Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 23:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
spps - ti kar spat? No, pol pa nočko! Pa pusti tvojmu kaj spat...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 23:24:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdajle sem na brzino pregledala kaj ste kaj danes pisale sem pa za ponedeljek solidno dobre volje,kdo bi si mislil vidim,da je vse pod kontrolo,da ste mi v glavnem ok vse,tk da lahk grem spat pa nisem nič kaj zaspana sam se moram potrudit ,da ne bo zjutraj pretežko vstat,ko moram malo peljat v vrtec, lepo se imejte,pridno čvekajte in lep večer oz. noč še naprej uživajte Lahko noc... oglasi se se kaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 23:28:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No, grem tud jst v mižule mažule, da ne bo noč prekratka. Nočko!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 25.2.2008 23:30:28
|
|
|
|
tany83
|
Lahko noc tud tebi EnaNobena... pa pridi se kaj nas pogledat... ... Nocko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 9:08:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena spps - ti kar spat? No, pol pa nočko! Pa pusti tvojmu kaj spat... ja,sem šla spat moj je pa že itak spal-ker ve,da se mu ni haska ta teden ,da bi bedel moj ma ta teden priliko,da si oddahne pol pa ni šans ,da bo spal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Spps - no, pol mu pa le pusti spat revežu, da se spočije in nabere moči za potem. Moj ima pa tud že malo suše k sem kr naprej krvavela in pol nisva... no, je pa blo mal drugače, čist brez ni bil...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:09:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Spps - no, pol mu pa le pusti spat revežu, da se spočije in nabere moči za potem. Moj ima pa tud že malo suše k sem kr naprej krvavela in pol nisva... no, je pa blo mal drugače, čist brez ni bil... -sej je nekak treba poskrbet,da ne zastarajo . a ti še k krvaviš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:22:26
|
|
|
|
spps
|
še enga za srečo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Spps - no, pol mu pa le pusti spat revežu, da se spočije in nabere moči za potem. Moj ima pa tud že malo suše k sem kr naprej krvavela in pol nisva... no, je pa blo mal drugače, čist brez ni bil... -sej je nekak treba poskrbet,da ne zastarajo . a ti še k krvaviš? Ja, je treba staro seme dat vn... Glede krvavenja...včeraj zjutraj ej še blo neki, potem pa nič več. Je bilo pa še malo svetlo rjavega izcedka, danes je pa še tega bolj malo. Tko, da počakam še jutrišnje izvide ßhcg, če je padlo kot je treba, pa greva v akcijo. Samo zdej ne vem kdaj imam O, kdaj naj pričakujem M, a naj štejem za zadnjo M 8.1., ko je bila tista zadnja ta prava, al naj štejem 7.1. ko so se začeli izcedki, ali pa 14.2., ko sem malo bolj krvavela Bomo šli bolj po občutku, pa če bo bo, drugače pa bomo aprila sigurno vedela pri čem sva. Aja, pa un spermij za srečo je že kr mal scary!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:48:35
|
|
|
|
spps
|
po mojem brezveze,da se obremenjuješ z datumom in se prepustiš toku in uživaš po najboljših močeh ,za G ,ko boš pa mogla povedat kdaj je bla zadnja pa povej -da tam okol .in kaj boš počela danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:53:26
|
|
|
|
spps
|
p.s.:kar se pa spermija tiče,sam da se prime
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boš počela danes? Danes sem cel dan sama, moj pride šele zvečer, tko da bom kot blesava letala za tamalim. Terenutno ima tistih 15 minut k je šel pančkat, jst kuham, pojeva kosilo in šibava ven na sončka, ker jutri naj bi bil nek dež. Ja, ko me bo G vprašala za zadnjo M, ji bom rekla, da je bila letos, kaj več pa...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, moj sin je že zaključil s spanjem... danes je bil še posebej ekspresem... tko da midva šibava...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 10:59:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boš počela danes? Danes sem cel dan sama, moj pride šele zvečer, tko da bom kot blesava letala za tamalim. Terenutno ima tistih 15 minut k je šel pančkat, jst kuham, pojeva kosilo in šibava ven na sončka, ker jutri naj bi bil nek dež. Ja, ko me bo G vprašala za zadnjo M, ji bom rekla, da je bila letos, kaj več pa... se mi zdi,da že za danes popoldan napovedujejo poslabšanje tk,da je treba to sončno vreme izkoristit 1000%.jaz bom pa morala tud počas za šporhert pa mal pospravit in kaj si dobrega skuhala? kar naj se potem G matra z izračunom-takrat bo tebi to zadnja briga
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 11:00:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Evo, moj sin je že zaključil s spanjem... danes je bil še posebej ekspresem... tko da midva šibava... leepooo se imejta
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 13:51:45
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene cvekice.... kako ste kaj??? jaz danes bolj down... je prsla moja pa me boli za ponoret... hvalabogu mam koncno moj nalgesin iz slovenije in se ze vzela dva, da me ne bo tko bolelo, pa milkooooooo mam koncno.... si bom lajsala bolecino tko, da jo bom jedla.... .... koncno moja cokolada upam, da pride katera tle okol, da mal poklepetamo.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 14:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tany, pa niste bile vidve zmenjene, da jo zdej 9 mesecev ne bo? Ja pišika no! Jo bo pa un spermij od spps pregnal...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:10:25
|
|
|
|
tany83
|
EnaNobena midve se vsak mesec zmeniva, da je ne bo... ma hudic ne more brez mene... ja moje jajcece bogo se je ustrasilo tistga velikega spermija in je kar ven uslo ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:33:25
|
|
|
|
_ancica_
|
Dober dan punce moje tany...se malo objemckov od mene ti grda !!!!! Drzim pesti, da je ne bo marca!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:36:51
|
|
|
|
_ancica_
|
EnaNobena...tebi tudi posiljam veliko sem prebrala tvojo temo tudi zate upam, da je ne dobis marca! spps...ti bos pa tudi kmalu zacela spet sesat s svojim kaktusom... drzim pesti, da dobro posesata
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:38:00
|
|
|
|
tany83
|
Ojla ancica... hvala za objemcke... je res smotana ta ... jaz jo ne zelim videt vec marca in pika..... in ancica... bos mela kaj vec casa danes za poklepetat z nami????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ancica, hvala. Mojemu sinu pa neki danes manjka... spi že skor 2 uri! Bo postavil rekord - ponvadi spi 15 minut, če maš srečo pol ure. Tolk časa za RR skupaj pa še nisem imela. Ja, k je tolk pridn je pa že skrajni čas, da naročimo še enega.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:43:13
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz tudi nocem nic z mojo M marca, pa se bojim da bo kmalu spet tukaj me ze vse boli bo pa aprila bolje! Danes bom probala mal bolj pogosto tipkat, ceprav imam fuuul za narest. Pakiranje, pospravljanje, potem pa se kuhanje...zdajle bom pa poklicala, da se narocim za UZ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ me ze vse boli Nič čudnega, če te je srečal un ogromn sperm od spps.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 26.2.2008 15:48:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ me ze vse boli Nič čudnega, če te je srečal un ogromn sperm od spps. ko bi blo res!!!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.