Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 15:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, pa se vam javljam danes. Čist mal, ker nimam glih velik časa... sem se kar mal zaposlila tle doma... Nikol ne uganete, kaj sem si danes za južno skuhala... lazanjo Še sama seb sem včeraj zvečer želodec zbudila...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 15:24:25
|
|
|
|
tany83
|
Lepo gantar, da se mal oglasas, ker ti mal ta RR zanemarjas... .... pol pa jaz ne morem zbrat 3 zvezdic... najboljs, da mam samogovore...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 15:24:34
|
|
|
|
oktavija
|
Čao dekleta! Prišla sem vas samo malo pozdravit. Vidite kako lepo se lahko pogovarjate do onemoglosti in nikogar ne motite pri svojem čvekanju Vseeno pa pridite kaj poročat kako je stanje na bojišču med : ! Lep dan vam želim!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 15:26:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Čao dekleta! Prišla sem vas samo malo pozdravit. Vidite kako lepo se lahko pogovarjate do onemoglosti in nikogar ne motite pri svojem čvekanju Vseeno pa pridite kaj poročat kako je stanje na bojišču med : ! Lep dan vam želim! seveda.. tle nikogar ne motimi.... .... tudi tebi lep dan....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:01:41
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro/dober dan vsem!!! Kako ste kaj moje drage? Sem odgrnila zavese in glej ga vraga SNEG!!! Spet snezi. Jaz pa komaj cakam da bo pomlad. Pa se danes moram na banko, pa je kar dalec za hodit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:06:30
|
|
|
|
_ancica_
|
Sem predolgo spala, zdaj pa ni nobene vec gor. Tany...vidm da ti samo se 9 postov manjka do Si pa hitra , se spomnem na zacetku sva bile bolj skupaj, zdaj si me pa skoraj za 100 postov prehitela.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:07:46
|
|
|
|
tany83
|
pozdravljena ancica... pr nas je celo noc padal dez... zdej pa sije soncek in je zopet lepo... sneg... brrr... hm, gres pa jutri na banko, al nujno rabis???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:09:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Sem predolgo spala, zdaj pa ni nobene vec gor. Tany...vidm da ti samo se 9 postov manjka do Si pa hitra , se spomnem na zacetku sva bile bolj skupaj, zdaj si me pa skoraj za 100 postov prehitela. ja zacela sva skupaj... jaz sem res ena velika klepetulja... sem cakala, da prides, da mi pomagas do ... ker ni nobene druge tle razen mene in tebe... vse nekam pobegnejo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:11:45
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany, pa si le prisla, sem se ze ustrasla da bom sama tukaj Ja na banko bo treba it, ker rabiva bancno potrdilo za najem novega stanovanja. Moj pride sele okoli 7ih domov, kar je pa prepozno (banko zaprejo tam okoli 3h se mi zdi), tako da bom mogla it sama tja. Se mi prav ne da ven v takem vremenu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:12:54
|
|
|
|
binica
|
Evo, ti še jaz pomagam, da prideš do 3*.... čaki, da te spomnem, kaj bi te vprašala.... aja, kako je ime tvojemu možu ;))
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:13:32
|
|
|
|
_ancica_
|
uh ja, jaz bom se kar mogla fajn klepetat da bom prisla do treh zvezdic Zgleda, da bo treba zacet bolj zgodaj vstajat Zvecer sploh ne morem zaspat, potem pa zjutraj spim tako dolgo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:14:19
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Evo, ti še jaz pomagam, da prideš do 3*.... čaki, da te spomnem, kaj bi te vprašala.... aja, kako je ime tvojemu možu ;)) ja, jaz bi tud rada vedela. Mojemu je ime Edwin
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:14:57
|
|
|
|
_ancica_
|
binica...lep pozdrav iz Toronta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:15:36
|
|
|
|
binica
|
Uf, kje sem šele jaz?? Šele zadnje čase sem bolj pridna, prej sem vmes malo špricala in me dolgo ni blo gor.... Saj bo, bomo veselo čvekale, pa bo! Kdaj se pa pride do 4 *?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:15:44
|
|
|
|
tany83
|
aja...ja vrjamem, da se ti ne da it... kaj je dalec banka???? binica... hvala, za pomoc ... mojmu mozu je pa Gabriel ime... ancica, kako ime ma pa tvoj... kako spansko???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:18:41
|
|
|
|
tany83
|
aha... lepo ime... sm mislila, da ma kej bolj spanskega ... sej se jih hitro nabere te zvezdice ves.. jaz se sama nevem, kdaj sm jih nabrala.... saj jaz tud ne spim ponoci,.... dans nisem od 2h nc vec spala .. zdej so mi pa prsli mire vzet za vrata.. ... upam, da grejo hitro.. kr rabim zvezdice in morem klepetat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:21:06
|
|
|
|
_ancica_
|
saj res punce, kdaj dobis pa 4 zvezdice??? Pomoje tam nekje pri 1000 Ja banka je kar dalec (no ni ravno za umret dalec), priblizno 20 minutk hoje. Moj nima spanskega imena.... ime mu je Edwin
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:22:34
|
|
|
|
tany83
|
jaz tud nenevm kdaj se 4 zvezdice dobi, sam najbrs res pr 1000... kr tri se pr 500... cak kdaj smo pa 2 dobile????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:23:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 aha... lepo ime... sm mislila, da ma kej bolj spanskega ... sej se jih hitro nabere te zvezdice ves.. jaz se sama nevem, kdaj sm jih nabrala.... saj jaz tud ne spim ponoci,.... dans nisem od 2h nc vec spala .. zdej so mi pa prsli mire vzet za vrata.. ... upam, da grejo hitro.. kr rabim zvezdice in morem klepetat... kako se lahko tok zgodaj zbudis? jaz ce ne spim vsaj 8 ur sem cist povozena a vama vrata menjajo al kako? Hitro jih odslovi, da bos lahko cvekala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:24:27
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Ojla! Kako ste kaj? Vidim, da spet klepetate. Tudi mi imamo sonček, čeprav so napovedovali dež.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:24:47
|
|
|
|
_ancica_
|
dve zvezdici se mi zdi da sta bli pri 200, nisem pa 100%
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:25:59
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla Copatarica Kako si? Si zasegla kaj novih copatkov prejsno noc?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:28:14
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Ojla! Nisem, sem raje spala. Vidim, da se pogovarjata o zvezdicah. Tudi jaz imam 2, ampak mi še veliko manka do 3, čeprav sem v resnici velika klepetulja.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:31:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica Ojla! Nisem, sem raje spala. Vidim, da se pogovarjata o zvezdicah. Tudi jaz imam 2, ampak mi še veliko manka do 3, čeprav sem v resnici velika klepetulja. aha, se pravi da se dobi dve zvezdici pri 100 in ne pri 200 kot sem napisala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 16:32:59
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz pa v resnici nisem prav velika klepetulja, sem bolj tiha...no, je pa res odvisno s kom sem.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?