|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.2.2008 17:41:48   
venezuela
drugac pa zob NAJBOLJSO boli... z majim zobom je vse OK....

se opravičujem, sem spregledalauser posted image
no, pol bo pa lah kej N svetujem, če želi...user posted image
tany, never say never...upam in držim pesti, da si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pogledala slikice pokrajine, samo mi še ni jasno v kterem kraju sta...puerto plata?
joj, ne boste verjele sam jst mam žlahto v johanesburgu! pa morm it enkrat jih mal pogledat! moja starše sta že bila doli, pa je noro!!

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.2.2008 17:43:23   
tany83
Ja, saj to je sigurno, da M zamuja iz vec vzrokov... stres je lahko velik dejavnik, ki na to vpiva in pa seveda prevelika zelja po user posted image , pol pa jo kar ni....

jaz mam sreco, men nikol ne zamuja... zmer coprnica user posted image  tocno pride....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.2.2008 17:45:09   
tany83
Ja venezulela, to kar si gledla je vse Puerto Plata in moja okolica kjer jaz zivim... ker Dominikanska se deli na V in Z obalo, V je Punta Cana, Z pa je Puerto Plata, tuki sem jaz....user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.2.2008 17:50:15   
venezuela
saj bo...vidva se sam lepo sprosta, masažaca, svečke,kakšn kozarček vina pa bo...bo prišlo, ko boš najmanj pričakovala...tko ponavad glih je...samo ker si mlada ne bo nobenih problemov, boš vidla...
joj, pa še neki sm se spomnila,ena mi je rekla, nej dam noge v luft, da vn ne steče tko kmal...pa sej je to res, sam še nisem taga probala, lahko pa katera in poroča...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.2.2008 17:51:30   
venezuela
tany dobila si zs...

Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.2.2008 18:03:25   
tany83
No, ja res, da sem se mlada, sam danes to ne velja vec... ker se vseeno ze neki casa trudiva... ma saj, se mava vseeno lepo... ko bo user posted image  hotel bo ze prisel.... se nocem vec obremenjevat, ker je bilo prejsni mesec prehudo ko je user posted image  prisla... tko, da nocem prevec razmisljat o tem... kar se pa tice drzanja nog v luft je zame user posted image  nemnost in ne verjamem, pr tem se sam fajn user posted image user posted image user posted image ....

vidla ZS in ze vse dostavla....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.2.2008 18:14:12   
spps
eto mene za nekaj časa-preden se perila lotimuser posted image če ma kera kaj viška energije se toplo priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image pa to ni res,da me lenitis tako grabiuser posted image user posted image user posted image user posted image ma katera kak recept,da se ga rešim?user posted image user posted image user posted image škoda,da ni kera bližje,bi mi lahk prišla lenobo podpiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.2.2008 18:23:23   
tany83
spps jaz se javim takoj, ma ne za pucat, za lenoritis podpirat user posted image user posted image user posted image ... drgac bi pa ti lahk k men prsla, bi se vsedle na balokn, spile kavo in uzivale ob pogledu na morje.... te mika????

mene v hrbtu spika, tko da nisem lih produktivna... zdaj morem neki si nardit za kosilo, drgac mi je pa vseeno uspelo kopalnico mal pospravit in spalnico, sam kaj k mam se eno....user posted image ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.2.2008 18:28:18   
sončnica24
Eto jaz sem tudi nazaj, so zdaj obiski odšli mojega pa še vedno ni tako da upam da kmalu pridej, je pa mene zdaj tudi malce lenitis zgrabil no pa saj zdaj me že počasi lahko sem bla danes pridna, se lahko sama sebe hvalim. Pa še vso perilo se je zunaj posušilo sedaj pa tako diši vse lepo, upam da to sonce ostane, hvala tany da si ga poslala k nam je hitro prišel upam samo da bo dolgo ostaluser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.2.2008 18:31:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

spps jaz se javim takoj, ma ne za pucat, za lenoritis podpirat user posted image user posted image user posted image ... drgac bi pa ti lahk k men prsla, bi se vsedle na balokn, spile kavo in uzivale ob pogledu na morje.... te mika????

mene v hrbtu spika, tko da nisem lih produktivna... zdaj morem neki si nardit za kosilo, drgac mi je pa vseeno uspelo kopalnico mal pospravit in spalnico, sam kaj k mam se eno....user posted image ...

tud velja-se bom poslala k tebi po hitri poštiuser posted image user posted image user posted image mogoče bo pa ratalo-bi mi prav pasalo zdajle se mal posončit spit kako kavico al pa pivouser posted image user posted image user posted image  za žejo in udarit pravi babji čvek v živouser posted image user posted image user posted image user posted image

kje je pa ančica danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.2.2008 18:31:59   
sončnica24
Ja saj res kje se je te ancica danes zgubila, mogoče pa je zmrznilauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.2.2008 18:32:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Eto jaz sem tudi nazaj, so zdaj obiski odšli mojega pa še vedno ni tako da upam da kmalu pridej, je pa mene zdaj tudi malce lenitis zgrabil no pa saj zdaj me že počasi lahko sem bla danes pridna, se lahko sama sebe hvalim. Pa še vso perilo se je zunaj posušilo sedaj pa tako diši vse lepo, upam da to sonce ostane, hvala tany da si ga poslala k nam je hitro prišel upam samo da bo dolgo ostaluser posted image

ej,sonćnica ti bi lahk k men prišlauser posted image user posted image user posted image  si bližjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako kavo ti bom že skuhala,da mi ne boš začela drematuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.2.2008 18:33:59   
sončnica24
Spps ja lahko bi že prišla samo danes več ne sem svoje oddelala jutri bom pa počivalauser posted image . Drugače pa s kavo me ne bomš premamila ker je ne pijemuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.2.2008 18:36:36   
tany83
ancica danes ne bo, ker je njen user posted image  doma in se z olji maze po aromaticnih delih user posted image user posted image user posted image ...

spps, ti se kar poslji sem, mam pivo, vodko, rum pa kavo, kar ti sirce pozeli, stol na balkonu, da se lahko gugas noter... sam se ti manjkas, da udariva en babji cvek user posted image ...

soncnica... si pa pridna ti danes.... jaz sem bolj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.2.2008 18:36:59   
spps

Spps ja lahko bi že prišla samo danes več ne sem svoje oddelala jutri bom pa počivalauser posted image . Drugače pa s kavo me ne bomš premamila ker je ne pijemuser posted image

bi ti pa čaj skuhalauser posted image user posted image user posted image če pa tud čaja ne piješ,bi se pa ziher kaj našlouser posted image user posted image user posted image

ej,punce,a vam dam tedensko nalogo?user posted image user posted image user posted image do konc tedna,da pridemo na 200-to stran?izvedljivo?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.2.2008 18:38:47   
spps

ancica danes ne bo, ker je njen user posted image  doma in se z olji maze po aromaticnih delih user posted image user posted image user posted image ...

uuu,ta pa se bo jutr razpisala....user posted image user posted image user posted image user posted image ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čulauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.2.2008 18:39:08   
sončnica24
Joj prosim ne tam do 150 idite dalje pa ne če ne vas bom jaz cel teden samo brala, počakajte malce že tako ne vem kaj ste se v petek in čez vikend pisaleuser posted image , potem bom jaz začela tako gledatuser posted image potem pa bo kriza.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.2.2008 18:39:36   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps
ej,punce,a vam dam tedensko nalogo?user posted image user posted image user posted image do konc tedna,da pridemo na 200-to stran?izvedljivo?user posted image user posted image user posted image

itak, da nam rata... pocak da jutri ancica pride pa binica ... smo zadnjic tako debato vrgle, da sem pampersko rabla... in smo naklofale kr neki strano v par urah...user posted image user posted image user posted image .. zdaj k si se ti gor pa sploh bo zur user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.2.2008 18:41:05   
tany83

uuu,ta pa se bo jutr razpisala....user posted image user posted image user posted image user posted image ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čulauser posted image user posted image user posted image

pejd za nazaj brat, sam pazi ker bos plenicko rabla user posted image user posted image user posted image ... sej ti anicica jutr razloziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.2.2008 18:42:16   
sončnica24

pejd za nazaj brat, sam pazi ker bos plenicko rabla user posted image user posted image user posted image ... sej ti anicica jutr razloziuser posted image user posted image user posted image

No to bom jaz tudi jutri brala danes mi več najbolj ni, bom mela jutri čas ker bom lenarlauser posted image . Očitno pa da danes uživa - mislim na ancico

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.2.2008 18:44:36   
tany83

No to bom jaz tudi jutri brala danes mi več najbolj ni, bom mela jutri čas ker bom lenarlauser posted image . Očitno pa da danes uživa

uziva, uziva... mogoce se bo kaj pojavla... sam to pride in pol hitro gre user posted image user posted image user posted image  tko, da po tem sodec se ma suuuuper.... tko, da bravo za ancico user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.2.2008 18:46:07   
spps

bom jutr bralauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.2.2008 18:48:41   
spps

itak, da nam rata... pocak da jutri ancica pride pa binica ... smo zadnjic tako debato vrgle, da sem pampersko rabla... in smo naklofale kr neki strano v par urah...user posted image user posted image user posted image .. zdaj k si se ti gor pa sploh bo zur user posted image user posted image user posted image

po mojem ne bo problema,ker nas je na tej strani zdaj že kr nekajuser posted image user posted image user posted image bravo za nasuser posted image user posted image user posted image
sončnica-vidiš boš mela saj izgovor,da prideš večkrat goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tvojmu pa reči,da je ta teden plac zraven compa rezerviran samo zate-da se gre za življenje in smrtuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.2.2008 18:48:51   
tany83
Ja no pol pa vama zelim jutri veselo branje user posted image user posted image user posted image ...

jaz pa zdej grem user posted image si skuhat neki za jest... vidva kaj lepga napiste, da bom mela pol kaj za brat, ko bom jedla... vmes vaju pa pridem itak se kaj pogledat in potezituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.2.2008 18:50:39   
spps

Ja no pol pa vama zelim jutri veselo branje user posted image user posted image user posted image ...

jaz pa zdej grem user posted image si skuhat neki za jest... vidva kaj lepga napiste, da bom mela pol kaj za brat, ko bom jedla... vmes vaju pa pridem itak se kaj pogledat in potezituser posted image user posted image user posted image

ka si ti spet lačna?ka maš ravno črevesjeuser posted image ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.