Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:09:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič moji klepetulji, jaz grem počasi spat oz. še malce tv gledat je zdajle grda račka sedaj na sporedu pa jo grem še malce pogledat potem pa upam da moj počasi pride pa da lepo zaspima, jutri pa preberem kar bota napisali. Pa Tany ti se potrudi ti še 30 postov manjka pa boš imela 3 zvezdice, ti bomo lahko čestitali, že dolgo dobeni nismo . Lep dan vama želim, vsem ostalim pa lep preostanek večera. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:09:32
|
|
|
|
smrka
|
Zamejke mene pa neki zanima: -koliko je ura pri vas? ................ pr men je isto kot v Sloveniji - kolk je kaj Slovencev v vasi blizini?.............. v Malmö-ju jih je cca 60 - se zbirate oz. druzite kaj z Slovenci, kaki klubi, slovenske mase?............. jest hodim enkrat na mesec na slovensko maso, po masi imamo v kleti kofetek in piskotke, pa mal pokramljamo.... zalostno je da so to sam starejsi ljudje, da mladih ni. Sem edina jest med njimi. Njihovi otroci, pa skoraj da ne govorijo slovensko. Zalost. - imate kaj sorodnikev v kraju kjer zdaj zivite?.......... jest nimam nobenega. - kako pogosto skusate priti v Slovenijo?.................... jest poskusam najmanj 2 krat, upam da bom veckrat ko se zaposlim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:10:56
|
|
|
|
tany83
|
soncnica.. sej name tud rum ni mel dost vpliva.. nisem mela macka, nasprotno sem se super pocutla, se je blo fajn sprostit mal ... je pa res, da smo se zgodaj lotili in sli spat ze ob 9ih... ce mas premal spanca pa je itak kot bi macka imel, si tak kot ena cunja... ancica ... hahahhaa... joj sm se nasmejala... meni se ni se nc tazga zgodilo.. nasprotno... moju se je enkrat riz ponesrecil in se mu je malo zazgal, sam sem sam jz dobila tizga taslabga, od vseh je bil ok... in smo bili vsi pr mizi in meni nikakor ni sel dol tist riz... vsem pa je bil ok... in so me vsi sprasevali zakaj ne jem... in sem se tud opogumila in povedala, da ma mal cuden okus... so se vsi fuuuul cudili, ko pa so poskusli so vidli, da se res tega mojga ne da jest... mojmu je blo pa hudo, ker je lih meni dal tak riz...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:14:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Zamejke mene pa neki zanima: -koliko je ura pri vas? ................ pr men je isto kot v Sloveniji - kolk je kaj Slovencev v vasi blizini?.............. v Malmö-ju jih je cca 60 - se zbirate oz. druzite kaj z Slovenci, kaki klubi, slovenske mase?............. jest hodim enkrat na mesec na slovensko maso, po masi imamo v kleti kofetek in piskotke, pa mal pokramljamo.... zalostno je da so to sam starejsi ljudje, da mladih ni. Sem edina jest med njimi. Njihovi otroci, pa skoraj da ne govorijo slovensko. Zalost. - imate kaj sorodnikev v kraju kjer zdaj zivite?.......... jest nimam nobenega. - kako pogosto skusate priti v Slovenijo?.................... jest poskusam najmanj 2 krat, upam da bom veckrat ko se zaposlim. pri meni je 3:08 pm... 5 ur za slovenijo smo.... da bi jaz vedla ni nobenga slovenca tle... mogoce kmal kakega najdem.. razen turisti kluba nobenega sorodnikov tud ne v slovenijo upam, da pridem kmalu, vec kot 1krat na leto ne vrjamem je predalec in moj ne dobi dopusta, razen ce se sama odpravim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:16:25
|
|
|
|
tany83
|
Sonicnica lepo se imej.... sladke sanje... bom poskusala zbrat se 30 postov, drgac bm pa samogovore mela .. se pisemo jutri... lahko noc...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:22:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Zamejke mene pa neki zanima: -koliko je ura pri vas? ................ pr men je isto kot v Sloveniji - kolk je kaj Slovencev v vasi blizini?.............. v Malmö-ju jih je cca 60 - se zbirate oz. druzite kaj z Slovenci, kaki klubi, slovenske mase?............. jest hodim enkrat na mesec na slovensko maso, po masi imamo v kleti kofetek in piskotke, pa mal pokramljamo.... zalostno je da so to sam starejsi ljudje, da mladih ni. Sem edina jest med njimi. Njihovi otroci, pa skoraj da ne govorijo slovensko. Zalost. - imate kaj sorodnikev v kraju kjer zdaj zivite?.......... jest nimam nobenega. - kako pogosto skusate priti v Slovenijo?.................... jest poskusam najmanj 2 krat, upam da bom veckrat ko se zaposlim. hm...baje je slovencev v Torontu kar nekaj (ne vem stevila, ampak sem slisala da jih je kar dosti), ampak jaz se nisem udelezila se nobene skupnosti slovencev. Imam pa blizu enega gospoda, ki zivi tukaj ze 40 let in vcasih kaksno receva po slovensko. Je pa res, da bolj slabo govori slovensko, tako da se bolje razumeva po anglesko. Sad but true Ura pa je tukaj 2:15 (smo 6 ur za vami). V Slovenijo pa upam da bova lahko sla to poletje, ker trenutno se cakam na papirje z imigracijske. Drugace sta bila pa moja starsa tukaj pred parimi meseci. Jaz sem pa bila nazadnje tam konec novembra 2006. Sorodnikov pa tukaj nimam, so pa neki druzinski prijatelji blizu (sicer malo ven iz Toronta).
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:23:11
|
|
|
|
_ancica_
|
lahko nocko soncnica...se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:24:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 soncnica.. sej name tud rum ni mel dost vpliva.. nisem mela macka, nasprotno sem se super pocutla, se je blo fajn sprostit mal ... je pa res, da smo se zgodaj lotili in sli spat ze ob 9ih... ce mas premal spanca pa je itak kot bi macka imel, si tak kot ena cunja... ancica ... hahahhaa... joj sm se nasmejala... meni se ni se nc tazga zgodilo.. nasprotno... moju se je enkrat riz ponesrecil in se mu je malo zazgal, sam sem sam jz dobila tizga taslabga, od vseh je bil ok... in smo bili vsi pr mizi in meni nikakor ni sel dol tist riz... vsem pa je bil ok... in so me vsi sprasevali zakaj ne jem... in sem se tud opogumila in povedala, da ma mal cuden okus... so se vsi fuuuul cudili, ko pa so poskusli so vidli, da se res tega mojga ne da jest... mojmu je blo pa hudo, ker je lih meni dal tak riz... hahaha...ja kaj ces, vcasih se ponesreci! Upam, da lazanja ne bo ena teh nesrec!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:30:22
|
|
|
|
tany83
|
s takimi nesrecami preuzkusamo kolk nas radi majo ... ce ti ni usel... potem .. se hecam ... lazanja bo pa super... drzim pesti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:38:04
|
|
|
|
_ancica_
|
ne, mi ni usel...sva se znebila tistih cmokov, pa je blo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj mate tukaj klepetulje??
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:41:04
|
|
|
|
tany83
|
.... nasa gantar je pa spet nekm pobegnla... sad je tu sad je nema
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:46:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 Kaj mate tukaj klepetulje?? internacionalni klepet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajaaaa in o čem debatirate o vremenu??
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:50:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 Ajaaaa in o čem debatirate o vremenu?? o vsem... tudi o vremenu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:50:38
|
|
|
|
_ancica_
|
Jelica36...pozdravljena na internacionalnih klepetuljah...tudi vreme je nasa tema ja, ker prihajamo iz razlicnih koncev sveta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
V Torontu pa imam neko teto. A je pri vas zdaj poletje??
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 21:02:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36 V Torontu pa imam neko teto. A je pri vas zdaj poletje?? ne, imamo zimo. Je nekako tako, kot v Sloveniji (letos je malo mrzleje, imeli smo sneg ze novembra, zdaj je pa par dni ze fuuul mrzlo)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 21:05:45
|
|
|
|
tany83
|
se pravi, da je v Torontu enako kot v slovenjiji... kaj poletja so isto topla, ali bolj mrzla??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 21:09:33
|
|
|
|
_ancica_
|
poletja tukaj znajo bit prav vroca. Na splosno je nekako tako kot v Sloveniji, le da je zima malo hladnejsa (se posebaj to leto, mi je ravno mami danes rekla da so imeli okoli 8-10 stopinj par dni nazaj)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 21:11:32
|
|
|
|
tany83
|
aha... sem mislal, da je bolj mraz.... je tud meni rekla mama, de je dokaj toplo v sloveniji.... ... sam zato pa razsaja vse sorti tam okoli
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 21:17:25
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sem slisala nic...zdaj pa grem malo na sprehod, potem pa veselo na delo (s tem mislim seveda na lazanjo) Lepo se mej, pa se mogoce se kasneje kaj tipkava. cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 21:20:41
|
|
|
|
tany83
|
Drzim pesti za tvojo lazanjo.. nej ti fajn uspe... papa...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 22:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
KLEPETULJE * Slovenija: - Logatec - Maribor - Izola - Novo Mesto * Dominikanska republika: - Puerto Plata * Kanada: - Toronto * Švedska: - Malmö * Nizozemska: - Rotterdam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 22:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Prave klepetulje ste Superca ste... kar tako naprej... jst sem vam prej mal pobegla, sem dobila obisk, pa mal sem kleklala... tako da... pestro... Upam ancica, da ti je lazajna uspela. Jst jih obožujem. Nasplošno italijansko kuhinjo. Makaroni mljask...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?