Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:18:42
|
|
|
|
tany83
|
... jaz sem jih nasla na smeski.com men tam kamor si ti poslala nic ne odpre ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:20:39
|
|
|
|
tany83
|
sem neki poskusala kopirat sem, pa mi ne uspe
< Sporočilo je popravil tany83 -- 27.2.2008 19:21:33 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:24:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj ti jih odpre pa kopirat ne gre? Jaz jih kar povlečem sem noter ker pri mozzili tako ali tako ne funkcionira kopiraj/prilepi pa tudi če jih hočeš pripikat moraš met nekaj napisanega. Tukaj pa ti mora it odpret probaj to: http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:25:20
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla...je ze kar skor pol dveh??!!! ful gre hitro ura danes! Vidim, da sta obe cist nori na smeske so pa res ful lusni in me vedno nasmejijo, tko da ne nehat Jaz sem pa zdaj zacela stvari v kuhinji pakirat, samo je ful tezko, ker nekaj moram pustit, da bomo lahko iz cesa jedli se teh par dni. Potem bo pa na vrsti kopalnica...se sreca, da ni velika in nimava dosti stvari tam Kasneje pa verjetno se tasca in tast prideta pomagar...sicer po eni strani rajsi sama naredim vse, ker drugace ne vem kam je kdo kaj spravil in potem je panika, samo me tasca ze dva dni klice in sprasuje kako gre. oki doki...grem zdaj nazaj, vidve pa se kaj napisita, da bom mela za brat ko pridem spet nazaj pogledat...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:29:32
|
|
|
|
tany83
|
ah nevem soncnica neki ma zaje ... sicer sem jih z une druge strani kar neki kopirala... zdaj bom se to ki si mo jo dala pogledala ja ancica... ti pa mas dela... ja pusti tasci veselje naj ti pomaga pakirat... jaz po moje bom kar sama pakirala... oz. mi bo moj kaktusek pomagal.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:32:32
|
|
|
|
sončnica24
|
O ancica ti pa si pridna res. Jaz pa lepo počivam in gledam tv pa se mam lepo Ti pa si potem ko boš gotova lepo eno pijačo privošči pa na ne pozabi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:36:54
|
|
|
|
sončika84
|
juhu,zdja pa frizer! Komi čakam! Me prov zanima kak me bo ustrigu. oprostite,ma mal sem se mogla zdej pohvalt.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:42:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj ni panike sončika ti se še tudi drugače kaj pridruži čvekanju tukaj Samo kje pa so venezuela, najboljša pa binica? Nič se več ne javijo. Punce kje ste se zgubile?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:45:40
|
|
|
|
sončika84
|
se bom,se bom,sam čakam bolniško. Ker drugače grem samo v službi mal na hitrco pogledat forum, pa zdej k mam ravno čas doma. Drgač pa skoz neki delam. nimam iru. zdaj se grem odpravit h kolegici,da ne bo slučajno frizer mene čakal. hehe. fajn čvekejte!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:45:42
|
|
|
|
tany83
|
Binica se uci, ker ima izpit.. za licenco in je rekla, da ce je tle se ne more zbrat in vrjamem, da res.. tko da punce morem pesti drzat .. venezula nimam pojma kje je ta deklica??? Najboljsa pa tud ne... se mi zdi fuuul cudno da ona nic ne pride... me res zanima kje je????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:47:07
|
|
|
|
sončika84
|
aja, btw, sončnica, mava zlo podobn nickname. tko da bomo mogle pazt,d ne bomo svetle preveč tle gor.hahahahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:49:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 aja, btw, sončnica, mava zlo podobn nickname. tko da bomo mogle pazt,d ne bomo svetle preveč tle gor.hahahahaha mi naso soncnico tko poznamo, da bi jo tezko zamnjali za katero drugo, ze sam po pisanju postov ne....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:55:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Ha ha ha mam smeške rada ne tany? Se me ne da zgrešit No sončika ti pa se kar dopoldne tudi kdaj priklopi rabim eno čveko.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 19:59:30
|
|
|
|
tany83
|
Ne sam po tem... sam mi se ze dolg tko tipkamo, pol pa nekoga ze po pisanju prepoznas... pa tud kar mal vec ves o tem cloveku... jaz o teb ti o men.. kr se tle gor itak vse sort menimo... se posebi ker smo internacionalnke....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:01:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Ej tany saj tu na smeskih.com je full dosti teh smeškov pa še lepi so. ha ha ha zdaj pa mam spet dosti dela da vidim kateri so lepi in kateri ne , ta je že full dober pa tudi ta ni slabi Samo kaj ko me ta internet tako jezi, pa ti smeški tudi zgleda
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:06:25 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:03:29
|
|
|
|
tany83
|
ja jaz jih od tam kopiram... so mi taki kjutkani... zdaj si morem neki za jest naredit... pol pa se mal cokolade..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:10:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Potem pa dober tek pa kaj dobrega si za jest naredi, samo posode preveč ne zamaži ker potem boš mela dosti dela Samo mene ti jezijo ker mi jih 2x prilepi, bom probala še v exploreru delat da vidim če je isti problem, ker pol moram vedno sporočilo popravljat samo pol pa je vredu
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:11:44 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:17:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Da še probam tukaj v explorerju če tudi jezi ali ne: isto čudo ne vem bom mogla pogruntat zakaj mi to dela
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 20:18:23 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:18:47
|
|
|
|
sončika84
|
aah,to me sploh ne skrbi,da bi naju zamenjali! Sem mislila v smislu sonca,svetlobe...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:19:47
|
|
|
|
_ancica_
|
LAAAACNAAAAAAAA!!!!!! si grem makarone od vceraj pogret, da ne bom umrla od lakote potem si bom pa tudi jaz se malo cokolade privoscila zdaj pa ne vem a bi si se solatko nastimala al ne se mi ne da prevec, ker ze tko prevec delam Ampak res, kje so ostale cveke??? Ponavadi se NAJBOLJSA vsak dan vsaj malo oglasi, pa venezuela jo je tud kidnla nekam, ok binica se uci, ji oprostimo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:20:58
|
|
|
|
_ancica_
|
soncika84...pozdravi iz Toronta!!! Dobrodosla med internacionalkami
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:22:03
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 aah,to me sploh ne skrbi,da bi naju zamenjali! Sem mislila v smislu sonca,svetlobe... res imata obe moc sonca tako nam nikoli ne bo mrzlo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:23:30
|
|
|
|
sončika84
|
pozdrav nazaj v toronto. ej,da ne boš preveč jedla. hahaha.p.s. glej kdo se oglaša! hihihi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:23:32
|
|
|
|
sončnica24
|
No jaz nimam več sončka ampak štrunfa , sončka bom mela ko bo zima spet
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 20:24:50
|
|
|
|
tany83
|
soncnica moja jaz nimam pojma... meni jih drgac ne nalima, ce jih ne shranim na shrani.si.. tko, da sem jaz se bolj za svetom kot ti ... ancica jaz sem tud lacnaaaaaaaaaa... si kuham pasto, pa mal zelene solate bom pojedla... zvecer bova itak po moje odzuni jedla... gremo jest ajde... pol pa se chocolate...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.