![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:35:11
|
|
|
|
tany83
|
Ojla soncnica... si bla pa pridna... jaz danes nimam kej dosti za pocet, pa tud ne da se mi... je toplo tle za crknit... se bom za zabavo raj sparala ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:40:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj da ne boš potem preveč utrujena boljše da danes lepo da se boš zvečer lepo imela . Saj jaz danes tudi ne mislim nič kaj več delat čeprav bi še mogla , samo ga bom rajši jutri ker danes tako ali tako ne bo več suho.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:41:41
|
|
|
|
_ancica_
|
Dober dan drage moje jaz sem tudi danes pozno vstala, ker je vceraj okoli polnoci prisla prijateljica iz Montreala, potem pa saj vesta kako je...cvek cvek cvek in ura je pol dveh Je pa danes mogla ze pred sedmo od doma v sluzbo, tako da sem spet sama tukaj, vsaj do ene 6ih popoldne. Imam pa se tolk stavri za narest, da se mi kar mesa, tako da bom danes spet bolj malo tukaj na RR...se bom pa potrudila in se oglasala vsake tolko. tany...si se pa fajn naspala...zvecer pa zurat....RUUUUUUUM!!!!! soncnica...pridna, jaz sem komaj vstala, ti si pa ze celo garazo ve red spravla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:45:26
|
|
|
|
tany83
|
Ja anicica ti se bos pa nadelala za vse nazaj ... kdaj tocno je dan selitve??? ja, jaz sem se res naspala... je reku moj dragi, da tko me se ni vidu spat, v tko globokem spancu, ker me je budil, pa nisem dala haska od sebe .... zvecer pa ja mal ruuuuma bo treba, ni zabave brez... sam ne smem alkohola zarad zgage ... ker se mi je lih mal umirila....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:52:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Pol pa si kak dober brezalkoholni koktejl privošči pa tudi bo, samo da se boš lepo mela potem pa bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:53:05
|
|
|
|
_ancica_
|
ja prevec pa le ne pit, da ne bo kaj narobe dan selitve je 1. marec, v soboto, se pravi da imam se tri dni, da vse dokoncno spakiram. V soboto bomo pa najeli kamijon in samo znosili zadeve vanj in jih peljali v novo stanovanje. V petek verjetno ne bom vec mela interneta ker moj pride sele zvecer domov in do takrat naj bi blo bolj ali manj vse ze pripravljeno, jaz samap pa se ne mislim ubadat z vsemi temi kabli itd. Se verjetno ne bomo nic tipkale od petka do ponedeljka...no, pa saj ne bo tako zelo hudo, kot en malo daljsi vikend, vas bom pa zelo pogresala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:54:41
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...pri tebi kaj novega glede izcedka?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:59:57
|
|
|
|
tany83
|
ja soncnica bom spila en anansov sokec... vazno, da bom z mojim dragim mozekom in pol se bom mela fajn ... zdaj ma tolk dela, da hodi grozno kasno domov ... tko, da danes je reku da pride prej, da greva na zabavo... ancica... sej pol ne bo tko hudo sam 3 dni bos brez interneta, upam, da ko se midva seliva ne bo to trajalo 14 dni, ker tle si za vse cas vzmejo te bomo pa vseeno mocno pogresale te 3 dni....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:04:17
|
|
|
|
_ancica_
|
tiste tri dni bomo pa ja zdrzale ane? sej smo mocne punce upam, da ko se bosta vidva selila, ne bos cakala predolgo. Najbolje, da jim sporocita ze kaksen teden preden se bosta selila, da ne bojo tako pozni punci...zdaj pa grem veselo na delo (niti ne tako veselo, ampak kaj cem )...se oglasim se malo kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:07:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Pri meni ni nič novega, se še ni prikazala. Sicer pa sem se zdaj fiksno odločla da drug teden naredim test potem pa bomo vidli kaj bo upam na , če pa ne potem pa ne vem pol pa bom verjetno čakala na da pride
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:10:44
|
|
|
|
tany83
|
ja ancica... sej to jim bova sporocila, da se seliva, sam tle so tko poooocasni... .... no, sej jaz grem komi aprila... tkoooo, da je se dogo do tja.... veselo pakiraj in se tipkamo.... soncnica... jaz na tvojem mestu ne bi cakala, ker tvoje M res ze dolgo ni in je mal cudno to vse skupi a ves.... nevem sama se odloci, sam jaz ne bi cakala, se posebaj ker mam redne M in nikol neves, jaz se s takimi stvarmi ne maram igrat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:17:30
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja no pri meni je tako da mi dostikrat tudi za dva tedna zamuja, pa saj sem g vprašala kako je s tem pa je rekla da je vse ok, tako da je verjetno kakšna psiha na delu. Pa zdaj še sploh ko po eni strani čakam če dobim skužbo pa full hitro se jaz zasekiram in pol mi avtomatsko zamuja. Saj če še je drug teden ne bo pa bo test negativen potem pa jo bom poklicala brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:22:25
|
|
|
|
tany83
|
Ja no pol ce ti zmer tko zamuja... sej vem, da ce ti 2 tedna zauja pravijo da ni panike... sam meni bi se utrgalo, ker mam skoz redno... mislim, ce bi bil test negativen... ce bi zamujala z razlogom, da bi bil bi bila presrecna sam, a te nic ne matra, da bi test naredila, ker mene bi???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:29:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa kaj vem probam čim manj mislit na to ker vem kako je ko mi zamuja pa si potem lažno upanje dajem, zato mi je malce lažje tako da probam počakat, ker če ni pol pa sem žalostna tako pa vseeno imam malce upamna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 17:31:14
|
|
|
|
tany83
|
Saj to vem ja... sam meni bi vseeno zivcki delali... sej mogoce, ker tebi veckrat zamuja je drgac, ce mas tocne M in ti zamuja pa je neki druzga... te bolj zre tista zamuda....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 18:07:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa ja saj sem se že navadla pol pa mi je res nekako lažje malce čakat kot pa vsak dan test delat pa dnar zapravljat, ga rajši za kako čokoladico . Očitno z obiski ne bo nič, pa za brata sem že tudi gotova tako da zdaj upam da me nebo internet jezo ker spet nekaj vse počasi dela. Pa saj bova verjetno operaterja z bratom menjala pa upam da bo potem boljše vse skupaj delalo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 18:17:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz pa grem zdajle do ker sem tako lačna pa ne vem kaj bi jedla tako da sem zdaj videti nekako tako oz. ta je še boljši .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 18:23:00
|
|
|
|
tany83
|
... pol si kar privosci in jeje... jaz sem zdaj jabolko jedla... moj me je danes ze 5ic klical... nevem kaj mu je... sej me zmer ponavadi veckrat poklice, ma danes ze dopoldna 5krat ... .... v soboto ma pa prosto, tko da vrjetno greva na kako plazo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 18:59:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako pa sem se sem jedla palačinke, pa posodo pa na hitro sem se še , ker danes nismo nič kurli in je kopalnica kot ledenica. Tako da sem zdaj že lepo na toplem v sicer ne sanjam tako kot ta tukaj ampak seveda čepim na . Uf so mi ti smeški všeč
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:00:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Ma 2x pa ne rabi bit isto napisano, še dobro da gre takoj na začetku popravit
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 19:01:12 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:03:11
|
|
|
|
tany83
|
.... so dobro tej smeski ja.... od kje jih ti pobiras oz. kopiras???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:03:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ma 2x pa ne rabi bit isto napisano, še dobro da gre takoj na začetku popravit Ja res je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:09:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Te sem včeraj našla na tej strani: http://www.cosgan.de Pa maš zgoraj možnost treh različnih smeškov saj boš vidla full so lepi in dobri.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:12:52
|
|
|
|
tany83
|
Thx... sej sem jih fuul iz ene druge strani kopirala... ma bom se mal tle pogledala....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:16:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Kje pa si jih ti našla, ker nekateri so si tako podobni . Samo ta je full dober, to bom jaz z mojim naredla če me kdaj ne bo poslušal: ali pa . No saj drugače pa sva kot ta dva oz. ta dva sta še boljša
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.