![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:50:11
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, sem se za narocila za UZ...5.marec, tko, da bo kr se treba malo pocakat eh, bo ze.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:53:10
|
|
|
|
tany83
|
ancica saj 5 marec bo kmalu tukaj... pakiranje ja, to tud mene kmalu caka... komi cakam ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:56:00
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ja sej mas prav...dober teden do UZ, sej prej bi blo pa kar mal tezko, zarad selitve, tko da je 5. marec kaj kul datum
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:00:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla čvekice toliko da vas pozdravim, pri nas je spet full lep sonček tako da zunaj še nekaj rihtam potem pa danes baje ziher prideta tašča pa tast na kavo bom pa se verjetno zato malce bolj zvečer priklopla. Tany in ancica ti so za vaju pa da bo vse ok. Tany midve pa se veselo seliva v marec, čeprav z to mojo menstruacijo ni nekaj ok. V soboto zjutraj sem šla na wc pa je bil papir fanj krvav samo potem čez dan ni blo nič kaj več v nedeljo tudi nekaj čisto mini mini, zdaj pa spet nič več ne duha ne sluha o , tako da ne vem no mi ni čisto nič jasno, upam da se počasi prikaže ker mi ni čisto nič jasno. No nič se tipkamo spet bolj proti večeru oz. ko bo tema pa zunaj nebom mela več kaj za delat Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:03:18
|
|
|
|
tany83
|
Ja res je... tko bosta lepo ze v drugem stanovanaju in pol mirno gres na UZ... jaz mam danes pralni dan ... tko, da zdej morem nesit obesit perilo... ... drugace pa bom pocivala danes , ker me fuuul boli in se mi ne da prevec gospodinjit....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:06:00
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica hvala.... jaz ti pa svetujem, da ti test vseeno naredis, ce se je pojavil tist krvav madez. ker meni se je vceraj zvecer tud sam krvav madez pojavil, pol pa nic vec, sva z mojim se pa ni blo nic krvi vec... pol pa se je danes zjutraj pokazala... tko, da za vsak slucaj test neredi, da bos vedla kaj je...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:09:22
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...a si delala test? za vsak slucaj nikoli ne ves mi pa imamo tukaj spet ful grdo vreme, je spet malo snezilo zjutraj, pa mraz je se vedno. tako pogresam slovenijo, vsaj kar se vremena tice! Ne duha ne sluha o pomladi. Upam, da bo marca kaj bolje. tany...kaj si lustne smajlije pripela jaz bom tudi dala danes cunje prav, pomoje zadnjic tukaj, upam, da me ne bo spet tista masina za
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:12:49
|
|
|
|
tany83
|
ancica... so dobri a ne??? ja upam, da te ne bo hecala tist hudic od masine... moje je ze oprano, zdaj nesem posusit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:35:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica... so dobri a ne??? ja upam, da te ne bo hecala tist hudic od masine... moje je ze oprano, zdaj nesem posusit... super so, sem se prav nasmejala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:38:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica... so dobri a ne??? ja upam, da te ne bo hecala tist hudic od masine... moje je ze oprano, zdaj nesem posusit... super so, sem se prav nasmejala No lepo.... jaz sem dala susit... zdaj pa morem se postlejo nardit, ceprav razmisljam, da bi nazaj noter sla ... pa en koscek milke bom pojedla .... danes se morem razvajat, ker ni nobenga druzga da bi me, se bom sama....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:44:10
|
|
|
|
_ancica_
|
mmmmmm...Miiiilkaaaaa!!!!!!!!!! ...vceraj mi je G rekla, naj se izogibam cokoladi baje negativno vpliva na prsi pred M...so bolj zatecene itd. Sranje! Ampak, ce bi imela Milko tukaj, bi se zihr pregresila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:53:55
|
|
|
|
tany83
|
A ves kaj... kl vidi se prsi... ce se bom mogla pa milik odpovedat... vsak mesec se bojujem proti tej nesramni in zmer pride in se mi v faco rezi... tko, da se ne bom nic odpovedovala cokoladi.... nej se gre srat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 16:59:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 A ves kaj... kl vidi se prsi... ce se bom mogla pa milik odpovedat... vsak mesec se bojujem proti tej nesramni in zmer pride in se mi v faco rezi... tko, da se ne bom nic odpovedovala cokoladi.... nej se gre srat.... daj se meni kaksen koscek poslji!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:05:15
|
|
|
|
tany83
|
Saj ti bi, sam nevem ce je dovoljeno poslijanje po posti zivil???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:08:41
|
|
|
|
tany83
|
tukaj mas eno milko... pa si postrezi....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:10:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Saj ti bi, sam nevem ce je dovoljeno poslijanje po posti zivil??? lahko posljes kot pismo, cokolado razmazi po papirju...jo bom dol polizala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:10:55
|
|
|
|
tany83
|
Pa se bajadero mi je mami poslala... njami... to mi je tud odlicno... za se mal poslatkat.... .... se dobro, da se vcerej dobila to cokolado, danes lazje prenasam , ker sem lahk mal razvajam...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:11:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 tukaj mas eno milko... pa si postrezi.... mmmmmm...hvala tany!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:11:45
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Pa se bajadero mi je mami poslala... njami... to mi je tud odlicno... za se mal poslatkat.... .... se dobro, da se vcerej dobila to cokolado, danes lazje prenasam , ker sem lahk mal razvajam... oh yeah baby...hahahahahaha tega pa tud nisem ze sto let jedla...njam!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:12:17
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Saj ti bi, sam nevem ce je dovoljeno poslijanje po posti zivil??? lahko posljes kot pismo, cokolado razmazi po papirju...jo bom dol polizala ... ta pa je dobra ... ja ni panike, sej tle so bo fajn stoplila ker je toplo, pol pa se bo tam nazaj strdila, ker je mraz...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:14:38
|
|
|
|
tany83
|
Vcerej takoj ko sem domov prsla, sem odprla milko in en koscek pojedla... sem se kot v nebesih pocutila... moj dragi ni prevec za cokolado, sam milko pa je reku, dej mi en koscek, pl pa je kar dva pojedel ... se dobro da mi je mami 3 velike milke in 1 veliko bajadero poslala.... ... ko pride sem maja mi bo pa itak zopet prnesla, pa se druge reci....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:15:18
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Saj ti bi, sam nevem ce je dovoljeno poslijanje po posti zivil??? lahko posljes kot pismo, cokolado razmazi po papirju...jo bom dol polizala ... ta pa je dobra ... ja ni panike, sej tle so bo fajn stoplila ker je toplo, pol pa se bo tam nazaj strdila, ker je mraz... evo, bo vreme poskrbelo za cokolado
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:17:35
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Vcerej takoj ko sem domov prsla, sem odprla milko in en koscek pojedla... sem se kot v nebesih pocutila... moj dragi ni prevec za cokolado, sam milko pa je reku, dej mi en koscek, pl pa je kar dva pojedel ... se dobro da mi je mami 3 velike milke in 1 veliko bajadero poslala.... ... ko pride sem maja mi bo pa itak zopet prnesla, pa se druge reci.... a ves da je moj isti...ni ravno mahnjen na sladko, ko sva bila pa v sloveniji, sva pa vsak dan skupaj pojedla eno milko.Se je tok zredil takrat, je blo prav smesno. Pa ne zaradi same cokolade
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:18:51
|
|
|
|
_ancica_
|
ok...zdaj grem pa dat cunje prat, pa malo pospravit... see ya later
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 17:23:01
|
|
|
|
tany83
|
aja... vcerej mi je moj domov jagode prnesu....sem bla tko vesela .... No, faj peri cunje... jaz grem pa malo pospravit.... se tipkamo.....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.