|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
26.2.2008 15:50:11   
_ancica_
evo, sem se za narocila za UZ...5.marec, tko, da bo kr se treba malo pocakat user posted image eh, bo ze.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.2.2008 15:53:10   
tany83
ancica saj 5 marec bo kmalu tukaj...user posted image

pakiranje ja, to tud mene kmalu caka... komi cakam user posted image user posted image user posted image ....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.2.2008 15:56:00   
_ancica_
tany...ja sej mas prav...dober teden do UZ, sej prej bi blo pa kar mal tezko, zarad selitve, tko da je 5. marec kaj kul datum user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.2.2008 16:00:49   
sončnica24
Hojla čvekice toliko da vas pozdravim, pri nas je spet full lep sonček tako da zunaj še nekaj rihtam potem pa danes baje ziher prideta tašča pa tast na kavo bom pa se verjetno zato malce bolj zvečer priklopla.

Tany in ancica ti so za vaju user posted image user posted image user posted image pa da bo vse ok. Tany midve pa se veselo seliva v marec, čeprav z to mojo menstruacijo ni nekaj ok. V soboto zjutraj sem šla na wc pa je bil papir fanj krvav samo potem čez dan ni blo nič kaj več v nedeljo tudi nekaj čisto mini mini, zdaj pa spet nič več ne duha ne sluha o user posted image , tako da ne vem no mi ni čisto nič jasno, upam da se počasi prikaže ker mi ni čisto nič jasno.

No nič se tipkamo spet bolj proti večeru oz. ko bo tema pa zunaj nebom mela več kaj za delatuser posted image

Pa pa user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.2.2008 16:03:18   
tany83
Ja res je... tko bosta lepo ze v drugem stanovanaju in pol mirno gres na UZ...

jaz mam danes pralni dan user posted image ... tko, da zdej morem nesit obesit perilo... user posted image ... drugace pa bom pocivala danes user posted image , ker me fuuul boli in se mi ne da prevec gospodinjit....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.2.2008 16:06:00   
tany83
Soncnica hvala.... jaz ti pa svetujem, da ti test vseeno naredis, ce se je pojavil tist krvav madez. ker meni se je vceraj zvecer tud sam krvav madez pojavil, pol pa nic vec, sva z mojim user posted image  se user posted image  pa ni blo nic krvi vec... pol pa se je danes zjutraj pokazala... tko, da za vsak slucaj test neredi, da bos vedla kaj je...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.2.2008 16:09:22   
_ancica_
soncnica...a si delala test? za vsak slucaj user posted image nikoli ne ves user posted image mi pa imamo tukaj spet ful grdo vreme, je spet malo snezilo zjutraj, pa mraz je se vedno. tako pogresam slovenijo, vsaj kar se vremena tice! user posted image Ne duha ne sluha o pomladi. Upam, da bo marca kaj bolje.

tany...kaj si lustne smajlije pripela user posted image user posted image user posted image jaz bom tudi dala danes cunje prav, pomoje zadnjic tukaj, upam, da me ne bo spet tista masina zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.2.2008 16:12:49   
tany83
ancica... so dobri a ne??? ja upam, da te ne bo hecala tist hudic od masine... moje je ze oprano, zdaj nesem posusit...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.2.2008 16:35:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica... so dobri a ne??? ja upam, da te ne bo hecala tist hudic od masine... moje je ze oprano, zdaj nesem posusit...

super so, sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.2.2008 16:38:13   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

super so, sem se prav nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image

No lepo....user posted image

jaz sem dala susit... zdaj pa morem se postlejo nardit, ceprav razmisljam, da bi nazaj noter slauser posted image user posted image user posted image ... pa en koscek milke bom pojedlauser posted image .... danes se morem razvajat, ker ni nobenga druzga da bi me, se bom sama....user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.2.2008 16:44:10   
_ancica_
mmmmmm...Miiiilkaaaaa!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image ...vceraj mi je G rekla, naj se izogibam cokoladi user posted image baje negativno vpliva na prsi pred M...so bolj zatecene itd. Sranje! user posted image Ampak, ce bi imela Milko tukaj, bi se zihr pregresila user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.2.2008 16:53:55   
tany83
A ves kaj... kluser posted image  vidi se prsi... ce se bom mogla pa milik odpovedat... vsak mesec se bojujem proti tej nesramni user posted image  in zmer pride in se mi v faco rezi... tko, da se ne bom nic odpovedovala cokoladi.... nej se gre srat.... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.2.2008 16:59:21   
_ancica_

A ves kaj... kluser posted image  vidi se prsi... ce se bom mogla pa milik odpovedat... vsak mesec se bojujem proti tej nesramni user posted image  in zmer pride in se mi v faco rezi... tko, da se ne bom nic odpovedovala cokoladi.... nej se gre srat.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj se meni kaksen koscek poslji!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.2.2008 17:05:15   
tany83
Saj ti bi, sam nevem ce je dovoljeno poslijanje po posti zivil???user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.2.2008 17:08:41   
tany83
user posted image  

tukaj mas eno milko... pa si postrezi....user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.2.2008 17:10:02   
_ancica_

Saj ti bi, sam nevem ce je dovoljeno poslijanje po posti zivil???user posted image

lahko posljes kot pismo, cokolado razmazi po papirju...jo bom dol polizala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.2.2008 17:10:55   
tany83
user posted image

Pa se bajadero mi je mami poslala... njami... to mi je tud odlicno... za se mal poslatkat....user posted image user posted image user posted image .... se dobro, da se vcerej dobila to cokolado, danes lazje prenasam user posted image , ker sem lahk mal razvajam...user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.2.2008 17:11:01   
_ancica_

user posted image  

tukaj mas eno milko... pa si postrezi....user posted image

mmmmmm...hvala tany!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.2.2008 17:11:45   
_ancica_

user posted image

Pa se bajadero mi je mami poslala... njami... to mi je tud odlicno... za se mal poslatkat....user posted image user posted image user posted image .... se dobro, da se vcerej dobila to cokolado, danes lazje prenasam user posted image , ker sem lahk mal razvajam...user posted image user posted image

oh yeah baby...hahahahahaha tega pa tud nisem ze sto let jedla...njam!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.2.2008 17:12:17   
tany83

lahko posljes kot pismo, cokolado razmazi po papirju...jo bom dol polizala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... ta pa je dobrauser posted image user posted image user posted image ... ja ni panike, sej tle so bo fajn stoplila ker je toplo, pol pa se bo tam nazaj strdila, ker je mraz... user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.2.2008 17:14:38   
tany83
Vcerej takoj ko sem domov prsla, sem odprla milko in en koscek pojedla... sem se kot v nebesih pocutila... moj dragi ni prevec za cokolado, sam milko pa je reku, dej mi en koscek, pl pa je kar dva pojedel user posted image user posted image user posted image ... se dobro da mi je mami 3 velike milke in 1 veliko bajadero poslala....user posted image user posted image user posted image ... ko pride sem maja mi bo pa itak zopet prnesla, pa se druge reci....user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.2.2008 17:15:18   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image ... ta pa je dobrauser posted image user posted image user posted image ... ja ni panike, sej tle so bo fajn stoplila ker je toplo, pol pa se bo tam nazaj strdila, ker je mraz... user posted image user posted image

evo, bo vreme poskrbelo za cokolado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.2.2008 17:17:35   
_ancica_

Vcerej takoj ko sem domov prsla, sem odprla milko in en koscek pojedla... sem se kot v nebesih pocutila... moj dragi ni prevec za cokolado, sam milko pa je reku, dej mi en koscek, pl pa je kar dva pojedel user posted image user posted image user posted image ... se dobro da mi je mami 3 velike milke in 1 veliko bajadero poslala....user posted image user posted image user posted image ... ko pride sem maja mi bo pa itak zopet prnesla, pa se druge reci....user posted image user posted image

a ves da je moj isti...ni ravno mahnjen na sladko, ko sva bila pa v sloveniji, sva pa vsak dan skupaj pojedla eno milko.Se je tok zredil takrat, je blo prav smesno. Pa ne zaradi same cokolade user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.2.2008 17:18:51   
_ancica_
ok...zdaj grem pa dat cunje prat, pa malo pospravit... user posted image
see ya later user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.2.2008 17:23:01   
tany83
aja... vcerej mi je moj domov jagodeuser posted image prnesu....sem bla tko vesela user posted image user posted image user posted image ....

No, faj peri cunje... jaz grem pa malo pospravit.... user posted image

se tipkamo..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.