Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 17:58:39
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar KLEPETULJE * Slovenija: - Logatec - Maribor - Izola - Novo Mesto * Dominikanska republika: - Puerto Plata * Kanada: - Toronto * Švedska: Malmö * Nizozemska: - Rotterdam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
KLEPETULJE * Slovenija: - Logatec - Maribor - Izola - Novo Mesto * Dominikanska republika: - Puerto Plata * Kanada: - Toronto * Švedska: - Malmö * Nizozemska: - Rotterdam Kolk nas je po celem svetu nas je dost Vsem pošiljam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:01:18
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...sem ze nazaj (sem klicala v slovenijo) gantar...se od mene velik objemckov in upam, da ti kmalu sporocijo glede sluzbe! Glede pa razumem, da je tezko. so ugotovili zakaj je prislo do ss 3 mesece nazaj? jaz ti zelim cimprejsnje novo spocetje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:02:03
|
|
|
|
tany83
|
vrjamem ves... in vsaka beseda je odvec, zato it lahko sam en velik posljem....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:03:33
|
|
|
|
_ancica_
|
smrka...lepe pozdrave iz Kanade na Svedsko!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:08:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja... sej to mas prav ves... cim manj se obremenjevat... jaz pa cakam na dan D.. se bliza.. ja tany...jst ze drzim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:12:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja... sej to mas prav ves... cim manj se obremenjevat... jaz pa cakam na dan D.. se bliza.. ja tany...jst ze drzim pesti!!!! hvala.. ne bom prevec o znakih, sam vcerej mi je cebula tko zasmrdela, da sm hmal bruhala... drgc me pa po jajcnikih spika... sam nocem prevec upat, da ne bo potem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla punce...sem ze nazaj (sem klicala v slovenijo) gantar...se od mene velik objemckov in upam, da ti kmalu sporocijo glede sluzbe! Glede pa razumem, da je tezko. so ugotovili zakaj je prislo do ss 3 mesece nazaj? jaz ti zelim cimprejsnje novo spocetje ne, ancica, nič niso ugotovili. Vem samo to, da sem od nekje fasala vnetje, zato mi je odtekla voda.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:22:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja... sej to mas prav ves... cim manj se obremenjevat... jaz pa cakam na dan D.. se bliza.. ja tany...jst ze drzim pesti!!!! hvala.. ne bom prevec o znakih, sam vcerej mi je cebula tko zasmrdela, da sm hmal bruhala... drgc me pa po jajcnikih spika... sam nocem prevec upat, da ne bo potem te razumem, jst sem tud mela vse znake prejsnje mesece, ap na koncu ni bilo nic. Upam pa, da bo pri tebi drugace!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:24:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ojla punce...sem ze nazaj (sem klicala v slovenijo) gantar...se od mene velik objemckov in upam, da ti kmalu sporocijo glede sluzbe! Glede pa razumem, da je tezko. so ugotovili zakaj je prislo do ss 3 mesece nazaj? jaz ti zelim cimprejsnje novo spocetje ne, ancica, nič niso ugotovili. Vem samo to, da sem od nekje fasala vnetje, zato mi je odtekla voda. oh ... drzim pesti za tebe, da cimpreje spet ugledas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:39:08
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja... sej to mas prav ves... cim manj se obremenjevat... jaz pa cakam na dan D.. se bliza.. ja tany...jst ze drzim pesti!!!! hvala.. ne bom prevec o znakih, sam vcerej mi je cebula tko zasmrdela, da sm hmal bruhala... drgc me pa po jajcnikih spika... sam nocem prevec upat, da ne bo potem te razumem, jst sem tud mela vse znake prejsnje mesece, ap na koncu ni bilo nic. Upam pa, da bo pri tebi drugace!!!! sej vem ancica... dns me je tko zvivalo tm spodi, da sm bla prepricana da je prsla , pa se ponoci so me jajcniki boleli.. tko kot da mi bolecina utripa noter... nevem.. pustmo se presenetit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:42:21
|
|
|
|
_ancica_
|
mogoce pa bo!!!! Mene je pa tud ful scipalo vceri...verjetno O. Sva pridno tako da upam, da bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:42:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica tudi moje sožalje . Tany, a lahko jaz pridem s perilom k tebi, nam je pralni stroj crklno, sem tako jezna, katastrofa no, upam da še kaj druga ne bo k malu ker pravijo ko nekje začne potem gre dalje. Drugače pa, moja se poslavlja počasi (zelo počasi), tako da boma kmalu šla spet v nove boje. Smo pa mi tudi danes imeli sončka, sedaj pa je že tema
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:46:27
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...hvala ja zdaj pa veselo na delo midva sva bla tud kar pridna!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:47:08
|
|
|
|
tany83
|
ja, jaz si tud fuuul zelim, da bi koncno zagledla ... bomo vidli... ti pa kar pridno , da bos februarja zagledala ... soncnica ti kar prnesi perilo, bo hitro suho, piha veter in sije sonce
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 18:47:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar super si si ta seznam zmislila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:02:48
|
|
|
|
_ancica_
|
punce, a kera ve kak fajn recept za lazanjo???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:04:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce, a kera ve kak fajn recept za lazanjo??? kako zelenjavno al mesno????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:05:48
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce, a kera ve kak fajn recept za lazanjo??? kako zelenjavno al mesno???? glede na to, da moj obozuje meso, jaz pa ga ne jem....pol zelenjavno (v mislih imam spinaco), pol pa mesno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:08:19
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...ful hvala, bom pocekirala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:08:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ punce, a kera ve kak fajn recept za lazanjo??? kako zelenjavno al mesno???? glede na to, da moj obozuje meso, jaz pa ga ne jem....pol zelenjavno (v mislih imam spinaco), pol pa mesno hm... spinacne ne znam... nisem se nikol delala... oz. sem ja, sam se ne spminim, provi mal po internetu pobrskat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:08:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz bi jo tudi enkrat spet jedla sem sicer poleti jedla mesno z mletim mesom, pa je bila full dobra, si mi zdaj lušte naredla zdaj pa bom lačna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:11:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany, kaj pa boš ti dobrega kuhala? Jaz sem si danes kar palačinke naredla se mi ni dalo nekaj dosti pocat , bo jutri nekaj boljšega, čeprav še nimam ideje kaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:11:14
|
|
|
|
_ancica_
|
sem ze nasla tukaj na RR-ju en recept. Je sempl k pimpl
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?