Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:58:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj sta pa obe pobegnili ko mam jaz caj ha , no sicer ne vem kako dolgo še bom tukaj ker še taščo pa tasta pričakujem čeprav se mi že malce pozno zdi. Mogoče pa ju nebo bomo vidli. Sem pa za danes končala z delom zunaj ker se že tema dela pa veter je začel full pihat mi je skoraj posteljnino odnesel, sem jo danes zjutraj oprala. Vidve pa vidim da sta obe pridne tako da upam da bosta imeli kaj časa pa se še kaj javita. Jaz bom malce strašla tu dokler kdo ne pride
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 18:16:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Sem prej pozabla odgovorit če sem že test delal. Nisem še ga pa ne vem saj mogoče ga pa bom en dan spoloh če bo zdaj par dni mir in ne bo nič od te
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 18:48:25
|
|
|
|
tany83
|
Ojla Soncnica, si ze vse rozce posadila??? jaz sem mal pospravljala, ceprav sem danes prav koncana od te .... si bom neki skuhala zdaj in popila se eno tableto, pa perilo morem it pobrat, ker je suho vrjetno... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 19:02:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Ojla tany ti kar počivaj, nisem danes rožic sadila, za to še je malce prehitro. Smo eno dovozno pot iz plošč delali da se neboma midva več po blatu vozla ko avto noter parkirama. Pa sem se kar namantrala sem malce ven s forme. Tako da zdaj že lepo televizijo gledam pa ne grem več nič delat, mam dovolj za danes. Jutri pa če nam bo je treba še garažo pospravit je v katastofalnem stanju.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 19:10:11
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla punci...men se mesa!!!! Se kar naprej spotikam ob skatle in vse je razmetano. Sem dala perilo v susilni stroj (na sreco je bil danes priden in mi ni zahinavil ), zdaj pa dajem stvari ven s predalov...joj, kok je enih smeti, polno nekih listkov in racunov...bom pol stvari kar stran zmetala nic, se bom se kaj oglasila kasneje, bodta pridne (no pa sej vem da sta )
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 19:27:22
|
|
|
|
tany83
|
Saj pocivam ves soncnica... ker jaz ko jo mam hudicevko prvi dan me groznooo boli pa utrujena sem fuul, prespim ponavadi pol dneva, no danes sem vstala ze ob 8ih in zdaj tud nevem ce bom sla spat. morem si neki za jest naredit, ma nimam pojma kaj ... sam tud do vecera brez nic ... sej nisem nevem kako lacna, sam se mi zdi dobro, da neki pojem... a ti bos jutri pa garazo pospravljala??? pridna... ancica... zato pa jaz rada sproti cistim in proc mecem, ker pol k se selis je groznooo... midva prav zato, ker sva se odlocila da se preseliva nekam na lepse, ne kupujeva in opremljava stanovanja z detaili, ker bi blo prevec za pakirat in selit, bova zdaj nasla neki lepega, kjer je cesta lepa, da bova lahko ustimala kot nama je lepo in, da se ne bo treba skoz selit... jaz si fuuul zelim, da bi eno hisko najela.... bomo videli kaj najdeva....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:00:09
|
|
|
|
_ancica_
|
evo me, sem se prisla spet malo oglasit. Sem ze ful zmatrana od tega laufanja sem pa tja po stanovanju...je skor kot tek z ovirami, ker moram vsake tolk kako skatlo preskocit Me pa spet ful kriz boli, jooooooj!!!!! Sploh ne vem kaj je to, mi gre pa res na zivce... Vidve pa najbrz lepo pocivata, sej tko je tudi prav, jaz bi tudi, ce bi lahko se oglasim se malo kasneje...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:10:07
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sem si en jacek naredila za kosilo in mal kruha zdraven, zdaj pa morem mal kuhnjo pobrisat... Kriz, te pa lahk boli ker mas za M dobit al pa ker je ne bos mela ... ali pa ce je slaba postelja ali od prevec sedenja, stanja itd... je miljon varjant... mene tud veliko kriz boli... zdaj grem pa se jagode jest.... pol pa kuhinjo pobrisat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:26:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Jaz sem si en jacek naredila za kosilo in mal kruha zdraven, zdaj pa morem mal kuhnjo pobrisat... Kriz, te pa lahk boli ker mas za M dobit al pa ker je ne bos mela ... ali pa ce je slaba postelja ali od prevec sedenja, stanja itd... je miljon varjant... mene tud veliko kriz boli... zdaj grem pa se jagode jest.... pol pa kuhinjo pobrisat.... midva tudi jeva jagode, jih ponavadi kupiva vsak teden malo...mmmmmmmm, kar privosci si jih! ja kriz...ne vem, verjetno zaradi prevec sedenja, premalo gibanja, stres, bla bla bla...kos sama pravis milion razlogov. Me pa zadnja 2 meseca prav hudicevo boli upam, da se bo kaj kmalu umirilo, drugace bo spet treba k zdravniku... zdaj grem pa jest
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:26:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, tako zdaj pa sem res v postli sta še prej tast pa tašča prišla pa sta me gledala kot da sem z lune padla ker sem bla že v pižami , sam kaj ko pa sem si šla lase prat pa sem se še stuširala usput da nimam pol dvojnega dela. Zdaj pa lepo ležim in tv gledam mi prav paše malce relaksacije. Sicer pa danes ne smem mojemu zaspat včeraj me je tako zmanjkalo da sem ga komaj zjutraj vidla da spi zraven mene
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:46:41
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako kot si napisala tany ja jutri me čaka čiščenje garaže pa upam da bo lepo vreme ker če ne bom cel dan na visela pa se zna to zgodit . Pa mogla bi še prat in seveda vse skupaj . Ha so dobri ti smeški
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:46:51
|
|
|
|
tany83
|
No, jaz sem pojedla ene 3 jagode... mmmmm so dobre, jih bova se mal pol z mojim po vecerji za sladico jedla...s smetano .... soncnica... glej, da spet ne zaspis, pocaki da tvoj domov pride... punce a vama dela msn, ker meni noce
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:49:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tako kot si napisala tany ja jutri me čaka čiščenje garaže pa upam da bo lepo vreme ker če ne bom cel dan na visela pa se zna to zgodit . Pa mogla bi še prat in seveda vse skupaj . Ha so dobri ti smeški ... dobro zgodbico si sestavila... res so dobri ti smeski, sem si jih kar sposodila oz. jih prekopirala....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 20:51:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne tany meni danes tudi msn ne dela pa sem že mislila da je spet internet kriv ker mi vse tako počasi dela, upam da brat hitro ta rutar dobi da vidima če je to krivo ali modem jezi pa da se to hitro poštima ker drugače bom jaz znorela pa bom kakšno bedarijo naredla
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 26.2.2008 20:52:41 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 21:00:42
|
|
|
|
tany83
|
aaa... pol ni sam moj... men skoz pise, da je neka napaka in se spoh ne morem povezat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 21:05:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja ja mene tudi jezi pa ne gre nikakor popravit tako da danes očitno ne bo nič s klepetanjem preko msn-ja . No pa saj me net tudi full jezi tako da ne vem kaj bo no. Pa ok saj ni sile saj je zdaj na sporedu dr. House tako da ne bo panike, malo bom še na netu vmes pa bom doktorja gledala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 21:13:45
|
|
|
|
tany83
|
No pol pa ni panike... saj mas TV.... jaz grem zdaj pomit tla in pol se tusirat... mej se lepo ce se ne tipkamo vec.... papa
< Sporočilo je popravil tany83 -- 26.2.2008 21:14:45 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 21:18:49
|
|
|
|
_ancica_
|
meni tudi ne dela msn...prej mi je, zdaj pa me noce vpisat, sicer sem pa prezaposlena za cevekanje prek messengerja in po eni strani se bolje da ne dela, bom vsaj kaj nearedila danes zdaj sem se odlocila cunje spakirat...no polozila jih bom v kufre, zunaj bom pa pustila tiste nujne stvaro kot so nogavice pa gate itd. Mava pa tolk enih jaken, da sploh ne vem kam z njimi, ker v kufre zihr ne bo slo vse... kr ni konca, se sreca da imam se par dni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 21:22:07
|
|
|
|
sončnica24
|
No očitno sta obe polno zaposleni tako da se bom potem jaz tudi počasi poslovila pa saj mi tudi net tako počasi dela da je veselje. Upam da si bom jutri vzela malce več časa za vaju in da bomo kakšno pametno debato skozi dale pa da bo ta moj internet malce bolj hiter. Tako da lepo se mejta in se jutri tipkamo spet.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 22:14:06
|
|
|
|
tany83
|
Joj ancica... ne mi pravit o pakiranju, midva hvalabogu mava avto, pol pa kar ne gre v kufer vse v avto zmeceva, pa vse drobnarije tud kar jih je po stanovanju... jaz pa sem zda pospravljala... sem mogla perilo zlozit , pa tla pomit, pol sem se se tusirat sla ... zdaj bom se mal tle za racunalinkom ... pol pa morem skuhat vecerjo ... upam, se je katera se tle... drgac bom samogovore mela....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 22:30:28
|
|
|
|
_ancica_
|
uf...jaz sem pa ze tako zmatrana, sem ze tri kufre spakirala, cunj je pa se kar nekaj Potem pa se vsa elektronika...joj joj joj!!! Pa kuhinja, vse tiste posode, pa kozarci!!! Sem neki sicer ze spakirala, tisto kar se ne rabi tako pogosto, ostalo bo pa cakalo do petka. soncnica...zelim ti lep vecer oz lahko noc, pa se se jutri kaj tipkamo, jaz verjetno bolj slabo, ampak vseeno se bom kaj oglasala, tako kot danes tany...ti si pa tudi ful pridna, si vse mozne smeske gor pripela daj se kakega za jutri prisparaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 22:36:36
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ce se slucajno ne tipkava vec, tudi tebi zelim el lep vecer in lahko nocko, jutri pa se spet tipkamo ...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 22:39:35
|
|
|
|
tany83
|
nisem mela kaj pocet... zdaj pa grem kuhat vecerjo za mojega ... fajn pakiraj in se jutr tipkamo.... papa lahko nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 15:47:50
|
|
|
|
tany83
|
A, danes pa se nobeni ni tle gor... da sem jaz 1..... ... pa se jaz sem grpzno kasno ustala danes... me je moja cisto zdelala.. sem vceraj sla spat ze ob 8.30 in sem celo noc spala kot ubita, pol pa danes tud pred 10.00 nisem vstala, je reku moj da kar naj se naspim, da bom spocita za danes zvecer, ker greva na karneval party... je Dan neodvisnosti tukaj tko da je veselo ... zdaj bom eno kavico spila .... pol bom pojedla malcek .... Danes nimam kaj dosti za delat, ker sem vceraj vse pospravila... upam, da pride kmal katera tle okol, da mal poklepetamo... Danes je tle vroce za crknit... tko, da bom .... Dajmo punce naj katera pride gor.... zbudite se
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.2.2008 16:26:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdravo jaz sem s za danes zaključila je garaža že pospravljena. Tako da imam zdaj malce čas za , pa še tako moram bratu nekaj skenirat. Vreme pa je danes pri nas bolj tak no ni ravno pa tudi ni je bolj takšno ampak bo za preživet. Upam da bom danes mela kaj več časa za vas, čeprav še ene obiske od ponedeljka pričakujem pa še jih ni bilo. Bomo vidli no če jih ne bo bom pa z vami klepetala.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.