|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
21.1.2008 19:15:49   
tany83
jaz... zdej kitajsko packam... nevem kej sem se to zmislila.. user posted image ... to bo sam zame, k sm lacna ko vol... ko pride dragi, pa bova neki skupaj nardila, mogoce piscanca pa krompir... ga morem vprasat kaj bi jedel....

ancica obilo uzitkov ob kuhanjuuser posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 301
21.1.2008 19:15:51   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sem ze nasla tukaj na RR-ju en recept. Je sempl k pimpl user posted image user posted image user posted image

joj...simpl k pimpl!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 302
21.1.2008 19:16:55   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

jaz... zdej kitajsko packam... nevem kej sem se to zmislila.. user posted image ... to bo sam zame, k sm lacna ko vol... ko pride dragi, pa bova neki skupaj nardila, mogoce piscanca pa krompir... ga morem vprasat kaj bi jedel....

ancica obilo uzitkov ob kuhanjuuser posted image user posted image user posted image

u ja, kitajske pa jst tud ze celo vecnost nisem jedla! user posted image
Matr, zdej sm pa tud jst neki lacna ratala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 303
21.1.2008 19:19:46   
tany83

user posted image user posted image user posted image ... joj men tko kruli... se nc nisem jedla dans...

midva greva doskrat v kitajsko restavracijo, ker mene nikakor ne rata tako dobro kot njim.. jim morem recet ukrastuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 304
21.1.2008 19:22:43   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ... joj men tko kruli... se nc nisem jedla dans...

midva greva doskrat v kitajsko restavracijo, ker mene nikakor ne rata tako dobro kot njim.. jim morem recet ukrastuser posted image user posted image user posted image

midva pa ze 100 let nisva bila...bo treba kmalu. Doma pa se nikoli nisem probala, ampak vem da okus itak ne bi bil tapravi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 305
21.1.2008 19:29:55   
sončnica24
V kitajski je dobra hrutljavo pečena raca, njami, mi lušte delata zdaj pa bi jaz tudi nekaj jedla.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 306
21.1.2008 19:32:00   
_ancica_
hehe...ja najboljse da se kar vse odpravimo v najblizjo kitajsko...ali pa se dobimo na kosilu/vecerji pri nasi tany!!! user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 307
21.1.2008 19:37:18   
sončnica24
Zdaj pa prosim dovolj o hrani, ker sem jaz TAKO lačna postala da mi ni več za nič, si bom zdaj smikie odprla pa bodo šle spet kile goruser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 308
21.1.2008 19:41:37   
tany83
soncnica, ce si postala lacna, pa si pojdi hitro neki narest...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
21.1.2008 19:44:44   
tany83
jaz ze jem... njami... je ratalo dobro.... ni isto, sam tud moje je okusnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 310
21.1.2008 19:48:37   
sončnica24
Ma ne da se mi v kuhno hodit pa tak boljše ker potem pa mi bo spet žal da sem jedla, pa še spim potem bolj bogo če se zvečer preveč najem. Pa saj ni čudno da sem lačna sem samo palačinke jedla za kosilo bo treba jutri nekaj malce bolj "močenga" pojsetuser posted image .

En dan pa se bom verjetno lazanjo spravla delat sem zdaj tudi malce recepte iskala pa so eni prav dobri, bomo probali pa bom vidla kaj bo ratalouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 311
21.1.2008 19:50:34   
tany83
no, vidve provajte in mi boste pol povedle, ce se splaca jo nardit...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
21.1.2008 19:52:39   
sončnica24
Jaz bom verjetno delala tisto, kjer so namesto testa palačinke, jih imam full rada, drugače pa bomo vidli kako bo uspelo, bo pač malce RR trpela tačas kaj bom jaz to skupaj delala, upam samo da uspe.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 313
21.1.2008 19:56:23   
tany83
aha, to s palacinkami poznam... sem jo delala... sam jaz tle mam plinsko pecico in ne elektricne, ker sem navajena na elektricno nevem prav kako se to plinsko rabi... a ve katera???

Neposredna povezava do sporočila: 314
21.1.2008 19:56:31   
_ancica_
jaz bom zacela s pripravo laznje tam enkrat okoli 5ih (se pravi da imam se dobre tri ure casa) user posted image do takrat bo pa treba kaj druzga dat v trebuscek. Upam, da mi rata lazanjo narest, je sicer se nikoli nisem delala. Sva pa zadnjic kupila testo, katerga baje ni treba kuhat. Bomo vidli, kaj se bo izcimilo iz tega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
21.1.2008 19:57:39   
_ancica_

aha, to s palacinkami poznam... sem jo delala... sam jaz tle mam plinsko pecico in ne elektricne, ker sem navajena na elektricno nevem prav kako se to plinsko rabi... a ve katera???

nimam pojma kaksna je razlika user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 316
21.1.2008 19:58:31   
tany83

jaz bom zacela s pripravo laznje tam enkrat okoli 5ih (se pravi da imam se dobre tri ure casa) user posted image do takrat bo pa treba kaj druzga dat v trebuscek. Upam, da mi rata lazanjo narest, je sicer se nikoli nisem delala. Sva pa zadnjic kupila testo, katerga baje ni treba kuhat. Bomo vidli, kaj se bo izcimilo iz tega user posted image

super bo, bos vidla user posted image user posted image user posted image ...

jaz sem se pa tko najedla zdaj... uf... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 317
21.1.2008 19:58:45   
sončnica24
Ja upam da ti čim bolje uspe. Bom pa jaz verjetno že spala ko boš ti začela kuhati, sem neka čisto boga sva bla z user posted image v soboto na enem rojstnem dnevu in še zdaj nisem čisto k sebi prišlauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 318
21.1.2008 19:59:38   
tany83

nimam pojma kaksna je razlika user posted image

pri elektricni mas temperaturo tle pa kar neki user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 319
21.1.2008 20:01:10   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ja upam da ti čim bolje uspe. Bom pa jaz verjetno že spala ko boš ti začela kuhati, sem neka čisto boga sva bla z user posted image v soboto na enem rojstnem dnevu in še zdaj nisem čisto k sebi prišlauser posted image

midva sva v soboto tud prezivljala vesele urice ob rumu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
21.1.2008 20:02:59   
sončnica24
Verjetno je pri plinski vse skupaj prej gotovo, ker na plinskem štedilniku je tudi vse prej končano. Samo včasih kje piše na koliko moraš kaj nastaviti, enkrat probaj pa boš vidla mogoče ti uspe.

Lahko pa vprašanje postaviš tudi

http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=167

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 321
21.1.2008 20:04:30   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

midva sva v soboto tud prezivljala vesele urice ob rumu user posted image user posted image user posted image

Samo pri meni ni bil rum kriv niti kakšna druga alkoholna pijača ampak pozna ura in malo spanja. Sem namreč popolni anti alkoholikuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 322
21.1.2008 20:05:03   
_ancica_
vama bom jutri sporocila kako je slo z lazanjo (upam da bo reakcija mojega user posted image boljsa kot tista na marmeladine cmokeuser posted image user posted image user posted image ). Enkrat mi je ful zapasalo jest cmoke in sem se jih spravila delat, pa so se mi malo ponesreciliuser posted image Moj dragi mi pa najprej ni nic hotu rect, da so zanic...na koncu se je pa le opogumil user posted image user posted image user posted image ja bli so rez zanic user posted image so se mi posteno razkuhali (pocasti sto na uro)!!! 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 323
21.1.2008 20:05:25   
tany83
hvala soncnica.... enkrat bom provala... glede na to, da je veliko vode tukaj in sem videla stab gasilcev blizu, ni panike, lahko komot poskusim...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
21.1.2008 20:06:52   
sončnica24

hvala soncnica.... enkrat bom provala... glede na to, da je veliko vode tukaj in sem videla stab gasilcev blizu, ni panike, lahko komot poskusim...user posted image user posted image user posted image

No potem ne bo panike če se bo kaj kadilo, pa saj mogoče moraš malce bolj samo pazit pa parkrat probat pa bo, tako da najbolje da prvič pečeš nekaj takega kar ti ne bo škoda vstran vrečtuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?