|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
17.2.2008 23:23:25   
tany83
haha... moj se je vceraj tud odpravu spat, pa sem jaz ostala mal se tle pred TV, pa me je skoz hodu nek sprasevat... mi je blo fuuul smesno, pol sem rekla nc grem spat je bil pa vsa vesel, se je tko navadu da spiva skup, da je ko majhen otrok, ne zaspi ce nisem tam...user posted image user posted image user posted image ... no saj jaz sej mu podobna...

zdaj pa res user posted image  ker me je klical, da bo doma kmalu....

sem ti odgovorila na ZS...

mej se lepo in se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.2.2008 23:44:46   
venezuela
ful lepo...pr nama moj vseen zaspi sam vsake tolko pogleda kje sem, sploh če si še zapiske berm zravn v postli.
sej js tud šibam še kej za faks nardit....nočko vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.2.2008 11:20:56   
sončnica24
Hojla načvekale ste tolo da bom rabla par ur časa da bom vse prebrala tako da bom to delala ko bom mela čas. Sicer zdaj ne vem če ste kakšna poročila o valnetinovem pisale tako da bom že našla.

Jaz sem danes generalno hišo čistla pa še stric je na obisku tako da samogovorov ne bom imelauser posted image , bom pa se verjetno popodne kaj oglasila ker bi naj moj šel nekaj privat delat.

Venezuela ti si nova ne? Pa živiš tam?

Moram it mal za nazaj gledat da mi bo vse skupaj jazno. Ker mi zdaj ni ničuser posted image

Drugače pa sva se midva mela full full lepo sva res še v soboto ostala in prišla komaj zvečer domov, včeraj pa sva se potepala.

O user posted image še ni ne duha ne sluha pa tudi drugih znakov da bi bla user posted image ni tako da bom očitno res mogla test delat samo si še ga moram kupituser posted image , al pa bom počakala tako kot sva se s spps menle da ko se bo pač kaj vidlouser posted image .

Ok se vam pridružim še kaj popoldne upam da bom mela čas se mi namreč danes da full pospravljat ampak verjetno si bom vzela kaj časa tudi za vas, če ne me bote pozableuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.2.2008 14:06:12   
venezuela
ojla. sem nova ja, sam sem iz slouser posted image , žal....

veste kaj, jst sem pa danes zjutraj nardila test in je blouser posted image  user posted image user posted image user posted image
sam nism še nobenmu povedla, tud mojmu ne, ker mi je enkrat že pokazuuser posted image  pa tud m mi je zaostajala, ko sem dala kri pa je biu negat.  user posted image tolk o zaneslivosti testov....
sem pa prejle mojga G pok.,(v bistvu je moj soseduser posted image user posted image ) tko da grem jutri v laboratorij pa dat kri, da vidmo kaj je....
tko da upam, da bom zdržala pa mojmu šele jutri povedla upam da veselo novičko....user posted image user posted image

sem pa nervozna kouser posted image  M mi 6 dni zamuja, v jajčnikih me pa ful špika, tak občutek imam kot da nekaj poskakuje not v men....user posted image prav hecn občutek...
upajmo na najboljše... 

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
18.2.2008 15:31:13   
sončnica24
Ja super venezuelauser posted image . Kaj ti si bolj popoldne al zjutraj na računalniku? Jaz iščem eno klepetuljo ki bi z mano zjutraj klepetala?user posted image

Kje pa je tany danes je slučajno ne bo? Nisem še nič brala za nazaj pa nisem najbolj na tekočemuser posted image

Če pa slučajno pride pa ji moram kavico ponudit user posted image izvoli tany pa seveda ancica tudi

Neposredna povezava do sporočila: 2780
18.2.2008 15:36:41   
tany83
Ojla hojla....

Soncnica upam, da se tvoja user posted image  ne prikaze in, da ugledas user posted image ... zdej sem koncno sem gor prilezla.... sem spala... ponoci nisem nic pol sem pa zdaj mal potegnilauser posted image ....

venezuela user posted image user posted image user posted image  cestitam, upam, da ti tud krvni test jutri pokaze da si user posted image ....

men se pa danes cist nc ne da... jajcniki me skoz bolijo, kot da mam user posted image ... napeta sem tko kot se nikol... grozno... sam vseeno nocem upat, da je kaj, spoh ker je sse prezgodi... no bomo vidli.. moti me da me jajcniki bolijo, ce ne bo bolje bo treb na obisk k gin....

Neposredna povezava do sporočila: 2781
18.2.2008 15:45:56   
sončnica24
O tany upam da se boš kmalju bolje počutila za špikanje pa mogoče kaj bo lepo se zdaj sprosti in počakaj še teh 14 dni potem pa bomo vidli kaj bo, upam na najboljše. No jaz bom še naprej mogla si it test kupit da ga bom sploh lahko delala samo še bom pa malo počakala saj se je že večkrat zgodilo da je zamujala tako da si ne delam preveč utvar, bomo vidli kaj bo.

Kakšno pa mate vreme jaz moram it zdaj perilo pobrat je tak fanj sonček samo pretirano toplo ni ampak tak srednje, prav paše po mrzlem vikendu.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
18.2.2008 15:51:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

veste kaj, jst sem pa danes zjutraj nardila test in je blouser posted image  user posted image user posted image user posted image
sam nism še nobenmu povedla, tud mojmu ne, ker mi je enkrat že pokazuuser posted image  pa tud m mi je zaostajala, ko sem dala kri pa je biu negat.  user posted image tolk o zaneslivosti testov....
sem pa prejle mojga G pok.,(v bistvu je moj soseduser posted image user posted image ) tko da grem jutri v laboratorij pa dat kri, da vidmo kaj je....
tko da upam, da bom zdržala pa mojmu šele jutri povedla upam da veselo novičko....user posted image user posted image

sem pa nervozna kouser posted image  M mi 6 dni zamuja, v jajčnikih me pa ful špika, tak občutek imam kot da nekaj poskakuje not v men....user posted image prav hecn občutek...
upajmo na najboljše... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2783
18.2.2008 15:52:46   
spps
ojla,čvekice,pa sem vas dočakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj novega?sočnica držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image
tany a si se naspala?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
18.2.2008 15:55:23   
sončnica24
O pozdravljena spps ja jaz še veselo čakam res nimam ne enih ne drugih znakov tako da se mi zdaj bolj kot ne zdi da zamuja tako z navadeuser posted image

Ja ti pa si ta teden popoldan tukaj ne, no jaz mama danes tudi čas ker moj dragi privat dela tako da ne letama okrog tako kot ponavadiuser posted image , pa vam bom malo družbo delala kolikor bom pač časa mela

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
18.2.2008 16:03:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

O pozdravljena spps ja jaz še veselo čakam res nimam ne enih ne drugih znakov tako da se mi zdaj bolj kot ne zdi da zamuja tako z navadeuser posted image  

Ja ti pa si ta teden popoldan tukaj ne, no jaz mama danes tudi čas ker moj dragi privat dela tako da ne letama okrog tako kot ponavadiuser posted image , pa vam bom malo družbo delala kolikor bom pač časa mela

to čakanje...user posted image user posted image user posted image  bo men živce požrlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eh,bomo že nekak,sam mam filing,da se bo pr men prejkoslej prikazalauser posted image
a potem maš pa danes fraj dostop do compa?superuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2786
18.2.2008 16:09:27   
tany83
Ojla hojla...

Soncnica sej jaz sam se 9 dni pocakam, ne 14 ves... tko, da bom hitro vedla pr cem sem... u bistvu se ta teden... men nikol ne zamuja, tko da vem takoj pr cem sem, razen ce me bo zdaj kaj hecat zacela, sam nikol mi se ni zamujala, pa delava od septembra na user posted image ... no bomo vidli, a ne user posted image ...

spps a pr teb se nic ni... joj, sam to pa res je... vrjamem, da te jezi....

zdaj si grem delat zajest, ker sem lacna ko user posted image ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
18.2.2008 16:12:53   
spps
pol si pa kaj dobrega naredi za papicouser posted image user posted image user posted image bom jaz zdajle mal zapustila comp in bom kasnej nazaj prišla,ker se mi da zdajle čist nič velik pisatuser posted image  ponedeljek kot ponedeljek....user posted image user posted image user posted image
se tipkamo kasnejuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
18.2.2008 16:15:42   
tany83
Joj, spps.. ti lenoba ti... user posted image user posted image user posted image ...

si bom provala neki dobrega pripravit... sicer se ne vem kaj bi to blo user posted image ...

no pa se kasneje tipkamo.... jaz grem papat pol si pa lase prat.....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
18.2.2008 16:17:05   
sončnica24
No spps lepo se mej in uživaj, tany kaj dobrega si skuhaj, jaz grem zdaj tudi še perilo pobrat potem pa še neke obiske dobimo tako da se bom javljala tako kot bom mela čas, drugače pa jutri kaj vešuser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
18.2.2008 16:19:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Joj, spps.. ti lenoba ti... user posted image user posted image user posted image ...

si bom provala neki dobrega pripravit... sicer se ne vem kaj bi to blo user posted image ...

no pa se kasneje tipkamo.... jaz grem papat pol si pa lase prat.....user posted image

ja,ja,ja ob ponedeljkih ne moreš velik pričakovat od mene,ker sem taka,da nisem za nikamoruser posted image user posted image
bo jutr boljšuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
18.2.2008 16:21:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

No spps lepo se mej in uživaj, tany kaj dobrega si skuhaj, jaz grem zdaj tudi še perilo pobrat potem pa še neke obiske dobimo tako da se bom javljala tako kot bom mela čas, drugače pa jutri kaj vešuser posted image .

se bomo danes tipkale na obrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se obe imejta,do naslednjega tipkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2792
18.2.2008 16:29:49   
tany83
No ja spps ti cist vrjamem, da je ponedejkovo, se posebi ker mores zjutraj vstat, bo jutri boljse....

Soncnica lepo se mej... si danes ti v pravem zagonu.... user posted image .... se tipkamo... papa user posted image user posted image user posted image ...

kot je spps rekla, se tipkamo na obroke...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
18.2.2008 16:29:51   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Sem že iz službe, pa mal sem že otroke spedenala, trenutno pa so zunaj...Je res lepo, pa še mal se je ogrelo, a ne?user posted image
Kaj delate ve?
Jaz sem čez vikend pridelala druho zvezdico, pa zobobol ni nič boljše...Pa je moja zobarca cel teden frej...user posted image user posted image Upam, da jo bom lohk počakala do ponedeljka...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
18.2.2008 16:31:24   
tany83
Ojla NAJBOLJSA...

uf... zobobol... grozno...user posted image user posted image user posted image ... upam, da bos kmal boljs...

drugace je pa tle soncek in vroceeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
18.2.2008 16:57:03   
NAJBOLJŠA
Tany, lepe slikice....Moram reč, da sem se te drugač oredstavljala...A ni to zanimivo?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
18.2.2008 17:02:23   
tany83
A si pogledala??? user posted image user posted image user posted image ... kaj zgledam boljs al slabs kakor si se me predstavljala??user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
18.2.2008 17:25:49   
venezuela
Ja super venezuela . Kaj ti si bolj popoldne al zjutraj na računalniku? Jaz iščem eno klepetuljo ki bi z mano zjutraj klepetala?

kokr kdaj. tudi dopoldan. jutri pa pojutrijšnjem bom bl mal, ker mam v četrtek izpit, pa se morm učituser posted image  

ja gledeuser posted image  sem še kar tiho, moj nič ne ve se pa lih kar s tamalo uči matematko.

oj tany, sej mogoče si pa ti tuduser posted image user posted image user posted image
glede zobobola, probaj kakšn šnops žvrkljati, na zeliščni bazi al pa kej tacga bi blo najboljš...ti bakterije uniči, jst to z roževcem prakticiram sam ga pr vas verjetn ni...pa protibolečin. tablete, majo velikrat tud takšn kontra učink, da tudi mal zdravjo pa to...odvisno, kaj je narobe, mogoč kaj s kakšno plombico ali je pa luknjica...
sm ti včer še odgovorila na zs..
aja, je ktera za čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.2.2008 17:30:28   
tany83
Ojla venezuela....

jaz pa ne verjamem, da je pr men user posted image ... bolj kaze na user posted image ... pa saj ni vazno, enkrat bo ze....

drugac pa zob NAJBOLJSO boli... z majim zobom je vse OK....

ja sam vidla ZS, pa a si pogledla, se une slike od pokrajine... ????

ti mi mail poslji na ZS pol ti pa se stanovanje posljem ok...

zdaj sem se pa mal pospravljat spravila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2799
18.2.2008 17:35:29   
venezuela
aha, pa še tole, ko pišete da vam zamuja...jst sem se z mojim G veliko o tem pogovarjala, pa je zlo dober ginekolog in priznan pa tud operacije ma pa cr pa to čez...no, sej nima veze...
reku je, da m lahko zamuja tudi če hujšaš ali pa se naenkrat zrediš, sploh pa ob spremembah, ki se tud na teb poznajo, stresih...men se je v 1letniku faksa zgodl, da je celo izpitno obdoje nism mela, pa nism bla noseča, sam preveč obremenjena z izpiti...
po drugi strani pa je moja teta še 3krat mela m po tistem ko je zanosla, opazla je, da je noseča šele, ko se je zredila, pa ni vedla zakaj...pa je kr tko šla k g na pregled, pa izve, da je đe 3 mes. z dvojčki noseča...user posted image tko, da ne vem...jst najbl krvnim testom verjamem, pa tud g je vidu pri moji kolegici takoj, ko jo je pregledu, da je 4 tedne noseča...

joj, kako klobaso sem spet stipkala skup!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.