Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 22:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem lačna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 22:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej pa grem tud jst spat... lep dan v Kanado in Dominikansko republiko... Pa lahko noč vsem ostalim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 22:24:44
|
|
|
|
tany83
|
mmmmmm... zgleda mamlivo, sam se se vedno sita od une moje kitajske hrane
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.1.2008 22:25:58
|
|
|
|
tany83
|
Lahko noc gantar... jaz jo bom pa pocasi mahnila na plazo na en sprehod med palme...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 8:28:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, jaz sem ravnokar en dober topel kakav spila za ostale pa tukaj imate kavico . Pa še dobro da sem se včeraj pravi čas odklopla ker če bi še te špagete od gantar vidla bi pa si verjetno res šla nekaj za jest delat potem pa spet nebi nič spala . Danes pa ne bo nič kaj lepo vreme je tako oblačno veni.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 8:35:20
|
|
|
|
blue sky
|
Packe, kaj lepite sem slikice takšne omamne hrane, da je potem človek lačen .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 8:49:14
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Packe, kaj lepite sem slikice takšne omamne hrane, da je potem človek lačen . Že zjutraj ne nam takšne lušte delajo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 9:38:08
|
|
|
|
smrka
|
Dobro jutro zamejke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 9:41:39
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Dobro jutro zamejke Ta največji klepetulji še spita
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 9:43:07
|
|
|
|
smrka
|
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:08:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar, je pa si se ti danes zgubila? Saj nena kje spiš tako tko ancica pa tany? No za vajudve imam tukaj eno dobro kavo , da se lepo prebudita pa da bosta kaj napisali. Pa lep dan vama želim.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:25:20
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro moje drage cvekice... kako smo kaj danes... jaz sem se zbudila ze ob 7ih.. zdej sm pa pri kavi... sam zjutraj pa tle no blo nobenga cveka... zgleda, da sva jaz in ancica res najvecje klepetulje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:28:39
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro moje drage cvekice... kako smo kaj danes... jaz sem se zbudila ze ob 7ih.. zdej sm pa pri kavi... sam zjutraj pa tle no blo nobenga cveka... zgleda, da sva jaz in ancica res najvecje klepetulje Sta sta ja , ne vem kje se je gantar zgubila danes, mogoče se bo popoldne kaj oglasila.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sicer nisem internacionalno po tujini ampak po SLO. Me pa vseeno gledajo kukr da sem z Marsa pršla. A se vam lahk pridružim?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:29:37
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jst sicer nisem internacionalno po tujini ampak po SLO. Me pa vseeno gledajo kukr da sem z Marsa pršla. A se vam lahk pridružim? Saj jaz sem tudi iz Slo, tako da se brez skrbi lahko pridružiš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:33:22
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jst sicer nisem internacionalno po tujini ampak po SLO. Me pa vseeno gledajo kukr da sem z Marsa pršla. A se vam lahk pridružim? Dobrodosla....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:35:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro moje drage cvekice... kako smo kaj danes... jaz sem se zbudila ze ob 7ih.. zdej sm pa pri kavi... sam zjutraj pa tle no blo nobenga cveka... zgleda, da sva jaz in ancica res najvecje klepetulje Sta sta ja , ne vem kje se je gantar zgubila danes, mogoče se bo popoldne kaj oglasila. sam sva res eni klepetulji.... to pa zatom ker sva obe sami cel dan v stanovanju... pol pa tle na RR-ju visiva... sej jaz tud sprasujem, kam se je ta nasa gantar izgubla?????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:37:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj jaz danes tudi cel dan tu po RR strašim, čakam da pride moj domov potem pa grema malo na zrak, čeprav je vreme katastrofalno je oblačno in nič kaj lepo, samo cel dan pa tudi ne morem biti noter, razen če ne bo spet odšel kam delat, ker potem pa bom res cel dan tu gor visela.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:41:02
|
|
|
|
tany83
|
... sej je res... jaz tud rada grem mal ven... ker ce cel dan tle za racunalnikom ratas ... sej jaz mam odprto, pol pa se drugo pocnem, pospravim, skuham, jem... vsega po malem... mam kar v jedilnici prenosnika, tko, da lahko letam okrog.... a ves, pr nas je celo noc padal dez.. katastrofa.... zdej se komaj mal jasni in je fuuul lep pogled na morje, tko lepo zgleda, kot kadar sonce vstaja... tko, da mislim, da se bo naredil en lep dan
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:43:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja no pri nas danes sonca ne bo bo prej tema se pa bo baje čez noč zjasnilo tako da upam da bo jutri kaj lepše. Pa v morje se pri vas da sedaj kopat, ali je prehladno?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:46:35
|
|
|
|
tany83
|
Morje, je fuuul toplo, jst sm bla decembra je melo tm okol 27, zdej pa tud vrjetno... morem kaj it.. sem mislila it v soboto sam je prslo neki vmes.... bomo vidli, upam da mi kmal uspe... tle se lahko kopas celo leto, ker je skoz toplo..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:52:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobra si potem da zdržiš toliko časa noter, ja bi verjetno bila full dosti v vodi, jo obožujem, samo se je verjetno tudi naveličaš, da bi bil nonstop noter Nič jaz grem mojemu zdaj do konca kosilo pripravit potem pa bomo vidli če bom še imela kaj časa se javim, drugače pa bom jutri zjutraj imela samogovore, tako kot danes, se mi zdi da se nas ostale punce bojijo Tebi pa lep dan želim pa da prideš danes do treh zvezdic, ne bo pretežko ne? Pa pa zaenkrat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 13:58:39
|
|
|
|
tany83
|
jaz ker sem blizu plaze, me niti tolk ne mika... ceprav mi je fuuul vsec.... lepo se imej... upam, da mi uspe nardit 3 zvezdice... se tipkamo.. papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 14:27:36
|
|
|
|
binica
|
O, dobro jutro vsem na drugi strani luže Mi smo skoraj že cel delavnik oddelali, medtem ko ste vi komaj vstali Kaj počenjate? Tanja, a obešaš perilo? Pa zanimajo me informacije glede famozne lazanje. Meni namreč ful dobro uspe, sam je zdej ne smem delat, ker sem na dieti tako da ko pridem na Dominikansko, bom fajn izgledala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.1.2008 14:33:40
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljena.... lepo, eni ste pridni in pridno delate, eni smo pa doma in pocivamo (razen obesanja perila) in poslejmo moza delat .... ne, danes ne obesam perila niti prala ne bom, pa se fuuul sem zaspana, nisem dobro spala, od 2h naprej nic... tko, da vrjetno bom sla mal popoldna pospat... se mi zdi, da me neka viroza daje, ker me neki po trebuhu boli, al pa bo prsla???? ... Bomo vidli.... ti pa na dieto... ah sej jaz bi tud mogla, sej sem nekako, veliko zelanjava in sadja in cim manj mastnega... se posebi, ker sm skoz bl mal oblecen in potem se vse obline vidijo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?