![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:41:48
|
|
|
|
venezuela
|
drugac pa zob NAJBOLJSO boli... z majim zobom je vse OK.... se opravičujem, sem spregledala no, pol bo pa lah kej N svetujem, če želi... tany, never say never...upam in držim pesti, da si sem pogledala slikice pokrajine, samo mi še ni jasno v kterem kraju sta...puerto plata? joj, ne boste verjele sam jst mam žlahto v johanesburgu! pa morm it enkrat jih mal pogledat! moja starše sta že bila doli, pa je noro!!
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:43:23
|
|
|
|
tany83
|
Ja, saj to je sigurno, da M zamuja iz vec vzrokov... stres je lahko velik dejavnik, ki na to vpiva in pa seveda prevelika zelja po , pol pa jo kar ni.... jaz mam sreco, men nikol ne zamuja... zmer coprnica tocno pride....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:45:09
|
|
|
|
tany83
|
Ja venezulela, to kar si gledla je vse Puerto Plata in moja okolica kjer jaz zivim... ker Dominikanska se deli na V in Z obalo, V je Punta Cana, Z pa je Puerto Plata, tuki sem jaz....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:50:15
|
|
|
|
venezuela
|
saj bo...vidva se sam lepo sprosta, masažaca, svečke,kakšn kozarček vina pa bo...bo prišlo, ko boš najmanj pričakovala...tko ponavad glih je...samo ker si mlada ne bo nobenih problemov, boš vidla... joj, pa še neki sm se spomnila,ena mi je rekla, nej dam noge v luft, da vn ne steče tko kmal...pa sej je to res, sam še nisem taga probala, lahko pa katera in poroča...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:51:30
|
|
|
|
venezuela
|
tany dobila si zs...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:03:25
|
|
|
|
tany83
|
No, ja res, da sem se mlada, sam danes to ne velja vec... ker se vseeno ze neki casa trudiva... ma saj, se mava vseeno lepo... ko bo hotel bo ze prisel.... se nocem vec obremenjevat, ker je bilo prejsni mesec prehudo ko je prisla... tko, da nocem prevec razmisljat o tem... kar se pa tice drzanja nog v luft je zame nemnost in ne verjamem, pr tem se sam fajn .... vidla ZS in ze vse dostavla....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:14:12
|
|
|
|
spps
|
eto mene za nekaj časa-preden se perila lotim če ma kera kaj viška energije se toplo priporočam pa to ni res,da me lenitis tako grabi ma katera kak recept,da se ga rešim? škoda,da ni kera bližje,bi mi lahk prišla lenobo podpirat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:23:23
|
|
|
|
tany83
|
spps jaz se javim takoj, ma ne za pucat, za lenoritis podpirat ... drgac bi pa ti lahk k men prsla, bi se vsedle na balokn, spile kavo in uzivale ob pogledu na morje.... te mika???? mene v hrbtu spika, tko da nisem lih produktivna... zdaj morem neki si nardit za kosilo, drgac mi je pa vseeno uspelo kopalnico mal pospravit in spalnico, sam kaj k mam se eno.... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:28:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Eto jaz sem tudi nazaj, so zdaj obiski odšli mojega pa še vedno ni tako da upam da kmalu pridej, je pa mene zdaj tudi malce lenitis zgrabil no pa saj zdaj me že počasi lahko sem bla danes pridna, se lahko sama sebe hvalim. Pa še vso perilo se je zunaj posušilo sedaj pa tako diši vse lepo, upam da to sonce ostane, hvala tany da si ga poslala k nam je hitro prišel upam samo da bo dolgo ostal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:31:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps jaz se javim takoj, ma ne za pucat, za lenoritis podpirat ... drgac bi pa ti lahk k men prsla, bi se vsedle na balokn, spile kavo in uzivale ob pogledu na morje.... te mika???? mene v hrbtu spika, tko da nisem lih produktivna... zdaj morem neki si nardit za kosilo, drgac mi je pa vseeno uspelo kopalnico mal pospravit in spalnico, sam kaj k mam se eno.... ... tud velja-se bom poslala k tebi po hitri pošti mogoče bo pa ratalo-bi mi prav pasalo zdajle se mal posončit spit kako kavico al pa pivo za žejo in udarit pravi babji čvek v živo kje je pa ančica danes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:31:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj res kje se je te ancica danes zgubila, mogoče pa je zmrznila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:32:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Eto jaz sem tudi nazaj, so zdaj obiski odšli mojega pa še vedno ni tako da upam da kmalu pridej, je pa mene zdaj tudi malce lenitis zgrabil no pa saj zdaj me že počasi lahko sem bla danes pridna, se lahko sama sebe hvalim. Pa še vso perilo se je zunaj posušilo sedaj pa tako diši vse lepo, upam da to sonce ostane, hvala tany da si ga poslala k nam je hitro prišel upam samo da bo dolgo ostal ej,sonćnica ti bi lahk k men prišla si bližje kako kavo ti bom že skuhala,da mi ne boš začela dremat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:33:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Spps ja lahko bi že prišla samo danes več ne sem svoje oddelala jutri bom pa počivala . Drugače pa s kavo me ne bomš premamila ker je ne pijem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:36:36
|
|
|
|
tany83
|
ancica danes ne bo, ker je njen doma in se z olji maze po aromaticnih delih ... spps, ti se kar poslji sem, mam pivo, vodko, rum pa kavo, kar ti sirce pozeli, stol na balkonu, da se lahko gugas noter... sam se ti manjkas, da udariva en babji cvek ... soncnica... si pa pridna ti danes.... jaz sem bolj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:36:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Spps ja lahko bi že prišla samo danes več ne sem svoje oddelala jutri bom pa počivala . Drugače pa s kavo me ne bomš premamila ker je ne pijem bi ti pa čaj skuhala če pa tud čaja ne piješ,bi se pa ziher kaj našlo ej,punce,a vam dam tedensko nalogo? do konc tedna,da pridemo na 200-to stran?izvedljivo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:38:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica danes ne bo, ker je njen doma in se z olji maze po aromaticnih delih ... uuu,ta pa se bo jutr razpisala.... ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čula
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:39:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj prosim ne tam do 150 idite dalje pa ne če ne vas bom jaz cel teden samo brala, počakajte malce že tako ne vem kaj ste se v petek in čez vikend pisale , potem bom jaz začela tako gledat potem pa bo kriza.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:39:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ej,punce,a vam dam tedensko nalogo? do konc tedna,da pridemo na 200-to stran?izvedljivo? itak, da nam rata... pocak da jutri ancica pride pa binica ... smo zadnjic tako debato vrgle, da sem pampersko rabla... in smo naklofale kr neki strano v par urah... .. zdaj k si se ti gor pa sploh bo zur
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:41:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica danes ne bo, ker je njen doma in se z olji maze po aromaticnih delih ... uuu,ta pa se bo jutr razpisala.... ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čula pejd za nazaj brat, sam pazi ker bos plenicko rabla ... sej ti anicica jutr razlozi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:42:16
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica danes ne bo, ker je njen doma in se z olji maze po aromaticnih delih ... uuu,ta pa se bo jutr razpisala.... ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čula pejd za nazaj brat, sam pazi ker bos plenicko rabla ... sej ti anicica jutr razlozi No to bom jaz tudi jutri brala danes mi več najbolj ni, bom mela jutri čas ker bom lenarla . Očitno pa da danes uživa - mislim na ancico
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:44:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica danes ne bo, ker je njen doma in se z olji maze po aromaticnih delih ... uuu,ta pa se bo jutr razpisala.... ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čula pejd za nazaj brat, sam pazi ker bos plenicko rabla ... sej ti anicica jutr razlozi No to bom jaz tudi jutri brala danes mi več najbolj ni, bom mela jutri čas ker bom lenarla . Očitno pa da danes uživa uziva, uziva... mogoce se bo kaj pojavla... sam to pride in pol hitro gre tko, da po tem sodec se ma suuuuper.... tko, da bravo za ancico
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:46:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica danes ne bo, ker je njen doma in se z olji maze po aromaticnih delih ... uuu,ta pa se bo jutr razpisala.... ej,kaki pa so aromatični deli?aromatičnaolja,to ja-za aromatične dele pa še nisem čula pejd za nazaj brat, sam pazi ker bos plenicko rabla ... sej ti anicica jutr razlozi bom jutr brala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:48:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ej,punce,a vam dam tedensko nalogo? do konc tedna,da pridemo na 200-to stran?izvedljivo? itak, da nam rata... pocak da jutri ancica pride pa binica ... smo zadnjic tako debato vrgle, da sem pampersko rabla... in smo naklofale kr neki strano v par urah... .. zdaj k si se ti gor pa sploh bo zur po mojem ne bo problema,ker nas je na tej strani zdaj že kr nekaj bravo za nas sončnica-vidiš boš mela saj izgovor,da prideš večkrat gor tvojmu pa reči,da je ta teden plac zraven compa rezerviran samo zate-da se gre za življenje in smrt
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:48:51
|
|
|
|
tany83
|
Ja no pol pa vama zelim jutri veselo branje ... jaz pa zdej grem si skuhat neki za jest... vidva kaj lepga napiste, da bom mela pol kaj za brat, ko bom jedla... vmes vaju pa pridem itak se kaj pogledat in potezit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 18:50:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja no pol pa vama zelim jutri veselo branje ... jaz pa zdej grem si skuhat neki za jest... vidva kaj lepga napiste, da bom mela pol kaj za brat, ko bom jedla... vmes vaju pa pridem itak se kaj pogledat in potezit ka si ti spet lačna?ka maš ravno črevesje ?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.