![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:43:45
|
|
|
|
venezuela
|
ancica heloou. pri nas v slo je takšno lepo vreme! a pri vas še sneži? s katerga dela toronta pa si? js sem bila v topical-upam, da sm prav napisala. postaja za subway se pa ne spomnem kak se je rekla, pa sem jo skos mela v glavi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:44:17
|
|
|
|
tany83
|
Ja ne mam se en teden do M, O je ze mimo... saj me ne tko grozno spika, sam bolj kot ponavadi, mogoce je napoved ... sej ce ne bo boljs grem k g... bom pocakala do pol pa bo vse jasno.... ancica... itak, da sem te pogresala, nisem mela s kom neumnosti govorit .... zdaj pa nesem perilo obesit....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:44:55
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ga bos pa se 1x cez par dni nardila, potem bo pa zihr +
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:48:00
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:55:25
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor Bravo!!! pol se grem zej loh učit... sam kaj ko je tko fajn čvekat..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:56:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor Bravo!!! ja, ja sem skoz mela nekoga, da mi je druzbo delal...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:57:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor Bravo!!! pol se grem zej loh učit... sam kaj ko je tko fajn čvekat.. vsaj se dva posta prej napisi, da ti bomo cestitali za dve ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:57:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla pa bom jaz danes tudi tu , je mojemu nekaj vmes prišlo pa je na poti tako da ga ziher do večera nebo, bom pa si jaz z vami čas malce krajšala, da ne bom jutri ko zmešana brala Venezuela glede vnetja ja jaz sem mela beli tok povečan pa sem na antibiotih pa dvojnih svečkah, danes začnem z drugo rundo pa še eno tableto moram vset ko dobim , če bo prišla. Sem pa danes zjutraj hodla na pošto pa še je blo full mrzlo pa sem eno punco vidla z majco da ji je popek ven gledal pa odprta bunda, jaz pa toliko da nisem mela šala pa kape na glavi, mislim me to razjezi da bi ji nekaj rekla, ker sem sama mela ledvične kamne pa mam vedno spodnjo majco gor ker vem kak je to ko kaj boli, živa katastrofa. Uf zdaj pa neko lepšo temo uberimo. Aja ancica dobro si ga v petek biksala sem se danes tako nasmejala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:00:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor Bravo!!! pol se grem zej loh učit... sam kaj ko je tko fajn čvekat.. se malo poklepetaj tukaj, je bolj zabavno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:01:15
|
|
|
|
venezuela
|
ancica greš kdaj v šoping v eaton center(al kak se napiše ) v downtown-u? kadar sem šla, so me ful noge nasledn dan, sam je noro, ful vsega, pa tolk sm zmer enih prčkarij kupila...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:04:09
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...a ves da mene tud to jezi, ko vidim punce sredi zime v tistih poletnih majckaj, kako kazejo pol trebuha...mislm, a jih nc ne zebe al kaj? sploh ne razumem tega...najbrz se drzijo nacela ''za lepoto je treba potrpet'' ja v petek je blo pa res zabavno...ne vem kaj nam je blo...najbrz je blo nekaj v zraku
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:04:46
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Venezuela glede vnetja ja jaz sem mela beli tok povečan pa sem na antibiotih pa dvojnih svečkah, danes začnem z drugo rundo pa še eno tableto moram vset ko dobim , če bo prišla. Sem pa danes zjutraj hodla na pošto pa še je blo full mrzlo pa sem eno punco vidla z majco da ji je popek ven gledal pa odprta bunda, jaz pa toliko da nisem mela šala pa kape na glavi, mislim me to razjezi da bi ji nekaj rekla, ker sem sama mela ledvične kamne pa mam vedno spodnjo majco gor ker vem kak je to ko kaj boli, živa katastrofa. ti dam čist prov... mene tud ful ujezi, ko vidim punce ko iz šole grejo sred najhujše zime v takih kratkih bundicah, ko jih jst bi za polet mela...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:05:26
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ancica greš kdaj v šoping v eaton center(al kak se napiše ) v downtown-u? kadar sem šla, so me ful noge nasledn dan, sam je noro, ful vsega, pa tolk sm zmer enih prčkarij kupila... ja vcasih pa res...kadar mava dost casa, ker je kar dalec od tukaj, se posebno ker nimava avta, tako da najprej na avtobus do podzemne in potem s podzemno do centra. Je pa res ful velik ta center!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:06:35
|
|
|
|
venezuela
|
jupiiiii!!! 2 zvezdice
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:10:00
|
|
|
|
_ancica_
|
bravo venezuela!!!!!!!! zdaj pa kar veselo do treh! Se mi zdi da jih dobis pri 500...ce se ne motim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:13:25
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela jupiiiii!!! 2 zvezdice Cestitam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:17:54
|
|
|
|
venezuela
|
ancica s katerga dela si? moja teta ma tud v Queens-u barber shop, pa sem velikokrat tam hodla. sam iz topical sm šla do postaje peš, pa pol v queensu z busom dalje...kr traja...sam če greš pa naravnost po ulci s tramvajem dol pa pridš naravnost na plažo ja, toronto je biu men zlo všeč, pa moj ma tud žlahto dol, staro mamo, sestriče...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:18:31
|
|
|
|
sončnica24
|
Čestitke venezuela zdaj pa veselo do 3 in tako je kot je ancica napisala dobiš jih pri 500 objavah, pa saj pri nas to ne bo problem boš vidla hitro prideš tako daleč.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:19:41
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Čestitke venezuela zdaj pa veselo do 3 in tako je kot je ancica napisala dobiš jih pri 500 objavah, pa saj pri nas to ne bo problem boš vidla hitro prideš tako daleč. pol pa veselo na delo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:22:26
|
|
|
|
venezuela
|
punce, a vas kej razganja, ko je sonček pa pomlad pa ljubezennn v zzzrrraakkkuuu mene fulll....kumi čakam, da bo še topleje, pa bomo zamenjale postlo z naravo pri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:23:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ancica s katerga dela si? moja teta ma tud v Queens-u barber shop, pa sem velikokrat tam hodla. sam iz topical sm šla do postaje peš, pa pol v queensu z busom dalje...kr traja...sam če greš pa naravnost po ulci s tramvajem dol pa pridš naravnost na plažo ja, toronto je biu men zlo všeč, pa moj ma tud žlahto dol, staro mamo, sestriče... midva sva trenutno iz North Yorka, se bova pa cez dva tedna selila v Scarborough zarad njegove sluzbe. Nisva tako blizu centra, na zalost, ampak zaenkrat ker se nimava avta bo za prezivet. Zdaj trenutno moj rabi uro in pol da pride do sluzbe, se pravi da ga ni vec kot 12 ur vsak dan, pride domov okoli pol osmih zvecer ko se preseliva, bo pa imel le 10 minut hoje do sluzbe...komaj cakava!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:24:17
|
|
|
|
tany83
|
Glede na to, da je skoz toplo tle... mene skoz mece ... no saj se po postih vidi....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:24:28
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...kako si kaj? se ze dolgo nisva nic tipkale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:26:42
|
|
|
|
venezuela
|
super, pol bota pa loh več skup...ja se kr vleče, ko si sam doma, men je tud zopern, ko sm pri mojmu sama v stanovanju on je pa v službi...pol pa bl na izi kuham, pospravlam, da gre cajt hitrej...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 16:28:31
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Glede na to, da je skoz toplo tle... mene skoz mece ... no saj se po postih vidi.... pa hvala bogu da je tko
|
PručkaGTdesignSte rešili anketo za pručko: http://www.ringaraja.net/forum/m_6049089/mpage_1/key_/tm.htm#6049089Da (
16%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne (
84%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!