Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:15:49
|
|
|
|
tany83
|
jaz... zdej kitajsko packam... nevem kej sem se to zmislila.. ... to bo sam zame, k sm lacna ko vol... ko pride dragi, pa bova neki skupaj nardila, mogoce piscanca pa krompir... ga morem vprasat kaj bi jedel.... ancica obilo uzitkov ob kuhanju
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:15:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sem ze nasla tukaj na RR-ju en recept. Je sempl k pimpl joj...simpl k pimpl!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:16:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz... zdej kitajsko packam... nevem kej sem se to zmislila.. ... to bo sam zame, k sm lacna ko vol... ko pride dragi, pa bova neki skupaj nardila, mogoce piscanca pa krompir... ga morem vprasat kaj bi jedel.... ancica obilo uzitkov ob kuhanju u ja, kitajske pa jst tud ze celo vecnost nisem jedla! Matr, zdej sm pa tud jst neki lacna ratala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:19:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz... zdej kitajsko packam... nevem kej sem se to zmislila.. ... to bo sam zame, k sm lacna ko vol... ko pride dragi, pa bova neki skupaj nardila, mogoce piscanca pa krompir... ga morem vprasat kaj bi jedel.... ancica obilo uzitkov ob kuhanju u ja, kitajske pa jst tud ze celo vecnost nisem jedla! Matr, zdej sm pa tud jst neki lacna ratala ... joj men tko kruli... se nc nisem jedla dans... midva greva doskrat v kitajsko restavracijo, ker mene nikakor ne rata tako dobro kot njim.. jim morem recet ukrast
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:22:43
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 jaz... zdej kitajsko packam... nevem kej sem se to zmislila.. ... to bo sam zame, k sm lacna ko vol... ko pride dragi, pa bova neki skupaj nardila, mogoce piscanca pa krompir... ga morem vprasat kaj bi jedel.... ancica obilo uzitkov ob kuhanju u ja, kitajske pa jst tud ze celo vecnost nisem jedla! Matr, zdej sm pa tud jst neki lacna ratala ... joj men tko kruli... se nc nisem jedla dans... midva greva doskrat v kitajsko restavracijo, ker mene nikakor ne rata tako dobro kot njim.. jim morem recet ukrast midva pa ze 100 let nisva bila...bo treba kmalu. Doma pa se nikoli nisem probala, ampak vem da okus itak ne bi bil tapravi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:29:55
|
|
|
|
sončnica24
|
V kitajski je dobra hrutljavo pečena raca, njami, mi lušte delata zdaj pa bi jaz tudi nekaj jedla.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:32:00
|
|
|
|
_ancica_
|
hehe...ja najboljse da se kar vse odpravimo v najblizjo kitajsko...ali pa se dobimo na kosilu/vecerji pri nasi tany!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:37:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Zdaj pa prosim dovolj o hrani, ker sem jaz TAKO lačna postala da mi ni več za nič, si bom zdaj smikie odprla pa bodo šle spet kile gor
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:41:37
|
|
|
|
tany83
|
soncnica, ce si postala lacna, pa si pojdi hitro neki narest...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:44:44
|
|
|
|
tany83
|
jaz ze jem... njami... je ratalo dobro.... ni isto, sam tud moje je okusno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:48:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Ma ne da se mi v kuhno hodit pa tak boljše ker potem pa mi bo spet žal da sem jedla, pa še spim potem bolj bogo če se zvečer preveč najem. Pa saj ni čudno da sem lačna sem samo palačinke jedla za kosilo bo treba jutri nekaj malce bolj "močenga" pojset . En dan pa se bom verjetno lazanjo spravla delat sem zdaj tudi malce recepte iskala pa so eni prav dobri, bomo probali pa bom vidla kaj bo ratalo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:50:34
|
|
|
|
tany83
|
no, vidve provajte in mi boste pol povedle, ce se splaca jo nardit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:52:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz bom verjetno delala tisto, kjer so namesto testa palačinke, jih imam full rada, drugače pa bomo vidli kako bo uspelo, bo pač malce RR trpela tačas kaj bom jaz to skupaj delala, upam samo da uspe.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:56:23
|
|
|
|
tany83
|
aha, to s palacinkami poznam... sem jo delala... sam jaz tle mam plinsko pecico in ne elektricne, ker sem navajena na elektricno nevem prav kako se to plinsko rabi... a ve katera???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:56:31
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz bom zacela s pripravo laznje tam enkrat okoli 5ih (se pravi da imam se dobre tri ure casa) do takrat bo pa treba kaj druzga dat v trebuscek. Upam, da mi rata lazanjo narest, je sicer se nikoli nisem delala. Sva pa zadnjic kupila testo, katerga baje ni treba kuhat. Bomo vidli, kaj se bo izcimilo iz tega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:57:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 aha, to s palacinkami poznam... sem jo delala... sam jaz tle mam plinsko pecico in ne elektricne, ker sem navajena na elektricno nevem prav kako se to plinsko rabi... a ve katera??? nimam pojma kaksna je razlika
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:58:31
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz bom zacela s pripravo laznje tam enkrat okoli 5ih (se pravi da imam se dobre tri ure casa) do takrat bo pa treba kaj druzga dat v trebuscek. Upam, da mi rata lazanjo narest, je sicer se nikoli nisem delala. Sva pa zadnjic kupila testo, katerga baje ni treba kuhat. Bomo vidli, kaj se bo izcimilo iz tega super bo, bos vidla ... jaz sem se pa tko najedla zdaj... uf...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:58:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja upam da ti čim bolje uspe. Bom pa jaz verjetno že spala ko boš ti začela kuhati, sem neka čisto boga sva bla z v soboto na enem rojstnem dnevu in še zdaj nisem čisto k sebi prišla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 19:59:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 aha, to s palacinkami poznam... sem jo delala... sam jaz tle mam plinsko pecico in ne elektricne, ker sem navajena na elektricno nevem prav kako se to plinsko rabi... a ve katera??? nimam pojma kaksna je razlika pri elektricni mas temperaturo tle pa kar neki
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:01:10
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja upam da ti čim bolje uspe. Bom pa jaz verjetno že spala ko boš ti začela kuhati, sem neka čisto boga sva bla z v soboto na enem rojstnem dnevu in še zdaj nisem čisto k sebi prišla midva sva v soboto tud prezivljala vesele urice ob rumu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:02:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Verjetno je pri plinski vse skupaj prej gotovo, ker na plinskem štedilniku je tudi vse prej končano. Samo včasih kje piše na koliko moraš kaj nastaviti, enkrat probaj pa boš vidla mogoče ti uspe. Lahko pa vprašanje postaviš tudi http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=167
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:04:30
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja upam da ti čim bolje uspe. Bom pa jaz verjetno že spala ko boš ti začela kuhati, sem neka čisto boga sva bla z v soboto na enem rojstnem dnevu in še zdaj nisem čisto k sebi prišla midva sva v soboto tud prezivljala vesele urice ob rumu Samo pri meni ni bil rum kriv niti kakšna druga alkoholna pijača ampak pozna ura in malo spanja. Sem namreč popolni anti alkoholik
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:05:03
|
|
|
|
_ancica_
|
vama bom jutri sporocila kako je slo z lazanjo (upam da bo reakcija mojega boljsa kot tista na marmeladine cmoke ). Enkrat mi je ful zapasalo jest cmoke in sem se jih spravila delat, pa so se mi malo ponesrecili Moj dragi mi pa najprej ni nic hotu rect, da so zanic...na koncu se je pa le opogumil ja bli so rez zanic so se mi posteno razkuhali (pocasti sto na uro)!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:05:25
|
|
|
|
tany83
|
hvala soncnica.... enkrat bom provala... glede na to, da je veliko vode tukaj in sem videla stab gasilcev blizu, ni panike, lahko komot poskusim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 20:06:52
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 hvala soncnica.... enkrat bom provala... glede na to, da je veliko vode tukaj in sem videla stab gasilcev blizu, ni panike, lahko komot poskusim... No potem ne bo panike če se bo kaj kadilo, pa saj mogoče moraš malce bolj samo pazit pa parkrat probat pa bo, tako da najbolje da prvič pečeš nekaj takega kar ti ne bo škoda vstran vrečt
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?