam čokolado jedla; pa puding čokoladni,pa kakav,pa ... hormoni so čist ponoreli! zdej sem še js lačna ratala!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:29:33
|
|
|
|
tany83
|
Meni pol skoz hormoni norijo, ker meni mi brez cokolade ziveti ni... zdaj pa ko sem milko iz slovenije dobila pa sem v sedmih nebesih ... jokam od srece
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:32:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Ha ha ha jaz pa sem se najedla pa me danes ne boste več k hrani spravli . Mam pa polno omaro čokolade tako da lahko kateri kaj pošljem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:32:45
|
|
|
|
sončika84
|
ja no,sej tut js sm pred nosečnostjo oboževala čokoljad in sem mogla vsak dan nek čokoladnega. ampak kar se pa zdaj dogaja je pa res... no comment. mislim sej meni je čist super! Jaz prav uživam. hehe sam ne vem č bo telo lih zadovoljno z dnevnim vnosom teh sladkob. toplo pa je toplo, sej je polno sonca okol nas- no zunaj ga že davno ni več pa tut danes se je mal skrivalo. ampak sonce je zaklon!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:33:56
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Meni pol skoz hormoni norijo, ker meni mi brez cokolade ziveti ni... zdaj pa ko sem milko iz slovenije dobila pa sem v sedmih nebesih ... jokam od srece ti vsaj od srece, ker jo imas, jaz od zalosti tukaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:33:59
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ha ha ha jaz pa sem se najedla pa me danes ne boste več k hrani spravli . Mam pa polno omaro čokolade tako da lahko kateri kaj pošljem. po hitri pošti z avionom. alal,laufam js,frizer že čaka!by, pa pzte nase! čao čokoladke!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:34:29
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ha ha ha jaz pa sem se najedla pa me danes ne boste več k hrani spravli . Mam pa polno omaro čokolade tako da lahko kateri kaj pošljem. se priporocam! kaj pa imas???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:35:25
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ja no,sej tut js sm pred nosečnostjo oboževala čokoljad in sem mogla vsak dan nek čokoladnega. ampak kar se pa zdaj dogaja je pa res... no comment. mislim sej meni je čist super! Jaz prav uživam. hehe sam ne vem č bo telo lih zadovoljno z dnevnim vnosom teh sladkob. toplo pa je toplo, sej je polno sonca okol nas- no zunaj ga že davno ni več pa tut danes se je mal skrivalo. ampak sonce je zaklon! cestitke za !! Kolk casa pa si ze nosecka?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:36:09
|
|
|
|
_ancica_
|
soncika84...cau ...pa se kaj se oglasi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:38:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Meni pol skoz hormoni norijo, ker meni mi brez cokolade ziveti ni... zdaj pa ko sem milko iz slovenije dobila pa sem v sedmih nebesih ... jokam od srece ti vsaj od srece, ker jo imas, jaz od zalosti tukaj .. ma boga moja ancica... ne jokat... sej bom pismo poslala namazano z milko kmalu jaz ze jem... morem pohitet, ker ob 5ih bo moj tle... morem se se stusirat oa posteljo naredit... danes ze cel dan tle sedim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:38:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Tri bombonjere, tiste z višjnami ko majo malo alkohola v sebi, pa bachi bombonjero, pa Merci pa še nekega zajča polnega bonbonov, pa še dorinino riževo veliko in eno malo. Če je kaj narobe napisano se opravičujem samo ura je pozna. Sončika kako pa to da imaš frizerja tako pozno?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:39:23
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene pa ta net očitno res jezi ker mi zdaj že po 2x sporočila objavlja . Saj jaz se bom tudi počasi poslovila pa šla še malo v miru tv pogledat.
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:42:24 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:41:22
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica, ko mi zmanjka cokolade ti pisem. sicer je meni bolj milka vsec... to najbolj pogresam... hvalabogu mi je mami poslala tri velike milke in eno veliko bajadero....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:44:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .. ma boga moja ancica... ne jokat... sej bom pismo poslala namazano z milko kmalu jaz ze jem... morem pohitet, ker ob 5ih bo moj tle... morem se se stusirat oa posteljo naredit... danes ze cel dan tle sedim Juhu!!!!! hvala tany!!!! Pri ves je ze skoraj 4 popoldne ane? Tukaj je 15 do treh zdaj. Tasce se ni, tudi klicala se ni nic danes...cudno mogoce se jima pa ne da pakirat hahahahaha...nic hudga, pocasi bom tudi sama vse spakirala Evo zdaj sem se najedla, tam v kuhinji imam se malo rozinic oblitih s cokolado, jih bom malo kasneje zmazala, ker sem trenutno polna zdaj pa spat na delo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:46:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tri bombonjere, tiste z višjnami ko majo malo alkohola v sebi, pa bachi bombonjero, pa Merci pa še nekega zajča polnega bonbonov, pa še dorinino riževo veliko in eno malo. Če je kaj narobe napisano se opravičujem samo ura je pozna. Sončika kako pa to da imaš frizerja tako pozno? aha aha...super to ja...kar poslji vsega po malem trenutno mi pa iz tvoje kolekcije dobrot najbolj pase Merci ...njam!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:46:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj jaz mam drugače milko tudi najrajši samo te sem zdaj za rojstni dan dobila pa se jih je kar nekaj nabralo. Tako da jih zdaj večino tako moj zvečer pred tv poje eno velko riževo dorino je že zmazal v ponedeljek ko sem jaz spala , samo kaj ko se njemu kg nič kaj ne poznajo, čeprav se je že malce zredeil kaj je pri meni pa tako dobro ker je bil čisto suhi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:48:21
|
|
|
|
_ancica_
|
Ja ni kej....MILKA RULES!!!! punci, zdaj pa grem spet malo stran od racunalnika. Ce se ne tipkamo vec kasneje, vama obema zelim lep dan/vecer in kasneje lahko in mirno nocko pa se se jutri tipkamo!!! cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:50:00
|
|
|
|
tany83
|
Ne skrbi ancica.. bom provala cimorej do poste pridet da odposljem.... ja tle je 10 do 4ih zdaj.. se eno urco mam, ma to ni nic... morem res pohitet.... soncnica poroci se pa se bo zredil... bi mogla mojga videt kak je suh bil... se je kar zredil, ceprav se zmer ni neki debel
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:51:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič vidim da gresta obe veselo na delo tako da: Ancica lepo še pakiraj pa vse lepo pospravi Tany ti zvečer uživaj na zabavi . Jaz pa grem še malo tv gledat potem pa no na koncu pa . Lepo se mejte in se tipkamo spet jutri. pa pa Aja za čokolade povejta naslove pa jih dobita
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:51:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Ja ni kej....MILKA RULES!!!! punci, zdaj pa grem spet malo stran od racunalnika. Ce se ne tipkamo vec kasneje, vama obema zelim lep dan/vecer in kasneje lahko in mirno nocko pa se se jutri tipkamo!!! cau bau Lep vecer tud tebi oz. se dan... se tipkamo jutri... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 21:01:09
|
|
|
|
venezuela
|
je še ktera tu?sem se bolj malo javlajla te dni, ker sploh nimam časa...je na faksu norišnica.ah, pa sej bo boljš. ancica me veseli, da je bilo ok na pregledu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 21:15:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe?... Kako ste kaj? Jaz sem en teden ležala z angino, sedaj sem pa že boljš....Sem celo že računalnik vklopla. A že vse spite?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 21:33:10
|
|
|
|
tany83
|
ojla jaz sem kuhala ... pol se jedla in se sla tusirat ... zdaj pa se morem it mal ustimat , ker pride moj mozek in greva ven... a ste sle ze vse spat ... Najboljsa in venezula sem se ze sprasevala kje ste ve??? no lepo, da ste nas prsle pogledat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 21:40:40
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kam pa šibata? Jaz sem mislila z eno kolegico ven na kavo...pa se je premislila.Mora nekam nest lektorirat svojo diplomo... Sedaj imava z možkom enga kolega še na obisku, pol pa .. .Imam že skoraj dva tedna sušo... ,tko da ga bom verjetno kar ...ha ha.Če prej ne bom zaspala..
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.