Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 23:23:25
|
|
|
|
tany83
|
haha... moj se je vceraj tud odpravu spat, pa sem jaz ostala mal se tle pred TV, pa me je skoz hodu nek sprasevat... mi je blo fuuul smesno, pol sem rekla nc grem spat je bil pa vsa vesel, se je tko navadu da spiva skup, da je ko majhen otrok, ne zaspi ce nisem tam... ... no saj jaz sej mu podobna... zdaj pa res ker me je klical, da bo doma kmalu.... sem ti odgovorila na ZS... mej se lepo in se tipkamo jutri...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.2.2008 23:44:46
|
|
|
|
venezuela
|
ful lepo...pr nama moj vseen zaspi sam vsake tolko pogleda kje sem, sploh če si še zapiske berm zravn v postli. sej js tud šibam še kej za faks nardit....nočko vsem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 11:20:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla načvekale ste tolo da bom rabla par ur časa da bom vse prebrala tako da bom to delala ko bom mela čas. Sicer zdaj ne vem če ste kakšna poročila o valnetinovem pisale tako da bom že našla. Jaz sem danes generalno hišo čistla pa še stric je na obisku tako da samogovorov ne bom imela , bom pa se verjetno popodne kaj oglasila ker bi naj moj šel nekaj privat delat. Venezuela ti si nova ne? Pa živiš tam? Moram it mal za nazaj gledat da mi bo vse skupaj jazno. Ker mi zdaj ni nič Drugače pa sva se midva mela full full lepo sva res še v soboto ostala in prišla komaj zvečer domov, včeraj pa sva se potepala. O še ni ne duha ne sluha pa tudi drugih znakov da bi bla ni tako da bom očitno res mogla test delat samo si še ga moram kupit , al pa bom počakala tako kot sva se s spps menle da ko se bo pač kaj vidlo . Ok se vam pridružim še kaj popoldne upam da bom mela čas se mi namreč danes da full pospravljat ampak verjetno si bom vzela kaj časa tudi za vas, če ne me bote pozable
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 14:06:12
|
|
|
|
venezuela
|
ojla. sem nova ja, sam sem iz slo , žal.... veste kaj, jst sem pa danes zjutraj nardila test in je blo sam nism še nobenmu povedla, tud mojmu ne, ker mi je enkrat že pokazu pa tud m mi je zaostajala, ko sem dala kri pa je biu negat. tolk o zaneslivosti testov.... sem pa prejle mojga G pok.,(v bistvu je moj sosed ) tko da grem jutri v laboratorij pa dat kri, da vidmo kaj je.... tko da upam, da bom zdržala pa mojmu šele jutri povedla upam da veselo novičko.... sem pa nervozna ko M mi 6 dni zamuja, v jajčnikih me pa ful špika, tak občutek imam kot da nekaj poskakuje not v men.... prav hecn občutek... upajmo na najboljše...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 15:31:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja super venezuela . Kaj ti si bolj popoldne al zjutraj na računalniku? Jaz iščem eno klepetuljo ki bi z mano zjutraj klepetala? Kje pa je tany danes je slučajno ne bo? Nisem še nič brala za nazaj pa nisem najbolj na tekočem Če pa slučajno pride pa ji moram kavico ponudit izvoli tany pa seveda ancica tudi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 15:36:41
|
|
|
|
tany83
|
Ojla hojla.... Soncnica upam, da se tvoja ne prikaze in, da ugledas ... zdej sem koncno sem gor prilezla.... sem spala... ponoci nisem nic pol sem pa zdaj mal potegnila .... venezuela cestitam, upam, da ti tud krvni test jutri pokaze da si .... men se pa danes cist nc ne da... jajcniki me skoz bolijo, kot da mam ... napeta sem tko kot se nikol... grozno... sam vseeno nocem upat, da je kaj, spoh ker je sse prezgodi... no bomo vidli.. moti me da me jajcniki bolijo, ce ne bo bolje bo treb na obisk k gin....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 15:45:56
|
|
|
|
sončnica24
|
O tany upam da se boš kmalju bolje počutila za špikanje pa mogoče kaj bo lepo se zdaj sprosti in počakaj še teh 14 dni potem pa bomo vidli kaj bo, upam na najboljše. No jaz bom še naprej mogla si it test kupit da ga bom sploh lahko delala samo še bom pa malo počakala saj se je že večkrat zgodilo da je zamujala tako da si ne delam preveč utvar, bomo vidli kaj bo. Kakšno pa mate vreme jaz moram it zdaj perilo pobrat je tak fanj sonček samo pretirano toplo ni ampak tak srednje, prav paše po mrzlem vikendu.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 15:51:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela veste kaj, jst sem pa danes zjutraj nardila test in je blo sam nism še nobenmu povedla, tud mojmu ne, ker mi je enkrat že pokazu pa tud m mi je zaostajala, ko sem dala kri pa je biu negat. tolk o zaneslivosti testov.... sem pa prejle mojga G pok.,(v bistvu je moj sosed ) tko da grem jutri v laboratorij pa dat kri, da vidmo kaj je.... tko da upam, da bom zdržala pa mojmu šele jutri povedla upam da veselo novičko.... sem pa nervozna ko M mi 6 dni zamuja, v jajčnikih me pa ful špika, tak občutek imam kot da nekaj poskakuje not v men.... prav hecn občutek... upajmo na najboljše...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 15:52:46
|
|
|
|
spps
|
ojla,čvekice,pa sem vas dočakala in kaj novega?sočnica držim pesti zate tany a si se naspala?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 15:55:23
|
|
|
|
sončnica24
|
O pozdravljena spps ja jaz še veselo čakam res nimam ne enih ne drugih znakov tako da se mi zdaj bolj kot ne zdi da zamuja tako z navade Ja ti pa si ta teden popoldan tukaj ne, no jaz mama danes tudi čas ker moj dragi privat dela tako da ne letama okrog tako kot ponavadi , pa vam bom malo družbo delala kolikor bom pač časa mela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:03:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 O pozdravljena spps ja jaz še veselo čakam res nimam ne enih ne drugih znakov tako da se mi zdaj bolj kot ne zdi da zamuja tako z navade Ja ti pa si ta teden popoldan tukaj ne, no jaz mama danes tudi čas ker moj dragi privat dela tako da ne letama okrog tako kot ponavadi , pa vam bom malo družbo delala kolikor bom pač časa mela to čakanje... bo men živce požrlo eh,bomo že nekak,sam mam filing,da se bo pr men prejkoslej prikazala a potem maš pa danes fraj dostop do compa?super
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:09:27
|
|
|
|
tany83
|
Ojla hojla... Soncnica sej jaz sam se 9 dni pocakam, ne 14 ves... tko, da bom hitro vedla pr cem sem... u bistvu se ta teden... men nikol ne zamuja, tko da vem takoj pr cem sem, razen ce me bo zdaj kaj hecat zacela, sam nikol mi se ni zamujala, pa delava od septembra na ... no bomo vidli, a ne ... spps a pr teb se nic ni... joj, sam to pa res je... vrjamem, da te jezi.... zdaj si grem delat zajest, ker sem lacna ko ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:12:53
|
|
|
|
spps
|
pol si pa kaj dobrega naredi za papico bom jaz zdajle mal zapustila comp in bom kasnej nazaj prišla,ker se mi da zdajle čist nič velik pisat ponedeljek kot ponedeljek.... se tipkamo kasnej
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:15:42
|
|
|
|
tany83
|
Joj, spps.. ti lenoba ti... ... si bom provala neki dobrega pripravit... sicer se ne vem kaj bi to blo ... no pa se kasneje tipkamo.... jaz grem papat pol si pa lase prat.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:17:05
|
|
|
|
sončnica24
|
No spps lepo se mej in uživaj, tany kaj dobrega si skuhaj, jaz grem zdaj tudi še perilo pobrat potem pa še neke obiske dobimo tako da se bom javljala tako kot bom mela čas, drugače pa jutri kaj veš .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:19:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Joj, spps.. ti lenoba ti... ... si bom provala neki dobrega pripravit... sicer se ne vem kaj bi to blo ... no pa se kasneje tipkamo.... jaz grem papat pol si pa lase prat..... ja,ja,ja ob ponedeljkih ne moreš velik pričakovat od mene,ker sem taka,da nisem za nikamor bo jutr boljš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:21:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No spps lepo se mej in uživaj, tany kaj dobrega si skuhaj, jaz grem zdaj tudi še perilo pobrat potem pa še neke obiske dobimo tako da se bom javljala tako kot bom mela čas, drugače pa jutri kaj veš . se bomo danes tipkale na obroke lepo se obe imejta,do naslednjega tipkanja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:29:49
|
|
|
|
tany83
|
No ja spps ti cist vrjamem, da je ponedejkovo, se posebi ker mores zjutraj vstat, bo jutri boljse.... Soncnica lepo se mej... si danes ti v pravem zagonu.... .... se tipkamo... papa ... kot je spps rekla, se tipkamo na obroke...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:29:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Sem že iz službe, pa mal sem že otroke spedenala, trenutno pa so zunaj...Je res lepo, pa še mal se je ogrelo, a ne? Kaj delate ve? Jaz sem čez vikend pridelala druho zvezdico, pa zobobol ni nič boljše...Pa je moja zobarca cel teden frej... Upam, da jo bom lohk počakala do ponedeljka...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:31:24
|
|
|
|
tany83
|
Ojla NAJBOLJSA... uf... zobobol... grozno... ... upam, da bos kmal boljs... drugace je pa tle soncek in vroceeeeeeee
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 16:57:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tany, lepe slikice....Moram reč, da sem se te drugač oredstavljala...A ni to zanimivo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:02:23
|
|
|
|
tany83
|
A si pogledala??? ... kaj zgledam boljs al slabs kakor si se me predstavljala??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:25:49
|
|
|
|
venezuela
|
Ja super venezuela . Kaj ti si bolj popoldne al zjutraj na računalniku? Jaz iščem eno klepetuljo ki bi z mano zjutraj klepetala? kokr kdaj. tudi dopoldan. jutri pa pojutrijšnjem bom bl mal, ker mam v četrtek izpit, pa se morm učit ja glede sem še kar tiho, moj nič ne ve se pa lih kar s tamalo uči matematko. oj tany, sej mogoče si pa ti tud glede zobobola, probaj kakšn šnops žvrkljati, na zeliščni bazi al pa kej tacga bi blo najboljš...ti bakterije uniči, jst to z roževcem prakticiram sam ga pr vas verjetn ni...pa protibolečin. tablete, majo velikrat tud takšn kontra učink, da tudi mal zdravjo pa to...odvisno, kaj je narobe, mogoč kaj s kakšno plombico ali je pa luknjica... sm ti včer še odgovorila na zs.. aja, je ktera za čvek
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:30:28
|
|
|
|
tany83
|
Ojla venezuela.... jaz pa ne verjamem, da je pr men ... bolj kaze na ... pa saj ni vazno, enkrat bo ze.... drugac pa zob NAJBOLJSO boli... z majim zobom je vse OK.... ja sam vidla ZS, pa a si pogledla, se une slike od pokrajine... ???? ti mi mail poslji na ZS pol ti pa se stanovanje posljem ok... zdaj sem se pa mal pospravljat spravila...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 17:35:29
|
|
|
|
venezuela
|
aha, pa še tole, ko pišete da vam zamuja...jst sem se z mojim G veliko o tem pogovarjala, pa je zlo dober ginekolog in priznan pa tud operacije ma pa cr pa to čez...no, sej nima veze... reku je, da m lahko zamuja tudi če hujšaš ali pa se naenkrat zrediš, sploh pa ob spremembah, ki se tud na teb poznajo, stresih...men se je v 1letniku faksa zgodl, da je celo izpitno obdoje nism mela, pa nism bla noseča, sam preveč obremenjena z izpiti... po drugi strani pa je moja teta še 3krat mela m po tistem ko je zanosla, opazla je, da je noseča šele, ko se je zredila, pa ni vedla zakaj...pa je kr tko šla k g na pregled, pa izve, da je đe 3 mes. z dvojčki noseča... tko, da ne vem...jst najbl krvnim testom verjamem, pa tud g je vidu pri moji kolegici takoj, ko jo je pregledu, da je 4 tedne noseča... joj, kako klobaso sem spet stipkala skup!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.