|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.2.2008 19:18:42   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... jaz sem jih nasla na smeski.com

men tam kamor si ti poslala nic ne odpre user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
27.2.2008 19:20:39   
tany83
sem neki poskusala kopirat sem, pa mi ne uspeuser posted image

< Sporočilo je popravil tany83 -- 27.2.2008 19:21:33 >

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
27.2.2008 19:24:19   
sončnica24
Zdaj ti jih odpre pa kopirat ne gre? Jaz jih kar povlečem sem noter ker pri mozzili tako ali tako ne funkcionira kopiraj/prilepi pa tudi če jih hočeš pripikat moraš met nekaj napisanega.

Tukaj pa ti mora it odpret probaj to: http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
27.2.2008 19:25:20   
_ancica_
hojla...je ze kar skor pol dveh??!!! user posted image ful gre hitro ura danes! Vidim, da sta obe cist nori na smeske user posted image user posted image user posted image so pa res ful lusni in me vedno nasmejijo, tko da ne nehat user posted image Jaz sem pa zdaj zacela stvari v kuhinji pakirat, samo je ful tezko, ker nekaj moram pustit, da bomo lahko iz cesa jedli se teh par dni. user posted image Potem bo pa na vrsti kopalnica...se sreca, da ni velika in nimava dosti stvari tam user posted image Kasneje pa verjetno se tasca in tast prideta pomagar...sicer po eni strani rajsi sama naredim vse, ker drugace ne vem kam je kdo kaj spravil in potem je panika, samo me tasca ze dva dni klice in sprasuje kako gre.

oki doki...grem zdaj nazaj, vidve pa se kaj napisita, da bom mela za brat ko pridem spet nazaj pogledat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3704
27.2.2008 19:29:32   
tany83
ah nevem soncnica neki ma zajeuser posted image ... sicer sem jih z une druge strani kar neki kopirala... zdaj bom se to ki si mo jo dala pogledalauser posted image

ja ancica... ti pa mas dela... ja pusti tasci veselje naj ti pomaga pakirat... jaz po moje bom kar sama pakirala... oz. mi bo moj kaktusek pomagal.....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
27.2.2008 19:32:32   
sončnica24
O ancica ti pa si pridna res. Jaz pa lepo počivam in gledam tv pa se mam lepouser posted image

Ti pa si potem ko boš gotova lepo eno pijačo privoščiuser posted image pa na user posted image ne pozabiuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
27.2.2008 19:36:54   
sončika84
juhu,zdja pa frizer! Komi čakam! Me prov zanima kak me bo ustrigu. oprostite,ma mal sem se mogla zdej pohvalt.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3707
27.2.2008 19:42:05   
sončnica24
Saj ni panike sončika ti se še tudi drugače kaj pridruži čvekanju tukajuser posted image

Samo kje pa so venezuela, najboljša pa binica? Nič se več ne javijo. Punce kje ste se zgubile?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
27.2.2008 19:45:40   
sončika84
se bom,se bom,sam čakam bolniško. Ker drugače grem samo v službi mal na hitrco pogledat forum, pa zdej k mam ravno čas doma. Drgač pa skoz neki delam. nimam iru.user posted image  zdaj se grem odpravit h kolegici,da ne bo slučajno frizer mene čakal. hehe. fajn čvekejte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.2.2008 19:45:42   
tany83
Binica se uci, ker ima izpit.. za licenco in je rekla, da ce je tle se ne more zbrat in vrjamem, da res.. tko da punce morem pesti drzatuser posted image ..

venezula nimam pojma kje je ta deklica???

Najboljsa pa tud ne... se mi zdi fuuul cudno da ona nic ne pride... me res zanima kje je????

Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.2.2008 19:47:07   
sončika84
aja, btw, sončnica, mava zlo podobn nickname.user posted image  tko da bomo mogle pazt,d ne bomo svetle preveč tle gor.hahahahahauser posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.2.2008 19:49:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

aja, btw, sončnica, mava zlo podobn nickname.user posted image  tko da bomo mogle pazt,d ne bomo svetle preveč tle gor.hahahahahauser posted image user posted image

mi naso soncnico tko poznamo, da bi jo tezko zamnjali za katero drugo, ze sam po pisanju postov ne.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.2.2008 19:55:33   
sončnica24
Ha ha ha mam smeške rada ne tany?user posted image Se me ne da zgrešituser posted image
user posted image

No sončika ti pa se kar dopoldne tudi kdaj priklopi rabim eno čveko. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.2.2008 19:59:30   
tany83
Ne sam po tem... sam mi se ze dolg tko tipkamo, pol pa nekoga ze po pisanju prepoznas... user posted image  pa tud kar mal vec ves o tem cloveku... jaz o teb ti o men.. kr se tle gor itak vse sort menimo... se posebi ker smo internacionalnke....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.2.2008 20:01:52   
sončnica24
Ej tany saj tu na smeskih.com je full dosti teh smeškov pa še lepi so. ha ha ha zdaj pa mam spet dosti dela da vidim kateri so lepi in kateri ne

user posted image , ta je že full dober pa tudi ta ni slabiuser posted image

Samo kaj ko me ta internet tako jezi, pa ti smeški tudi zgledauser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:06:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.2.2008 20:03:29   
tany83
ja jaz jih od tam kopiram... so mi taki kjutkani... zdaj si morem neki za jest naredit... pol pa se mal cokolade.. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.2.2008 20:10:50   
sončnica24
Potem pa dober tek pa kaj dobrega si za jest naredi, samo posode preveč ne zamaži ker potem boš mela dosti dela

user posted image

Samo mene ti jezijo ker mi jih 2x prilepi, bom probala še v exploreru delat da vidim če je isti problem, ker pol moram vedno sporočilo popravljat samo pol pa je vreduuser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:11:44 >

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.2.2008 20:17:04   
sončnica24
Da še probam tukaj v explorerju če tudi jezi ali ne:

user posted image

isto čudo ne vem bom mogla pogruntat zakaj mi to delauser posted image  

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:18:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.2.2008 20:18:47   
sončika84
aah,to me sploh ne skrbi,da bi naju zamenjali! Sem mislila v smislu sonca,svetlobe...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.2.2008 20:19:47   
_ancica_
LAAAACNAAAAAAAA!!!!!! user posted image user posted image user posted image
si grem makarone od vceraj pogret, da ne bom umrla od lakote user posted image potem si bom pa tudi jaz se malo cokolade privoscila user posted image zdaj pa ne vem a bi si se solatko nastimala al ne user posted image se mi ne da prevec, ker ze tko prevec delam user posted image user posted image user posted image

Ampak res, kje so ostale cveke??? Ponavadi se NAJBOLJSA vsak dan vsaj malo oglasi, pa venezuela jo je tud kidnla nekam, ok binica se uci, ji oprostimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.2.2008 20:20:58   
_ancica_
soncika84...pozdravi iz Toronta!!! user posted image Dobrodosla med internacionalkami user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.2.2008 20:22:03   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

aah,to me sploh ne skrbi,da bi naju zamenjali! Sem mislila v smislu sonca,svetlobe...user posted image user posted image

res imata obe moc sonca user posted image user posted image user posted image tako nam nikoli ne bo mrzlo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.2.2008 20:23:30   
sončika84
pozdrav nazaj v toronto. user posted image  ej,da ne boš preveč jedla. hahaha.p.s. glej kdo se oglaša! hihihi

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.2.2008 20:23:32   
sončnica24
No jaz nimam več sončka ampak štrunfauser posted image , sončka bom mela ko bo zima spetuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.2.2008 20:24:50   
tany83
soncnica moja jaz nimam pojma... meni jih drgac ne nalima, ce jih ne shranim na shrani.si.. tko, da sem jaz se bolj za svetom kot tiuser posted image user posted image user posted image ...

ancica jaz sem tud lacnaaaaaaaaaa... si kuham pasto, pa mal zelene solate bom pojedla... zvecer bova itak po moje odzuni jedla...user posted image
gremo jest ajde...user posted image  pol pa se chocolate...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.