Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:54:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Očitno ma tany full apetita danes, jaz sem se za danes najedla ne jem več nič, imam dovolj, sem zdaj tako lepo na toplem pa mi kar oči skupaj lezejo, no saj ni čudno ker ko je moj ob pol šestih odišo pol do 7. nisem zaspala pol pa sem še eno uro nekje dremala pol pa v akcijo, tako da se mi zdaj že upravičeno zeha. No saj ne da me moj nebi spusto na računalnik samo imama zdaj za dva dni že rezervirano letanje okrog samo ne vem še ali v sredo in četrtek ali jutri in sreda. Potem pa bom malce praznovala ojoj res bo težko ta teden že kaj na računalnik prit, no zjturaj še ziher kaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:56:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Očitno ma tany full apetita danes, jaz sem se za danes najedla ne jem več nič, imam dovolj, sem zdaj tako lepo na toplem pa mi kar oči skupaj lezejo, no saj ni čudno ker ko je moj ob pol šestih odišo pol do 7. nisem zaspala pol pa sem še eno uro nekje dremala pol pa v akcijo, tako da se mi zdaj že upravičeno zeha. No saj ne da me moj nebi spusto na računalnik samo imama zdaj za dva dni že rezervirano letanje okrog samo ne vem še ali v sredo in četrtek ali jutri in sreda. Potem pa bom malce praznovala ojoj res bo težko ta teden že kaj na računalnik prit, no zjturaj še ziher kaj se boš pa res morala potrudit ,da boš vse sfolgala a v petek praznuješ?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:58:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Verjetno malo ne nekaj pretirano jaz pravim da se na rojstni dan ne vabi ampak pride tako da bomo vidli kdo se bo spomnil na mene
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:03:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Verjetno malo ne nekaj pretirano jaz pravim da se na rojstni dan ne vabi ampak pride tako da bomo vidli kdo se bo spomnil na mene mi bomo tule ziher čakale na kakšnen košček torte pridem za 10 min nazaj-grem mali vodo za kopanje naredi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:29:40
|
|
|
|
spps
|
kam si pa zdaj zginala?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:35:56
|
|
|
|
tany83
|
apetita ma ja.,.. ma kak... jaz sem jedla ob 10.30 in to en koscek kruha brez nc... zdaj pa je ze 2.30, tko da morem neki bolj pojest, to je kosli zdaj... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:37:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 apetita ma ja.,.. ma kak... jaz sem jedla ob 10.30 in to en koscek kruha brez nc... zdaj pa je ze 2.30, tko da morem neki bolj pojest, to je kosli zdaj... ... ok,ok sem mislila,da si že prej ornk jedla,pa zdaj spet in kaj boš kuhala za kosilo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:41:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 apetita ma ja.,.. ma kak... jaz sem jedla ob 10.30 in to en koscek kruha brez nc... zdaj pa je ze 2.30, tko da morem neki bolj pojest, to je kosli zdaj... ... ok,ok sem mislila,da si že prej ornk jedla,pa zdaj spet in kaj boš kuhala za kosilo? ... ne, nisem prej.. sem vidla da je ze kasno, pa sem raj pocakala na kosilo... kuhala pa sem pasto s pomidoro, ker je nisem ze dooolgo jedla... tko, da to je to...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:55:03
|
|
|
|
spps
|
aha,no pol zdaj veš zakaj sem mislila da imaš taaak apetit no,sam da je zadeva razjasnjena in kaj še imaš v planu za danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 19:59:03
|
|
|
|
tany83
|
... saj moj apetit ni lih tolk majhen, sam tolk velik pa spet ne... Danes??? hm, neki sem ze nardila, neki se bom, zdaj bom pomila posodo, popucala kuhinjo in tla pomila, pol se mal po jedilnici ter prah pobrisala, pol pa se stusiram in zadost za danes, ko pride moj , pa greva na en sprehod po plazi... aja, pa se sobno kolo bom uporabila, sam se mi more mal hrana dol vsest
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:02:36
|
|
|
|
spps
|
fajn,ko se tvoj dan komaj začenja,moj se pa počasi bliža koncu še pa moram perilo obesit,sej bi se še ziher kaj najdlo sam bo moralo počakat do jutri-ker danes se mi definitivno ne da!!!!mogoč je pa kriva spomladanska utrujenost? tista še me od lani n vredu spustla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:05:34
|
|
|
|
tany83
|
... ja sam dve so, al te daje spomladanska ytrujenost al pa si , ker to je tud en znak, da si utrujen... drgac pa sem jaz tud pred skoz utrujena pa zeham , tko da se ne ve...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:09:19
|
|
|
|
spps
|
sam pol bi mogla bit noseča vsak teden,ko delam zjutraj-še posebej ob ponedeljkih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:11:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sam pol bi mogla bit noseča vsak teden,ko delam zjutraj-še posebej ob ponedeljkih ... haha, to pa verjamem ja... ta soncnica pa danes kar nekam zgine.... zdaj pa morem it posodo pomit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:16:57
|
|
|
|
spps
|
ok,se tipkamo ,mal kasnej jaz pa moram malo aktivirat,da se spavi v posteljo-se ji danes ničkaj ne mudi,pol bo pa jutr spet tečna,ko bo preveč utrujena prava trma postaja po kom le je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:33:48
|
|
|
|
spps
|
alo najboljša!!sem prej pozabla čestitat za novo zvezdico,tak da ti zdaj čestitam kar tako naprej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:49:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, hvala. Sem ravno od sosede, k si je nogo zvila,...Pa sem ji nesla eno dobro mažo, tko da bo hitr zdrava. Vidim, da ste se načvekale, jaz sem pa 1 uro delala palaćinke, da so jih v 15 minutah zmazali.Groza... No, mojih nadaljevank ni več, teh ne maram preveč.Se bom pa možu posvetila...Ne, je prehlajen, ne bo dobr. Ja, kaj pa nej pol.?Ma spat, ka pa ?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 20:57:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, hvala. Sem ravno od sosede, k si je nogo zvila,...Pa sem ji nesla eno dobro mažo, tko da bo hitr zdrava. Vidim, da ste se načvekale, jaz sem pa 1 uro delala palaćinke, da so jih v 15 minutah zmazali.Groza... No, mojih nadaljevank ni več, teh ne maram preveč.Se bom pa možu posvetila...Ne, je prehlajen, ne bo dobr. Ja, kaj pa nej pol.?Ma spat, ka pa ? aaa,to pa ni fajn vidim,da vredu skrbiš za svoje sosede sej to se jaz včasih sprašujem,ko sem kako uro zraven šporherta,pol pa v 10 minutah vsega zmanjka,če se je splačalo tolk matrat možeku čajćek skuhaj,pol se pa pred spanjem na RR oglasi,da bomo še kako rekle,da bomo lažje spale
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:06:03
|
|
|
|
tany83
|
Evo jaz sem tud nazaj tle... sem vse koncala, zdaj se stanovanje sveti... ... sem rekla, najboljs da vse skoncam... in zdaj sem fraj... se pod tus bom skocila, ko bo voda gorka... da se mal osvezim po pucanju.... kar se pa kuhanja tice, no coment, jaz tud kuham ko zmesana, pol pa z mojim v 15 min vse pojeva ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:14:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Evo jaz sem tud nazaj tle... sem vse koncala, zdaj se stanovanje sveti... ... sem rekla, najboljs da vse skoncam... in zdaj sem fraj... se pod tus bom skocila, ko bo voda gorka... da se mal osvezim po pucanju.... kar se pa kuhanja tice, no coment, jaz tud kuham ko zmesana, pol pa z mojim v 15 min vse pojeva .... sam pa je tud užitek,ko vidiš da je drugim v apetit,kar skuhaš-čeprav zelo malo časa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:20:26
|
|
|
|
tany83
|
ja mas prav ja... res je lepo videt, ko jim je vsec tvoja hrana... ... zdaj pa sibnem pod tus... upam, da bo katera se tu....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:22:54
|
|
|
|
spps
|
tany,jaz bom počas odpeketala ,bomo pa jutri nadoknadle sam zgleda,da bo danes tebi dolgčas tule gor
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:32:48
|
|
|
|
venezuela
|
ola. kako kaj? o čem teče beseda?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:41:44
|
|
|
|
venezuela
|
no, glede kuhe...pri nama z je tko, da on raje kuha, jst pa potem pospravim...je čist anti za pospravlajnje..no, sej js se pa ne lih najbolj rada med lonci vrtim, tko da sva pol kvit tak da js zlo poredko kuham, čez viknde sploh ne, čez tedn pa tko, tko odvisn kdaj dam pride pa kolk je zmantran..sem pa bolj za sladice, to mi gre bolš od rok
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 21:42:24
|
|
|
|
tany83
|
spps... ti kar pejd ninat, ker vem da mas zjutraj za vstat, sej moj mozek bo upam, kmal doma... se ze najdem kaj za delat... Lahko noc in sladke sanje venezuela ojla beseda tece o vse....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.