|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.2.2008 18:54:04   
sončnica24
Očitno ma tany full apetita danes, jaz sem se za danes najedla ne jem več nič, imam dovolj, sem zdaj tako lepo na toplem pa mi kar oči skupaj lezejo, no saj ni čudno ker ko je moj ob pol šestih odišo pol do 7. nisem zaspala pol pa sem še eno uro nekje dremala pol pa v akcijo, tako da se mi zdaj že upravičeno zeha. No saj ne da me moj nebi spusto na računalnik samo imama zdaj za dva dni že rezervirano letanje okrog samo ne vem še ali v sredo in četrtek ali jutri in sreda. Potem pa bom malce praznovala ojoj res bo težko ta teden že kaj na računalnik prit, no zjturaj še ziher kajuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.2.2008 18:56:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Očitno ma tany full apetita danes, jaz sem se za danes najedla ne jem več nič, imam dovolj, sem zdaj tako lepo na toplem pa mi kar oči skupaj lezejo, no saj ni čudno ker ko je moj ob pol šestih odišo pol do 7. nisem zaspala pol pa sem še eno uro nekje dremala pol pa v akcijo, tako da se mi zdaj že upravičeno zeha. No saj ne da me moj nebi spusto na računalnik samo imama zdaj za dva dni že rezervirano letanje okrog samo ne vem še ali v sredo in četrtek ali jutri in sreda. Potem pa bom malce praznovala ojoj res bo težko ta teden že kaj na računalnik prit, no zjturaj še ziher kajuser posted image

se boš pa res morala potrudit ,da boš vse sfolgalauser posted image user posted image user posted image user posted image a v petek praznuješ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.2.2008 18:58:08   
sončnica24
Verjetno malo ne nekaj pretirano jaz pravim da se na rojstni dan ne vabi ampak pride tako da bomo vidli kdo se bo spomnil na meneuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
18.2.2008 19:03:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Verjetno malo ne nekaj pretirano jaz pravim da se na rojstni dan ne vabi ampak pride tako da bomo vidli kdo se bo spomnil na meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo tule ziher čakale na kakšnen košček torteuser posted image user posted image user posted image
pridem za 10 min nazaj-grem mali vodo za kopanje narediuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.2.2008 19:29:40   
spps
kam si pa zdaj zginala?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
18.2.2008 19:35:56   
tany83
apetita ma ja.,.. ma kak... jaz sem jedla ob 10.30 in to en koscek kruha brez nc... zdaj pa je ze 2.30, tko da morem neki bolj pojest, to je kosli zdaj... user posted image ...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.2.2008 19:37:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

apetita ma ja.,.. ma kak... jaz sem jedla ob 10.30 in to en koscek kruha brez nc... zdaj pa je ze 2.30, tko da morem neki bolj pojest, to je kosli zdaj... user posted image ...

ok,okuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem mislila,da si že prej ornk jedla,pa zdaj spetuser posted image user posted image user posted image

in kaj boš kuhala za kosilo?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.2.2008 19:41:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ok,okuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem mislila,da si že prej ornk jedla,pa zdaj spetuser posted image user posted image user posted image

in kaj boš kuhala za kosilo?

user posted image user posted image user posted image ... ne, nisem prej.. sem vidla da je ze kasno, pa sem raj pocakala na kosilo... kuhala pa sem pasto s pomidoro, ker je nisem ze dooolgo jedla... tko, da to je to...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
18.2.2008 19:55:03   
spps
aha,no pol zdaj veš zakaj sem mislila da imaš taaak apetituser posted image user posted image user posted image user posted image
no,sam da je zadeva razjasnjenauser posted image user posted image user posted image user posted image in kaj še  imaš v planu  za danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.2.2008 19:59:03   
tany83
user posted image user posted image ... saj moj apetit ni lih tolk majhen, sam tolk velik pa spet ne...user posted image user posted image

Danes??? hm, neki sem ze nardila, neki se bom, zdaj bom pomila posodo, popucala kuhinjo in tla pomila, pol se mal po jedilnici ter prah pobrisala, pol pa se stusiram in zadost za danes, ko pride moj user posted image , pa greva na en sprehod po plazi... aja, pa se sobno kolo bom uporabila, sam se mi more mal hrana dol vsestuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
18.2.2008 20:02:36   
spps
fajn,ko se tvoj dan komaj začenja,moj se pa počasi bliža koncuuser posted image user posted image user posted image
še pa moram perilo obesit,sej bi se še ziher kaj najdlo sam bo moralo počakat do jutri-ker danes se mi definitivno ne da!!!!mogoč je pa kriva spomladanska utrujenost?user posted image user posted image user posted image  tista še me od lani n vredu spustlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
18.2.2008 20:05:34   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja sam dve so, al te daje spomladanska ytrujenost al pa si user posted image , ker to je tud en znak, da si utrujen... drgac pa sem jaz tud pred user posted image  skoz utrujena pa zeham user posted image user posted image user posted image , tko da se ne ve...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
18.2.2008 20:09:19   
spps
sam pol bi mogla bit noseča vsak teden,ko delam zjutraj-še posebej ob   ponedeljkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
18.2.2008 20:11:41   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sam pol bi mogla bit noseča vsak teden,ko delam zjutraj-še posebej ob   ponedeljkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... haha, to pa verjamem ja...user posted image user posted image user posted image

ta soncnica pa danes kar nekam zgine....user posted image

zdaj pa morem it posodo pomit user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.2.2008 20:16:57   
spps
ok,se tipkamo ,mal kasnejuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa moram malo aktivirat,da se spavi v posteljo-se ji danes ničkaj ne mudi,pol bo pa jutr spet tečna,ko bo preveč utrujenauser posted image
prava trma postajauser posted image user posted image user posted image po kom le jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.2.2008 20:33:48   
spps
alo najboljša!!sem prej pozabla čestitat za novo zvezdico,tak da ti zdaj čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.2.2008 20:49:27   
NAJBOLJŠA
Spps, hvala.
Sem ravno od sosede, k si je nogo zvila,...Pa sem ji nesla eno dobro mažo, tko da bo hitr zdrava.
Vidim, da ste se načvekale, jaz sem pa 1 uro delala palaćinke, da so jih v 15 minutah zmazali.Groza...
No, mojih nadaljevank ni več, teh ne maram preveč.Se bom pa možu posvetila...Ne, je prehlajen, ne bo dobr. Ja, kaj pa nej pol.?Ma spat, ka pa ?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.2.2008 20:57:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Spps, hvala.
Sem ravno od sosede, k si je nogo zvila,...Pa sem ji nesla eno dobro mažo, tko da bo hitr zdrava.
Vidim, da ste se načvekale, jaz sem pa 1 uro delala palaćinke, da so jih v 15 minutah zmazali.Groza...
No, mojih nadaljevank ni več, teh ne maram preveč.Se bom pa možu posvetila...Ne, je prehlajen, ne bo dobr. Ja, kaj pa nej pol.?Ma spat, ka pa ?

aaa,to pa ni fajnuser posted image vidim,da vredu skrbiš za svoje sosedeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sej to se jaz včasih sprašujem,ko sem kako uro zraven šporherta,pol pa v 10 minutah vsega zmanjka,če se je splačalo tolk matratuser posted image user posted image user posted image
možeku čajćek skuhaj,pol se pa pred spanjem na RR oglasi,da bomo še kako rekle,da bomo lažje spaleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
18.2.2008 21:06:03   
tany83
Evo jaz sem tud nazaj tle... sem vse koncala, zdaj se stanovanje sveti...user posted image ... sem rekla, najboljs da vse skoncam... in zdaj sem fraj... se pod tus bom skocila, ko bo voda gorka... da se mal osvezim po pucanju....

kar se pa kuhanja tice, no coment, jaz tud kuham ko zmesana, pol pa z mojim v 15 min vse pojevauser posted image ....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.2.2008 21:14:57   
spps

Evo jaz sem tud nazaj tle... sem vse koncala, zdaj se stanovanje sveti...user posted image ... sem rekla, najboljs da vse skoncam... in zdaj sem fraj... se pod tus bom skocila, ko bo voda gorka... da se mal osvezim po pucanju....

kar se pa kuhanja tice, no coment, jaz tud kuham ko zmesana, pol pa z mojim v 15 min vse pojevauser posted image ....

sam pa je tud užitek,ko vidiš da je drugim v apetit,kar skuhaš-čeprav zelo malo časauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.2.2008 21:20:26   
tany83
ja mas prav ja... res je lepo videt, ko jim je vsec tvoja hrana...user posted image ...

zdaj pa sibnem pod tus... upam, da bo katera se tu....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.2.2008 21:22:54   
spps
tany,jaz bom počas odpeketalauser posted image user posted image user posted image ,bomo pa jutri nadoknadleuser posted image user posted image user posted image sam zgleda,da bo danes tebi dolgčas tule goruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.2.2008 21:32:48   
venezuela
ola. kako kaj? o čem teče beseda?

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.2.2008 21:41:44   
venezuela
no, glede kuhe...pri nama z user posted image  je tko, da on raje kuha, jst pa potem pospravim...je čist anti za pospravlajnje..no, sej js se pa ne lih najbolj rada med lonci vrtim, tko da sva pol kvituser posted image
tak da js zlo poredko kuham, čez viknde sploh ne, čez tedn pa tko, tko odvisn kdaj dam pride pa kolk je zmantran..sem pa bolj za sladice, to mi gre bolš od rokuser posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.2.2008 21:42:24   
tany83
spps... ti kar pejd ninat, ker vem da mas zjutraj za vstat, sej moj mozek bo upam, kmal doma... se ze najdem kaj za delat...

Lahko noc in sladke sanje user posted image user posted image user posted image

venezuela ojla beseda tece o vse.... user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.