|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.2.2008 16:35:11   
tany83
Ojla soncnica...

si bla pa pridna... jaz danes nimam kej dosti za pocet, pa tud ne da se mi...
je toplo tle za crknit...
se bom za zabavo raj sparalauser posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
27.2.2008 16:40:29   
sončnica24
Ja saj da ne boš potem preveč utrujena boljše da danes lepo user posted image da se boš zvečer lepo imela user posted image .

Saj jaz danes tudi ne mislim nič kaj več delat čeprav bi še mogla user posted image , samo ga bom rajši jutri ker danes tako ali tako ne bo več suho.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
27.2.2008 16:41:41   
_ancica_
Dober dan drage moje user posted image

jaz sem tudi danes pozno vstala, ker je vceraj okoli polnoci prisla prijateljica iz Montreala, potem pa saj vesta kako je...cvek cvek cvek in ura je pol dveh user posted image Je pa danes mogla ze pred sedmo od doma v sluzbo, tako da sem spet sama tukaj, vsaj do ene 6ih popoldne. Imam pa se tolk stavri za narest, da se mi kar mesa, tako da bom danes spet bolj malo tukaj na RR...se bom pa potrudila in se oglasala vsake tolko. user posted image user posted image

tany...si se pa fajn naspala...zvecer pa zurat....RUUUUUUUM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

soncnica...pridna, jaz sem komaj vstala, ti si pa ze celo garazo ve red spravla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.2.2008 16:45:26   
tany83
Ja anicica ti se bos pa nadelala za vse nazaj user posted image user posted image user posted image ... kdaj tocno je dan selitve???

ja, jaz sem se res naspala... je reku moj dragi, da tko me se ni vidu spat, v tko globokem spancu, ker me je budil, pa nisem dala haska od sebeuser posted image user posted image user posted image ....

zvecer pa ja mal ruuuuma bo treba, ni zabave brez... sam ne smem alkohola zarad zgageuser posted image ... ker se mi je lih mal umirila....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.2.2008 16:52:26   
sončnica24
Pol pa si kak dober brezalkoholni koktejl privošči pa tudi bo, samo da se boš lepo mela potem pa bo vse ok.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.2.2008 16:53:05   
_ancica_
ja prevec pa le ne pit, da ne bo kaj narobe user posted image
dan selitve je 1. marec, v soboto, se pravi da imam se tri dni, da vse dokoncno spakiram. V soboto bomo pa najeli kamijon in samo znosili zadeve vanj in jih peljali v novo stanovanje. V petek verjetno ne bom vec mela interneta user posted image ker moj pride sele zvecer domov in do takrat naj bi blo bolj ali manj vse ze pripravljeno, jaz samap pa se ne mislim ubadat z vsemi temi kabli itd. user posted image Se verjetno ne bomo nic tipkale od petka do ponedeljka...no, pa saj ne bo tako zelo hudo, kot en malo daljsi vikend, vas bom pa zelo pogresala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.2.2008 16:54:41   
_ancica_
soncnica...pri tebi kaj novega glede izcedka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.2.2008 16:59:57   
tany83
ja soncnica bom spila en anansov sokec... vazno, da bom z mojim dragim mozekom in pol se bom mela fajn user posted image user posted image user posted image ... zdaj ma tolk dela, da hodi grozno kasno domov user posted image ... tko, da danes je reku da pride prej, da greva na zabavo...user posted image

ancica... sej pol ne bo tko hudo sam 3 dni bos brez interneta, upam, da ko se midva seliva ne bo to trajalo 14 dni, ker tle si za vse cas vzmejo user posted image
te bomo pa vseeno mocno pogresale te 3 dni....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.2.2008 17:04:17   
_ancica_
tiste tri dni bomo pa ja zdrzale ane? sej smo mocne punce user posted image user posted image user posted image
upam, da ko se bosta vidva selila, ne bos cakala predolgo. Najbolje, da jim sporocita ze kaksen teden preden se bosta selila, da ne bojo tako pozni user posted image

punci...zdaj pa grem veselo na delo (niti ne tako veselo, ampak kaj cem user posted image user posted image )...se oglasim se malo kasneje user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.2.2008 17:07:00   
sončnica24
Pri meni ni nič novega, se še user posted image ni prikazala. Sicer pa sem se zdaj fiksno odločla da drug teden naredim test potem pa bomo vidli kaj bo upam na user posted image , če pa ne potem pa ne vem pol pa bom verjetno čakala na user posted image da prideuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.2.2008 17:10:44   
tany83
ja ancica... sej to jim bova sporocila, da se seliva, sam tle so tko poooocasni...user posted image .... no, sej jaz grem komi aprila... tkoooo, da je se dogo do tja....
veselo pakiraj in se tipkamo....

soncnica... jaz na tvojem mestu ne bi cakala, ker tvoje M res ze dolgo ni in je mal cudno to vse skupi a ves.... nevem sama se odloci, sam jaz ne bi cakala, se posebaj ker mam redne M in nikol neves, jaz se s takimi stvarmi ne maram igrat...

Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.2.2008 17:17:30   
sončnica24
Ja no pri meni je tako da mi dostikrat tudi za dva tedna zamuja, pa saj sem g vprašala kako je s tem pa je rekla da je vse ok, tako da je verjetno kakšna psiha na delu. Pa zdaj še sploh ko po eni strani čakam če dobim skužbo pa full hitro se jaz zasekiram in pol mi avtomatsko zamuja. Saj če še je drug teden ne bo pa bo test negativen potem pa jo bom poklicala brez skrbi.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.2.2008 17:22:25   
tany83
Ja no pol ce ti zmer tko zamuja... sej vem, da ce ti 2 tedna zauja pravijo da ni panike... sam meni bi se utrgalo, ker mam skoz redno... mislim, ce bi bil test negativen... ce bi zamujala z razlogom, da bi bil user posted image  bi bila presrecna user posted image

sam, a te nic ne matra, da bi test naredila, ker mene bi???

Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.2.2008 17:29:13   
sončnica24
Pa kaj vem probam čim manj mislit na to ker vem kako je ko mi zamuja pa si potem lažno upanje dajem, zato mi je malce lažje tako da probam počakat, ker če ni user posted image pol pa sem žalostna tako pa vseeno imam malce upamnauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.2.2008 17:31:14   
tany83
Saj to vem ja... sam meni bi vseeno zivcki delali... sej mogoce, ker tebi veckrat zamuja je drgac, ce mas tocne M in ti zamuja pa je neki druzga... te bolj zre tista zamuda....

Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.2.2008 18:07:44   
sončnica24
Pa ja saj sem se že navadla pol pa mi je res nekako lažje malce čakat kot pa vsak dan test delat pa dnar zapravljat, ga rajši za kako čokoladicouser posted image .

Očitno z obiski ne bo nič, pa za brata sem že tudi gotova tako da zdaj upam da me nebo internet jezo ker spet nekaj vse počasi dela.

Pa saj bova verjetno operaterja z bratom menjala pa upam da bo potem boljše vse skupaj delalo

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.2.2008 18:17:59   
sončnica24
Jaz pa grem zdajle do user posted image ker sem tako lačna pa ne vem kaj bi jedla tako da sem zdaj videti nekako tako user posted image oz. ta je še boljši user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.2.2008 18:23:00   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... pol si kar privosci in jeje... jaz sem zdaj jabolko jedla...

moj user posted image  me je danes ze 5ic klical... nevem kaj mu je... sej me zmer ponavadi veckrat poklice, ma danes ze dopoldna 5krat user posted image ... user posted image ....

v soboto ma pa prosto, tko da vrjetno greva na kako plazouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.2.2008 18:59:32   
sončnica24
Tako pa sem se user posted image sem jedla palačinke, pa posodo user posted image   pa na hitro sem se še user posted image , ker danes nismo nič kurli in je kopalnica kot ledenica. Tako da sem zdaj že lepo na toplem v user posted image sicer ne sanjam tako kot ta tukaj ampak seveda čepim na user posted image .

Uf so mi ti smeški všeč

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.2.2008 19:00:17   
sončnica24
Ma 2x pa ne rabi bit isto napisano, še dobro da gre takoj na začetku popravituser posted image

< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 27.2.2008 19:01:12 >

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.2.2008 19:03:11   
tany83
user posted image user posted image user posted image .... so dobro tej smeski ja.... od kje jih ti pobiras oz. kopiras???

Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.2.2008 19:03:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ma 2x pa ne rabi bit isto napisano, še dobro da gre takoj na začetku popravituser posted image

Ja res je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.2.2008 19:09:05   
sončnica24
Te sem včeraj našla na tej strani: http://www.cosgan.de

Pa maš zgoraj možnost treh različnih smeškov saj boš vidla full so lepi in dobri.

user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.2.2008 19:12:52   
tany83
Thx... sej sem jih fuul iz ene druge strani kopirala... ma bom se mal tle pogledala....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.2.2008 19:16:43   
sončnica24
Kje pa si jih ti našla, ker nekateri so si tako podobniuser posted image .

Samo ta je full dober, to bom jaz z mojim naredla če me kdaj ne bo poslušal:

user posted image ali pa user posted image .

No saj drugače pa sva kot ta dvauser posted image oz. ta dva sta še boljšauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.