Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:47:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps... ti kar pejd ninat, ker vem da mas zjutraj za vstat, sej moj mozek bo upam, kmal doma... se ze najdem kaj za delat... Lahko noc in sladke sanje venezuela ojla beseda tece o vse.... mam,kr bolj mirno vest,ko vidim,da se je venezuela pojavila ,da ti tany ne boš sama ene najmanj dve strani morta napisat preden gresta vstran od računalnika
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:51:43
|
|
|
|
tany83
|
spps, ne vem ce nama rata, ker jaz bom tud kmal odpujskala stran od compa.. ... no, ja bomo vidli....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:52:04
|
|
|
|
venezuela
|
js bi pa za pomoč prosila! sošolka mi je poslala ene zapiske v wordu pa se mi sploh nočejo odpret njej se vse odpira, in drugim sošolkam, men pa javlja, da je neka napaka... pa da nej odprem s pomočjo v officu..kak čudn...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:54:15
|
|
|
|
tany83
|
... hm... nevem, provaj v kakem drugem programu odpret... nisem jaz lih nek fuuul strokovnjak za racunalnik... bdw... ti venezuela si dobila moj mail?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:54:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela js bi pa za pomoč prosila! sošolka mi je poslala ene zapiske v wordu pa se mi sploh nočejo odpret njej se vse odpira, in drugim sošolkam, men pa javlja, da je neka napaka... pa da nej odprem s pomočjo v officu..kak čudn... nimam pojma za kaj ti noče odpret?tako,da ti na žalost ne morem pomagat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:57:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps, ne vem ce nama rata, ker jaz bom tud kmal odpujskala stran od compa.. ... no, ja bomo vidli.... sej ni panike-lepo se imejta,se tipkamo jutr,bom bolj proti večeru prišla,ker drugač ne naredim čist nič ,če takoj zalaufam comp,ni nič koristi od mene -kar se pospravljanje tiče,pa tud z malo morma kak sprehod zarezat če le ne bo fejst pihalo. nočko obema!!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:57:58
|
|
|
|
venezuela
|
ja, havala sm.. kak mata lušksno stanovanje! mi je zlo všeč balkon, pa tko zlo svetlo je... sem zasledila, da imaš sobno kolo...jst tudi, sam ga tko mal gonim... si včas zrav kak film naštimam pol pa film rata napet pa ne morm več gonit pecikla kakšno pa je kaj vreme dans pri tebi?se boš šla kaj kopat?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:59:28
|
|
|
|
venezuela
|
nočko potočko tu teb!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:02:51
|
|
|
|
venezuela
|
kaj ste vse pobegnile
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:03:28
|
|
|
|
tany83
|
Ja, je svetlo ja, ker ma kar velik oken, tist balkon gleda na morje in je iz dnevne ven, ker pa ni nobenih pregrad je itak pol vse lepo svetlo... pol pa je se en balkon v najini spalnici, sam vcasih moti, ker je presvetlo pa se spat ne da.... ja, ja sobno kolo, jaz ga gonim ene 10 min, pol pa se mi ne da vec... ga mam pa v sobi za goste, tko da lahk ven skoz kno gledam... ... sam ponavadi je odzuni vse bolj zanimivo kot kolo... soncek sije tukaj... na plazo bom sla, sam se sam mal sprehodit, ker sva prejsen ponedeljek bla na eni ekskurziji (tiste slike v albumu), pa smo tud na plazi bli tko, da me ne mika it se kopat zdaj....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:04:53
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sej ni panike-lepo se imejta,se tipkamo jutr,bom bolj proti večeru prišla,ker drugač ne naredim čist nič ,če takoj zalaufam comp,ni nič koristi od mene -kar se pospravljanje tiče,pa tud z malo morma kak sprehod zarezat če le ne bo fejst pihalo. nočko obema!!! Lahko noc... sladke sanje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:06:28
|
|
|
|
venezuela
|
jst bolj pozno hodim za comp ko moj zaspi...pol mam pa mir pa me ne meče dol sm pa drugač tud bl nočna ptica, najraje in največ si zapomnem, ko se ponoči učim...zjutraj je pri meni tema,šele popoldan bl k sebi pridm...me zanima kaj bo ko bo treba v službo...ceu halo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:11:55
|
|
|
|
venezuela
|
soncek sije tukaj... na plazo bom sla, sam se sam mal sprehodit, ker sva prejsen ponedeljek bla na eni ekskurziji (tiste slike v albumu), pa smo tud na plazi bli tko, da me ne mika it se kopat zdaj.... joj, že en tedn se nisi kopala, pa te ne mika... js bi pa vse dala, da bi se loh namočila, sploh kadar je vroče, kar zacvrčalo bi.... sej verjamem, da ni tko mamljivo, ko vidiš morje vsak dan čez balkon, samo se pa paše shladit, ne? a si vidla mojo slikco, če si šla kaj na gmail?oz, sory, sej je ne moraš prej ti morm povabilo za talk poslat. ti pošljem? kako pa sta kaj vidva? a ma on družino(starše brate...) v puerto plati? kako se pa kaj s taščo razumeš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:12:00
|
|
|
|
tany83
|
... saj jaz sem tud rada dolgo pooci bla pokonc, sam zdaj ne vec... sem spremenila navade odkar z mojim ziviva skupaj, on gre rad bolj zgodi spat, po pa itak moram jaz tud z njim ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:15:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela joj, že en tedn se nisi kopala, pa te ne mika... js bi pa vse dala, da bi se loh namočila, sploh kadar je vroče, kar zacvrčalo bi.... sej verjamem, da ni tko mamljivo, ko vidiš morje vsak dan čez balkon, samo se pa paše shladit, ne? a si vidla mojo slikco, če si šla kaj na gmail?oz, sory, sej je ne moraš prej ti morm povabilo za talk poslat. ti pošljem? kako pa sta kaj vidva? a ma on družino(starše brate...) v puerto plati? kako se pa kaj s taščo razumeš? ne, me ne mika, ker mam skoz na dosegu roke, pol pa si recem, ah bom ze sla.... lahko mi posljes na g mail ja vabilo.... on ma mamo v puerto plati, se lepo razumem z njo... eno sestro ma tud tukaj, ki ima starega 11 mesecev.... drugace ma pa oceta in polbaratje, sestre v Santo Dominugu (glavno mesto), ker sta mama in tata locena...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:20:16
|
|
|
|
venezuela
|
super, potem greš kdaj tudi dopoldan , ko si sama , jih pogledat? je lažje, če ima še on sorodnike iz istga kraja...tudi midva sva gledala, ko sva iskala parcelo za hiško, da bo vsaj en od poznanih zravn...tko bom mela taščo 50km zravn... kako to ve kopirate, da se izpiše v okencu izvirno sporočilo?sm na novo, pa mi ni jasno najbl...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:21:58
|
|
|
|
venezuela
|
sm se zmotila, tašča bo 50 m zravn...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:23:39
|
|
|
|
tany83
|
priisnes tipko kopiraj pol pa pises pod oklepaj Quote.... provi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:33:15
|
|
|
|
venezuela
|
hvala...sm se znajdla... tany zanima me ktere vrste sadja se da vse dol dobit...mnogo izbire, ne? pa verjetn mate tud banan več vrst in bl okusne kot so pri nas... kakšne so pa kaj cene hrane? je dovolj drago za njihov standard, ker je verjetn nižji ko v slo..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:41:27
|
|
|
|
tany83
|
ja tle je sadja veliko in bolj okusno kot nase... banan je vec vrst, so pa tak k se jih kuha, cvre itd.... cene hran, so nizje kot pr nas, meni je vse fuuul poceni, za tiste k majo nizke place pa vrjento niti ne tko, sam ni tle da bi trpeli lakoto, mislim, da vsak k dela, si lahko hrano provosci....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:50:28
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 cene hran, so nizje kot pr nas, meni je vse fuuul poceni, za tiste k majo nizke place pa vrjento niti ne tko, sam ni tle da bi trpeli lakoto, mislim, da vsak k dela, si lahko hrano provosci.... pri nas pa žal ni več tko..tisti z minimalcem komaj shajajo res žalostno... kako je pa kaj s kozmetiko? verjetno ne uporabljaš isto kot v slo..kaj je kaj na voljo... sm mojmu dans omenla da bi šla sm na dopust, pa je za, je reku naj mal pogledam...v kterm letnem času bi pa blo najbolj primern it? midva bi bla rada v hotelu, pa kašne so pa kej cene? al se bol kak hostl splača...kako si pa ti šla prvič dol, organiziran z agencijo al kr tko...nisva šla še nikamor, pa se men vaš kraj zlo dopade.. sm pa tud mojmu slikce pokazala s tvojga albuma pa je takoj vprašu kje so kakšne črnke, pa kake so kej babe...jaj, ti dedci
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 22:59:11
|
|
|
|
tany83
|
Kozmetika je ista, ameriske fore bolj... ja pravijo, da je najboljs sem pridet, ko je pr vas zima, drugace je pa tle zmer lepo.... jaz sem prvic sla v hotel prek agencije, sem kupla cel aranzma pr Komoasu in to je blo to.... cene pa odvisno... tm od 800e naprej... nevem tocno ker ze dolgo ne gledam, ponavadi sam letalske karte spremljam, mal po internetu pobrskaj, se pa splaca allinclusiv varjanto... me je moj , da pride bolj kasno, ker ma se en sestanek in da je lacen, tko da morem neki skuhat... na pa je sel moj sprehod po plazi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 23:09:06
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja pravijo, da je najboljs sem pridet, ko je pr vas zima, drugace je pa tle zmer lepo.... ker verjetn najbolj paše, se mal it v tople kraje pogret... oh, škoda no...kje pa tvoj dela? js sm tko lašna tud ratala, pa je ura pri nas že 11večer. ma nč, si bom vseen en jogurt z gozdnimi sadeži vzela.. ma sej to ni tko kalorično, a ne? kaj boš pa ti dobrga za svojga dragiga skuhala? moj ima najraje pasulj s klobaso probaj, mogoče mu bo pa všeč...meni je dobr pasulj sam brez klobase...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 23:13:49
|
|
|
|
tany83
|
Moj je predstavnik VIP turisticne agencije.... s turisti dela ... jogurt itak lahko jes, to nima nic... kuhala bom pire krompir, pa meso s sirom povrhu, pa se mal grske solate zdraven... pasulj pa ne, ga ne maram, pa tud mojmu ne bi bil vsec, nisva midva za tako hrano....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 23:23:12
|
|
|
|
venezuela
|
njami...js sm nora na sir ko sva se danes z mojim malo objemala pa crkljala, me je vprašal kako se bova potem ko bom imela velik trebuh no, sej sm ga zastopla kaj ej mislu, sam ..ne,vem ko da bi neki slutu ej, da js neki vem pa on ne...majo moški tud verjetn kak šesti čut al ka sej bomo jutr vidl kaj bo g reku. sm že tko živčna ceu dan ko k sreč da sem bla lah tih...
|
Norice oz. vodene kozeMichonne RRKoliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?0-1 leto (
19%)
1-3 leta (
19%)
3-5 let (
14%)
5-10 let (
7%)
10 in več (
2%)
Jih še niso (
38%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!